Sari sacli kadinlar neden dikkat ceker?
1 ay
Sarı saç kadını neden daha dikkat çekici yapar?

Siyah saçlıyım bakımlı küt dümdüz saçlarım var hatta herkes siyah saçla güzel olabilen sayılı insanlardansın diyor kuaförler bile sakın boyama diyor ama sarı saç daha bir bakımlı duruyor erkekler de galiba saçtan yola çıkıp kadını bakımlı olarak görüyorlar bilemiyorum
Esim disarida is icin simdi saclarimi sari yapicam kiyafet vs degisiklikler yapicam ama haberi yok ve karsi boyle seylere, sence ne dusunur?
Eğer eskisinden bir tık bile güzel olursan aklını başından alırsın çünkü erkekler güzellik odaklılar sendeki güzel yönde değişiklik sahip olduğum kadın ne güzel diye değerini bilmesini sağlar evli olsanız bile elinden gidebilirmişsin gibi üstüne düşer çünkü dışarıdaki erkeklerin ne kadar tehlikeli olduğunun farkındadır karşı olma sebebi de muhtemelen kıskanacağındandır eğer çok sert tepki verirse geri çekilme sadece sana sürpriz yapmak istemiştim hevesim de vardı onu almış oldum yarın eski rengine boyatırım de vicdan yaptır kıyamaz o zaman
bilmem dikkat çekici bir renk belki de ondandır ben çok kullandım sarı ve tonları ama kullanımı çok zordu o zamanlar en ideali orjinal saç rengini kullanmak
Cevap
9Cevap
saçlarım siyah hatta uçlarında aklar var ama her ortamda ilgi çekiyoruz yani ne alakası var sarı saçla.. kızın yüzünde fiziğinde iş yoksa isterse anadan doğma sarışın olsun..
Bana göre de esmerler daha çekicidir.
Yooo. Bence daha silikler...
Bence vücut saçtan daha çekicidir😅
Daha çekici geldiği için
esmer ağırlıklı bir ülke olduğumuz için
Bana göre normal bir çekiciliği yok.
Çok daha çekici geliyorlar
Bence alakası bile yok
alakası yok dekotle daha çok dikkat çekici
Bnce itici
Algılar açık
En İyi Cevap