bazilari cidden 40 degil sanki 50-55 gibi görünüyor bazilarida 30 unda 40 gibi tuhafff
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
ben 42 yaşındayım ama geçenlerde biri yaşımı 26 tahmin etti çok şaşırdı
tabi 555 görünende var
tahminimce bunun nedeni
1. si sigara
2. si farklı kadınlarla ilişkiye girenler zina yapanlar
vücudu teni pütürleniyor
bufa yaşlı görünmeye neden oluyor
3. sü psikolojik sorunlar
buda hızla çökmeye neden oluyor
bir gecede saçı beyazlayan var
4. sü şeker kafein ucuz yağ çikolata kola tarzı beslenme rafine yapay gıdalar
sonuçta ne yersen osun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen bu olayı ise girdikten sonra Çok iyi anladım. Nedeni belli sağlıksız, eksik öğün ve sporsuz bir hayat, ama nedenn?
Awq ülkenin herhalde yarısı asgari ücrete, bir kısmı da 2-3 fazlasına çalışıyor. Günde en az 8 saat iş, genelde de 2 saat yol çekiliyor. Mesai olursa pek tabii uzun. Ve yine genelde ağır, ağır değilse de yoğun mobbing içinde oluyor o işler. Eve gelince hal mi kalıyor awq
Hadi hali geçtim, spor için bahane değil, kimisi eve veriyor parayı, kimisi üç beş bişi alabiliyor içinden.
Salon parasını da geçtim hadi, o besinler kaç para? Adam diyor e tamam spora focus okay, e besine vereceği para az buz değil, et lazım mk e awq ben ne giyeceğim, nereyi gezeceğim, ne ara para biriktireceğim?
Ki spora giden bir asgari eleman, kendine vakit ayiracakda, hobi edinecekte falan çok sıkıntı. Adamın günde 7 saat net uyuması lazım, gidip 4-5 saat uyursa anca olur. Fakat bu da hem zararlı hem spor için de negatif bir etki yaratır.
Diğer ülkenin insanlarının derdi yok ki awq
Hele birde gidip iki çuval parça tasimamis, o patronun, boş beleş elemanların ağzının kokusunu çekmemiş, ağır iş nedir görmemiş kadınların. Bu erkekleri eleştirmesine de ekstra sinir oluyorum.52 Yorumla- +1 yıl
Bu cevaba kaşe imza.
benim cevabı oku benzer şeyi kısa olarak özet geçtim - +1 yıl
Eyw usta
muhtarlıkta mahalle nüfusunun kademeli listesi elime geçmişti 70 yaş üstü erkek ve kadınların listesi %85 i kadın.
Çekilen dertler yenilen yemekler yaşanılan hayatlar hep aynı karı kocalarda ama erkek erken gidiyor öteki tarafa.
tek bir sebep kalıyor geriye... bu sorunun cevabı KADINLAR.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece erkekler değil kadınlarda yaşından büyük gösteriyor ama makyajla falan kapatıyorlar. Bunun temel sebebi bence spor yapmayan bir millet olmamız, yediğimiz besinlerin genel olarak hamur işi ve yağlı olması, stresli ve mutsuz bir millet olmamız, hayat kalitesinin genel olarak düşük olması vs.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
146Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u +1 yılçünkü genetik ve stres var bir de kötü beslenme mutsuzluk da var
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurk erkekleri bakimsiz, hareketsiz ve kotu besleniyor. Millet ekonomiye falan baglamista ulkenin ekonomisi hep boyle miydi? Iyi oldugu zamanlar disari yine bakimsiz, paspal, gobekli, killi erkek doluydu.
Bugun kizlar fazlasiyla bakimli. Agdasi, makyajı, cilt bakimi carti curtu bitmiyor. Ama yapabiliyorlar. Turk kizlari eskiye gore fazlasiyla bakimli. Para nereden geliyor? Kizlar bu ekonomi de bunca seyi yapabiliyorken, erkeklerin ekonomiye siginmasi buyuk bahane. Isteseler yaparlardi.
Turk erkekleri oteden beri fazlasiyla özensiz. Iste bazilari yeni yeni killarini almayi öğrendi o da koltuk alti falan. Roll on parfum kullanmayi ogrendi bazilari. Ben önceden koltuk alti killarini almadan dolasan o kadar cok erkek goruyordum ki. Biraz dikkat etmeye basladilar. Diger seyleri gorebilmemiz icin kim bilir kac yil gerek...
