- Güzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı.
u +1 yılDobra bir yorum yapmak istiyorum ;Çünkü çoğu kadınlar, tüm sorumluluğu erkeklere yükler o yüzden çalışma hayatı, iş stresi, erkeklerin olduğundan daha yaşlı görünmesine sebep olur. Bu demek değildir ki çalışmayan kadınlarımız yok ancak coğunluk eşinin parasıyla yaşayan, düşünemeyen tüm derdi arkadaşlarına nispet yapan çeşit çeşit yapmacık story adan kadınlarla dolu. Keşke durum böyle olmasa da daha iç acıcı yorumlar yapabilsek kadınların çogu bunu kendine yapıyor ve kendine saygısı olmayana kimsenin saygısı olmuyor.
213 Yorumla
Soran+1 yılPeygamber Efendimiz zamanında kadın eşler, ekmeğini ve suyunu güneşin altına koyarmış, kocam işinde kurumuş ekmek yiyor, ısınmış su içiyor diye.
Bugün kadınlara bakınca ben kıyametin kadınlar eliyle kopacağını düşünüyorum.- +1 yıl
Hemfikirim seninle. Kendi cinsini sevmek isteyip de sevemiyorum doğrusunu söylemek gerekirse. Düşüncesiz buluyorum bir çok kadını. Erkek evden gelince dahi erkeğin yorgunluğunu düşünmez ilgisizlikten yakınır. Her kadın empati kurabilmeli erkekte de öyle eşini düşünebilmeli.
Soran+1 yılBöyle düşünen bir kaç hanımefendiden birisiniz. Milyonlarca kadın maalesef sizin söylediğinizin zıttı istikamette yaşıyor ve artık ben tiksiniyorum.
- +1 yıl
Ben biraz objektif biriyim o açıdan bakış acım böyle. Teşekkür ederim. ✨
Soran+1 yılAha yazdığımdan korktu kaçtı dedim, hakkınızı helal edin. Biraz da kızdım. Şurada güzel bir münazara yapıyoruz, ne oldu da yorum yazmadı diye.
- +1 yıl
Yok korkmadım tabi. Cesaretli bir yapım var doğrusunu söylemek gerekirse korkmam yani yorumdan komik oldu teşekkürler düşüncelerin için 😄
Soran+1 yılEstağfurullah ben teşekkür ederim. Hayırlı geceler dilerim.
- +1 yıl
Rica ederim size de hayırlı geceler ✨
Soran+1 yılBir gün denk gelirsek sizden fikir almak isterim. Abi kardeş olarak...
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılEstağfurullah, ben teşekkür ederim. Akıllı hanım kardeşlerimi görünce mutlu oluyorum.
- +1 yıl
Rica ederim karşılaşırsak yardımcı olurum elbette güzel düşüncelerin için çok sağol 🥳
Soran+1 yılÖzel olarak bulacağım sizi, merak etmeyin. Ama lütfen kardeş sohbeti içeriğinde olacak, bunu bilin. Çünkü burası yanlış anlaşılmaya müsait bir site.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece karşı cinsi baz almak objektif olmaz. Turk milleti olarak konfor ve rahatlik seven insanlariz. Erkekler icin konusacak olursam kadinlar yine kendilerine bakiyor, dikkat ediyor. Kendi kendilerine diyet yapiyorlar, spor yapiyorlar. Bakimlilar. Turk erkeklerinde bunlar yok. Turk erkekleri cogunlukla sporu bile kendisi icin degil sporda kiz tavlarim mantığıyla yapiyor.
Işten eve gibi bir hayatiniz var. Kadinlar yine spor falan yapmasa da, cocuklarin peşinde kosarken, evde ev isleri yaparken hareket halinde oluyorlar. Siz iş disinda bir sorumluluk almadiginiz icin tamamen hareketsiz kalıyorsunuz kadinlara oranla. Bir de boyle masabasi tarzi bir işiniz varsa tamamen hareketsiz bir yaşaminiz olmus oluyor.
Hareketsizlik var. Ye mantiyi, kebabi, tatlıyı otur totonun üstüne. Cogunlukla boyle yasiyorsunuz. Dengeli beslenme yok, diyet yok, spor yok elbet yaşlanırsınız. Yaptiginiz sagliksiz göbeğe de turk kasi deyip gurur duyuyorsunuz. Cogunuz plajlarda goruyorum maymun gibi dolaniyorsunuz. Fizik desen gobek, yanlardan yag fışkırıyor. En azindan kadinlar yaza fit girmek icin bile spora, diyete kalkışıyor, o durumda bile kadinlar hareket haline geciyor biraz da olsa. Sizde o da yok. Kıl işlerinizi falanda halletmiyorsunuz dogru duzgun bakimsizlikta cok fazla sizde. O yuzden surekli paspal ve bitik bir görüntünüz var disardan bakinca.
