Sarı saçların iddiası büyük olur!Sarı saç, özellikle beyazları da çıkan kadınlar için iyi bir kamufle aracı olurken, cesur kadınların da iddialı seçimi olmaktan hiç vazgeçmedi. Her ne kadar yaş üzerinde oynama yapıp, biraz olduğundan büyük gösterse de dikkat çekici bayanların tutkusu olmaktan da vazgeçemediği bir tercih oldu.
Erkekler için de sarı saçın nedense yeri bir başka gibi görünüyor. Belki de Türk genetiğinin daha çok esmer ağırlıklı oluşu, sarışın bayanlara bir artı kazandırıp biraz daha kıymetli olmalarını sağlıyor. Kullanımı kızıl saçlardan daha kolay olan sarı saç rengini, sırf ilgi çekici olduğu için bazen yakışan da, yakışmayan bayan da kullanıyor. Ancak belirtmeliyim ki, bu saç renginin tesiri bir süre işe yarıyor çünkü kadında asıl numara beyinde başlıyor.
Sizce de, sarı saç kadının cazibesini arttırır mı?
Bu her erkeğe göre değişebiliyor arkadaşım. Mesela bazıları doğal sever makyajsız saç boyasız filan ama bazıları da makyajsızlardan anlam çıkartamaz doğal sevmez yani kişiye göre değişkenlik gösteriyor. Bazıları siyah saç rengi seviyor. Yani bazıları da uslu kız, iyi kız veya çalışkan kız sever tipe bakmaz. Ama öylelerini bulabilmen çok zor Türkiye'de ancak erkeklerin %5 i öyle diyordur gibime geliyor...
Sarı saclı kadın cazibelidir ama bu her sarısın icin gecerli degil Her kadının sacı teniyle rengiyle uyumludur Sarısınların ülkemiz geneli esmer ve kumral oldugundan daha dikkat cektigini ve farklı geldigini düsünüyorum Lakin sarısının adı esmerin tadı kumralın havası her zaman baskadır
Sarı bakır ülkemizde az görülen renkler benim sacimda boya yok kahverengi ben en çok siyah sac goruyorum etrafımda o yuzden dogal siyah saci seviyorum boyatmayi sevmiyorum çok kötü duruyor bence boğuyor sert ifade veriyor az görülen renklerin sacim yapısına uygun olarak dogal görünmesinden yanayım
En İyi Cevaplar