Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Şarap gibi zaman geçtikte daha mı değerli oluyor. Bence erkekler yaşlandıkça erkek olduğunu anlıyor ve fark ediyor.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Şarap gibi zaman geçtikte daha mı değerli oluyor. Bence erkekler yaşlandıkça erkek olduğunu anlıyor ve fark ediyor.
Aslında değişen bir şey yok. Sadece cüzdanın kabarıyorsa yaş aldıkça yakışıklısın denmeye başlıyor kuyruk sallıyanın artıyor. Ucu paraya ve güce geliyor. Çevre tarafından selam verilen işini görüdürp iş görüyorsan eteğini kaldıran çok oluyor çünkü toplum onaylamış oluyor seni ve kimse skşti diye o kadını suçlamaz güçlü adamla. (Erkeklerin %80 için geçerli değil. Adam 18 de kadın ilgisi çekmiyordur 40. da da 30. da da çünkü kadınların ilgilendikleri spesifik hareketler var buna uyunca hepsi sazan balığı gibi. Balıklar cinsine göre yeme çekilir. Kadın başka erkeğin yemi başkadır.)
Erkekler için öyle ama kadınlar için geçerli değil. Kadınların en güzel olduğu yaşlar 25’ten öncesidir. Yüz ve fizik 16-18 yaşlarında oturur 25 veya 30 yaşında değil. Kadınların yaş alması iyi bir şey değil ama sosyal medyada kadınların yaş aldıkça değerlerinin arttığı empoze ediliyor. Kadınlar artık çok kibirli. Çünkü 30 yaş üstü bekar kadın çok… Kadınların yaş ilerledikçe evlenmesi zorlaştığı, hamile kalmaları zorlaştığı için, 30 yaşından sonra doğum yapınca vücut çöktüğü için kadınlar mutlu olsun diye herkes onları yalanlarla aşırı kibirlendiriyor. Cennette bile kadınlar 17 erkekler 33 yaşında olacak. Kadınlar 33 yaşında olur mu hiç? 😂 Hangi erkek seks için 33 yaşındaki kadını 17 yaşındakine tercih eder? Hiçbirisi.
Çok güzel ve mantıklı bir yorum tebrik ediyorum.
Teşekkür ederim
🙏🙏🙏
Teşekkür ederim eic için
20li yaşların başında çocuk gibi oluyorlar, yüzleri 25ten sonra oturuyor. 30 yaşından itibaren iş sebebiyle hem bulundukları çevre değişiyor hem de maddi özgürlüklerini kazanıyorlar. Bu sebeple kendilerine bakmaya, giyimlerine özenmeye başlıyorlar bu da 30-40 yaş aralığındaki erkeklerin daha karizmatik görünmelerine sebep oluyor.
Şortla okula gelen adam takım elbiseye geçiyor 😂
Yakışıkli adam. Her yaşta yakışıklıdır. Bakımlı olmak, spor yapmak. Yaşlanınca formunu bozmamak seni yakışıkli yapar. Yaşlanınca formun bozulursa. Ozaman çirkin olursun işte. Bakımsız adam yaşlandı diye yakısıklı olmaz. Yaşlıların çoğu çirkin zaten. Sadece bakımlı olup spor yapan. Fit. Olanlar yakişikli yaşlılardan
Merhaba! 😊
"Şarap gibi erkek" lafı birçok kişinin dilinden düşmüyor, değil mi? Yaşla gelen oturmuşluk, olgunluk ve deneyim gerçekten bazı erkeklerde farklı bir havaya sebep oluyor. Yüzdeki ifadeler, saçlarda beliren karizmatik gri tonlar ya da duruşa eklenen öz güven, cazibeyi artırabiliyor. Tabi bu, kişinin kendine nasıl baktığıyla da çok ilgili. 🧴✨
Kendini tanımak, fiziksel ve ruhsal anlamda kendine değer vermek her zaman asıl çekiciliği getiren şey bence. Yani zaman değil, kendi farkındalığın ve bakımın erkekleri daha "yakışıklı" yapıyor diyebilirim. 😉
Ne dersin, haklı mıyım? 😎
Cevap
8Cevap
Evet kimisi yaş aldıkça daha karizmatik oluyor
Hayır 😂 yaş almak yaş almaktır. Kadınlar yerin dibine sokulurken erkekler neden iyi olur deniliyor. Çok saçma. Ayrıca yaşlı adamlar genelde çok genç kadınlarla takılmak istiyor olgun olamadıklarından parayla tavlar sanıyorlar kdkd ya da motosiklet vs gibi şeylerle. Kendilerinden yaşça küçük erkekler onlardan daha olgundur emin ol. Aşırı derecede yaş farkı ilişki yapan erkeklerim olgun olduğunu düşünmüyorum. Leo gibi kdkd özetle.
Çünkü kadınlar yaşlandıkça oyunun dışına çıkar erkekler ise oyunda sürekli kalır ;) Bu yüzden her erkek genç kadınla ilgilenir.
Erkeklerde böyle olduğunu düşünüyorum mutluluk gençlik fotoğraflarına bir bakın bir de 40'lı 50'li fotoğraflara bakın zaten anlayacaksınız. ama yanlış anlaşılmasın, kadınlarda bu bana göre tam tersi.
Yok be ya. Kilo alıp saçları beyazlatıyoruz. Bunu niye yakışıklı bulsunlar. Arasıra göbeğimi tokatlıyorum tombik seni diye. 1.82 boya 97kgye dayadım sakatlanınca.
Bu aralar sinirlerimi bozan bi şarkıya denk geliyorum sözlerinde oğlan dura dura koç olur diyip kızlara kaydıriyor. Yinede gönlümüz yakışıksız olsun çıtır olsundan yana jsjsjs
Her erkek değil ama bazısı güzel yaş oluyor daha da hoş oluyor
Bazı kadınlar ve bazı erkekler sadece.
Diğerleri değil.
Hayır be kim diyor bunları erkeklerin miladi var o bitince çürüyor
Bizler 60yasinda bile çocuk sahibi oluruz
@Kaplan001731 olan çocukta engelli oluyor
Hayır olmaz normol olur
ben yaşlandım ama onlar hala genç gösteriyor :(
Yok, tam ters yüz ve boyun görünümü yaşla birlikte değişir, kas tonusunun kaybı ve cildin incelmesi, yüze sarkık bir görünüm verir.
Kimine yakisiyo kimine yakismiyo
Yok paradandir o paradan ondan öyle gelir dhdh
Hepsi değil. Hatta büyük çoğunluğu değil.
zeka olgunluğu beni cezbediyor
Evet öyle oluyor diyorlar hep
Olgunluk çöküyor, evet.
Evet bazıları
Bazıları evet
Hayır
Hayır.
Moruklaşıyoruz yaş aldıkça kadında erkekte
Hayır bence
45 yaş çok iyi
Neeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?