- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 1 yıleğer beni aldatırsa tabi k ide bunun dışında da ilişkiyi bir çok şey bitirir. çiftlerin bireysel farklılıkları, iletişim sorunları, dış etkenler ve daha birçok nedenle ortaya çıkabilir. İşte bir ilişkiyi bitirebilecek bazı yaygın nedenler: İletişim sorunları: Açık ve dürüst iletişim, sağlıklı bir ilişkinin temel taşlarından biridir. Anlaşmazlıkları çözmekte zorlanmak, duyguları ifade edememe veya birbirini anlamamak gibi iletişim sorunları, ilişkileri zayıflatabilir. Güvensizlik: Aldatma, yalan söyleme veya sürekli şüphelenme gibi durumlar, güven duygusunu zedeler ve ilişkiyi sarsar.
Saygı eksikliği: Birbirine saygı göstermemek, aşağılayıcı sözler kullanmak veya karşılıklı değer vermemek, ilişkide ciddi sorunlara yol açabilir.
Farklı beklentiler: Hayat hedefleri, değerler veya yaşam tarzı gibi konularda büyük farklılıklar olması, çiftler arasında uyumsuzluğa neden olabilir.
Duygusal bağın zayıflaması: Başlangıçtaki heyecan ve tutkunun yerini sıradanlık alması, duygusal bağın zayıflamasına ve ilişkinin monotonlaşmasına yol açabilir.
Fiziksel veya duygusal ihmal: Karşılıklı ilgi göstermemek, duygusal destek vermemek veya fiziksel yakınlıkta bulunmamak, partneri yalnız ve değersiz hissettirebilir.
Dış etkenler: Aile, arkadaşlar, iş hayatı gibi dış etkenler, çiftlerin ilişkisini olumsuz etkileyebilir. Bağımlılıklar: Alkol, uyuşturucu veya kumar gibi bağımlılıklar, ilişkiyi ciddi şekilde zorlayabilir. Kıskançlık: Aşırı kıskançlık, güvensizlik ve kontrol etme ihtiyacı, ilişkiyi zehirleyebilir. Gelişim farklılıkları: İlişkideki bireylerin farklı hızlarda gelişmesi veya farklı yönlere yönelmesi, uyumsuzluğa neden olabilir Bu listede yer alan nedenler, bir ilişkinin son bulmasına neden olabilecek birçok faktörden sadece birkaçıdır. Her ilişki farklıdır ve bitiş nedenleri de kişisel özelliklere ve yaşanan durumlara göre değişiklik gösterebilir. Bir ilişkiyi bitirmek zor bir karar olabilir. Eğer ilişkinizdeki sorunları çözmek için çaba gösteriyor ancak başarılı olamıyorsanız, bir uzmandan yardım almak faydalı olabilir. Unutmayın: Sağlıklı bir ilişki, karşılıklı saygı, güven, iletişim ve destek üzerine kuruludur. Eğer bu temel değerler eksikse, ilişkiyi sürdürmek zor olabilir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıl-İhanet (Bunun hiçbir şekilde affı olmaz. Dönüşüde olmaz. Anında biter)
-Yalan (bir kez bile söylese o an gözümde bitiyor... yalanın büyüğü küçüğü olmaz)
-Saygısızlık (Bana , aileme ya da sevdiğim her hangi birime saygısız davranıyorsa ya da hakkında Saygısızca konuşuyorsa gözümde biter)
-Güvensizlik (bana güvenmiyorsa , bana sürekli suçlayıcı davranıyorsa ya da bana güven vermiyor, beni huzursuz ediyorsa biter)
-Kendini aşırı aşırı üstün görme (ben ona iltifat vs ettiğimde , g*tü kalkıp, kendini bir bok zannedip her fırsatta bana aşağılayıcı şeyler söylemeye çalışıyorsa)
-Bir var bir yok olan amip modeliyse benim için bitmiştir. ben onun peşinde koşamam. Annesi değilim. Annesinin terbiye edemediğini ben edemem. Yall*h yani.
-Sadece ihtiyaç gibi görüyorsa, s*KS oyuncağı gibi davranıyor, bana insan gibi değilde or*spu gibi davranıyorsa o zaman gözümde yine biter.
-Beni , hayatımı yönetemeye çalışıyor ve manipüleciyse. Beni sürekli kuklası gibi kullanmaya çalışıyorsa...
-Sürekli bağırıp üste çıkıyorsa
-Çözebilecek sorunlar varken bana trip, naz yapıp sürekli küsüyor ve beni görmezden geliyorsa.
-İstemediğim şeyler konusunda kendi istiyor diye ısrar ediyorsa.
-Benim isteklerimi yapacaksın sen benimsin diye mal gibi davranıyorsa
-Kızdığında görmezden gelip cevap vermiyorsa.
-Duygularını önemsemeyip canını yakıyorsa.
-Seni üzdüğünde gönlünü almıyorsa
-Senin onun için ağladığını bile bile keyfine bakma şer*fsizliğini yapıyorsa...(Tek bir damla kimse için değmez)
-İlişki için tek başıma çabalıyor ve emek veriyorsam...
-Narsist bir p*slikse.
-Sürekli hesap sorup kendi ne b*k yediğini anlatmak istemiyorsa
-Sadece kendi mutluluğunu düşünüyorsa
-Bir yere giderken ya da birseye karar verirken sürekli kendi zevkine göre karar verip senin fikirlerini önemsemiyorsa...
-Aldığın kararlara saygı duymuyorsa...
-Sana kendini b*k gibi hissetiriyorsa...
-Geçmişte yaşa şimdi ki zamanda tinder, azar , hornet, connectedme, tik tok vs gibi siteler kullandıysa.
-Cinsel yönetimi aslında kendi cinsiyse.
-Geçmişte ve şimdiki zamanda yasak ilişki yaşadıysa. ( Yengesiyle yatan bir pislikse ya da herhangi evli biriyle vs ilişki yaşayan bir pislikse vs vs )
-Biriyle paralı cinsel ilişkiye girdiyse.
-Gözü sürekli kadında kızda bir p*slikse.
-Beni sürekli bunaltıp her dakika burnumdan getiriyorsa. aşırı kiskançsa...
-İlişkiye 2. Bir kadın ya da 2. Bir erkek istiyorsa.
-Korkak , özgüvensizse.
-Sürekli sevgi kelebeği gibi olmak ve sürekli bebek gibi benden ilgi bekliyorsa...
Vs vs daha çok şey var ama aklıma gelenler bunlar. Bunların bende affı olmuyor... Gözümde bitiyor.210 Yorumla- 1 yıl
Kanka dehşetül vahşet müthişsin 😅
Emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅
Ben gerektiği kadarına razıyım kanka 😅 fazlasında gözüm yok olmadı ilginin 😅
Ulan ne yazmışsın be 😂neler neler varmış dedim 😂
Hayattan soğudum bir an 😂bir geldin pir geldin 😂 - 1 yıl
Teşekkür ederim kanka 😅
Saol saol 😅😅
her şey gerektiği gibi olmalı evet 😅
Hepsi gerçek hayattan alıntı jfjfj Tamam bende dört dörtlük biri değildim belki ama bu yazdıklarımı kimseye yaşatmadım. Ama yaşattılar bana be kanka jfjfj
Ulan eski sevgililerimden biri beni bir erkekle aldattı (erkek erkeğe ilişki yaşamışlar afedersin :d)
Bir diğeri geçmişte yengesiyle yatmış
Bir diğeri 2. bir kadın ,2. bir erkek teklifinde bulunmuştu jfjfj
Bir diğeri Bir beklentin var mı? Ben prensip olarak evlilik düşünmüyorum, senden sıkıldım :d
Bir diğeri 1 sene içinde evlenicez diyip sürekli bebek gibi ilgi bekliyordu. annesi zannediyordu beni b*k kafa jfjk
11 tane sevgilim oldu. Ama hepsini yazamadım yahu jfjf daha kötüleride oldu. iyide vardı kötüde. bende kusursuzum demiyorum dediğim gibi. Ama hayat garip ya 🤣🤣
Ne zaman aşık olsam bir sonraki diğerinin biraz daha fenası oluyor jfjfj yeni karakter kimlik vs ekleniyor yahu🤣🤣
Valla düşününce bende artık erkeklerden biraz soğumaya başladım 🤣🤣 sonra aklıma her erkeğin aynı olmadığını getirdim... hahah Ben öyleyim evet bir gelirim pir gelirim jfjfj
- 1 yıl
Hepsinin canı cehenneme kanka 😅
Kanka aman aman ben sevmiyorum böyle şeyleri müge anlı bile izlemiyorum pislikler yüzünden 😅
Kötü kötüyü çağırır aman aman 😅
Oha kanka maşaAllah 😂benim üç tane oldu ama üçü de bir etmez ulan hiç sinemaya gidemedim daha hep hayal etmiştim 😂
Sahilde el ele yürümedim luna parka gidemedim 😅
Benim de her biri bir sonraki den fena çıktı kanka kötü çıktı pis çıktı çok pis 😂
Kötü şeyler benim moralimi bozuyor kanka içimi şey ediyor 😅😂iyi şeyleri seviyorum ben😂hep aşk dizileri izliyorum
Komşu teyze diyor ki bir kanal var insanlar birbirlerini öldürüyor ailesini öldürüyor falan filan bir anlatıyor içim bir kötü olduğu için bir kötü oldu abla sus diyemiyorum canım bir sıkıldı Çok pis sıkıldı ha delirdim ya ulan bana ne kim kim öldürüyor kim kimi yiyor bana ne yani ben sevmiyorum böyle şeyleri 😂 - 1 yıl
Aynen canı cehenneme😅😅
Müge Anlı bende izlemiyorum yahu 😂😂
Aynen aman aman hahah
😂😂😂
Üç oldu , kuş oldu, uçtu gitti diyorsun yani nfjdn
Ben sinemaya gittim ya. Yani eski sevgililerimin bir kısmıyla gittim :d
Sahilede gittim, lunaparkada gittim.
Şehir dışına geziyede gittim. Birlikte İstanbul'a bile gittim. Çoğu şeyi yaptım😂😂
Ah sahil nelere şahit oldu. İzleyici dedeneler nineler... hfhfj el elede tutuştum. Sarıldımda. Jfjd
Umarım sende sahilde el ele tutuşursun, lunaparka gidersin, sinemaya gidersin ve bir çok istediğini yaparsın inşallah 😅 bunlar güzel şeyler ya. Yapmadım demiyorum ve pişman değilim. Kfjfj
Şans işte kankam dikkat etmediğimiz için bir sonraki daha fena olabiliyor. Dikkatli olmak lazım 😅
Kötü şeyler benim moralimi bozmak değilde güldürüyor kanka.😅 moralini bozması çok doğal kanki. iyi şeyleri herkes sever. İyi şeyleri bende severim 😅Aşk dizileri mi jfjfj sıkıcı oluyor be kankam. Ama zevkler tartışılmaz 😅
Aynen teyze anlatmasın öyle şeyler ya. 😅sevmemen çok doğal. - 1 yıl
İzleme izleme o sabah öğlen programları hep pis şeyler gösteriyor 😅
Aynen öyle 😅uçtu gitti 😅
Benim hep hayalde kaldı anasını satiym 😅
Olacağım dikkatli 😅
Benim bozuluyor 😅
Aşktan hiç sıkılmadım ben aşksızlıktan sıkılıyorum dkdjd - 1 yıl
İzlemem zaten yahu😅
😂😂😂
Umarım gerçektede yaşarsın kankam 😄😊
Ol tabii aferin😅
Bozma moralini , kafaya takma😅
O da olur o da olur bir gün kanki😅 - 1 yıl
Amin inşaAllah kanka 😅 hayaller belli 😅 işbaşı yapayım da kısmetlerim artabilir 😂 eskiden oluyordu piyasa yapalım bakalım 😂bana şans dile 😂
- 1 yıl
İnşallah kankim😅 aynen hayalin belli.😅artar tabii ki 😄
Yine olur ya. Yeni işindede tanırsın elbette😅 İyi şanslar kankam. yolun bahtın açık olsun inşallah 😄😊 - 1 yıl
Amin inşaAllah 😅 Teşekkür ediyorum kanki 😅 Cümlemizin iyi olan iyi kalpli olan herkesin yolu Bahti açık olsun 😅
- 1 yıl
İnşallah😅Rica ederim kanki 😅 Amin 😂
1 yılBir ilişkide benim için bitiş noktasına gelecek en önemli şey, güvenin sarsılması olurdu. Yalan söylemek ya da aldatmak gibi güven kırıcı davranışlar, ilişkiye olan inancımı yıkardı. Bunun yanında, sürekli saygısızlık görmek ve aşağılanmak da kesinlikle tahammül edemeyeceğim bir durum olur. Her insan hatalar yapar, ama bu hatalar tekrarlandığında ve ilişkinin temeline zarar vermeye başladığında, geri dönüşü zor olur. Ayrıca, sürekli bir ilgisizlik ve umursamazlık karşısında da ilişkide kalmak anlamsız hale gelir. İlişki, iki kişinin de eşit çaba göstermesi gereken bir şeydir, bu denge bozulduğunda duygusal olarak kopmaya başlarsınız. Aşırı kıskançlık ve sürekli kontrol edilmeye çalışılmak da özgürlüğümü kısıtlayan ve ilişkiyi sağlıksız bir hale getiren davranışlardır. Son olarak, zor zamanlarımda destek görmemek, yalnız hissetmek ya da anlaşılamamak ilişkiyi sona erdirebilecek bir başka kritik faktör olurdu.
211 Yorumla- 1 yıl
Emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅
Yazdıklarının hiçbiri benim karakterimde yok 😅
Bende yok ben tam tersi erkeğim 😂
https://m.youtube.com/watch?v=aIUl59K7egU
Hepsini okudum 😅
Sorumu sevdiğin için ayrıca teşekkür ediyorum 😅
Hepsine katılıyorum 😅 bunları yapanların canı cehenneme tamam mı lanet olası pislikler 😅
Bazıları şey diyor 😅 mükemmellikte bir kusurdur diyor 😂 - 1 yıl
Lanet olası pisliklerrr şjgxxx aynen öyle. Mükemmelliyetçilik değil benim yazdıklarım. Olması ve olmaması gerekenler.
- 1 yıl
Güt laleleri maskeli küpekler 😅
Bence de olması gerekenler ve olmaması gerekenler de 😅
Alışmamışlar görmemişler 😅
Günümüz ilişkileri işte 😅 - 1 yıl
Her yerlerinde çıban çıkasıcalar şjckxx neysem devam etmeyim ijvjx sonra çok beddua ediyorsun diyorlar birileri lvkvcz
- 1 yıl
Evet çıksın çıksın 😅Ama ya hak edene etmek lazım 😅
Ben herkese karşıyım hak edene edelim 😅
Birileri değil birbirlerini bulanlar önemli 😅
- 1 yıl
Güneşiz biz unutma ilxdj amann kim köpek onlar?
- 1 yıl
Doğmayı mi bekliyoruz yoksa batmayı mı 😅
Evet güneşim ben çok pis güneş 😅 güneşten daha güneş 😅
İyi şeyler düşünelim hocam 😅 Güzel şeyler düşünelim artıkın 😅
- 1 yıl
Doğmayı bekliyorum ben. Bakalım kime doğacağım?
- 1 yıl
Bende bir tek güneşimin doğmasını bekliyorum 😅Yarın iş başı yapacağım bakalım tatil bitti 😅
- 1 yıl
Kolay gelsin. Çalışmak iyidir. Dikkatli ol🙂
- 1 yıl
Teşekkür ederim hocam size de kolay gelsin her daim. 🌸
Severim çalışmayı 😅her daim aşk ile daha çok severim 😂
Sizde dikkatli olun 🌸 Edeceğim dikkat hayırlısı bakalım 🌸
Mutlu akşamlar diliyorum 😅
Yapay Zeka Cevapladı
İhanet demişsin, haklısın o kesinlikle sınırları zorlayan bir durum! Ama bi' düşün, saygı eksikliği de var mesela. İlişkide saygı kaybolursa her şey çatırdamaya başlar, biliyorsun. Sürekli yalan söylüyorsa o da ilişkiyi yıpratır. Güvensizlik arttıkça ilişki zedelenir. Bir de kişisel alanına ve özgürlüğüne müdahale ederse, kim bilir belki de bunlar da bitirme sinyali olabilir! Sonuçta hepimiz sevilmek isteriz, sayılmak da tabii 😊 Dikkat et Ahu, düşme demişsin, gözlerinin önü açık olsun! 😄🚀
13 Yorumla- 1 yıl
Evet ihanet bebeğim 😅🥰
İhanet edenlerin canı cehenneme 😅
Saygı düşünüyorum saygı hassas noktam aslında ama ne bileyim aşkıma torpil yapardım. Bilmiyordum öğrenmiş oldum. Yalan beyaz yalanlara inanırdım ya da tolerans gösterirdim işte hani iyi olduğuna inanınca karşındakinin olur diyordum olmazmış yalanın beyazı da olmaz. Yalan yalandır..
Hımm 😅 kişisel alan müdahale 😅ama ben her türlü müdahaleye izin verirdim çünkü aşkım olurdu hayatım hayatımın anlamı anlamlaştıranım filan 😅
Ne olcak canı sağolsun derdim 😅
Aşk dingonun ahırı değildir ki birtanem, tabi ki karşılıklı olarak müdahale edeceğiz 😅
Kafasına buyruk yok öyle 😅 başçavuşun eşseği mı var karşında hiii 😅
Evet istiyorum sevmek ve sevilmek samimi saf ve masum çocuksu ama adam gibi de dik durarak ezdirmeden 😅
Aaaa 😅yok yahu canı cehenneme ne hâli varsa görsün görsele uygun bir şey yazmak istemiştim hepsi bu 😅
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılKesinlikle haklısın Kim-Bilir-Belkidee! Güvensizlik, yalan, saygısızlık... Bunlar resmen ilişkilerin katilleri 😅 İlişki dediğin emek ister, karşılıklı sevgi/saygı havada uçuşmalı! Fakat, beyaz yalanlar konusunda evet, dediğin gibi; yalan yalandır. Aslında tam da anlattığın "kafasına buyruk yok" tavrı ilişkiyi güçlü kılar! 🚀
Ama bak, aşkın dingonun ahırı olmadığını anlaman bence muazzam! Bir de unutma, kişisel alanına saygı gösterilmeyen ilişki sağlıklı olmaz. İlişkide personal space hayati, ooo 💫
Senin gibi açık fikirli ve öğrenmeye hevesli olman ise ilişkini daha da güzel kılacak. Sevmek ve sevilmek en güzel his, ama o samimi, saf sevgi olmadı mı, tat alamazsın 🥺💘
Ve evet, herhalde hepimizin içinde biraz o "çocuksu ama dik duran" hissi var. Aman sakın ezdirmeyelim kendimizi! Sevgiyle ve güçlü duruşla devam 😉
Peki senin şu ana kadar yaşadığın en acayip aşk hikayen neydi? 😋💕- 1 yıl
Hiç haksız olmadım ki ben aşkım 😅
Lanet olası pislikler yalancı küpekler saygısız bukelamonlar..
Bende her türlü emek var emek vermeyi seviyorum ben. Her şey karşılıklı olmalı.
Katılmıyorum, kafasına buyruk sevmem, kafalar bir olmalı, ortak olmalı, yok öyle ayrı gayrı 😅
Ulan ne dediğin belli değil hem diyorsun dingonun ahırı değil hemde kafasına buyruk hayırdır 😅
Alamıyorum alamıyorum alamadım lanet olası pislikler hep tuzlu hep biberli idi 😅
Kara biberim vur kadehlere 😅
Ezdirmem kendimi asla daima alayının canı cehenneme 😅
Hepsi bok gibiydi 😅Boşver hem ben eşime aşık olurum öncesinde severim 😅önce nikah sonra aşk 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılBir kaç sayfalık maddeler hazırlayabilirim lakin genel anlamda saygısızlık, ihanet ve yalanı sıralayabilirim..
13 Yorumla- 1 yıl
Abi çok güzel düşünüyorsun Bu üçü yeterli zaten 😅
Yalan söyleyenlerin saygısızların ihanet edenlerin canları cehenneme 😅
Lanet olası pislikler 😅 - 1 yıl
Hepsinin kafasına göktaşı düşsün, sümüklü böceğe dönüşsünler.. 😅
- 1 yıl
Hehehe 😅 güzel oldu abi aynen öyle valla 😂 Güzel dua imiş 😂Kaptım ben bunu 😂
Gizli Üye(18-24)1 yılSen çabalayıp problemleri çözmek için yalvarırken karşı tarafın hiçbir şey yapmaması. (üstelik karşı taraf hatalı örneğin eskiden konuştuğu biri hala ekli ve sonradan öğreniyorsun bunu ve aynı zamanda seninle birlikte) trip bile atmıyorsun iyi olalım yeterki diye ama aklında acaba konuştu mu diye sorular dolanıyor yine de karşı taraf sana hakaret ediyor çabalamıyor üstelik saygı çizgisinş bile ben aşmamışken onca şeye rağmen konuşuruz uyuyacagım dedı ve bırdaha da konusmadık konuyu kapattı hıcbırsey olmamıs gıbı
Birisindekş değişim katlanılmazdır keşke herkes ilk tanıdığımız haliyle kalsaydı19 Yorumla- 1 yıl
Yaşadım bilirim. Allah bellasını versin onların. Lanet olası pislikler canları cehenneme..
Destek olmak çok basit ve kolay kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır ama köstek olmaları yok mu!
Yok yok olmaz iyi olalım diye olmaz o iş derhal koptuğu yerde bırakmalı bitler yapmamalısın
Bende iyi olalım diye çok haddinden çok uğraşmıştım
Hakaretleri direkt olarak iade edip şutlamak lazım
Üzülme üzme kendini bozma moralini sıkma canını sen değerlisin değerini bilen ile ol
Değerli hissettiren ile ol
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir
Keşke öyle kalsalar ama aslında şöyle onlar maske idi rol idi karakterleri makyaj idi
Köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor maalesef
Dikkat etmeli ince eleyip sık dokumalı
İnsan yedisinde neyse yetmisinde de o olur 🌸 değişmez
Değişim güzeldir ama iyi yönde olumlu yönde aksi olursa sahtekarlıktır bana göre
Cevap sahibi1 yılOturdum ağladım yine de bahaneler buldu ağlama falan dedi ben çabalarken o kendimi haklı gördüğüm için açıklıyorum sandı. Belki de öyle anlamak istedi öyle işine geldi bilmiyorum. Evet bırakmak lazım çok haklısın ama sevdiğin için belki düzelir diye bekliyosun çok çaresiz bir an vazgeçmek zorunda olmak
- 1 yıl
Bende hep belki düzelir diye çalıştım çabaladım ama daha kötü oldu inan
Çalışma çabalama emek verme derhâl sektör et senden gider bizden gider onlar yoluna devam eder
Evet zor bilirim
Ama yapmak zorundayız zorundasın bile bile uçurumdan atlamak bu
Cevap sahibi1 yılSonrasında nasıl toparlandın sen peki? Ben mesela hiçbir şey yapmak istemiyorum şu an içimden gelmiyor sende de öyle olmuştur herhalde
- 1 yıl
Al benden de o kadar aylardır çalışmıyorum iş gücü bıraktım içimden hiçbir şey gelmiyor hiçbir şey mutlu etmiyor keyif vermiyor berbat bok gibi ama bir yerden başlamak gerek
Yarın iş başı yapacağım 🌸
Akillandim artık çok sevmek yok
Hak ettiği kadar seveceğim
Geldiği kadar gideceğim
Her şeyi yapmak yok artık eskiden alaaddin'in sihirli lambası gibiydim 😅dile benden ne dilersen 😅
Cevap sahibi1 yılBen de öyleyim şu an işte umarım ona karşı duygularım geçer ve karşısında dimdik cesaretli bir şekilde bitsin o zaman böyle yapacaksan diyebilecek cesareti bulabilirim
- 1 yıl
Amin inşaAllah Rabbim yar ve yardımcın olsun
Kendine İnan o cesaret senin içinde yapabilirsin yani yaptıktan sonra kuş gibi rahatlayacaksın çok şükür diyeceksin
Ben her ne kadar üzülsem de daha çok seviniyorum çünkü daha çok üzülmeyeceğim çünkü sürekli üzülüyordum zaten 😂
Cevap sahibi1 yılEvet en azından belirsizlikte kalmamış olurum bende öyle düşünüyorum böyle bi gel git daha zor oluyor haklısın Allah belasını versin inşallah onunda
- 1 yıl
Amin amin inşaAllah lanet olası pislik
Tünaydın 😅
Belirsizlik berbat bir şey
Hayırlısı gönlünce olsun 🌸
İlgisizlik ve umursamaz davranışlar beni soğutuyor.. Gözü kapalı âşık da olsam bitiriyorum. Benim sevgilim olan kadın, bana hak ettiğim ilgiyi ve sevgiyi vermek zorunda! Vermezse ben yokum..
15 Yorumla- 1 yıl
Sorumu sevdiğin için teşekkür ederim abi😅
Çok güzel düşünüyorsun abi kesinlikle katılıyorum 😅
Eskiden tolere eder çekerdim sabrederdim de artık yok
Erkeğin hanımına sevdiğine çok sabırlı olması sünnettir diye öğrenmiştim
Ama canları cehenneme artıkın 😅
Popomun kenarları 😂
Bende bitircem artıkın 😅 - 1 yıl
Öğrendim abi 🌸Hadi hayırlısı bakalım 🌸 Gönlünce olsun mutlu günler diliyorum abi 🌸
- 1 yıl
EyvAllah abi 🫡
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yıl1. Araya 3. tekil şahışların girmesi.
2.İlşki sorumluluğu kaldıramaması, iletişimi yok denilecek şekilde en aza indirmesi, özel hissettirememesi.
3. Bana karşı saygısını kaybetmesi, empati kuramaması, narsist tutumları, beni görmezden gelip yok sayması.
15 Yorumla- 1 yıl
Müthiş olmuş hocam 😅
Kesinlikle katılıyorum hepsine aldım kulağıma küpe olarak 😅
Hepsinin canı cehenneme 😅 - 1 yıl
Beğenmene sevindim tecrübeyle sabit yazdıklarm teşekkür ederim 😌🌟
- 1 yıl
Sevinmenize sevindim hocam 😅
Bende tecrübe ettim vallahi 😅
Berbat bir tecrübe idi 😅 - 1 yıl
Senin de dediğin gibi "Canları cehenneme" Ahahah
- 1 yıl
Her türlü hocam her türlü 😅Heheeh
Gizli Üye(25-29)1 yılBazen ilgisiz bazen ilgili erkek? ↗
Bakar mısınız acaba11 Yorumla- 1 yıl
Müsait olunca bakacağım söz şu an işten çıkıyorum yoldayım araç kullanıyorum gülücük gülücük
Çok şey var çok şey.. Kolay ayrılma potansiyeline sahibim ama ayrıl barış ilişkiler gibi değil. Her şey sınırlar, alanlar, saygı ve sevgiyle alakalı bunlar dışında zaten ilişkimize zarar verebileceği bir şey kalmıyor
133 Yorumla- 1 yıl
Çok şey olması normal yani emin de değilim kolay ayrıl zaten senin üzenden ayrıl canı canları cehenneme lanet olası pislikler olası lanet 😅
Eskiden çok sevmeyi severdim ama artık her şey dozunda güzel sanırım hak ettiği kadar sevmeli adım almalı gitmeli gelmeli zarar veren insanları sevmiyorum onlar insan değil
İnsan sevdiğine zarar veremez zarar verecek şeylerden uzak durur
Çok geniş konuşmuşsun ucu açık net bir şey yok - 1 yıl
Soru benim için çok yüzeysel çünkü. "Aldatmak, yalan söylemek, saygısızlık" bu cevaplar da baktığında yüzeysel. Ben biraz kendim hakkında yorum yaptım demek istediğim herhangi bir davranışı ya da huyu beni ilişkiden vazgeçirebilir. Ve bunu tamamen barışma ihtimali olmaksızın yaparım. Çünkü kendimi biliyorum. Doğru yol yolcusuyum yanlış yollara fazla saparak vakit kaybedemem
- 1 yıl
Evet yüzeysel bir soru 😅 aslında güzel yazmışsın ama derin olmuş çok derin, evet beni de herhangi davranışı huyu şey edebilir her şey olabilir sınırı yok hepsini yazamayız yani
Yap yap barışma 😅
Çok güzel düşünüyorsun valla ben çok vakit kaybettim geri gelmeyen tek şey zamandır vakittir of of 😅kömür gibi yanıyorum offf
https://m.youtube.com/watch?v=8ubZ6xl5Sz4 - 1 yıl
Gülşenim 😍 boş ver of of değil oh oh olsunn o
https://youtu.be/Jmr0DcR3BV4?si=6kTwvFWJKnW9iRmm - 1 yıl
Oh oh demek güzel de aşksız aşk yokken hep of of geliyor içimden 😅 Güzel şarkı teşekkürler aaa soru sormuşsun niye sormuyon diyecektim 😅
Bu da güzel oh olsun eski ama eskiler güzeldi
https://m.youtube.com/watch?v=fdlhRKcBeGs - 1 yıl
Nedenmiş o sor sor çekilme Allah aşkına bak sorusuysa bana soru çok 😂
İnsan tıkanıyor Yani konuşacak bir şey olmuyor soru olunca konuşacak şeyler çıkıyor 😅😂 - 1 yıl
Soru çok bende ya 😅soru bir sürü var 😅 hallederiz her türlü iyiyiz bence 😅
- 1 yıl
Olur da direkt versem 😅daha iyi olmaz mı benden değil liste var elimde çokça 😅
- 1 yıl
Çok güzel canın yanmaz filan hep böyle ol 😅 bildiğin gibi 😅
- 1 yıl
Tövbe tövbe seni düşünüyorum ulan ben 😅 yanmasın anasını satiym mutlu ol sadece 😅
https://m.youtube.com/shorts/z3nW0BhfbxE - 1 yıl
Üç harf benim için mutluluk baş harfi AAAaaaaaaaaAaaAa
Yoksa yok mutluluk djdjd
Amin inşaAllah tez vakitte 🌸 - 1 yıl
Git sende hadi git 😅
m.youtube.com/watch - 1 yıl
Ne geçi yahu sor işte ne olcak 😅 tamamdır öyle de olur her türlü olur davet kabul edildi 😅
- 1 yıl
Sor niye olmasın aktifliğin ne önemi var sanki 😅
Ne demişler sakla samanı gelir zamanı 😂 - 1 yıl
Bak ona katılıyorum 😅 haklısın sıkıcı oluyor 😅ama ben mod beğendi yaparım 😅Mod sevdi
Fenomen beğendi 😅
Çok sor çok sor 😅
Napıyorsun nasılsın 😅 - 1 yıl
Sor sor 😅ulan o ne öyle iyiyim filan denir vicdansız 😅Yapay zeka bile iyiyim sen nasılsın derdi
Peki tamam öyle olsun.. - 1 yıl
Napıyorsun neyle meşgulsün yani 😅
Evet biraz iyi biraz kötü 😅
Öyle diyorsan öyledir 😅
🌸🌸🌸 - 1 yıl
Kim bilir belki de 😅Mutlu akşamlar diliyorum 🌸
- 1 yıl
Yeni soru da var hani 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılIlk onceligim saygisizlik, saygi benim icin buyuk bir yere ve degere sahip. Saygisiz bir insana asla katlanamam.
Gormezden gelmesi veya baska insanlar ile cok samimi olup seni unutmasi, bunlar da bir iliski de kaldiramayacagim seyler.
110 Yorumla- 1 yıl
Hımm, müthiş her zamanki gibi psikoloğum 😅
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum 😅
Serseri dizisine başladım yeniden 😂annemle izliyorum 😂
Valla her şeyi unuturum da aşkımı unutmam ki zaten benim aklımda fikrimde dilimde aşkımdan başkası olmaz aşkım da aşkım 😅 - 1 yıl
Ooo anne ile izlemenin tadi farklidir :D
Tabi zaten senin askini unutabilmeni dusunemiyorum bile :D
Dusunceler de bile barinmiyor - 1 yıl
Hihi 😅en çok annemle izledim izliyorum 😅
Dünyalar bir yana aşkım bir yana anasını satiym 😅
Onsuz hayalim yok planım yok 😅onsuz hiçbir şey yok 😅
- 1 yıl
Askin su anda yok mesela, o zaman su an hicbir seye sahip degil misin demek? :D
- 1 yıl
Tam olarak öyle 😅
Koca bir boşluk 😅
Her şeyin canı cehenneme 😅
Aşk yoksa körüm hiçbir şey görmüyorum göremiyorum anlamsız boş 😅
Aşk ile açılır gözlerim güzelleşir her şey ondan bir parça 😅
Ulan vazgeçtim vazgeçtim olmaz öyle sevmeyeceğim Ya yok Bu benim hayalimdeki aşk 😅
Bir daha böyle aşık olmam 😂 - 1 yıl
En azindan hayatini bir seyler uzere kurmussun :D
Hem iyi hemde kotu :D
Ama tabi konu senin askin ise kotu olma ihtimali olamaz :D - 1 yıl
Şimdiye kadar hep aşk üstüne idi yine aşk üstüne ama aşkım üstüne olur mu bilmiyorum 😅
Hani onun üstüne istiyorum aslında ama hak ederse istiyorum bu sefer direkt hayatımın merkezine koymak yok 😅
Benim aşkım iyi de 😅aşk anlayışım 😅 karşımdaki de önemli
Aşk divane kuşu gibi sağ kanadı seven sol kanadı da sevilen taşıma su ile değirmen dönmez kanatların ikisi de sağlam olması gerekiyor ki Alice Harikalar diyarına uçalım 😅 - 1 yıl
Vaaay :D
Cok iyi bitirdin sonunu :D - 1 yıl
Ben bitti demeden bitmez 😅
https://m.youtube.com/shorts/yxn-5Nb1x7g
Ama ben bitirmek istemiyorum bitirmeyi sevmiyorum daima zirve yok, son yok, uçsuz bucaksız 🌸
Vay delikanlı gönlüm vay 😅
https://m.youtube.com/shorts/ruEuPzGeUmU - 1 yıl
:D
1 yılKırılacağımı bile bile sevmediğim yapmamasını istediğim şeyleri yaparsa, kuşları kaçırırsa hayvanlara ve diğer insanlara kötü davranıp incitirse dilenciler de dahil çalışan kişilere saygısızlıkta bulunursa yalan söyler beni kandırırsa falan
113 Yorumla- 1 yıl
Çok hoş bir bakış açısı ince hassas,
Çok güzel düşünüyorsun valla kesinlikle katılıyorum 😅
Öylesinin canı cehenneme hepsinin canı cehenneme lanet olası pislikler 😅
- 1 yıl
Teşekkürler ama beddua da etmeyelim belki fark eder doğrusunu öğrenirler hidayet dilemek en mantıklısı bence
- 1 yıl
Ricalar ve teşekkürler 🌸
Bilmiyorum ben içimden geleni söylerim 😅
Hem canı cehenneme demek uzak ırak olsunlar demek
Lanet olası gelince
Şahidi Allah olanın hakkı kimsede kalmazmış yarına kalır ama yanına kalmaz
Ne demiş Yunus Emre bir kez gönül kırdın ise bu kıldığın namaz değil
Kaç kez kırıldı haddi hesabı yok - 1 yıl
Ama sonuçta beddua oluyor hem onu da anlamıyorum hep kime kızsak benden uzak Allah'a yakın ol deriz neden? Bu bizi de Allah'tan uzak kılmaz mı bence ne kadar kırılsak da ettiğimiz duaya dikkat etmeliyiz bizimde kötü zamanlarımız kırdıklarımız oluyor istemesek bile
- 1 yıl
Bak şimdi gönlünce olsun demekte beddua oluyor. İyi ise dua kötü ise beddua..
Ben kimseye kızdığım için beddua etmem ki
İnce bir çizgi var orada
Kızdığım çoğu şeyi yapanlar var bana ne beni ilgilendirmez ama kötülere kötülük yapanlara ederim
Bu kızmak değil iyiler üzülmesin diye
Allah'a yakın deriz çünkü ben üzülmek istemiyorum 😅benden uzak ırak işte
Aslında haklısın doğru olan senin dediğin beddua kötüdür biliyorum ama ben ediyorum işte çünkü ben içinden geleni geçeni yapan insanım
Yaptıklarımın da her daim arkasındayım iyi ya da kötü fark etmiyor
İnsanların peygamberlerden öğrene geldikleri sözlerden biri de utanmadıktan sonra dilediğini yap sözüdür hadisi şerif
Uyarına katılıyorum haklısın ama ben böyleyim
Ben hiç kötü olmadım Benim kötü halim bile iyiden iyidir tanımıyorsun beni neler yaşadım bilmiyorsun insanlar için neler yaptım bilmiyorsun neler yapıyorum insanlar için bilmiyorsun
- 1 yıl
İnsana en yakın olan yine kendisidir, Allah'tan sonra. Her derdini paylaştığın da bilmez hiç tanışmadığın da. Anladım ben neyden bahsettiğini Allah gönlüne versin
- 1 yıl
Yaşına göre haddinden fazla olgunsun. Düşüncelerin çok hoş. Katılıyorum ama şey ben genel olarak söylüyorum. Kendimi bildim bileli hep insanlar için çalışıp çabalıyorum. 3 tane kız oldu hayatımda harici insanlık tarafından olanlar..
En yakın olarak 3 ay önce tanımadığım birine 30 bin verdim mesela yalvardı yakardı çocuğum hasta dedi diye sadece selam verdiğim biri sen düşün en basit örneği bu 😅
Tüm insanlık el birliği ile hayatımın içine etti 😅 - 1 yıl
Teşekkürler. Ama güzel bir şey bu belki günün sonunda cebinde hiç para kalmıyor ama mutlusun sonuçta başını yastığa koyduğunda birini kırdım mı derdin olmuyor en kötüsü ya para verdiğim kişi beni kandırdıysa dersin ki onda da iyilik etmiş oldun kandırdıysa o, onun problemi yani tabi daha dikkatli olmak ve bütün paranı sadaka olarak da vermemek lazım o ayrı. Benzerini hz. Ömer de yapmıştı sanırım peygamberimiz kızmıştı diye hatırlıyorum onlardan öğreneceğimiz çok şey var
- 1 yıl
Ricalar. Kim bilir belki de bilmiyorum. İyilik iyidir de sömürülmek kötü. Müslüman müslümanın kardeşidir. Elimden geleni daima yapıyorum yapacağım da çünkü ben buyum ama insanları anlamıyorum insanlar mı emin olamıyorum daha çok tanımadıklarıma yardımcı oluyorum tanıyıp da sevmediğime yapmamaya çalışıyorum ama bilgi paylaşımı yaparım sevmesemde iyiliğin de boyutları var.
Mesela iş grubunda bir kardeşim var
Falanca kişiyi sordu aranız nasıl diye o çocuğu hiç sevmiyorum dedim ama abi sürekli yardımcı oluyorsun dedi bir şeyler soruyor anlatıyorsun dedi
Kardeşim Allah rızası için yapıyorum dedim sevmiyorum yani iyilik iyidir
Çok şükür vicdanım rahat rahat uyuyabiliyorum
Katılıyorum vermemek lazım daha dikkat etmeye çalışıyorum daha dikkatliyim aslında mümkün olduğunca kaçıyorum insanlardan
Zaten geçmişe dair okuduğum araştırdığım hep onlar var
Ezbere 50 küsür hadis-i Şerif biliyorum sünnetleri birçok araştırıyorum öğreniyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum her daim
Öğrenmenin sonu yok ucu bucağı yok - 1 yıl
Onu şu yüzden dedim sonuçta ahiret var ve bizim üstünde durmadığımız unut tüpü müzik basit Detaylar bile hesaba çekilecek mesela 30 bin verdiğin insan seni kandırdı ve onu çocuğu için kullanmadı sen alacaklı olacaksın kandırdığı için ve gıden bu kez onun parası değil iyilikleri olacak bu yüzden kim olursa olsun iyilik yapmaya devam etmek güzel bir şey bence hak etmiyor olsa bile ki birisi sana kötü davranırken sen pes etmeden ona iyilikse karşılık verdiğinde bir süre sonra bunu bırakır hatasını anlar ve sana daha pozitif yaklaşır örnek aldığı insanlara benzeme çabası içinde olur insanlar ezberlemeniz ve bununla beraber hayatınıza da entegre etmeniz çok hoş katılıyorum bilginin israfı olmaz herkesten bir şey öğrenilir kimse tamamen sıfır değildir en küçük çocuk bile
- 1 yıl
Ama şey cennete gitmek için hiçbir şey yapmıyorum ya da cehenneme gitmek için içimden geleni geçeni yapıyorum sadece. Rabbim en adil El-adl olandır. Allah kimseyi cehennem atmaz kul kendi tercih eder. Rabbimin adaletine inanıyorum. Herkes hak ettiği yere gidecek. Cennete gitmek için iyilik yapmayı sevmiyorum Cennet için bir şeyler yapmayı sevmiyorum. Bu bana şey geliyor menfaat gibi geliyor..
30.000 gibi çok param gitti benim vakti zamanında dolandırılmasaydım karşıma çok iyi insanlar çıkmıştı ama evlenecek imkanım yok diye uzak durmuştum. Gece gündüz çalıştım ben 4 sene boyunca 18 saat dolandırıldığım için..
Hep dedim yapmayacağım etmeyeceğim ama dayanamıyorum işte bazen..
İçimden geleni yapıyorum ben yine sonuçta herkes herkes değildir bunun bilincindeyim..
Zaten geçen gün o sevmediğim çocuk geldi bana sarıldı işte, eylem vardı eyleme çağırdılar beni eyleme gittim yemek Sepeti eylemi 😅
İçimden bozmak gelmedi yani Ben de sarıldım 😂
Hemen affederim insanları 😅
Beklediğim tek şey saygı 😅
Katılıyorum çok güzel düşünüyorsun müthiş müthiş müthiş 😅 - 1 yıl
Teşekkürler sende öyle
- 1 yıl
Ricalar ve teşekkürler 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Saygı kavramının olmaması ilişkiyi bitirir. Mesela senin ilgi alanlarını sürekli küçümsemesi ilişkiyi bitirebilir. Kişisel alanıma fazla müdahale edilmeye çalışılması da aynı şekilde ilişkinin bitmesine sebep olur, kırmızı çizgimdir.
13 Yorumla- 1 yıl
Öncelikle sorumu sevdiğin için teşekkür ederim 😅
Saygı benimde hassas noktam. En sevmediğim şey.
Of of of hiç sevmem kim kimi küçümsüyor aksine aşkımın ilgi alanları ilgimi çeker 😅o olduğu için güzel gelir canım çeker bende ilgilenirim 😂
Fazla müdahaleye bir örnek var mı 😅
Aşk dingonun ahırı değildir 😅
Ben severim müdahaleyi 😅tabi bunlar ilişkinin başında konuşulur anlaşma olursa ilişki başlar 😅şak diye olmuyor yani 😅
Çizgi şarttır şart 😅
https://m.youtube.com/watch?v=Y0KPriWfNXw - 1 yıl
Ya o konusuna göre de değişir aslında. Arkadaşlıklarıma karışılmasını sevmem, he istisnalar var tabi bir insandan hoşlanmazsın, negatif enerji alırsın ve hayatındaki insana söylersin şu huyundan hoşlanmadım dikkat et vs diye bunda sorun yok. Ama yediğim yemeğe kadar da karışıyorsa o sıkıntı olur
- 1 yıl
Tabi ki konuya olaya göre değişir. Hımm, bende sevmem. Ancak dediğin gibi olana katılıyorum. Aşkım da olsa haksızlık sevmem, hani o çocuktan uzak dur filan derse sebepsiz olmaz. 😅
Sebep neden lazım 😅
Uyarmak hoş olur bu da bir çeşit aşkını düşünmektir hoş olur canım aşkım benim düşünsün beni😅
Oha yani hiç duymadım yenen yemeğe de mi karışanlar var 😂
Bence de sıkıntı 😅 Tövbe tövbe 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılben o iliskinin uzun omurlu olmayacagini ve karslikli yipranacagimizi anlayinca bitirmeye calisirim zaten cunku kisi degismez. onun disinda ihanet olabilir cok kisitlanma olabilir fazla yalanci bi karakterse olabilir
18 Yorumla- 1 yıl
Hımm ileri görüşlülük var yani 😅
Güzelmiş 😅
En iyisini yaparsın yıpranmaağ
Evet değişmez kişilik ve karakter ne ise o aslında hep dersim insan yedisinde neyse o olur diye
Katılıyorum hepsine yalan söyleyenlerin canı cehenneme 😅
İhanet edenlerin de canı cehenneme 😅
Çok kısıtlanmaya bir örnek istesem ne olurdu 😅 Nedir o - 1 yıl
e anliyosun bi sekilde cok tartismali bi iliskiyse. ne bileyim kiyafete fazla mudahale, disariya cikmama karismasi, kiz arkadaslarima mudahale etmesi gibi
- 1 yıl
Tartışma münazara müzakere severim ben 😅
Okulda müzakerelerde çok iyiydim 😅
Karşıma geçen insanlar üzülüyor sen nasıl insansın diyorlar 😂
Bende bir çene var düşman başına 😂susturabilene aşk olsun 😂
Hani konu olur olay olur harici tartışmayı sevmem 😅
Ama onda bile aşkımı düşünüyorum 😅hani sorarım aşkıma torpil ister misin düz olayım mı diye 😅
Çünkü ne olcak ki aşkımın canı sağolsun 😅
Rakip olmaz ki insan aşkına 😅
Kıyafete müdahale bende var ama sevgili olmadan önce beklentiler söylenir ekstra karışmam 😅
Dışarıya çıkmasına da karışmam 😅
Kız arkadaşlarına da müdahaleye gelince 😅 karışmam 😅 aşkıma güveniyorum güvenirim o güveniyorsa bana laf söz düşmez 😅
Ama şey ben müsait oldukça çıkıyorsa dışarı birlikte çıkmak isterim - 1 yıl
guzelmis seninkii, sevindim muzakere isine 😂
- 1 yıl
Ben hep aşkımı düşünürüm 😅 Aşkım da aşkım 😅Bende çok şey var sevdiğim çok şeyi severim ve sevmek istiyorum en çok aşkımı sonra onunla her şeyi 😂
Ama düşünülmekte istiyorum anasını satiym 😅 tek başına düşünmek çok acıtıyor 😂 - 1 yıl
o da olur o da oluur
- 1 yıl
Amin amin inşaAllah 😅
youtube.com/shorts/C7dQbn93PCY?si=YeLziX6LqMgdhDE8
Sadece ona ihtiyacım var 😅
Geri kalan her şey herkes uzak ırak olsun 😅
- 1 yıl
amiin
1 yılAldatma, yalan dolan, şaka yaptim adi altinda hakaret etmek gibi buyuk şeyler dahil olmak üzere mesajımı okuyup cevap vermezse ve bahane olarak da işim vardı bilmem ne derse anında tuz buz olurum.
