Kapatıcı önerileriniz var mı uygun fiyatlı? Göz altlarım koyu.
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Göz altları çok hassas bence kapatıcı yerine aydınlatıcı nemlendirici göz kremi kullan. %100 kapatmaya çalışmak hem zor hem doğal değil uzun vadede erken yaşlanmaya cilt sorunlarına yol açar.
Günde en az 2 litre su iç, uykunu al, stres alkol sigaradan uzak dur sağlıklı beslenmeye çalış bunların da çok faydası olur cildine.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
İndirimden note unkilerden alabilirsin. Avonun maybeline nin fondotenleri güzel. Pudra olarak da catrine early diye çok ucuz bir ürün inan çok güzel pudraları.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok teşekkürler bakacağım :)
- +1 yıl
Siyah ayakkabı boyası cok iyi kapatıyor walla benim ayakkabudaki tozu kiri
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
0Cevap
- +1 yıl
Pastel maybelline ve garnier kapaticilarini kesinlikle alma hic iyi degiller hepsinide kullandim bide benim gozaltim mor ve iyice belirginlestirdiler ve cizgiler cikiyodu surunce benim gozaltim mor oldugu icin iyi kapatmamis olabilkrler belki
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkürler görüşün için
- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
Note'un likit olanını kullandım ama sıvı olunca sanki göz altinda birikmiş gibi hissediyorum... Pastel'in highlighter ile birlikle satılan bir kapaticisi var şimdi onu kullanıyorum, güzel yani.
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
oriflame kesinlikle tavsiye ederim bak istersen hemde uygun fiyata da var...
20 Yorumlawatsonsda satılan nyc marka stick kapatıcı. aslında güzel ancak ben sürmeyi pek beceremiyorum güzel durmuyor bende. fiyat 6 tl gibi bişeydi.
rossmann da kendi markası olan 4lü kapatıcı vardı o daha güzel kapatıyorr. (8 küsür)01 Yorumla- +1 yıl
@Ulumanita mesaj atabilir misin?
- +1 yıl
Pastel kapatıcı var gratisten indirimden 12 ye falan bulmuştum şu an 15 tl falandır memnunum ben koyulukları güzel saklıyor
00 Yorumla Wet n wild'ın 4 renkli corrector paleti var. Kavuniçi rengi gözaltı için kullanılıyor.
O kadar uygun fiyata alabileceğin en iyi ürün bu herhalde.00 YorumlaBen de göz altlarım mor olsun diye gri ve yeşil göz kalemi sürerim.
Death Note'daki L'ye benziyorsundur, ne güzel.00 YorumlaCecile no transfer fondoten cok iyi bir damla siksan tum yuzune yetiyor normal fiyati 40ama anneler gununde 27ye falan dusmustu indirim bulursan al derim kapaticiligi cok iyi
00 Yorumlarossmanda rival de loop var doğru mu yazdım bilmiyorum kullanıyorum memnunum fiyatıda uygun
00 YorumlaOriflame ve note tavsiye ederim. Maybelline kesinlikle en nefret ettigim kapatici igrenc otesi hatta
00 YorumlaUygun ve iyi olacaksa bir önerim yok ama benim favorim dior'in foundation
00 YorumlaRimmel london var güzel marka
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkürler :)
benim 3 bucuk tl ye kapaticim var la acil lazim oldu kucuk bir dukkandan aldim
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Nyc var yeni gelmiş watsonslara ben çok memnun kaldım elim mac pro longwear a falan gitmiyo onu aldığımdan beri 8-9 tl bişeydi
00 Yorumla - +1 yıl
En ucuzu 15 güzel değiller kapatıcı kullanmıyorum ama gercekten kapatan istiyosan böyle işte
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
essence 9 tl ı love stage far bazıyla kapa harika bir kapatıcı
00 Yorumla Ben flormar mat fondöten kullanıyorum doğal duruyor
00 YorumlaDeborah ın kapatıcısından çok memnunum hatta indirimdeyken 10 liraya almıştım watsonstan denemeni tavsiye ederim 😊
00 Yorumla- +1 yıl
Bim'den al
00 Yorumla Garnier kullan
01 Yorumla
Devamını Gör(15)
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar