Bu en ilginç sorulardan biri, ben işi biraz daha fena yapayım, o bitin başka türlüsü de var aşağılarda, zührevi hastalıkların biti de var onu sorarsanız daha tehlikeli olur çünkü iki kişiye birden bulaşabilir. Terk etme sebebi değil ama bizim gemide bir çocuk vardı limanda bir kadından kapmış, tabii kaptanın önüne gidip direkt söyleyince Süvari bey. m biti olmuşum hastaneye çikarirkir misiniz deyince , gemide viral oldu. Normal şartlar altında kaptanın yanına bunu söylemek ayıp bir şey, herkes te duydu mu bunu (Diyemezssin ) ama çocuğun saflığı. Sefer bitene kadar adamin lakabini. m biti koyduk. İlaç kullandi fakat uzak durdu cocuklar aman bizim pipimize de bit bulaşır korkusu sardı gemiyi. Bit te sadece orada yaşıyor. Şeylerinizi bitten koruma vakfı kurucam.
Temiz biri ise birinden de kapabiliyor insan ya lisede yaşamıştım jcjd ama artık bunun ilaçları tarakları falan var sorun etmem Beraber ayıklarız nolcak lsdlxkjdbdsnk
Şaka yapmıyorum. Bir sevgilim kafamda yara vs olduğunda plajda kum olduğunda güneşten deri falan olduğunda saçlarımdan ayıklardı ve büyük keyif alırdı. O esnada sohbet etmeye bayılırdık. Al işte sana evrimin bir ispatı daha.:)
Çöksün ayaklarimin dibine yaslasin kafasini alsin kumandasini eline ben çıt çıt tirnaklarimin arasında öldürürüm bitlerini jsjshshs yalniz hayal ettim de 😀neyse ayrilmam niye ayrılayim insanlar kanser oluyor yine ayrilmiyorlarda