Açık renk saçtan ne anlıyorsunuz arkadaşlar ya sarıların içinden bi tek beyaz seksi geliyor onun dışında koyu seksi geliyor

Açık renk saçtan ne anlıyorsunuz arkadaşlar ya sarıların içinden bi tek beyaz seksi geliyor onun dışında koyu seksi geliyor

Evet koyu sarı tonları bence sarının en güzel tonları diye düşünüyorum ben. Açık sarı tonlarını ben şahsen pek sevmiyorum. Açık sarı saç rengi hem insanı bence çok daha yaşlı gösteriyor. En güzeli koyu sarı tonları. Koyu sarı saç inssni bence çok daha genç ve çok daha güzel gösteriyor diye düşünüyorum.
Koyu sarı dediğin kumral galiba
Altın sarısı gibi daha çok
Kanka biz seksi olmak için yapmıyoruz ki bu bir kişisel tercih biz öyle beğeniyorsak öyle yapıyoruz canımız sıkılırsa koyu renge yine geçiş yaparız. Her hareketimi seksi olmak için harcayamam anacım. Erkeklere sor bakim kadınlara seksi görünmek için ekstra bir çaba sarf ediyorlar mıymış hiç? Kılını bile kıpırdatmayan bir erkek milletine neden kendimi sürekli beğendirme çabasında olayım. Ben nasıl mutluysam öyle geziyorum.
Evet sarf ediyorlar kanka arabalarını kadınlara beğendirmek için alıyorlar
Ya nerde gördün böyle bir şey? Erkek gidecek cebindeki üç kuruşunu harcayıp arabayı elin kızına beğendirebilmek için alacak..
erkekler araba alırken emin ol bambaşka şeylere dikkat ediyorlar.
Her erkeğin cebindeki para 3 kuruş değil sen baya sığ düşünüyorsun 😅
Kardeşim şu an banka hesabımda 1.100.000 tl param var faizde bıraktım ama inan ki benim için o da üç kuruş. Sığ düşünmüyorum. Altında milyonluk araç olup da zaten bize bakacaklarını düşünmem.
Kime bakacak? Bana bakar sana bakmaz
Hadi ablacım ya
Abla ne kadar alt seviye görüyorsun kendini zengin bana bakmayacak da kime bakacak onlar da aşık oluyor evleniyor onlar da illa ki birilerine bakacak
Cevap
3Cevap
Her türlü renk yakışıyor , kimisine açık kimisine koyu yakışır.
Sacin seksilike alakasi yoktur kadınlar bile kadınları sadece seks objesi olarak görmeye göstermeye calistikca hic bir şey olmaz sizden
açık saç daha seksi bence
Sadece platin bence
yok ya o da moruk gibi duruyor
Şslsnsnxjdhxjbdd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?