Evet erkekler 26 ile 40 yaş arası vücudu tam oturuyor 40 tan sonra yaşlılık belirtileri baş gösteriyor sporla sağlıklı beslenmeyle en fazla 45 yaşına kadar çekici olabilirsin zaman hepimizle acımasız bir oyun oynuyor ve genç kalacağımızı sanıyoruz ben büyüdüğümü hissediyorum :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınların en çekici olduğu dönem 20-30 yaş arasıdır. Erkeklerin en çekici olduğu dönem 30-40 yaş arasıdır. Tâbi kendine bakmak ve g. tü göbeği salmamak şartıyla. Spor yapmak şartıyla. Bazıları demiş saçları dökülüyor. Onun da çaresi var. Saç ektirebiliyor. Ayrıca her erkeğin saçı da çok fazla dökülmüyor.
İnsan yaş aldıkça değer kazanmıyor. Erkeğin de kadının da değerli olduğu yaşlar farklı sadece. Olay bundan ibaret. Kızlar 20'lerinde değerlidir. Erkekler 30'larinda değerlidir. Çünkü erkekler geç olgunlaşıyor.
110 Yorumla- +1 yıl
Bakımlı olduğu sürece kadın her yaşta dikkat çekmeyi başarabilir. :))
- +1 yıl
Bir kadının değerli olmasından kastım, zorunlu bakir, vasıfsız erkeklerin ilgisini görmesi değil. Bir kadının değeri etrafındaki erkeklerin sayısından değil niteliğinden anlaşılır. Erkeğin değeri ise etrafındaki kadınların hem sayısından hem yaşından hem de güzelliğinden anlaşılır.
- +1 yıl
Ya dikkat çeker çekmesine. Bakımsız kadın da erkeğin dikkatini çeker. Çünkü erkek, testosteron bombasıdır. Erkekte testosteron kadınlardan 19 kat daha fazla salgılanıyor. Erkek, güzel ve bakımlı olmayan bir kadınla da cinselliğe hayır demez. Çünkü erkeğin cinsel açıdan kadına ulaşması zor. Ama mesele o değil.
Kadınların asıl ilgi görmek istediği erkekler, yüksek değerli erkeklerdir. Yani maddi, görsel, sosyal nitelikleri ortalamanın üzerinde olan erkeklerin radarına girmek istiyorlar.
Defalarca bu konuyu işledim yazılarında. Kadın doğası hipergamiktir. Binlerce vasıfsız erkeğin 35 yaşında bir kadına ilgi duyması o kadın için bir şey ifade etmiyor.
Yüksek değerli erkeklerin öncelikli tercihi genç yetişkin dediğimiz 23-28 yaş arası kadınlardir. Araştırmalar sonucunda ulaşılmış bir veri. Yüksek değerli erkekler, 40 yaşında bile olsa uzun süreli ilişkiler kurmak istediği kadınların yaş aralığı 23-28'dir. 30 yaş üstünde kadınlar, geliri en iyi ihtimalle ortalama düzeyde, profil olarak düşük değerli, sosyal açıdan da pısırık beta erkeklerin eş adayı olurlar genelde. Değerden kastettiğim şey bu. Yüksek değerli erkekler, 30-35 yaş üstü kadınlarla sadece kısa süreli cinsel ilişkiler yaşıyor. Onlara uzun vadeli duygusal maddi yatırımlar yapmıyor.
Yüksek değerli erkeklerin 30'larındaki kadınları tercih etmeme sebebi biraz da güven meselesiyle alakalı. Daha önce evlenip boşanmış olsa yine anlaşılabilir ama bir kadının 33-35 yaşında olup da hala bekâr olması değerli erkekler için bir kırmızı bayraktır. Tehlikeli bir durum. Adam şöyle düşünüyor. Bir kadın evlenmek istese 20 yaşında da evlenir. Bu yaşına kadar niye bekâr kaldı diyen kafasında bir sürü soru işareti.
- +1 yıl
Bir diğer konu biyolojik saat. Eğer güvenilir ve geçmişi kalabalık olmayan bir kadınsa ve yaşını göstermiyorsa 35 yaşına kadar yine bir şansı var. Ama 35'inden sonra hala evlenmeye niyeti yoksa geçmiş olsun. Biyolojik saat doluyor çünkü.
Yüksek değerli erkekler; uzun süreli ilişkilerde kadınlarda şunları arar. Çünkü yüksek değerli erkeklerin partner havuzu geniş.
1. Genç olması.( Mümkünse genç olmalı)
2. Güzel ve bakımlı olmalı. (Şişman, obez olmamalı)
3. Güvenilir ve sadık olmalı.
4. Geçmişi kalabalık olmamalı. - +1 yıl
Genç olmaktan kasıt 20'li yaşlarda olması.
- +1 yıl
Kaliteli erkekler kişiliğe güzelliğe, bakıma ve zekaya bakar. Yaş olarak da kendilerini takın olanı isterler. Sübyancılık yapmazlar yani 🤫
- +1 yıl
E benim yazdıklarım da aynı sonuca çıkıyor zaten 🤣🤣
40 yaşında karizmatik, zengin bir erkeğin 25 yaşında kızla evlenmesi ne zamandan beri sübyancılık oldu. Benim babam annemle görücü usulü evlendi. Babam 27 annem 18 yaşındaydı. Benim babam sübyancı mı Ayşegül. Bu yanlış tespitinden dolayı seni kınıyorum.
40 yaşında zengin kadınlar var. Onlar da sugar mommy oluyor. 23 yaşında erkekle evleniyor. Vasıfsız adamın cebine para koyuyor her gün. Biz onlara sübyancı diyor muyuz? Kadın yaşında. Kaliteli, yüksek değerli bir erkeğin onu evlilik adayı olarak görmeyeceğini biliyor çünkü. Kendini 23 yaşında vasıfsız birey kakalıyor. Tabi kadın yapınca sübyancılık olmuyor size göre oooof offf. - +1 yıl
*23 yaşında vasıfsız v. let demek istedim
- +1 yıl
Kadın içinde erkek içinde aynı düşünüyorum. Herkes dengini ve yaşıtını bulmalı. 45 yaşındaki amca da bi zahmet 25'lik istemesin. Zira 30'luk kadınlar bile istemeyebilir.
- +1 yıl
Doğru dedin ama 77 yaşındaki Donald Trump'un 30 yaşındaki ikinci eşi Tiffany Trump'u saymazsak. Paranın gücü diyelim.
+1 yılEvet. Çünkü erkeklerin cinsel pazar değeri yaşı arttıkça artar. Kadınlarda ise yaşı arttıkça, azalır. Bu yüzden kadınlar,30. ları geçtikçe 20 li yaşlarda ulaşabilikleri mükemmel alfa erkeklerle genelde evlenemezler. Ama erkekler , ortalama gelirde bir alfa iseler ; 20 li yaşlardaki güzel kadını aşık edip eşi yapabilirler ki çok görülüyor.. Ama 50 yaştan büyük her erkek için, cinsel pazar değerinin yüksek olduğunu söyleyemeyiz.
01 Yorumla- +1 yıl
30. yaşlarda kadınlardan hoşlanan erkekler, çoğunlukla kadına ulaşamayan beta oluyor ve tecrübe edinene kadar ; peşlerinde koşuyor. Alfa evrimini tamamladıktan sonra, 20 li yaşlardaki kadınları avlamaya çalışıyorlar. Bir alfa erkek, anlık yokluğa düşmüş ise; 30 lu kadınları tercih edebiliyor ama genelde evlenmezler.. Bu yüzden 30 lu yaşlarda kadınlar için evlenmek, baya zor. Ama erkekler için, asıl bu yaş kolay.. Çünkü kadınlar gözünde değerimiz, asıl otuzlu yaşlarda, artıyor ve evlenecek erkek olarak görülüyoruz
+1 yılErkekler yaş aldıkça çekici değilde aklı başında oluyorlar. Tip konusunda zaten birsey diyemem. Kişi her zaman yakışıklı olmalı. Eskiden biri olmazsa depresyona girerdim. Şimdi ise biri gider biri gelir mantığı ile hayat devam ediyor kafasındayım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır. türk kızları olgun erkek merakı yüzünden öyle düşünüyor. bende kadınlar yaş aldıkça çekici olurlar.. tabi herkesin kendi düşüncesi şimdi sdfsdf
20 Yorumla
u +1 yılSadece erkekler değil kadınlar da öyle, çocukluk ergenlik gençlikten hooop olgunluğa her anlamda.
