bir insanın sesi bakışları yürüyüşü vs ne kadar erkeksi olabilirse işte o kadar erkek henry ❤️😀 insanın yennefer rolündeki kadın olası geliyor insanın elinde ki kılıç olası geliyor ya 😂😂
anaa savaş çıkmış bu tank neden bizim mahallede , bu panzer kimi ezip geçecek dedim , engelin olayım yık beni henry ahahahah 😂😂😂😂 naimenin meşhur sahnesi 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yaş alan insan bana göre bir yere kadar çekici olur. mesela bence 29-35 yaş arası kadınlar daha çekici 20 yaş kızlara göre..
gene henry mi gördüm ikinci kez ve gecem harika geçecek 😂 haydi inşaAllah rüyama girsin 😬😈
Hadi inşallah 😃
hep böyle senin soruda görüp dualar ediyorum ama gelmiyor 🥺
Demekki gönülden etmiyosun yani ben görmüştüm 😃
yemin et henry mi gördün 🥺 şu an kıskandım işte 😒 bana niye gelmiyor bu adam sürprizlerim vardı oysa 😒
Oha ne sürprizlerin vardı kız 😃😃😃😃
aklına bile gelmez öyle sürprizler 😬
Vay bee 😃😃😃
sesi de çok çekici ki 😂
www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
ne güzel your right diyor , estafurullah efendim bizim ne haddimize asıl sen haklısın 🤪😂😂😂❤️
Öldük sabah sabah tamam artık iyice soğudum diğerlerinden 😃😃😃
bir insanın sesi bakışları yürüyüşü vs ne kadar erkeksi olabilirse işte o kadar erkek henry ❤️😀 insanın yennefer rolündeki kadın olası geliyor insanın elinde ki kılıç olası geliyor ya 😂😂
Az kaldı naime gibi engelin olayım yık beni henry diyeceksin 😃
anaa savaş çıkmış bu tank neden bizim mahallede , bu panzer kimi ezip geçecek dedim , engelin olayım yık beni henry ahahahah 😂😂😂😂 naimenin meşhur sahnesi 😂
😃😃😃😃😃😃😃😃😃alemsin yeminle 😃
Hepsi için geçerli değil bence. Çünkü insanın kendine bakması lazım. Bakmayan insanlar da yaşlılıkta kötü olur yaş aldıkça kötü gözükür bakımsız.
Herkes için nasip olacak bir duygu değil bu hal yakışıklılık biraz da Allah vergisidir biraz da karizmadır
Her kes için geçerli değil tabi, bazısı yakışıklı, bazısı olgun, bazısı çirkin değişiyor
Yaşlandıkça karizma olan da var gençleşen de çirkinleşen de herkeste aynı olmuyor
Geneli için geçerli mi bilemem ama doğruluk payı da var gibi. 😄
Hepsi için geçerli değil ama genelde evett yaş almak hoş göründuruyor
Evet daha yakışıklı olur 😎😎
O kedi yavrusu senin yanında hiç olmamış o masumiyet o saflık tatlılık senin tam tersin 😃
Kıskanma aç kedi 😂
Hepsi için geçerli değil
Bence evet yaş aldıkça
Hayır hepsi için geçerli değil
hayır çöküyorlar
bellı olmaz
Öyle oluyor
Sacmalama