Kızlar Bir Adım Öne Cildiniz için katı sabun mu kullanıyorsunuz, duş jeli mi? u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisini tercih ediyorsunuz? Cildiniz için katı sabun mu kullanıyorsunuz, duş jeli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 47,4b cevap paylaştı. Sıvı sabun 1 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl sıvı sabun kullanıyorum 1 2 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet bende. Katı sabun cildi kurutuyor çünkü. Yorumla lightOfMind +1 yıl aynen öylesıvı sabunlar biraz kremli oluyor nemli bırakıyor yüzü Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İkiside değil yüz temizleme jeli kullanmalısın 1 2 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet en iyisi o zaten. Ama cildim kuru olduğu için iyi gelmiyor. Yorumla beyzaondr350 +1 yıl Nemlendirici ürünler kullan Yorumla
Hondacı21 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Ben eyşek sütlü katı sabun kullanıyorum çok iyi geliyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sıvı sabun
sıvı sabun kullanıyorum
Evet bende. Katı sabun cildi kurutuyor çünkü.
aynen öyle
sıvı sabunlar biraz kremli oluyor nemli bırakıyor yüzü
İkiside değil yüz temizleme jeli kullanmalısın
Evet en iyisi o zaten. Ama cildim kuru olduğu için iyi gelmiyor.
Nemlendirici ürünler kullan
Ben eyşek sütlü katı sabun kullanıyorum çok iyi geliyor
İkisini de