ilişkide herkes sınırını korumayı bilmeli , güzel görünmek hiç kimseye bağlı olmamalı.

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🫶
ilişkide herkes sınırını korumayı bilmeli , güzel görünmek hiç kimseye bağlı olmamalı.

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🫶
Evet benim için öyle. Ben makyaj yapmadan duramam şahsen. Benim makyajima annem babam bile bu zamana kadar bir şey demedi hatta makyaj yapmadığım zaman hep hasta falanmısın diye soruyorlar git makyaj yap diyorlar. Elin oğlu hiç karışamaz. Bana karışan eden adamın zaten benim hayatımda hiçbir şekilde ne yeri olur ne de yurdu.
Kendine yakışanı yapan kadını kısıtlamak, belli bir kalıba sokmaya çalışmak başlı başına saçmalıktır. Güzel giyinmek, makyaj yapmak, süslenmek kadına yakışan onun ruhunu okşayan şeylerdir. Aksine şu daha iyi oluyor , böyle daha hoş görünüyorsun diye ikinizin ortak zevkleri ile kadını ruhen ve fiziken güzelleştirmek daha güzel değil midir?
Bence müdahaleler ilişkiyi tırtıklayarak bitiren unsurlar. Olduğu gibi beğenmediğin veya güvenmediğin biri ile birlikte olmamalı insan. Oluyorsa da olduğu gibi sevmeyi ve güvenmeyi öğrenmek zorunda. Yoksa o ilişki bitmek zorunda kalır bir noktadan sonra.
Cevap
5Cevap
Sevgilime karışmam hiç bir şekilde.
O konuda esnek olabilirim , bu kadar basit bir konuda ilişkiyi zedelemem.
Hazırlar. Kılık kıyafetime, makyajıma vs müdahale eden biriyle yapamam ben.
benim isteklerime saygı duymayana yol veririm gtsin layık oldg birini bulsn bnden de uzak dursun
Ben güdülecek koyun değilim ki ne yapıp ne yapmamam konusunda bana emir veremez.
Öyle birşeye müsade etmem.
hazırlar.. bir konuda kısıtlanmayı hiç sevmem
Olduğum gibi kabul etmeli beni saygı duymalı
Dinlemiyeceğim için evet.
Kimyasal maddeler. Yazık eder
Kırmızı çizgi
Hayır
Ben karışmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?