Onun disinda bu ulke en agresif secilen ulkelerden biri. Ofke de insana, organlara, sisteme zarar veriyor. Gercekten gereksiz yukselmeleriniz, agresiflikleriniz oluyor. Iş yerinde öyle, trafikte oyle. Trafik lambasinda daha sari yanarken öndeki arac yurumuyor diye sinirlenen varliklarsiniz. Haliyle bu da bunyeye zarar veriyor.
Onun dışında turk erkekleri olarak iletisiminiz cok zayıf. Net degilsiniz ve dengesizlikleriniz var. Bu dengesizlikler karsi tarafi yorduğu gibi sizi de yoruyor. Yani erkekler olarak derdinizi pek anlatmiyorsunuz. Bunu belki zayiflik olarak goruyor olabilirsiniz, belki karsi tarafin canini sıkmak istemiyor olabilirsiniz ama bu icinizde birikiyor sonuc olarak. Dinlemeyi ve anlatmayi, seffaf olmayi bilmiyorsunuz. Hal boyle olunca icinizde bircok sey birikiyor. Bizi dinleyen yok gibi acitasyonlara girmeyin. Dinlerseniz dinleyen bulursunuz. Çoğunuz baskasinin derdini dinlemek istemiyorsunuz. Mesela kadinlar birbirini dinler ama sonra kendisi anlatir. Birbirleriyle konusa konusa rahatlarlar sizde bu pek yok. Hadi en basitinden hic dinleyenim yok derseniz paraniz varsa gider psikologa anlatirsiniz bu daha da iyi ve profosyonel bir yaklasim olur. Biz kadinlara anlatiyoruz ama cogu zaman dolduruşa da geliyoruz.
Onun disinda turk erkekleri nedense hastaneye, doktora pek gitmiyor. Kadinlar en ufak bir sorunda bile doktora giderler cogunlukla. Ben siz erkekleri gercekten pek hastanede gormuyorum. Sadece yaslilariniz oluyor. Yani cogu zaman erkekler demek ki sorunsuz, hasta olmuyorlar falan diyorum. Benim babam, dedem tanidigim erkekler pek doktora da gitmiyorlar. Hani bu acidan da ilgincsiniz. Sonra öldüm bittim olayi oluyor. E zamaninda gelmiyorsunuz önlem almiyorsunuz ki. Yani hicbir alanda erkek hasta pek yok. Mesela urologta yok. Sizin hic mi cinsel ya da o bolgeyle ilgili sorunlariniz olmuyor. Kadin hastaliklari dolup dolup boşalırken, urologta erkek hasta en azindan kadinlar kadar yok. Dahiliye de yoksunuz, cildiyede yoksunuz, diyetisyende yoksunuz, yoksunuz yani. Hani icten ice cokuyorsunuz bunu önlemini de almiyorsunuz pek.
Daha bircok sey sayilir. Tum bunlar varken erken yaslanmaniz normal degil mi? Ha tabi kisisel tercihler ve kisisel yaşam tercihi dışında yasanilan toplum, iş stresi, toplum baskisi, bizim insanlarin bireysel olmayışı, topluma ait gelenek gorenek gibi ilginc seyler de var. Tabi buna sadece siz erkekler degil kadinlarda cok maruz kalıyor.
30 Yorumla
+1 yılYaşlı ve çökmüş görünmek deyince hangi unsur esas alınıyor? Örneğin saç dökülmesi erkeklerde doğal olarak daha belirgindir. Cilt kırışması ise kadınlarda da olur ve kadını yaşlı gösterir. Şu var ki kadınlar makyaj yaparak kırışıklıklarını gizleyebilirler. Belki ondan erkekler daha yaşlı görülürler.
Bir önemli unsur da şudur ki, sigara içmek kişiyi daha çabuk çöktürür. Kadınlar erkeklere göre daha az olmakla birlikte kadınlar da içer...
Öte yandan menopoz dolayısıyla kemik erimeleri v. s. gibi sorunlar da kadınların yaşlanıp çökmesine neden olabilir.
