Güzellik & Bakım 28 gü Vücut bakımını duşta mı yaparsınız, duştan çıkınca mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 #VücutBakımı 🌷 #BepantholSensiDaily Güncellemeler27 gü Günceldir Vücut bakımını duşta mı yaparsınız, duştan çıkınca mı? Cevapla Bakım Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 44 28 gü Çünkü temizlenmek en güzel vücut bakımıdır ortam orası işte kıl tüy falan ne varsa o esnada halletmek güzel oluyor bu daha pratik daha kolay 2 0 Yorumla
pumpkindessert Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 28 gü Duştayken farklı bakımlar yapılır duştan sonra da farklı yani her ikisinde de bakım yapıyorum 1 0 Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 28 gü Öncesinde maske dışında onu da uzun zamandır yapmıyorum 1 0 Yorumla
King_122 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 28 gü Bu kadınlarda batık için ne yapılabilir. Agdadan sonra kırmızı lekeler pürüzlü bir bacak oluyor. Diz bölgesinde kararma var 1 3 Yorumla Edameda06 28 gü Peeling Yorumla King_122 28 gü Yapıyor at kılı fırçasıda var ama pek işe yaramıyor sanki Yorumla King_122 28 gü Lazer sart Yorumla
m SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 26 gü Güzellik & Bakım konusunda 651 cevap paylaştı. Duştan çıkınca 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 28 gü Bazen duşta bazen önce sinde 1 4 Yorumla meraklıbirpandaa 28 gü Nasıl bakım mesela Yorumla Cevap sahibi 28 gü Sanane Yorumla meraklıbirpandaa 28 gü Peki Yorumla Cevap sahibi 28 gü Ya sabır y Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çünkü temizlenmek en güzel vücut bakımıdır ortam orası işte kıl tüy falan ne varsa o esnada halletmek güzel oluyor bu daha pratik daha kolay
Duştayken farklı bakımlar yapılır duştan sonra da farklı yani her ikisinde de bakım yapıyorum
Öncesinde maske dışında onu da uzun zamandır yapmıyorum
Bu kadınlarda batık için ne yapılabilir. Agdadan sonra kırmızı lekeler pürüzlü bir bacak oluyor. Diz bölgesinde kararma var
Peeling
Yapıyor at kılı fırçasıda var ama pek işe yaramıyor sanki
Lazer sart
Duştan çıkınca
Duştan çıktıktan sonra..
Duşta yaparım ben
Duştan çıktıktan sonra
Duşta ayrı çıkınca ayrı
Duştan çıkınca yapıyorum.
değişiyor
Duştan çakınca
İkisinde de🙃