Sigaraya, telefona, bilmem ne uygulamalarina, netflixe ona buna para bulurken kendilerine mi bulamiyorlar? Genetik olarak cokenlere bir sey demiyorum ama digerleri gercekten hareketsizlik, bakimsizlik, sigara kotu beslenmeyle cok alakali. Yatak performanslari bile bunlarla alakali olarak fazlasiyla düşüyor hadi fizigi, tipi, yasindan buyuk gostermeyi gectim.
12 Yorumla- +1 yıl
popo kilini lazerleyen erkekler bile var. kas alan felan. sana 25+ kusagi den gelmiştir
- +1 yıl
Kadın, erkek olarak ayırmamak lazım bence, sonuçta bayanlarda boya ile fondöten ile güzelleşiyor, yüzünü yıkayınca gerçek ortaya çıkıyor. Ama genel bir problem varsa yine ayrım yapmıyorum tembel bir milletiz. Bu da tabi iş güç ile alakalı yaşam standartları geçim vs hepsi birbiryle bağlantılı durumlar. Yani maalesef diyorum geçiyorum.
+1 yılEvlilerin hepsi öyle !! Bak bekarlara nasıl genç duruyor. Zaten Türkiye'de kadınların erkeklerden 15 yıl daha fazla yaşamasının sebebi bu ! Evlilerin yaşam süreside kısa zaten garipler erken ölüyor. Bir erkeğin hayatındaki iki büyük seçim olduğunu düşünüyorum biri eş diğeri iş ikisini birden yalnış seçen arkadaşların bu dünyada huzur bulabileceğiniz sanmıyorum. Geçenlerde bir müşterim geldi adam 54 yaşında ama 35 gibi genç yaşta evlenmiş ve 24 yaşında boşanmış bir dahada evlenmemiş ! Gençliğinin ve sağlığın sırrını evlenmekten geçiyor diyor.
43 Yorumla- +1 yıl
Evlenmekten demek istedim.
Soran+1 yılkiminle evlendiğine bağlı. bekarlarda okadar mutlu degil
- +1 yıl
Bende onu dedim zaten bir erkeği iki şey yıpratır biri yalnış seçilen eş diğeri iş.
Kadın erkek için aynı sorun var ülkede bunun temel sebebi beslenmenin bozuk olması, doymak başka beslenmek başka şeylerdir, ülkede bozulan ekonomik durum yüzünden insanların çoğu yeterli beslenemiyor. Protein gerektiği kadar alınamıyor makarna bulgur ekmek arası patates ile bu kadar. Erkekler vitrin konusunda kadınlar kadar ilgili ve becerikli olmadıkları için vücutta şekil bozukluğu erken yaşta saç kaybı ve dış kaybı olarak ön plana çıkıyor. Yasanan Cinsel sorunların (iktidarsızlık yetememe gibi) sebebi yine bu.
31 Yorumla- +1 yıl
neredeyse çogu abur cubur besine giren hazır tatlılara çikolatalara giren fruktozun da çok büyük etkisi var yaşlanmada. nüfus azaltma planının bir parçasıdır fruktoz. karaciğeri ve hücreleri resmen bitiriyor dna hasarı vererek. bel göbek yağlanmalarının en büyük sebeplerinden.
gerisi stres ve ekonomik meseleler ve aşırı karbonhitrat tüketimi. tabi kişi çok hareket ediyorsa fazla karbonhitrat tüketse bile bi nebze kurtarır ama karbonhitratın çogu fruktozdan geliyosa ve bir de hareket etmeyen paso yiyen bir bireysen vücuttaki kas proteinleri daha da ayvayı yiyor.
bazı insanların genetik sanırım çobuk çöküyor vucutları, bazı insanlarda 30 yaşını geçtimi kendini yaşlanmış hissediyor piskolojisi böyle olunca vucutta yaşlanmaya başlıyor vucudu yaşlanmasa bile hal hareketleri giyimi 60 lık amca gibi oluyor. işyerinde abi dediğim arkadaşım benden 7 yaş küçük çıktı :D
51 Yorumla- +1 yıl
ayla_xxx yani 36 yaşında çıktı 🤔😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılspor yapmıyorlar, sigara, alkol belki. Stres faktorude var ama genelde beslenme ile alakalı. Sağlıklı beslenmeleri yok, spor hiç yok, sigara tüketimi var. Birde alkol ile tamam işte. her dakika kadınları eleştireceklerine kendilerine baksalar.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen birde o yasli görünenlerde bi özgüven var hahaha sokakta genç kizlara bakiyorlar keşke biraz kendilerine baksalar genclesirler
- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılStres, bakımsızlık ve yaşam şekli.
Stresin bilindiği üzere görüntüye etkisi büyük. Güneş kremi olmadan güneşe maruz kalmanın da öyle. Sigara, alkol, susuzluk, uykusuzluk, sağlıksız beslenme gibi konuları saymıyorum bile. Bunlara dikkat etmezsek hepimize olabilir.32 Yorumla- +1 yıl
Dogru Ben bu konuda yillardir duzenli seyler yapiyorum.. Sabahlari kalkinca. Ac karnina 50 mg. Demir. ve 500 mg. C. B12 ve biyotin ve balik. Yagi kapsulu.. Bir saat sonra kahvalti. Haslanmis yumurta.. bunlar butun gun enerji icin biyotin sac ve derisi icin demir. guc veriyor. ve sac rengini koruyor
- +1 yıl
Ve bunlari yaptiktan sonra aynaya direk olarak bakip. Kobra kurali bu. diyorum
+1 yılSabahlari demir ve c vitamini. Biotin almali ac karnina bu. Uclu enerji verir ve saclarin siyahlasmasini engeller. Aksamlari. d ve cinko. Magnezyum ozellikle cinko yipranmis dedi ve saclarin Ontario magnezyum. Kaslari rahatlatir.. bunlari duzenli alirsaniz genc ve enerji dolu olarak kalirsiniz
11 Yorumla- +1 yıl
Ozellikle biyotin ve demir ve C yi Sabahlari. Kalktiginiz anda atmayi aliskanlik haline getirin.. Biyotin. Sac ve derisini Besliyor. ciltte kirisma olmuyor.. demir ise sac rengini koruyup enerji veriyor.. bu uclu olmazsa olmazsa genc. Durmak icin..
+1 yılGenetik olabilir, stresli travmatik süreclerden geçmiş olabilir, spor yapmamış kendine bakmamış, tabiri caizse bedenini hor kullanmış olabilir. Aslında sebep çok ama cinsiyetlede ilgisi yok. Çoğu zaman genç yaşınds 25 gibi duran kızların ben yaşındayım ya dediğine denk geldim. İnsan bir kaç ay içinde 10 yıl geriye gidebiliyor.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları genetiktir, bazılarında tipten dolayı yaşlı gösteriyor. Stres vs asıl öalışmak zorunda olan erkek. Çalışmak zorunlu olunca da denk getirdiğin, beğenmediği bir çok işte çalışmak zorunda kalıyor çoğu erkek. Hele ağır işse. Sigara, alkol vs bu arada bu iki zararlıyı arrık erkeklerden bırajan çok fazla ama hızla kadınlardan içen çoğaldı. Adım balı sigara içen kadın , kız. Bu arada yaşlı gösterme kadınlarda da yaygın.
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 359 cevap paylaştı. ağır iş yapıyor bir çoğu
erkeklerde bakım toplumda hoş karşılanmıyor
mesela kadın nasıl genç görünüyor saçını boyuyor
erkek boyadığı zaman arkadaşları çevresi dalga geçer evde kadın acaba beni aldatıyor mu diye darlar vs vs
hani bak sırf ufak bir saç boyama bile ne kadar dert doğurdu yani 😂😂20 YorumlaKendilerine bakmıyorlar ya da taa dedelerinden kalan kötü genleri..
22 Yorumla- +1 yıl
Bakmama kısmına birazcık katılıyorum ama insanların ne yaşadığını bilmeden bir yargıya varılmaz sadece sana söylemiyorum 😊
+1 yıl⭐Sigara ve mutsuzluk kaynaklı, sportif yaşam deyince sadece fitness ve mahalle maçı anlamaları da artı eksileri, ki bu üç sebep kadınlar için de geçerli⭐
22 Yorumla- +1 yıl
Fitness spor değil mi
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilemiyorum ama benim babam 45 yaşında beraber gezince sevgili saniyorlar Türkiye’de 😅
sanirim Türkiye’deki kötü yaşam koşulları ve sağlıksız beslenme insanı yıpratıyor olmalı ki çabuk yaşlanıyor insanlar 🤔
44 Yorumla- +1 yıl
Baban kendine iyi bakmış o zaman. Senin yaşın kaç?
Cevap sahibi+1 yıl@Deepinlovess 19
- +1 yıl
Yaşında küçük baya aslında. Kaç gösteriyor ki baban canım yaş olarak?
