Uygun fiyatlı
kapatıcılığı çok çok çok iyi (çünkü sivilce izlerim fazla)
gratiste bulunan
maske gibi olmayan fondöten arıyorum :)
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Kızlaar tam da fondötenim bitmişken bu soruya denk geldim ☺️ makyaj malzemeleriyle içli dışlı olduğum için fondöten konusunda daha önce uzun bir araştırma yapmıştım.
Ben de cilt tonumu eşitleyecek aynı zamanda cildimi ağırlaştırmadan doğal bir görünüm sağlayacak bir fondöten arıyordum. Çok ürün denedim ve sonunda bir tanesiyle resmen aşk yaşadım. 🌟 Senin de benim gibi cilt kusurlarını örtmek ama aynı zamanda cildinin doğal görünmesini sağlamak gibi bir hedefin varsa, bu yazı tam sana göre. 🥰
En İyi L'Oreal Paris Fondöten Çeşitleri Neler?
L'Oreal Paris, fondöten konusunda gerçekten çok başarılı bir marka. Hem farklı cilt tiplerine uygun, hem de çeşitli kapatıcılık seçenekleri sunan ürünleri var. True Match, Infaillible 24H Matte Cover ve Accord Parfait gibi seriler, farklı cilt tonlarına ve ihtiyaçlarına göre mükemmel sonuçlar veriyor. Örneğin, True Match serisi cildin doğal tonuna uyum sağlayarak, çok hafif bir yapıya sahip. Infaillible serisi ise yağlı ciltler için harika bir mat bitiş sağlıyor. Her bir serinin kendine özgü avantajları var ve bu yüzden L'Oreal Paris fondötenleri arasında mutlaka sana uygun bir seçenek bulacaksın! 💄
Uygun Fiyatlı, Kapatıcılığı İyi L'Oreal Paris Fondöten Önerir misiniz?
Eğer uygun fiyatlı bir fondöten arıyorsan ve kapatıcılığından ödün vermek istemiyorsan, L'Oreal Paris Infaillible 24H Fresh Wear Fondöten tam sana göre. Hem ciltte uzun süre kalıyor, hem de hafif yapısıyla gün boyu rahat etmeni sağlıyor. Ayrıca cilt tonunu eşitleyerek, doğal bir bitiş sunuyor. Cildinde ağır bir his bırakmadan mükemmel kapatıcılık sağladığı için benim de favorim oldu! 💕
Fondöten seçerken nelere dikkat etmeliyiz?
Fondöten seçerken öncelikle cilt tipini ve ihtiyacını belirlemen gerekiyor. Eğer cildin yağlıysa, mat bitişli fondötenler daha iyi bir tercih olabilir. Kuru bir cildin varsa nemlendirici özellikli fondötenlere yönelmen önemli. Ayrıca fondötenin rengi de çok kritik. Cilt tonuna en yakın rengi seçmelisin ki yüzün doğal görünsün. Ve tabii ki fondötenin yapısı ve kapatıcılığı da önemli. Cildine ağırlık yapmayan, kolayca dağılan ve istenen kapatıcılığı sunan bir ürün tercih etmelisin. ✨
Fondöteni cildimize nasıl sürmeli, nasıl uygulamalıyız?
Fondöteni uygularken, cildinin temiz ve nemli olmasına dikkat etmelisin. Böylece fondöten cildine daha iyi oturur. Fondöteni sürmek için bir sünger veya fırça kullanabilirsin, hatta ellerinle bile uygulayabilirsin. Fondöteni yüzünün merkezinden dışarı doğru dağıtmak en iyi sonucu verir. Sünger veya fırça kullanıyorsan ürünü tampon hareketlerle uygulamak cildin daha doğal ve eşit görünmesini sağlar. Fondöteni sürdükten sonra ince bir pudra ile sabitleyebilirsin, böylece gün boyu taze bir görünüm elde edersin. 🌟
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Boyner >> note markanın fondotenini kullanıyorum ama şişede olan on nımara ve çol ucuz ben sand kullanıyorum senin yüzüne hangisi gelir bilmiyprum
10 Yorumla
- +1 yıl
Ben Gratis ten Rimmel London Lasting Finish almıştım indirimli 25 ti sanırsam fiyatı. Bunu önerebilirim sana.
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Kapatıcılığı iyiyse deneyebilirim fiyatı da uygun
- +1 yıl
Çok iyi canım memnunum ben :)
Kızlar Ne Diyor
23
- 26 gü
yani uygun dediğin için söylüyorum ben concealerını kullanıyorum ''wet n wild'' markasına bakabilirsin cildim kuru olmasına rağmen sürdüğümde saatler sonrasında pötürdü bırakmıyor ve kapatıcılığı iyi gidiyor deneyebilirsin gratiste mevcut fondötenleri hakkında da kötü yorum duymadım
00 Yorumla ben oriflame yı onerırım porselen gıbı yapıyor cok guzel. bb krem alıcaksan sakın nıvea nın alma cok kotu
10 Yorumla- +1 yıl
loreal true match serisi kapatıcı önerebilirim oldukça güzel ve indirimde ideal fiyatta oluyor gratiste var
10 Yorumla - 1 ay
Onun yerine dermatoloğa git hücre yenileyici izleri geçiren kremler mevcut bebek poposu gibi olur yüzün
00 Yorumla İnstagram da tugilife adlı sayfa uygun fiyata satıyor hemde kalıp gibi olmuyor bir fondöten lere göz at istersen
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 513 cevap paylaştı. L'Oréal true match
Yıllardır kullanırım Daha iyisi yok10 YorumlaFlormar uygun değil pek ama çok güzel kaptır
00 Yorumla- 1 ay
Gratise, rosmann a bak , yorumlara bak oyle al bence
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl00 Yorumla
kroylan supra önerrm bende bir sitede keşfettim insatgrmda visnecaddesi
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Makyaj malzemelerinden mumkun oldugunca uzak dur. Cildini daha da bozar
00 Yorumla - 1 ay
L'Oreal kapaticiligi çok yüksek diyorlar ama kuruymus biraz
00 Yorumla - 11 ay
Loreal Paris true match kesinlikle uygun fiyatlı ve mükemmel 😄
00 Yorumla - +1 yıl
Maybelline affinitone. Ama o kuru ciltler için daha ideal
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
İnstagram hesaplarında bulabilirsin ucuz ya da avon oriflame
00 Yorumla Bb krem en uygun fiyatlı fondöten olabilir
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Makyaj yapmiyorum kusura bakma 😂😂
00 Yorumla - 1 ay
Lykd
00 Yorumla - 1 yıl
Golden rose ve kiko
00 Yorumla mac studio fix
00 YorumlaMac pro longwear :)
00 Yorumla- +1 yıl
kesınlıkle NOTE
00 Yorumla Fit me
00 Yorumla
Daha fazla(18)
Erkekler Ne Diyor
0
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Günlük fondöteni yüzdeki istenmedik noktaları kapatmak için kullanmanızı tavsiye etmiyorum. İlk olarak yüzünüzde lekeler varsa, önce tedavi etmenizi tavsiye ederim. İkincisi günlük BB krem öneririm.
En uygun fiyatlı BB kremleri
Yves Saint Laurent
Eğer günlük kullanımda fondöten tercihinizse, iyi kapatıcı fondöteni “Selin Beauty” ve “Mac Studio fix” den bulabilirsiniz.
ve “Selin Beauty” de bulabilirsiniz.