33 Yorumla- +1 yıl
Hep çıtırız hep çıtırız :D bebişim ♥️
+1 yılRivayete göre keanu 1800 yıllardan beri hayatımızda olan cont drakulanın torunu keanu Drakuladır. Net.
13 Yorumla- +1 yıl
Ama sen de o kadar fotosu varken adamın bu fotosunu mu koydun 😂😂
Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. genelde öyle oluyor , büyük erkeklerin bazıları daha olgun oluyor.
yaş olarak değil, hal ve hareket.
Nerede ne yapacağını bilen erkekten bahsediyorum..40 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 375 cevap paylaştı.
u +1 yılDoğru daha yakışıklı çekici olurlar demek bu adam karizmanın özü öylemi Türkan 😌
14 Yorumla- +1 yıl
Oyyy canım turkanim benim kadınlarda sendeki dudak var mı bakım bir baksinlar maşallah diyelim nazar değmesin,😌
- +1 yıl
Rica ederim Türkancım☺️☺️☺️🌹
Keanu'nun gençliği daha iyi soruyla yanlış bir önerme olmuş ama cksjcjd olsun
12 Yorumla
+1 yılKültürsüz, okumayan, araştırmayan, yobaz, sosyalleşemeyen biri olsaydı bu adam çekici olmazdı. Çekicilik temelin üstüne her defasında yeni tuğlalar koyup yükselmekle olur, yaşla ilgisi olsaydı 70'lik dedeler piyasada gençlere kız bırakmazdı
10 Yorumla
+1 yılKeanu reeves kendine çocuk yaşta bakım yaptı kendine çeki düzen verdi ve bu kadar yakışıklı olmasının sebebi de geçmişte kendini güzel yatırımlar yaptığı için şimdi bu kadar güzel gözüküyor yakışıklı gözüküyor bir erkek yakışıklı gözükmek istiyorsa geçmişte kendini güzel yatırımlar yapması gerekiyor
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Keanu artık 60 Johnny deep 60 onların devri bitti ama yıllar boyunca elde ettikleri başarılar ve karizmalari onları çekici yapıyor
23 Yorumla- +1 yıl
zirveden sonra düşüş başlıyor maalesef 😀
- +1 yıl
@Alemdaralii yani herşeyin bir sonu vardır ama adam özel yasantisinda ne girdaplardan döndü
- +1 yıl
Stres erkeği içten içe çürütür
+1 yılbiz olmaya oluyoruz , şu an çekici erkeklerin büyük çoğunluu 40-45 üzeri. ama bazı s. laklara göre DAYI olmuşuz. :)
20 Yorumla
+1 yılBu erkek kadın fark etmeksizin kişiden kişiye değişebilecek bir şey, her şeyden önce genetikle alakalı.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılHayır yaa keanu reeves in gençlik halı tabiki daha hoş ama adam yaşına gore de hoş
30 Yorumla
+1 yılResimi görünce geldim... hdjdj Adamın her yaşı mı çekici olur ya :d Keanu Reeves kesinlikle yaş aldıkça çekiciliğin, büyüleyiciliğin harika örneği...
10 YorumlaGençliği daha yakışıklıydı hele ki kasımda aşk başkadır filmi efsane. Enerjiler azalıyor ama karizma yerine oturuyor tamamen size katılıyorum.
10 YorumlaLeonardonun, francisconun 20 li yaşları ve jordan barret.. Yok gençlik daha iyi gerçekten leonardonun 18 yaşına ölürümmm
10 YorumlaBu adamı hiçbir şekilde çekici bulmuyorum ya ama yaşın çekicilik verdiğinin kanıtı çok fakat aklıma gelmiyor şu an 😂😂 he şey Hugh Jackman olabilir.
10 YorumlaEvet ama tipten değil para ve statü genelde arttığı için çekici oluyor, hatun milleti de olgun kılıfı altında normalleştiriyor
10 YorumlaKeanu ve Cillian ikisi de cidden tip olsjn karakter olsun mukemmel iki adam cok katiliyorum 😤
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 728 cevap paylaştı. Sanmıyorum bunu ünlü aktör üzerinden göstermek doğru olmaz. Paranın gücü konuşuyor çünkü
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Aynen öyle küçük yaşlarda çocuk gibiler sohbetleri bile cekilmiyo
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılKırlarından geçilmeyen erkekler gitsin göbeğindeki pamukla oynasın😄
10 Yorumla
+1 yılDogrudur hem cekici hem aklı basinda hemde centilmen olur
10 Yorumla
+1 yılBazıları evet , kendini salıp bira göbeği yapanlar hayır
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı. Angaralık namık emmimin de dediği gibi oğlan dura dura goç olur
10 Yorumla
+1 yılYes olgun kadında öyle ne istediğini bilir ve erkeğini mutlu etmenin yollarını bilir
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılYaş alan erkek daha çok çekici görünüyor gözüme, yoksa çocuk gibi geliyor.