Cevap sahibi+1 yıl@Deepinlovess 30-35 arasi gibi
Türkiye şartları, ne eğitim, ne sağlık, ne beslenme, ne ekonomik hiçbir anlamda tatmin etmiyor, hep yarını düşünmekten önünü görmemekten. o yüzden insanlar çabuk çöküyor,
20 YorumlaGenel olarak iş yorgunluğu stres maddi yetersizlikler kısa ve öz nedeni parasızlık yani yoksa para olsa her imkanı kendine sağlayabilirsin ama tabi bunu istemende önemli
10 Yorumla
+1 yılErkeklerede kendine bakim yok hayatlarinu kadinlar icin yasiyorlar kadinlar ise hayatlarinu sadece kendi icin yasiyor. Erkekte bakim. yok makyaj zaten yok saglikli yasam. yok spor yok piskolog yok bunlari yaparsa erkrk adam degilse top damgasi yiyebilir oyuzden 40 yasinda bir kadin genc kiz gibu gorunurken 30 lu yaslardan sonra erkekler dede oluyo istisnalar vardir. Ünlüler örnrk
10 Yorumla
sebebi basit bu coğrafyada stresli zor hayat yaşadığımız için...
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen 35 yaşındayım gün içerisinde meslek gereği sürekli insanlarla diyalog kuruyorum abi diye hitap etme gereği duyduğum bazıları benden 2 4 yaş küçük çıkıyo
10 Yorumla
+1 yılSorunun başında cevap aslında. Burası Türkiye çünkü, şartları adamı perişan ediyor. Hele birde gamsız değilse vah haline
20 Yorumla
+1 yılHayat şartları insanı yaşlandırıyor. Gerek maddi gerekse manevi. Ağır geliyor vücuda, vücutta ne yapsın böyle patlak veriyor
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılKimisinin sorumlulukları ve hayatın getirdiği zorluklar, kimisinin de umurunda değil diyebiliriz ama istisnalar hariç tabi
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılsebebi çok basit.
stresli yaşamdan kaynaklı dengesiz kan şekerinin kas proteinlerine hasar vermesi.
eğer stresli yaşam yoksa da fruktozlu saçma hazır besinlerle kolajenlerinin hasar görmesi.10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 883 cevap paylaştı. Çok basit ağır iş stres birde karı dırdırı varsa daha ne olsun zaten o adam ölümü dört gözle bekleyen adamdır...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayat kafdınlara davrandığı gibi centilmen davranmaz erkeklere... Kadınlara gerek yok zaten pederinden maaş kalıyor + bir sürü destek ve yardım var devletten kadınlara... hayatı easy modda yaşadığınız için fark bu.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye erkekleri gibi çalışma saati uzun ve ezilen var mı desek daha doğru olur! Kafınlar içinde aynı şey geçerli
10 Yorumla Normal değil mi 😃 insanlar huzuru bulamıyor ki
20 YorumlaTürkiye'de bazı kadınlar neden 40 yaşındayken 50-60 gibi görünüyor?
bazilarida 20-30'unda değilde 40ında gibi duruyor
BOOK gibi makyajlar şişme iğrenç köfte dudaklar , cadı tırnagi gibi uzun tırnaklar
vs vs tam bi rezillik ucube show01 YorumlaBazen ben de kendime bakıyorum şöyle herkes yaşını göstermiyorsun der. Evet bazı erkekler gerçekten de yıpranmış ve yaşından fazla gösteriyor.
Ama şu da var ki Kadınlar da erkeklerden aşağı kalır yanı yok.
00 Yorumla
+1 yılBen 30 yaşındayım mesela kaç gösteriyorum bilmiyorum ama çok yaşlandım işsiz kalınca ve stres yaptım saçım döküldü evlenemiyorum her olumsuzluk bir anda başıma geliyor ve nasıl çözüm bulacam bilmiyorum
01 Yorumla
+1 yılFeminizm (erkek düşmanlığı), nafaka, 6284, İstanbul Sözleşmesi, geç emeklilik, geçim derdi, erkekleri fazla çalıştırmaları, az ücret vermeleri, ağır işlerde çalıştırılmaları, sigortasız çalıştırılmaları daha sayayım mı?
00 YorumlaHayat herkese eşit davranmıyor maalesef. Gerek yaşam kalitesi, gerek kişilerin kendine bakma kalitesi aynı değil maalesef. Birazda bu kişinin kendisine nasıl baktığıyla ve yaşamını nasık sürdürdüğü ile alaklı bir durum.
00 Yorumla
+1 yılKötü hayat koşulları ve şartları sebebiyle. Maalesef bu dayımız aslında 20 yaşında gençliğin baharında!. 😔 Allah yardım etsin
00 Yorumla
+1 yılTürkiye şartların da çalışmak yaşmak çok zor da ondandir
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. 43 fakat 30 gibi göründüğüm söylenir. Henüz faydasını görmedim. Umarım görürüm
10 Yorumla
+1 yılGelecek kaygısı ekonomik sıkıntı stres erken yaşlanıyoruz
10 Yorumla
+1 yılsaglıksız beslenme, sporsuz hayat, gereksiz stres ve öfke problemleri
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 433 cevap paylaştı. Bende 25'imdeyim ama 18 gibi görünüyorum genlerim sağolsun 😎
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 446 cevap paylaştı. Bende 27 yaşımdayım 17,18 sanıyorlar.
Kişiden kişiye değişen durumlar10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 511 cevap paylaştı. Genetik oldugi kadar yaşam biçimi alışkanlıklar vs. Sigara alkol yaşlı gösterir
10 Yorumla
+1 yılBazıları da 50 yaşında 35 gibi. Ama onlar nadir tabii.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl- stresli hayat
- sigara alkol
- spor yapmamak
- kilo alımı
- yeterli derecede sıvı su almamak
Geçmişinde yaşadığı ağır travmalar da buna etkendir.10 Yorumla
+1 yılStres çok ya gülemiyorsun gülmeyince yüz kasları yerçekimine meydan okuyamıyor
11 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılkadınd öyle oluyo erkekte herkesin vücut tipi yapıs var
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılSpor yapan az beslenmesine dikkat eden az stres fazla daha nolsun.
10 Yorumla Gerçekten öyle buna katılıyorum stres ekonomi vs etkiliyor olabilir belki
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 300 cevap paylaştı. Ben 40 ım ama 60 gibi gorunmuyorum diye tahmin ediyorum🙂
10 Yorumla
+1 yılBeni gören yaşımı tahmin bile edemez, ama ülke her anlamda insanı stresten yaşlandırıyor
10 YorumlaKendileri ile ilgilenmedikleri için. Snir stress ayrı birsey tabi ki
10 Yorumla
+1 yılSizler gibi her gün bir taraflarını boya batana mastar yapsa onlar da göstermez
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılÖmürlerini Türk kadınları ile geçirdikleri için diyerek bir özeleştiri yapmamızın zamanı gelmedi mi? 😂
22 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılbazıları da 10 sene 20 sene geriden geliyor, ben gerçek yaşı ilerledikçe görünümdeki yaşı gerileyen biriyim, bu yönde sorunum olduğunu sanmıyorum
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Yaşam tarzı, gece hayatı alkol, sigara fiziksel görüntüyü olumsuz etkiliyor. Birde sporda yoksa kişinin hayatında daha yaslı bir görüntü oluyor bence.. Birazda genetik şans genç görünmek..
00 Yorumla
+1 yılValla 50'ye merdiven dayadim
İnsanlar geçim derdinden çökmüs
Birde erkeklerimiz bakimli olmayı ya entel dantel işler ya da gay eşcinsellik olarak görüyor.. Maalesef anadolu erkeğimiz bu zihniyette..
sigaram yok alkol yok kahvehane kültürum Yok... Maket uçak yaparım firsat buldukça doğaya kaçarım...
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 😁
00 Yorumla
+1 yılekonomik şartlar diyelim :)
ama bu biraz da kişinin kafa yapısıyla alakalı. Gamsız olmak lazım biraz, belki kadınlar gibi en ufak şeylerde ağlamak :))) veya yalnız takılmak :)
00 YorumlaBence ülkenin şu anki 40 yaş jenerasyonu yani 80’li doğumlular gayet sağlıklı ve yakışıklı görünüyorlar bence sonrası bozdu
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların beslenmesi çehrelerine ve vücuduna yansır her zaman.
Genetik faktörleri de es geçmeyelim.
11 Yorumla- +1 yıl
Soruya bilimsel bir yaklaşım ama tezini kanıtlayabilir misin?😊
Kimi insanı hayat şartları yıpratmıştır. Kimisinide etkilememiştir. Mesela kimse benim yaşıma inanmıyor. Hatta dalgamı geçiyorsun diyenler var.
10 Yorumla
+1 yılZor hayat şartları ve bakımsızlık. Kadınlarda çoğu aynı şekilde hatta daha berbat bu arada
10 YorumlaBen sizin gibi düşünmüyorum. Kişiden kişiye değişir. Yaşanmışlıklar, mesleki deformasyon hepsi birer kriter.
10 Yorumla- Devamını Gör (158)
Devamını Gör(203)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Türkiye'de bazı erkekler neden 40 yaşındayken 50-60 gibi görünüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler