Merhaba, kepekli ekmek dedikleri saçlarımızda bulunan kepekten bahsediyor. Çünkü kepek vitaminlerini ekmekten alır. Kepekli ekmek zayıflamak için yenilsede ben inanmıyorum. Vitamine ihtiyacımız var. Ekmek kilo yapmaz. Çünkü özel hastanede doktorların yanında yemek yemiştim. Masamın önüne kocaman ekmek bırakmışlardı. Bende yemiştim. Televizyondaki doktorlara güvenmeyin. Onlar birer oyuncu ve hayatınızla oynarlar. Devlet ve eğitim ve araştırma hastanelerinin doktorlarına güvenin. Ekmek saçları güçlendirir ve cildi onarır.
KS'canlar sizce ekmek kilo yapar mı? Ekmekte B vitaminleri bulunuyor. Ekmek kilo yapar hurafesine inanıyor musunuz?
Evet yapar bence. Ekmeği 1 ay boyunca yemeyin nasıl kilo veriyorsunuz hızlı bir şekilde. Zaten hamur işleri insana çok kilo aldırıyor aynı şekilde ekmekte öyle. Ekmek hatta çok fazla tüketmeyin diyor diyetisyenler falan. Günde 2 dilim ekmek yeterli bence. Onun dışına çıkmamak gerekiyor eğer güzel ve fit bir vücuda sahip olmak istiyorsan.
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > KS'canlar sizce ekmek kilo yapar mı? Ekmekte B vitaminleri bulunuyor. Ekmek kilo yapar hurafesine inanıyor musunuz?