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben her yaşımda çekici biriydim 😂 ve hâlâ öyleyim 😎
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılbakımlı olan kadında erkekte yaş aldıkca cekici olur bence
10 Yorumla Evet bana da daha çekici geliyor açıkçası
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı. Hayır ben zaten hiçbir zaman çekici olmadım yaş aldıkça daha da itici oluyorum
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yıl59 yaşındaki Keanu Reeves karizması büyüktür prime Burak, Kıvanç , Çağatay üçlüsünün toplam karizması.
00 Yorumla
+1 yılEvet ya, hep 30-35 yaş arası bir erkek ile evlenmek istiyorum, beyin olarak daha gelişmiş oluyorlar "Mantıken"
05 Yorumla- +1 yıl
Bence kendinden 10 yaş fazlasını düşünme bile. ileride sorunlar yaşaman mümkün.
- +1 yıl
@oldcity026 fazlasını düşünüyorum eksiği olmaz net !
- +1 yıl
Saygı duyarım tabii. tercih meselesi🙌
- +1 yıl
@oldcity026 Teşekkür ederim bayım
- +1 yıl
Rica ederim kardesim.
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet öyle ve Keanu'yu koymuşsun tam adamı
25 Yorumla- +1 yıl
Terazi erkekleri erkek imajında daha sert ve keskindir
Ulan ben bundan daha karizmatiğim bu ne sakın kimseye çaktırma bunu dalga konusu olursun
00 Yorumla
+1 yılGenetik diye bir gerçek var her erkek yakışıklı olamaz
00 Yorumla
+1 yılDeğişir bu yaaa kimi erkek gerçekten çok çekici oluyor
00 Yorumla
+1 yılBazıları evet. Bakımlı bir erkekse daha da çekiciliği artıyor:))
00 Yorumla
+1 yılGençliği daha güzeldi bunun
12 Yorumla- +1 yıl
Üzülsün moruk shajs
+1 yılÖyle oluyor cocukken bok gibiydim
119 Yorumla- +1 yıl
Lise halimi görsen anlardın djdj
- +1 yıl
Ddkkd görmek isterim djfjf
- +1 yıl
Bende gösteririm dkfk
- +1 yıl
Yalancı jdjd
- +1 yıl
Djdjf sarılı fotom duruyor
- +1 yıl
Bak djjd
- +1 yıl
Uni 1 djdj
- +1 yıl
Evet djdj
- +1 yıl
Çok değiştim yaşlandım kız
- Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet çok çekici oluyorummm 30 olunca sana yazcam
14 Yorumla- +1 yıl
Sen de cok guzelsinnn
- +1 yıl
Rica ederimm 💫
Hayır ama kendilerine çekiciliklerinden bişey kaybetmezler tıpkı kadınlar gibi
10 Yorumla
+1 yılSanki öyle gerçekten
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok gencken pesimden kosarlardi yaslandim. kosan yok😃
00 Yorumla Olgunlaştıkça hoş oluyorlar
20 YorumlaOlgunlaştıkça havaları değişiyor kesinlikle.
20 Yorumla
+1 yılEvet, meselâ Kerem Alışık. 💗
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle evet
10 Yorumla Bazıları evet
10 Yorumla
+1 yılBazıları cidden evett
10 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye göre değişir
10 YorumlaErkeklere yaş yakışıyor biryere kadar :)
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Parası varsa çekici olur
10 YorumlaKeanu benim getir götürümü yapar :D
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 962 cevap paylaştı.
+1 yılYüz oturdukça çekicilik artabilir evet.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiki halimi saha çok beğeniyorum
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılherkes değil ya
10 Yorumla Aynada kendime yükseldiğim doğrudur
10 YorumlaKeanu Reeves yaşlanmıyo ki.
10 Yorumlaherkes değil maalesef.
10 Yorumla
+1 yılKarşı cinsin libido seviyesine bağlı.
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat