AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
evet otuzu devirdinmi kadınıda erkeğide turşuya benziyor artık
kadınlar kızlar makyaj boya ile kendi kendini avutuyor
erkeklerde berbere gidip bi maske yaptırarak genç olduklarını sanıyorlar😁
Bakımlı olmak gerekiyor genç görünmek için bunlar kendilerine bakmıyorlar heralde tabi herkes içinde geçerli değil bu kendine çok iyi bakanlar da var hatta 90 yaşındaki insanlar bile daha enerjik😂😂
@elif6111 aynen
Sigara içip geç uyudukları için çirkinleşiyorlar.
Tam tersi de olabiliyor, mesela 25 ama sanırsın 35. Asıl sorun bu bence. Birde böyle oldukları halde, kendilerinden habersiz en iyi kadını istiyorlar asıl komedi bu🤣 seni beni beğenmez ama kendisi aynaya bakmaz
Neden şimdi genelleme yaptın ki şimdi 😅 ben bahsettiğin gibi biri değilidim hiçte olmadım...
@Soylu_Orgun 1 kişi bin kişinin içinde hiçtir
Böyle düşünüyor olman senin kötü kalpli biri olduğunu gösterir
@Soylu_Orgun ahaha gerçekler beni kötü yapmaz ama
Yapar sen kendini kandır biliyor musun bu düşüncen bana şu izlenimi verdi sürekli bilerek kendine eziyet eden erkekleri seçmişsin ve onlardan seni gerçekten sevmelerini beklemişsin ama onlar seni sevmemiş sende hıncını herkesten çıkarıyorsun, gerçek mi asıl gerçek bu
@Soylu_Orgun yine yanıldın, ben kimseyi seçmedim çünkü kalbim geçmiyor kimseye ama ben sürekli seçilen olurum fakat ben OK demem çünkü beğeni konusu var ayrıca aşık değilsem ki olmuyorum bu yüzden kimseye geçit Yok
Bırak bu bulunmaz Hint kumaşı ayaklarını senin bu düşüncenle peşinden koşan kesinlikle sapıktır ve belli ki sözlerim canını yaktı böyle konuşuyorsun (amacım seni incitmek değildi sen öyle anladın )
@Soylu_Orgun 😅 ne incinmesi ne anlaması. Sen konuyu tamamen yanlış anlamışsın
Peki peki onca yanlış anlaman bir kenara üstelik asıl gerçekleri kabul etmeyip küstahça cevap veriyor olman az önce seninle ilgili söylediğim şeyi doğruluyor, Allah yolunu bahtını açık etsin 😊🙏
Bazıları mutlaka genetiktir diye düşünüyorum bazılarınında kesinlikle yaşadığı hayat ve çevrenin büyük etkisi var. Yaşımdan daha küçük gösterdiğimi çokça duydum biliyorum ama yani çokta önemsemiyorum bu durumu.
Babamın yeğeni babamdan daha büyük tam bilmiyorum yaşını 10 yaş fark var galiba ama Ama Babamın yeğeni Babamdan daha genç gösteriyor babam sanırsın 60-70 😅😅
Gerçek yaşı ne babanın
50 falan
Tam bilmiyorum
Ama 50-55 arası
Başlıca sebebi spor yapmamak, sağlığına dikkat etmemek.
Aynen öyle haklisin valla
Çünkü kalfaları çalişmiyor hiçbir baltaya sap olamiyorlar azim yok hirs yok hep ezilmisler hep sikilmisler adamlar
birincisi genetiği öyledir, ikincisi zor çalışma şartları, hayat, geçim zorluğu vs.
Yok bizim ailede tam tersi işte genç gözükürler
Mesela ben en az 10 yas genc gosteriyorum. Bu hem genetik hem kendine bakmakla ilgili
Ama onlarda çok yakışıklı oluyor ya off aklıma getirdiniz şimdi.
😂😂klasik evde kalmış kadın hahahahahah
Yiyeceklerin içinde olanlara bir bakın, birde ferah seviyesine. Avrupa bizi kıskanıyor
Refah yazacağıma ferah yazmışım neyse anlayan anladı
😀😀adamlara hayat çarpıyoda napsınlarr ruhları çökmeye meyilli
Yoğun strese maruz kaldıkları için diye düşünüyorum
Çünkü Türkiye de erkeklerin çoğu 50 yaşında doğar...
Olabiliyor tabiki öyle şeyler. dertler sıkıntılar stres birde bakımsızlık
Spor sigara alkol.
Özellikle spor yapmak cidden gençleştieiyor.
Kendilerine o kadar Bakım yapıyorlar ki artık genç görünmenin Sırrı ortadan kalktı
Tamamen sıkıntılı hayat şartlarından başka bir şey değil...
Geçim sıkıntısı, bakımsızlık ve bir ihtimal genetik
Genelde evli olanlar yıpranıyor evimi ailemi nasıl geçindircem stresi yaşlandırıyor
Bende 26 ama 30 gibiyim Türkiye şartları insanı çabuk yaşlandırıyor
Valla 20 yaşındaydım bana 25 yaşındasın dediler. 30 yaşıma geldim hala 25 diyolar. Anlamadım.
Sakal uzatma modası yüzündendir. Sakal on yaş büyük gösterir
Bazılarıda 40 yaşında olup 30 yaşında gibi görünüyorlar..
Genetikle alakalı, nesi tuhaf
Çoğunlukla bakım
@Matmazel58 Benden bahsettiniz sanırım
Elbette 😃
Beslenme alışkanlığı, spor yapmama, genetik etkiler ve rahatsızlıklar, STRESSSSSS,
Bu durum sadece erkeklerde yok. Aynı zamanda kadınlarda da var. Bazı kadınlar yaşlarını hiç göstermeyecek şekilde dururken, bazıları ise yaşlarını gayet de belli eder şekilde görünüyorlar. Ona tuhaf diyorsan buna da tuhaf demelisin.
Doğru.
Yav he he strs ve sigaraya bişey diyemem de kadınlar kendine bakıyor aga
Kendine iyi bakacak zamanı, motivasyonu ve ekonomik koşulları sağlayamadığı içindir.
Kimseyi yargılamamak lazım.. Hayat sartları herkes ıcın adil değil.
Hayattan insanlardan çok çektiği için erken çökmüştür
Ben 35 yaşına geldim ama daha yaşlı gibi görünüyorum
Neden cılız sebep ne?
Stres sıkıntı depresyon bunalım üzüntü mutsuzluk yalnızlık çaresizlik içindeyim utangaç çekingen biriyim hiç açılamadım kendimi hep eve kapattım senelerdir evden dışarı çıkmıyorum gençliğimi hiç yaşayamadım gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti gitti yaşım 35 olacak ama işim yok sevgilim eşim yok sosyal hayatım yok kendime ait bir hayatım yok ailemle yaşıyorum uzun süre evde durmaktan da iyice çöktüm
Bakımsızlık ve yaşam tipiyle ilgili bence. Spor yapan kendine bakan erkeklerde böyle bir şey yok aksine küçük duruyorlar. Tabi bazen genetik olarak yüz de büyük gösterebiliyor onu da doğru saç tipi giyim ile düzeltebilitlet ama
Bende 30 um 40 gibi değilim hatta 25 görünüyorsun derler herkesin genetik durumuna bağlı
Aynısı bir çok kadın içinde geçerli yorumların bir çoğu doğru spor yok beslenme düzgün değil streste var öyle olunca çökmeye aday oluyorlar
Hayat şartları
Genetik
Bakimsızlık
Spor yapmama
Sağlıksız beslenme
Daha neler neler
İnsanlar 30 lu yaşlarda hakettiği yüzü alır çünkü.
Biraz daha açar mısın
Türkiye şartları zor olduğundan insani erken çökertiyor
Hayat şartları, beslenme, stres ve daha bir çok şey.
Incınmışler ablası 😅
Kadınlar karpuz büyütüyor hayat erkekleri çürütüyor.
Türkiye de köle gibi çalışma hayatı var, herkes için aynı şey geçerli, kimse olduğu yaşta değil 10 yıl yaşlı gösteriyor, hauat şartları buna müsait maalesef
Ablacım biz nerden bilelim internete yaz söyler o sana
Rahat bir hayatları olmadığı için olabilir mi? Hep bir stres, endişe, düşünce içindeler. Once ailesine sonra sevgilisine veya eşine sonra çocuklarına yetebilmek için uğraşıyorlar. Çok üzücü ama gerçek
Bakimsizlae ve kilolulae çünkü
Calisma sartlari, sagliksiz beslenme
Cevabı basit Türkiyede yaşıyor çünkü
G*tü göbeği salıyor
Evet cidden oyle ya bende farkettim
Kendilerine bakmıyor
Yaşım 20 sac az sakal uzatıyorum 40 yaşında gösteriyorum sakalı bi kesiyom10 yaş görünüyorum ortası yok bee
Kadınlar yüzünden diyecekler şimdi 😂
dedi bile bazıları:) fazla yiyorum demiyorlarda
Bakmıyorlar kendilerine ondan vede gende etki eder
gençler de bakmıyor kendilerine ama hala cazibeleri var en pasaklı halleriyle bile?
bu tezi ağzınıza sakız etmişsiniz bi insan kendine baksa nolur bakmasa nolur? neyine bakıcak yüzünü mü cilalıcak? her şey hücreseldir. sağlıklı metabolizmada hücreler herşeyi kendi halleder. kas proteinlerine hasar verirsen çökersin hızla. bunu ya stres yaptırır ya da hazır beslenmeden gelen fruktozun vücuda çok girmesiyle oluşur. genetik palavraları da genelde işin içinden çıkamayıp günah keçisi arayanların işine gelen bir söylem. olay genetikse genç halde niye insanlar öyle değil? herkesin yeme içmesi ve çevresel faktörleri aynı değilken topu genetiğe atmak ucuza kaçmaktır.
Maddiyat geçim derdi neden olacak
Bazı erkekler evet çok çöküyor
Hayattan çok çektikleri vardır
Cevap soruda Türkiye de yaşıyor olamları 😅
Hayat şartlarının yıpratmasından dolayı
Evet olabilir 48 ben yaşımı göstermem
Bu ülkede yaşadığımızı unutuyorsunuz bazen
Ben 31 im 25 gösteriyorum 🤣
Yaş manidar
Hahah 🤣 napim olağan bir yaş