Saç bahane olsa da can arkadaşım siteye geldi hoş geldin Mustim, kendisi Antalyanın meşhur kuaförlerindendir ve benimde kuaförüm iyi ki varsın saçlarım emin ellerde @mustiii07 😉
Sarı saçı seviyorum tabi ki kadına ayrı bir hava katıyor. tabi ki bende kumralım bu yüzden kendim gibi kumral ve sarı saçları da seviyorum. daha parlak ve canlı gösteriyor tabi ki. bu yüzden sarı saçları seviyorum ben. birde kakül modellerini de seviyorum çünkü kadının gözlerini daha çok ortaya çıkartıyor. bu yüzden sarı saç her zaman daha çekici benim için yani ayrı bir güzellik ve ayrı bir hava katıyor kadına her zaman :)
Evet katıyor. Ben beğeniyorum. Ama dibi geldiğinde dip boyasını uzun süre ihmal ederse kötü görünüyor. Kadın bakımlı, temiz ve çekici olmalı. Bu da ancak emin ellerde olur. Ya bunu zevkle yapan bir eş, sevgili ta da kuaför sayesinde elde edebilirsiniz. Ne mutlu ki diz onu bulmuşsunuz. Kıymetini bilin. Şanslısınız… 🤪🌸🤗😎
Senin vesilenle siteyi tanımış oldum, sen artık benden başka kimseye emanet edemezsin saçlarını ama saçlarında çok güzel oldu canım ya çünkü o saçlar sana ait çirkin olması mümkün mü 🤗