Diğer Çok üşeniyorum ya ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Duşa girmeliyim ama aşırı üşeniyorum dünden beri erteliyorum napcam... Yatağa yapıştım kalkamıyorum aga Güncellemeler+1 yıl Tamam görev tamamlandı teşekkürler Çok üşeniyorum ya ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
qp-j-pq Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl duş sana giremeyeceğine göre kalk ve kıçını başını yıka. moğuş moğuş kokucan sonra 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Koktum zaten Yorumla qp-j-pq +1 yıl 💩 pislük Yorumla Soran +1 yıl Tamam şimdi güzel kokuyorum Yorumla qp-j-pq +1 yıl yakında telefonlardan koku naklide mümkün olacaktır. Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂😂 Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Daha güzel yatarsın ya üşenme 😂 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle olcakta üşeniyorum işte 🤣 Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl kendi pisliğinde sessizce öl 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O kadar da pislenmemişimdir en son 3 hafta önce yaptım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Titremen var mı? Sırtıma tutuyor mu? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hayır sırtıma ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Titreme, terleme, üşütme karışımı. Durum değişimi ve çok üşüdüğünde dişlerin birbirine vurması durumu Yorumla Soran +1 yıl Hayır iyiyim neden sordunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sırtma iyi değil de çok üşütmekle beraber büyük rahatsızlıığa neden olur Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Mankenimsi Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Adresi ver itfaiye gönderelim kardeşşş 0 0 Yorumla
Cyclaxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Biz ne yapalım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Taktik verin Yorumla
bişeylersorumçıkıcam Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 99% +1 yıl Sen bensin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 1 2 3 diyince hazır Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl Ben yarın yapıcam zaten saçımı yeni boyadım falan kahskabs Yorumla Soran +1 yıl Bende yarın yapmak isterdim ama cidden artık leş gibi koktum Yorumla
Yasinydk Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Lan aynı ben AHASJEHJWJWHWBQ 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahahzha 1 2 3 diyince kalkalım Yorumla Yasinydk +1 yıl Ben 1 saat önce aldım zaten sağol ajdjshjwhsbwq Yorumla Soran +1 yıl Sıra bende hoscakal Yorumla Yasinydk +1 yıl Güle güleee ajahsjahjahsha Yorumla
SKaragöz Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl aga mı :S 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onu yazıp yazmamak arasında kalmıştım Yorumla SKaragöz +1 yıl soğutuyorsunuz Yorumla
AdamınDibiiiiiii Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Kaç gün oldu 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl En az 3 hafta Yorumla AdamınDibiiiiiii +1 yıl Ohooo çok pis kokuyorsundur sen şimdi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
duş sana giremeyeceğine göre kalk ve kıçını başını yıka. moğuş moğuş kokucan sonra
Koktum zaten
💩 pislük
Tamam şimdi güzel kokuyorum
yakında telefonlardan koku naklide mümkün olacaktır.
😂😂😂😂😂😂
Daha güzel yatarsın ya üşenme 😂
Öyle olcakta üşeniyorum işte 🤣
kendi pisliğinde sessizce öl
O kadar da pislenmemişimdir en son 3 hafta önce yaptım
Hadi gayret kalkarsın
Kalk sirkelen ve kendine gel
Titremen var mı? Sırtıma tutuyor mu?
Hayır sırtıma ne
Titreme, terleme, üşütme karışımı. Durum değişimi ve çok üşüdüğünde dişlerin birbirine vurması durumu
Hayır iyiyim neden sordunuz
Sırtma iyi değil de çok üşütmekle beraber büyük rahatsızlıığa neden olur
Teşekkür ederim
Adresi ver itfaiye gönderelim kardeşşş
Biz ne yapalım
Taktik verin
Sen bensin
1 2 3 diyince hazır
Ben yarın yapıcam zaten saçımı yeni boyadım falan kahskabs
Bende yarın yapmak isterdim ama cidden artık leş gibi koktum
Lan aynı ben AHASJEHJWJWHWBQ
Ahahahahzha 1 2 3 diyince kalkalım