Sürekli soğuktan, heyecandan veya sinirden yüzüm kızarıyor. Ne yapabilirim?

Merhabalar açık tenli sarışın biriyim. Yüzüm soğuğa maruz kalınca veya sıcak havasız bir ortama girince, Gülerken heyecanlanırken utanırken sinirlenirken, Bir yere uzanırken, konuşurken yatağımda bile yatarken (durduk yere) yüzüm kıpkırmızı oluyor. ilk başta psikiyatrik bir şey olabilir mi diye psikatriye gittim gereken ilaçları kullanmaya başladım ama bir etkisi olmadı. Normal şartlarda dışa dönük biriyim insanlarla konuşmayı iletişim kurmayı severim lise zamanlarımda etkinliklere katılan tüm okul önünde hiç çekinmeden konuşma yapan biriydim. fakat bu durum son zamanlarda iyice beni düşürmeye başladı. Biri bana yüzün kızarmış dediğinde dahada fena kızarıyorum. Ama ilk başta yüzümün kızardığının farkında bile değilim. Her neyse bu yüz kızarma muhabbeti son zamanlarda sürekli aklımın içinde. Toplum içinde konuşurken ederken bir şey yaparken ya yüzüm kızarırsa diye düşünmeye başladım bu durum beni dahada kötü yapmaya başladı. Kız erkek farketmeksizin konuşmakta sıkıntı çekmeyen biriydim. Artık Güzel bir kızla konuşunca yüz kızarma muhabbeti aklıma geliyor ve bu yüzden kızarıyorum önceden böyle bir şey yaşamazdım. ilk başta cildimin yapısından dolayı kızarmayı kabul eden beynim şu an bunu psikolojik bir duruma çevirdi. İşin içinden çıkamıyorum. Ben hala cildimin hassas olmasından dolayı ve açık tenli olmamın etkisiyle rengimi belli ettiğimi düşünüyorum çünkü cildime hafif bir şekilde darbe uygulansa bile kıpkırmızı olur. Bu sorunu nasıl çözebilirim gerçekten bu durum beni sosyal hayatta sıkıntıya düşürmeye başladı çevremdeki insanlar bu durumdan dolayı beni yadırgamıyor ama benim için çok sinir bozucu bir şey. Tedavisi veya bir çözümü var mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Yüzümü aşşağıya bile çevirsem kan yüzüme akıyor sanırım kafamı bi kaldırıyorum yüzün kızarmış diyorlar bu olay beni dışadönüklükten içine kapanık biri oldurmaya başladı
Sürekli soğuktan, heyecandan veya sinirden yüzüm kızarıyor. Ne yapabilirim?