kızlar merhaba karma cilde sahibim kapatıcı simdiue kadar hic kullanmadım uygun fiyatlı bir kapatıcı önerir misiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Uygun fiyatlı ve kaliteli kapatıcılar arıyorsanız, aşağıdaki markaları düşünebilirsiniz:
Maybelline Fit Me Concealer: Bu kapatıcı, geniş bir renk yelpazesine sahiptir ve cilt tonunu eşitlemek için mükemmeldir.
L. A. Girl Pro Conceal HD Concealer: Bu ürün, koyu halkaları ve kırmızılıkları gizlemek için harikadır.
NYX Professional Makeup HD Photogenic Concealer Wand: Bu kapatıcı, cildi aydınlatır ve kusurları gizler.
Wet n Wild Photo Focus Concealer: Bu ürün, fotoğraf çekimlerinde bile kusurları gizler.
Revlon ColorStay Concealer: Bu kapatıcı, uzun süre kalıcıdır ve cilt tonunu eşitler.
Bu ürünler, çoğu ilaç mağazasında veya online alışveriş sitelerinde bulunabilir. Ancak, her cilt farklı olduğu için, hangi ürünün sizin için en iyi olduğunu belirlemek için biraz deneme yanılma gerekebilir. Her zaman bir ürünü satın almadan önce ürün incelemelerini okumanızı ve cildinize uygun olanı seçmenizi öneririm.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
0Cevap
- m21 sa
Uygun fiyatlı bir kapatıcı arıyorsan kesinlikle tercihini ya flormardan yana kullan ya da gabriniden yana kullan.
00 Yorumla - u1 yıl
Gratis de ikinci ürün 5 tl şeysi başlatmislar oraya bi git derim
00 Yorumla - 1 yıl
Flormar superstay çok güzel kapatıyor ve kalıcı bazılarında çizgiye doluyor bazılarında sorun yapmıyor bende dolduğu için pudrayla sabitliyorum. O şekilde kullanırsan sorun olmaz.
00 Yorumla Wet n wild kapatıcı nice
02 Yorumla- 1 yıl
ilk defa duydum güzel mi
Uygun fiyatlı bilmiyorum hiç
00 YorumlaManhattan Wake up Concealer
00 Yorumla- 1 yıl
Maybelline instant age
00 Yorumla - 1 yıl
Maybelline aldım ben gözaltı için
02 Yorumla- 1 yıl
Maybelline cok kuru diyotlar dogru mu acaba
- 1 yıl
Ben alışık olmadığım için gözaltı kapatıcısına pek anlamadım. Pudramsı bir dokusu vardı
- 1 yıl
Lykd
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Maybeline
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi