Makyaj Trendleri Uygun fiyatlı fondöten ve kapatıcı öneriniz var mı? liliasslisa__8 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Kızlar uygun fiyatlı bembeyaz açık tonlarda fondöten ve kapatıcı öneriniz var mı Uygun fiyatlı fondöten ve kapatıcı öneriniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
m SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 4 gü Gabriel fondöten kullanabilirsin. Bende aynısını kullanıyorum oldukça kaliteli bir fondöten üstelik kapatıcı etkiside gayet başarılı. 0 0 Yorumla
eleocharis Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Fondöten kullanmıyorum kapatıcıda wet n wild çok iyi. Foto focusu mükemmeldi ama kaldırıldı. Onun yerine incognito gelmiş sanırım o alınabilir o da iyi. 0 0 Yorumla
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl Gratisten wet n wild fondöten alabilirsin mat olmayanı çok iyi f/p ürünü. Farmasi bb kremi de güzel pişmemiş kek gibi kokuyor 🥰 0 0 Yorumla
Peri111 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Maybelline loreal uygun olanlar 0 1 Yorumla liliasslisa__8 1 yıl Sağol canım Yorumla
Salih3466 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 yıl Kapatıcı niçin:) 0 1 Yorumla liliasslisa__8 1 yıl Makyaj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gabriel fondöten kullanabilirsin. Bende aynısını kullanıyorum oldukça kaliteli bir fondöten üstelik kapatıcı etkiside gayet başarılı.
Fondöten kullanmıyorum kapatıcıda wet n wild çok iyi. Foto focusu mükemmeldi ama kaldırıldı. Onun yerine incognito gelmiş sanırım o alınabilir o da iyi.
Gratisten wet n wild fondöten alabilirsin mat olmayanı çok iyi f/p ürünü. Farmasi bb kremi de güzel pişmemiş kek gibi kokuyor 🥰
Maybelline loreal uygun olanlar
Sağol canım
Maybelline var
Kapatıcı niçin:)
Makyaj
Ne kadar ki pahalısı
Bilmiyorum ki