Ben bir tıp uzmanı değilim. Yazdıklarım yalnızca okuduklarımdan aklımda kalanlar. Doğru bilgiyi doktorlar verebilir.10 Yorumla
Cidden öyle ben Türk kızlarıyla uğraşmayı 16 yaşında bıraktım daha çok ufakken tabi inan hayatımın en doğru kararı oldu hem yabancı dil öğrendim hemde manken gibi kızlarla birlikte oldum bizimkilerle uğraşmak cidden tabi iyi olanlar varda çoğunlukta sıkıntı,
Kısayken uzun erkek isterler
Fakirken zengin erkek isterler
Çirkinken best of yakışıklısı erkek isterler
İsterler de isterler hangi erkek karşılıyabilir bunların hepsini? Size tavsiye yabancı dilinizi öğrenip yabancılarla ilişki kurmaya çalışın113 Yorumla
Soran+1 yılFarklı bir bakış açısı. Peki yabancı dilinizi nasıl geliştirdiniz?
Soran+1 yılBilgi için teşekkür ederim.
- +1 yıl
20 li yaşlarımda bende senin gibi düşünüyordum olaya fiziksel açıdan ve kibarlık olarak bakıyordum avrıpaya defalarca gittim ama şimdi kafa yapım çok değişti eskiden asla türk erkeğiyle evlenmem derken şimdi bi domuz yiyen gavurla hayatta evlenmem diyorum hatta bunu yabancı erkek arkadaşlarımın yüzüne söylüyorum bunun müslümanlıklada alakası yok ama artık bana evlilik aşk anlamında uzaklar. Senin gibi anası rus kanı bozuklar yüzünden türk erkeklerinin hepsine çamur atamam. Benimle evlenmek isteyen yabancı erkek oldu ama ben istemedim yaşım oturunca insana türk yabancı diye değilde insan olarak ve bana gerçekten verdiği duyguya bakıyorum. Kimseye yabancı diye hayranlık beslemiyorum
- +1 yıl
Alman kadınları ayrı bir alem erkekten farkları yok onlar kendilerine koca değil karı arıyolar burdan kendi kendilerine yetebilen erkeğe ihtiyaçları olmayan nadir milletlerden. Almanları banamı anlatacan sen döküntü rus çakması. Rus bile değilsindir anan ya tatardır ya dağıstanlıdır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u +1 yılStresten olabilir
00 Yorumla Hayır. Kızlarla ilgili olamaz sadece. Duygularını ifade edemeyen erkekler iş ortamında da içine atar. O içine atma durumları da stres yaratır.
Başkalarının düşüncelerini umursayan erkekler de var içten içe onlar da strese girer.
Kendine bakmamak, aşırı alkol ve tatlı zaten insanı yaşlandırıyor. Bunu söylemeye gerek yok.
Sistem hep "kendini sev, en çok kendinle barış" gibi şeyler söylüyor. Ama şu da bir gerçek bazen değişim sancılı oluyor. Bir anda "aa ben kendimi tanıdım ben böyle biriyim, bunlar beni strese sokuyor ben bunları yapmayayım " gibi olamıyor. Sistem hep değişim senin elinde diyerek insana baskı kuruyor. Evet senin elinde ama zamana ihtiyacın var.
Zamana ihtiyacın olduğunu söylemiyor sistem. Hep bir aceleye getirme hali, hep bir şunu alırsan mutlu olursun hali. Bunu yapma nedenleri sendeki değersizlik hissini kullanarak seni manipüle etmek ve ürünlerini satmak.
06 Yorumla
Soran+1 yılDikkat çekici bir görüş. Beğendim.
Soran+1 yılYanlış anlaşılmış. Beğendiğim özgün fikirleri severim. Yani doğru cevap aramıyorum. Özgün ve faydalı bilgileri beğeniyorum.
Soran+1 yılEstağfurullah biraderim, eleştiri de faydalıysa onu da almak isterim.
+1 yılkanka sorumluluk çok fazla bak dünya mikimde değil stres 0, ağır iş yapmıyorum, ailevi problemim yok ne saç döküldü ne bir kırışıklık var ama 18 yaşında fabrikada 12 saat çalışan 23 yaşında evlenip evin tüm yükünü alan adam elbette yaşlanır 27 28 yaşında
21 Yorumla
Soran+1 yılBuna katılmamak elde değil.
+1 yılÇünkü erkeğe biçilen rol ve sorumluluk çok. Ev sınırları içinde bile aile reisi modundayiz. Evlenmeden, kendi evimizde bu sorumluluğu alıyoruz. Erkek adam ağlamaz. Vs erkek şunu yapmaz diye diye dışımız taş meteor oldu. İçimiz ise yangın yeri. O yüzden dışımız çöküyor ilk önce
226 Yorumla
Soran+1 yılBu ülkenin ataerkil değil gizli bir anaerkil topluma sahip olduğunu düşünüyorum. Yazdıklarınız da bununla doğru orantılı.
- +1 yıl
Ata veya ana erkil olmaktan ziyade her ailenin geldiği kültür farklı olduğu için, iki kişi arasında gelecekte bu çatışma çakışıyor. Şimdi babası sert olan anneci oluyor. Annesi sert olan babacı. Şimdi anneye giden erkekler daha feminen. Babaya gidenler ise daha hayvan. Kendini geliştirip yetenler ise topluma yön verenlerdir
Soran+1 yılGüzel bir değerlendirme oldu. Mesleğinizi öğrenebilir miyim?
- +1 yıl
Sen beni unuttun galiba. Bizim senle önceden de sohbetlerimiz oldu. Ben emekli kabadayıyım. Senin meslek nedir
Soran+1 yılRakı şişesi çağrışım yapıyor bana, yara bantlı mı diyesim geldi?
- +1 yıl
Aynen. Nokta atışı tebrikler. Bırakmıştım siteyi. Sevgilim için geri geldim. Burada çakal cukal çok onları yok ediyorum 😏
Soran+1 yılSenin eski sorularını da yorumlarını da severim. Kaliteli bir kişiliğin var. Her ne kadar alkol konusunda aynı minvalde olmasakta...
- +1 yıl
Eyvallah. Sonuç olarak herkesin zevkleri ve renkleri farklı saygı duyarım. Herkes aynı şeyi sevse, farklılıklarımız olmazdı
Soran+1 yılEleştiri değildi, yani farklılıklar zenginliklerimiz diyelim.
- +1 yıl
Farkındayım. Benim konuşma tarzım direkt olduğu için. Beni insanlar hep böyle atar yapıyorum gibi algılıyor. Aslında şu an sohbet kaliteli. d
Soran+1 yılTekrardan hoş geldin, senin bu sitede olduğunu görmek güzel
- +1 yıl
Eyvallah kral. Hoş buldum. Zaten sohbetini sevdiklerime hoş buluyor, uğruyorum. Sitenin gerisi zerre önemsiz benim için
Soran+1 yılŞişenin içinde hâlâ Japon balığı var mı?
- +1 yıl
Tokyo muhabbetinin mi diyorsun? . d
Soran+1 yılYani bir hatırlatma yapayım dedim
- +1 yıl
Tokyo ve Küba duruyor hala. Önceden tek gitme hayalim vardı. Şimdi hatunu da dahil ettim. O iki yere gitmeden ölmem
Soran+1 yılYazdıklarını okuyorsa bugün yeterince ruhu doyuma ulaşmıştır.
- +1 yıl
Şimdi uyuyor o. Kalksa da görmez. Büyük ihtimal öğlen falan bakar. O bunları okuyana kadar ben bir sürü görüş atmış olurum. d yani bu kısımları görmez. Ben zaten ona harcadığım zamanla yetiyorum
Soran+1 yılAllah muhabbetinizi daim ve hayırlı eylesin. Sevindim adına. Biraz önce profiline baktım, bu talihsiz kızımız kim diye. Benim de kardeş olarak sevdiğim ve oturaklı biri olduğunu defaetle gördüğüm pilli bebek bacımmış. Rakı şişesi kapağı sıkı kapatsın, kardeşim hem güzel hem akıllı bir kız. Ama sana da öyle bir bacı yakışırdı.
- +1 yıl
Eyvallah kral. Zaten onun için dondum siteye. Yoksa buralar bana göre değil. Zalımın kızı bacın işte anamızı ağlattı onu alana kadar. d
Soran+1 yılBence ağlattıysa değer, bu sitede en nadir kızın gönlünü çalmışsın. Aklı başında ve çok hanım hanımcık bir kardeşim. Vallahi daha da ağlatırsa bence değer. Ama biraderimi de yermeyim, tencere kapak, birbirinize çok yakışırsınız. Ama bir kardeşiniz olarak dikkat etmenizi rica edeceğim burada erkeğin de kadının da o... usu çok, aranıza fitne tohumları ekmeye çalışırlar. Ben son bir iki haftada şahit oldum, hadi kadını anladım da erkeğin horoz busu hiç çekilmiyor, dayaklık tipler.
- +1 yıl
Ben ilişkime kesinlikle 3. Kişileri dahil etmem, fırsat vermem. Kafasını uzatınin, kafasını eline veririm. Benim hanım da zaten duruşuyla gerekli cevabı veriyor. Bizim bu ağlatma mevzuları ilişkinin tadı tuzu. Ben içimden geldiği gibi yaşayan ve konuşan bir adamım. Sevgimi de her yerde göstericek yapıdayim. O yüzden kimse umrumda olmaz. Beni, benim hatundan başkası manipüle edemez. Benim hatuna da müsade ettiğim kadar eder. d yoksa dışardan gelen istediği kadar bağırsin umrumda değil
Soran+1 yılÖrnek ilişki diyorum o zaman.
- +1 yıl
Eyvallah. Örnek oluyorsak insanlara ne mutlu bize
Soran+1 yılMaşallah biraderime. Ben ikinizi yürekten kutluyorum. İnşAllah evlilikle taçlansın.
- +1 yıl
Amin. 2 seneye olacak. Hedefimiz o yönde.
+1 yılHayata bakış açımızla ilgili kanka. Kadın teorisi çürük bi teori, kaldı ki Rusya'da da kadın var İtalya'da da, ABD'de... Ama oranın erkekleri bizim gibi mi? Bence değil. Kendine bakmakla alakalı, hayata bakış açısıyla alakalı. Ülkemizdeki insanların çoğu, özellikle de erkekler kendi hayatlarını değil, kendilerine dayatılan hayatı yaşıyolar...
00 Yorumla
+1 yılÇok yağlı yiyip spor yapmıyorlar got göbek salınıyor saçlar dökülüyor oluyo sana dede sonra karısını beğenmiyor neymiş bakımsızmis hiç aynaya dönüp bakmaz ama
42 Yorumla
Soran+1 yılBilgin konuşmuş.
- +1 yıl
😂hı hı
Güzellik & Bakım konusunda 371 cevap paylaştı. Bizim erkekler 25 yaşında 35 gibi duruyor ama asla kabul etmezler, sorsak hepsi genç gösteriyor. Kadınlarla alakası yok. Bir çalışmaya bu kadar çöküyorlar, kadınların yaptıklarını yapsalar 25 i bile göremeyecekler belki..
01 Yorumla
Soran+1 yılAcımasızca bir savlama olmuş
Ülkenin şartları oldukça ağır. Şimdi bunu kadınlara yüklemek doğru olmaz. Erkeklerin sorumlulukları biraz daha fazla oluyor sadece. Beklentiler, gelecek kaygısı, ikili ilişkiler ve çok çalışmak zorunda kalmak etken olabiliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma beklentileri de yükselten kadınlar değil mi? Erkek 18 yaşından sonra hayata 10-0 yenik başlamıyor mu?
- Güzellik & Bakım konusunda 881 cevap paylaştı.
+1 yılEvet 30 yaşında kel kalıyorlar resmen ben de çözemiyorum.30 yaşındaki adam 40 gösteriyor ama 30 yaşındaki kadın 25 gibi duruyor. Kadınlar erken çöküyor derler ama asıl erken çöken onlar.
23 Yorumla
Soran+1 yılBunda karşı cinsin etkisi var mı?
- +1 yıl
Sanmam, kendilerine kadınlar kadar bakmıyorlar sadece.
Soran+1 yılBakım olarak tavsiyelerinizi almak isterim.
Hayır araştırmalarda erkekler her şeyi içine atar ağlayamazsın vs bu yüzden erken çöker ve ölürlermis
317 Yorumla
Soran+1 yılAma dünyada böyle bir durum yok. İtalyan erkekleri çok geç yaşlanıyor, orada da kadınlar çöküyor.
Soran+1 yılSizin için dış görüntü önemli mi
Soran+1 yılO zaman erkekler sizi nasıl etkileyecek? Çoğu dış görünüş olarak çökmüş.
Soran+1 yılKariyer ile alakalı mı?
Soran+1 yılErkek başarısıyla kadına bakacak mı diyelim?
Soran+1 yılŞehirdeki kadınların neyi var?
Soran+1 yılŞehir kızları yalnızlıktan ne zevk alıyorlarsa?
Soran+1 yılKalbinizi nasıl susturuyorsunuz?
Soran+1 yılSizin iş mü?
- Güzellik & Bakım konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılBende kadınların erkeklere oranla daha çok çabuk çöktüğüne inanıyorum.
23 Yorumla
Soran+1 yılSokakta baktıklarımda kadınlar daha diri ve dinç.
- +1 yıl
Estetiksizleri konuşuyoruz değil mi
Soran+1 yılHerkes estetik yaptıracak maddi imkana sahip değil
😂🤣😅 her şeyi de türk kadınında bulmak nedir ya.. osmanlı özentileri
21 Yorumla
Soran+1 yılPeki antiteziniz nedir?
+1 yılErkek adam ağlamaz, erkek adam şöyledir böyledir gibi kalıplara girdiğimiz için bir çok şeyi içimize atarak kafamıza takan bir milletiz. Ağlasak zayıf erkek, anlatsak takıntılı, koruyup gözetsek aşırı kıskanç, akıl versek egolu.. Karşı cinsden bunca yafta yapıştırıldığı için de çöküyor olabiliriz. Lakin tek sebep bu değil tabii ki. Bence başta maddiyat ve huzur geliyor...
10 YorumlaAslında kadınınerkeği yok bunun. Genel anlamda çökük görünüyor insanlar ağır ekonomik zorluklardan dolayı. Bünyesi sağlam olan ayakta kalıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılEkonomi olmasa da erken çöküyor, Sakıp Sabancı mesela.
+1 yılİyi bile dayanıyorlar valla benim de üstüme bu kadar yük bindirilse ben de çökerdim
118 Yorumla
Soran+1 yılYüklerden örnek verir misiniz?
- +1 yıl
Askerlik, iş bulma, karşı cinsle problemlerde alttan alacak kişinin daha çok erkek olması falan
Soran+1 yılBunu samimiyetle söylüyorsanız ve bu durumun bilincindeyseniz kesinlikle erkeğiniz çok şanslı biri olacak.
- +1 yıl
Sahtece söylemekte mi var 🙄
Soran+1 yılBazen nabza göre şerbet derler ta
- +1 yıl
Yok ben iki yüzlülük yapmam
Soran+1 yılYaşınıza göre olgun gördüm sizi.
- +1 yıl
Evet hep öyle söylerler ama bence ben olgun değilim, insanlar tuhaf şimdi yanlış bir kelime de kullanmayayım ama gevşek diyebiliriz bu duruma herhalde shsjs
Soran+1 yılİnsanların tercihlerinde biraz hafiflik olabiliyor ama ben kendi sorunlarıma odaklanmış durumdayım. Hayatınızda biri var mı?
- +1 yıl
En doğrusunu yapıyorsun. Yok
Soran+1 yılBöyle biri neden yalnızlığı tercih ediyor?
- +1 yıl
Çünkü neden yalnız olmayayım
Soran+1 yılSizin tercihiniz mi?
- +1 yıl
Bir seçim ya da mecburiyet değil böyle bir dönem yaşamam gerekiyormuş o yüzden yaşıyorum diyelim
Soran+1 yılİstememek veya isteyip de bulamamak arasında fark var.
- +1 yıl
Bir sevgili arayışına girmedim hiçbir zaman, etkileşim içinde olduğum birisi olursa da olmaz istemiyorum demem. O yüzden ne istemiyorum, ne de istiyorum diyebilirim 😂
Soran+1 yılBeklentileriniz var mı?
- +1 yıl
Kendimden bile bir beklentim yok
+1 yılAşırı sorumluluklar, geçim sıkıntısı ülke ekonomisi vs
110 Yorumla
Soran+1 yılKadın etkisi de var mı?
- +1 yıl
Elbette ki... Ömür törpüsü tiplemeler olabilir
Soran+1 yılEvli misiniz?
- +1 yıl
Hayır
Soran+1 yılDüşünüyor musunuz?
- +1 yıl
Şu an için hayır
Soran+1 yılHayatınızda biri var mı?
- +1 yıl
Hayır 😃 ve bu kadar sohbet kafi.. Teşekkürler
Soran+1 yılNiye böyle kestirip attınız, eğer benim size karşı arayış içinde olduğumu düşünerek yazdığımı düşünüyorsanız kul hakkıma girersiniz!
- +1 yıl
Estağfurullah.. No problem
Bekar olanları da mı kadınlar çökertmiş?
Yaşam tarzıysa alakalıdır13 Yorumla
Soran+1 yılBekâr olanlar da kadın ile problem yaşamıyor mu sizce?
Soran+1 yılSiz hemen ayrılır mısınız ilişkinizde?
Bana da aksine genç görünüyorlar sadece sağlıksız olabilirler
11 Yorumla
Soran+1 yılGenele bakın, ne demek istediğimi anlarsınız.
Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. - Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılkadın dırdırı erkeğin ömür törpsü, bütün kadınlar demiyorum boşanmış veya kötü ilişki yaşana erkekler ve ağır iş hayatı
00 Yorumla
+1 yılHem karşı cins hem ekonomik sıkıntılar daha yoğun stres altında erkekler
07 Yorumla
Soran+1 yılKarşı cinsin yaşattığı tecrübeler maalesef çok acı. Size katılıyorum.
- +1 yıl
Yani kadına ilgi duymuyorum ama pek çok kez görüyorum insanlar da öyle valla
Soran+1 yılNickinizden farkındayım ancak günümüz kadınlarının düşük profilli olduklarını söyleyebilirim.
- +1 yıl
Çoğu erkeğin derdi bu ya
Soran+1 yılGörüş için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
- +1 yıl
mesaj atar mısın reis bir sorum var da
Güzellik & Bakım konusunda 523 cevap paylaştı. Bir çok etken var hepsi strese dayalı muhtemelen
çok çalışmanın verdiği stres mesela
genetik bazı faktörler de olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. Peki toplumsal olarak erkeğin daha fazla sorumluluk sahibi olduğunu düşünüyor musunuz?
- +1 yıl
Toplum olarak kafamız çok karışık, söz konusu kadın ve erkek ise içimizde bir denge yok. Yetiştirilme şekli çok bozuk, haliyle o denge çocukluktan kurulamıyor ve hep o şekilde bir karmaşa halinde gidiyor. Hayatta kesinlikle denge olmalı. Sorumluluktan kaynaklı Erkeğin veya kadının daha fazla yıprandığı yaşanmışlıklar var. Çok karışık bir konu ve bu konuya toplumsal olarak kesinlikle erkek üzerinde daha fazla sorumluluk var diyemem. Bu kişilere ve ilişkilere göre değişiyor.
Soran+1 yılKaliteli bir yorum. Okurken keyif aldım. Suçlamadan direk analiz yapılmış. Bravo size, tebrik ederim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılparan yoksa kesin çökersin. bunun parayla ilgisi daha coktur. cünkü paran olmadıgında sevgilin bile terketse paran yok diyedir. parası olup o paralı erkegi bırakan kac kız var acaba
05 Yorumla
Soran+1 yılBence yeterli bir fikir değil. Çok paralı olup, çökmüş erkekler de görüyorum.
Cevap sahibi+1 yılben görmedim. o kişi azdır aşırı sevmiştir. ve zengin degildir o
Soran+1 yılBen kendimden örnek vereyim, maddi durumum çok çok iyi ama görünümüm en az +10 yaş gösteriyor
Cevap sahibi+1 yılo kadar parayla tecrübe kazanmamak kötü ne diyim. kaptırırsan yanarsını para bile cözemediyse istisnalar tabi vardır. yanlış bu da. asla kaptırmıcan paran varsa güclüsündür. araban da vardır kesin. arabasız erkegi bu zamanda istemiyor kızlar. kapı önünden alcan ya. o hava veriyor kıza
Soran+1 yılKadınlarla çok iyi anlaştığım söylenemez. Çoğu benim gözümde dayaklık.
+1 yılGeçim sıkıntısı, dengesiz yoran hatunlar zor her şey
00 YorumlaKolejenli gıdalar yerine hamur işi yemekten ve spor yapmamaktan kaynaklı
00 YorumlaGelecek kaygısı işsizlik ev araba derdi para geçinme üniversite sorunları evlenme sorunu vs vs
00 Yorumla
+1 yılAtasal bir şey bu hususiyet. Eski Türk hakanlarının tasvirlerine bakarsanız yaşlı ve sakallı tasvirler mesela Attila, Fatih, Kanuni hep buruşuk ve mel'un bir ifade var suratlarında.
Türklerede genetik olarak geçmiş015 Yorumla
Soran+1 yılSanırım görünüş olarak çirkin bir millet olduğumuzu da belirtiyorsunuz?
- +1 yıl
öyleyiz kardeşim tip olarak çirkin bir milletiz
- +1 yıl
Türkler ne avrupalılar gibi sarışın ne asyalılar gibi gergin tenli
- +1 yıl
Orta Asya geni + Orta Doğu geni = Türkiye Türkleri
Soran+1 yılTemizlik konusunda dikkatliyiz ama neden görüntü olarak dünya milletleri arasında bu denli gerideyiz, ben de şaşırmışımdır hep.
- +1 yıl
Kardeşim coğrafya ve şartlar çirkin bir millet olabiliriz lakin avrupalılardan tarih ve kültür olarak kat kat fazla şeyler başardık Çinden Viyanaya kadar
Soran+1 yılAma soru görsellik üzerine tarih üzerine değil. Çirkinliğin ana sebebi sadece coğrafya olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Gürcistan hemen yanıbaşımızda ama on numara görüntüye sahip ama hemen yanıbaşındaki Ermenistan ise çirkinler ülkesi...
- +1 yıl
tipin bana göre bir ehemmiyeti yok büyük işler başaran Ulu Atalarıma benzemek benim için medar-ı iftihardır
Soran+1 yılBu soruyu hayatın odak noktası olarak sormuyorum zaten, yani fikrî münazara güzeldir diyerekten.
- +1 yıl
anladım var olasın kardeşim benim
Soran+1 yılEstağfurullah bilmukabele...
- +1 yıl
eski kelimeleri kullandın mutlu ettin var ol be usta
Soran+1 yılHarf inkılabı ile geçmişimle bağım kesilse de gönlüm kesilmedi. Lisanım hâlâ Osmanlıca'dır.
- +1 yıl
Selam olsun kardeşim benim mutlu oldum ya..
Soran+1 yılVe Aleyna Ve Aleyküm Selam
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok ve boş yere çalışmaktan o kadar çalışıyorlar ki ortada bisey yok
00 Yorumla
+1 yılYağlı yemekler yiyorlar sporda yapmıyorlar e normal yani
13 Yorumla
Soran+1 yılBu da etken.
- +1 yıl
Anlamadım
Soran+1 yılYağlı yemekler...
+1 yılValla iş yükü yeterde artar bile diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılNeden onlara soralım?
13 Yorumla
Soran+1 yılPardon?
- +1 yıl
Erkeklere soralım diyorum
+1 yılTamamen hayat şartları.
11 Yorumla
Soran+1 yılMesela neler var dersem?
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞartlara göre değişir
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamadım?
+1 yılKadin dirdiri ve derdi olmasin🤣🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılDırdır demeyelim, konuşkan olmaları onların bir ihtiyacı.
+1 yılYıpratmayın kendinizi bu kadar 😏
02 Yorumla
Soran+1 yılDenilince oluyor mu?
- +1 yıl
Kaliteli ve kontrollü life 😊
+1 yılGeçim sıkıntısı. Birde bu kadınların yüzünden
08 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar konusunu açabilir misiniz rica etsem?
- +1 yıl
Bır, bır dır, dır. Bişey beğenmezler. Bizi kurmalı saat gibi görürler. Hiç bir zaman mutlu olmazlar. Saattli bomba gibiler ne zaman patlayacakları belli olmaz. vs,
Soran+1 yılBu hale kim getiriyor kadınları?
- +1 yıl
Kendi tripleri. Birbirlerine baka, baka triplere giriyorlar,
Soran+1 yılErkekler kadınları yönetmede başarısız mı o halde?
- +1 yıl
Kadınlar freni patlamış. Kamyon gibidir'ler ne yapacakkarı belli olmaz.
Soran+1 yılFarklı bir tespit ve analiz.
- +1 yıl
Bakmışsın güneşli bir hava, Bakmışsın kara bulutlara bürünmüş şimşekli bir hava gibiler yaww. Akıl sıra ermez bunlara. Onun için hep temkinli olmakta fayda var.
- Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılYoo yaşına göre genç duranlar da çok..
00 Yorumla
+1 yılBence eskiden öyleydi ama şu an değil ya
00 YorumlaKendim için öyle düşünmüyorum
00 YorumlaGeçim sıkıntısını daha çok takıyorlar.
00 YorumlaNafaka yüzünden diye düşünüyorum
00 YorumlaÇünkü kadınlardan dolayı 😀
00 Yorumla
+1 yılKadınlar erkeklerin ömrünü aldığı kanıtlandı👍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen oyleysen bilemem bizim çevre genç
00 YorumlaBakımsızlıktan 😂 sürün kolejen maskelerini
17 Yorumla
Soran+1 yılCidden tavsiye istiyorum. Bir erkek nasıl bakım yapmalı?
Soran+1 yılZaten kişisel bakım için sordum, bir erkek neler yapmalı.
Soran+1 yılMaddi durumu iyi bir erkek olsaydınız nasıl bir bakım yaptırırdınız
Soran+1 yılParam var ama birikiyor kendi kendine hiç harcanmıyor
+1 yılBakımsızlıktan
11 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyeniz var mı?
Kadınlar çok mu güzeller sanki erkekler çökmüşte
11 Yorumla
Soran+1 yılYine de kadınlar vücut ve yüz olarak daha diriler.
Çalışmaktan, stresten ve yorgunluktan.
15 Yorumla
Soran+1 yılKadın etkisi var mı sizce?
Soran+1 yılBen yıprandım ama yıprattığım kadın hiç olmadı. Yani şahit olduğum bir durum değil.
Soran+1 yılŞaka yapmıyorum
+1 yılMutlu değiller
12 Yorumla
Soran+1 yılMutlu olamamalarının en büyük sebebi?
- +1 yıl
Onlara sor ben ne bileyim
+1 yılAksi olmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılAksi derken? Ben kadınların bakımlı ve genç göründüğünü görüyorum.
+1 yılBence tam tersi kadınlarda bu var
01 Yorumla
Soran+1 yıl50 yaşına bakın bir, kadınlar gencecik erkekler çökmüş.
Cidden öyle
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef.
Sorumluluk
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayat şartları
00 Yorumla
+1 yılStrestendir.
00 YorumlaNedendir birsürü sorun
00 Yorumla
+1 yılGenetik ve stres
00 Yorumla
+1 yılkadı n dırdırı
00 Yorumlahayat şartları
00 Yorumla
+1 yılEkonomi pahlılık
00 Yorumla- Devamını Gör (1)