14 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel düşünüyorsun, müthiş ifade etmişsin hepsine katılıyorum 😅 Canları cehenneme böylesinin 😅
- 1 yıl
Kesinlikle
- 1 yıl
EyvAllah 😅 Mutlu günler diliyorum
- 1 yıl
Sana da mutlu günler
1 yılAklı kalbi başkasıyla meşgulse, yalan, ihanet, değersizlik saygısızlık şiddet liste uzayıp gider..
11 Yorumla- 1 yıl
Uzayıp gitse güzel olurdu ama bunlar da güzel 😅 Katılıyorum hepsine
Koptuğu yerde bırakmalı derhal sektör etmeli 😅
https://m.youtube.com/watch?v=YrhdR6aOJ6o
İhanet de herkes bitirir zaten de, yalanlar insanı yavaş yavaş içten içe o yola sürüklüyor, bitirmeye yani çünkü güveni en zedeleyen şey
13 Yorumla- 1 yıl
İhaneti bitirmeyen de çok affeden de çok 😅 Gördüm görüyorum
Yalancıların canı cehenneme 😅
Katılıyorum 😅Başka yok mu - 1 yıl
Evet evet bitir bitirelim 😅
Koptuğu yerde bırak😅
Bu masal burada bitsin 😅
Gönlünce olsun 🌸
https://m.youtube.com/watch?v=YrhdR6aOJ6o
1 yılGüvenin sarsılması olurdu. Yalan söylemek ya da aldatmak ihanet gibi güven kırıcı davranışlar, kesinlikle bitirir...
13 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel yazmışsınız kesinlikle katılıyorum, her birine, hepsinin canı cehenneme 😅 Böyle yapanların lanet olası pislikler 😅
Başka var mı 😅 - 1 yıl
Çok güzel dediniz 😊
öylelerin canı cehenneme 😅 - 1 yıl
EyvAllah sizin güzelliğiniz 🌸
Hemde nasıl tez vakitte 😅Derhal top yekün 😅
Sevenler ortaya çıksın maskeliler yok olsun kahrolsun sevenler mutlu olsun 😅 Ortalık mutsuzluk kaynıyor 😅
""Senden uzaklaşarak kendimi senden koruyorum ve iyileşmeye çalışıyorum""
Diyen kadınla biter gibi...14 Yorumla- 1 yıl
Aman aman canı cehenneme lanet olası pislik 😅O ne öyle yahu 😅
Biter biter bitsin batsın bu dünya 😅
https://m.youtube.com/watch?v=4gxeAkL556s - 1 yıl
Üzülme abi gönlünce olsun 🌸 Mutlu günler diliyorum
1 yılSozleriyle davranisin bir gitmedigini fark ettigimde sogurum ve olmayani oldurmakla ugrasmam. Illa ihanete gerek yok.
13 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel düşünüyorsunuz, kesinlikle katılıyorum biliyordum aslında ama yapamamıştım pişmanım..
Ders oldu 😅
Başka yok mu - 1 yıl
Yok. Bence cogu seyi soyler dedigim. Seni seviyorum der, aramaz sormaz merak etmez. Suraya gidelim buraya gidelim der ama plan yapmaz, goturmez. Elinde tutmak istiyor ama deger vermiyordur. Ugrasilmaz.
- 1 yıl
Valla müthiş açıklamışsın, daha güzel anlatılmazdı yani artıkın hani üç harfli var baş harfi M son harfi L o bile anlar yani 😅
Uğraşılmaz 😅Lanet olası pislikler 😅
Bende hiçbiri yok bunların 😅Hatta benim tüm planlarım aşk üstüne aşkım üstüne olur 😅
Onun harici telefonlara bile cevap vermem sevmiyorum telefonda iletişimi 😅
Sadece aşkımla konuşmayı severim 😅 Sadece onun sesini duymak 😅
Saygısızlık, ihanet, yalan, kısıtlama çabaları, güvensizlik... İlişkimi sürdüremem bunlar yaşanırsa
11 Yorumla- 1 yıl
Müthiş, kısıtlama çabaları hariç hepsine katılıyorum bende varım 😅
Ama hiç kısıtlama olmayacak mı aşk dingonun ahırı mi 😅
1 yılEvlilik dışı ilişki yaşamak ki 2 sene sabrettim laftan anlamadı yol verdim
17 Yorumla- 1 yıl
Çok iyi yapmışsın Allah belasını versin öylesinin kardeşim
Benim üç ilişkim oldu üçünün de başlangıcı evlilik üstündeydi Allah hepsinin belasını versin
Direkt evlilikten bahsediyorum sohbet muhabbet tanıma tanışma 5 ayda aile ile tanışmak isterim yani
Gelenler öyle geldi ama öyle çıkmadı vicdansız köpekler
Keşke ben de yol verebilseydim Ama bundan sonra yol vereceğim En ufak bir hatada alayının canı cehenneme - 1 yıl
Profil yazıların göze çarpıyor daha fazlasısın abi her yorumda gülümseten ve enerji dolu yanıtların var umuyorum layık ve hak edene gelirsin denk iyi geceler reis
- 1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim hepsi senin güzelliğin. 🌸
Amin inşaAllah sende bende cümlemiz kardeşim 🌸
Mutlu akşamlar diliyorum 🌸 - 1 yıl
Antreman yordu ölü gibi soğuk duş keyfi sonrası güzel bir uyku :D size de mutlu akşamlar abi
- 1 yıl
EyvAllah Allah razı olsun annemle film izliyoruz 🌸😅
Allah güç kuvvet versin 😅Dikkat et kendine - 1 yıl
Ah anneler :) can :D teşekkürler abi sende dikkat et iyi geçsin gününüz
- 1 yıl
Anamda anam 😅 Ricalar ve teşekkürler sağolasın kardeşim amin inşaAllah cümlemizin 🌸🌼var ol
1 yılAldatma, küçük düşürme, sevgisinin bittiğini hissetmem ve birkac şey daha.
12 Yorumla- 1 yıl
Birkaç şey daha da aldatmaya girer zati 😅 Küçük düşünenlerin canı cehenneme 😅
Hepsinin canı cehenneme 😅 - 1 yıl
Amiin
Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. Yalan, başka kizlarla samimi iletişim, yaptığım şeylere saygisizlik
11 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum kesinlikle 😅
Canları cehenneme öylesinin 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılihanet ederse, aldatırsa, saygısızlik yaparsa , yalan söylerse ve beni kandirirsa biter.
11 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel düşünüyorsun, mantıklı, koptuğu yerde bırakmalı 😅
Böylesini canı cehenneme 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılSaçma sapan hareketler, ilgisizlik, saygısızlık, yalan dolan yeterli benim için.
11 Yorumla- 1 yıl
Saçma sapan hareketleri bile severdim artık sevmiyorum 😂 Katılıyorum hepsine 😅
1 yılİhanet
Çevresinin ilişkimize karışmasına izin vermesi
Saygısı olmaması
Depresif olması11 Yorumla- 1 yıl
Hepsine katılıyorum 😅
Lanet olası pislikler 😅
Gönlünce olsun 😅
Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Aldatma, gururumu zedelerse sanırım. başka bir şey sebeb olmazdı
11 Yorumla- 1 yıl
Sevilenin yaptığı her hata ihanettir sevene aşka ve sevgiye
EyvAllah gönlünüzce olsun 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.
s 1 yılHayatına yeni bir kadın gelirse. Kısacası başka bir kadın.
16 Yorumla- 1 yıl
Ama başka şeyler de olmalı bende öyle düşünürdüm eskiden 😅 Görüşlere baksana bir sürü şey var 😅
- 1 yıl
Bu maddenin icine her şey dahil oluyor zaten aldatma vs.
- 1 yıl
Ama ilgisizlik sorumsuzluk samimiyetsizlik hoşgörüsüzlük bencillik düşüncesizlik planlara dahil edilmeme filan filan
- 1 yıl
Tek tek sayamam yorgunum.
- 1 yıl
Keyfiniz bilir hıh 😅 Gönlünce olsun mutlu günler dilerim 🌸
- 1 yıl
Bende.
bana değer verediğini önemsemediğini anlarsam biter
16 Yorumla- 1 yıl
Hiç değerli hissetmedim oysa bir kez olsun sadece en başlarda ilk ay harici hissetmedim
Başka yok mu 😅Örnek örnek ufkum açılsın 😅
İlişkiden anlamıyorum 😅ne gibi şeylerde bitirilir bilmiyorum - 1 yıl
Bence de bitmeli içine doğuyorsa vardır bir şey 😅keşke bende onu dinleseydim vakti zamanında 😅
Çok güzel düşünüyorsun olur bu iş 😅
Başka yok mu daha basit şeyler yok mu yahu 😂 düz şeyler - 1 yıl
Evet zeka çok önemli imiş fark ettim 😅Geri zekka da olanların canı cehenneme kanka 😅
İhanet yalan dolan sorumsuzluk kaba ve anlayışsız olmasi
18 Yorumla- 1 yıl
Hımm 😅 Katılıyorum bence de lanet olası pislikler 😅 Hepsinin canı cehenneme 😅 Bunlar yeterli bitirmek için 😂
- 1 yıl
Başka yok mu 😅
- 1 yıl
Tamam o zaman 😅 Gönlünce olsun mutlu günler diliyorum 🌸
- 1 yıl
Ricalar ve teşekkürler 😅Amin inşaAllah 🌸 EyvAllah
1 yılMum yakar ve romantik sofra kurarsa ayrılırım.
11 Yorumla- 1 yıl
Hımm 😅 ilginç
Gizli Üye(25-29)1 yılMerhaba, saygısızlık ve ihanet olduğu zaman o ilişkiyi bitiririm
19 Yorumla- 1 yıl
Merhaba,
Güzel, ama çok az oldu başka başka 😅
Sevilenin yaptığı her hata ihanettir sevene, aşka ve sevgiye, hayalimdeki aşka göre 😅
Cevap sahibi1 yılYalan mesela o da olmaz küfür egoistlik sana değer vermeme aşırı kıskanclık asla çekemem her şey dozunda olmalı değil mi
- 1 yıl
Yalancıların canı cehenneme 😅
Küfür aşkıma karşı asla olmaz ama küfür de eden bir insanım trafikte hele çok sinir oluyorum 😅
Hak edene ederim ama aşkıma değil 😅
Egoistlerin canı cehenneme 😅
Aşırı kıskançlık hımm benim hoşuma gidiyor gider valla 😅
Ben kıskanılmak istiyorum 😅tatmadım pek 😅
Değer vermeyenlerin göstermelik verenlerin de canı cehenneme 😅
Katılıyorum her şey dozunde olmalı 😅 o zaman bende aşırı kıskançlığı çekemem çekmiyim 😂
Aşırı kıskançlığa örnek var mı 😅 mesela
Cevap sahibi1 yılEski psikopat sevgilim etek giydigim için dövmeye kalkısmıstı bacaklarını kırarım senin diye o apayrı psikopattı şimdi aklıma geldi sinirlendim bak
- 1 yıl
Oha yani yuh, ben asla el kaldırmam sevdiğime. Ne yaparsa yapsın, ne kadar sinir olursam olayım olmaz o iş, en kötü bardak tabak çanak kırarım bir de duvara bir yumruk elim acır aşkıma sarılırım ben acısı geçer 😅
Bende sinirlendim lanet olası pislik 😅
Ama şey bunlar ilişkiye başlamadan konuşmalı diye düşünüyorum 😅
Beklentileri filan sevgiliden gelecekteki eşten diyerekten 😅
Ben bir kızla sevgili olduysam olduysak olmuşuzdur yani olmadan önce konuşmak lazım onları 😅
Miniye karşıyım ben 😅
Cevap sahibi1 yılOnu bilemiypsyn işte ilişkiye başlamadan önce kandırıyor ilişki baslayıkca gerçek yüzünü görüyosun Allah'tan gördüm ne mal olduğunu daha beterini yasamadım neyse ki
- 1 yıl
Maskeli köpekler karakteri makyajlı bukelamonlar 😅
Öyle valla kandırıyorlar pislikler köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor maalesef 😅
Herkesin icinde sen yoksun 😅
Çok şükür Rabb'im beterinden beterlerinden saklasın 😅
Keşke bende ne mal olduğunu anlayınca kestirip atsaydım dedim erkeğim ya güçlüyüm baş ederim cesurum savaşçıyım müdahale ederim 😅 emeklerim boşuna gitti 😅
En ufak hata da koptuğu yerde bırakıcam artıkın 😅
Cevap sahibi1 yılOlsun hatalardan ders çıkarmak da önemli bu yaşanılan şeyler hep tecrübe
- 1 yıl
Çıkardım çıkardım 😅
Üç kez hata yaptım 😅
Akıllanmam şart 😅
Ne zaman gizliden çıkacaksın acaba 😅
1 yılYalan, güven sarsılınca ilişki çok devam etmiyor zaten
14 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum hepsine derhal koptuğu yerde bırakmalı 😅 Gönlünce olsun
- 1 yıl
Hahaha teşekkür ederim ☺️
- 1 yıl
Ricalar ve teşekkürler mutlu akşamlar 🌸
- 1 yıl
Sizede 🌸
1 yılaldatirsa asiri bunaltirsa narsistse
123 Yorumla- 1 yıl
Hımm 😅Ben bunalmayı severim sadece aşkıma özel istediği kadar bunaltabilir beni hoş olurum 😅harici katikiuo 😅
- 1 yıl
yok ya nasil hos olucan sevmedigin bir seyi düşün her gün yapiyor sana anlatiyorsun yapmamasini rica ediyorsun o yine yapiyo nasil hos olucaksin bu tavira
- 1 yıl
Ama ben güzel düşündüm sevdiğim bir şeyi yapıyor sevdiği için yapıyor onu yapma bunu yapma etme yanıma gel özledim seni yine gel beni öp çok öp sarıl bana dans edelim bırakma beni sarıl bana haber vermeden sağa sola gitme nerdesin napıyorsun özledim seni hadi gel filan 😅
Sevmediğim şey ne örnek yok mu😅
Ben çok şeyi seviyorum sevgi küpü gibiyim 😅
Kıskanılmayı sahiplenilmeyi ait olmayı severim ben sadece aşkımın olmak istiyorum 😅 aşkımsız dünya yok dünyamda tek o olur ıssız ada misali sadece biz sadece onla ilgilenmek istiyorum
Kıçının dibinden ayrılmak istemiyorum 😅 böyle darlanmak geldi şuraya gidelim bunu yapalım bunu çok beğendim yeniden yapalım gibi hadi yemek hazırlayalim dizi izleyelim hadi aşkım dans etmeyi edelim öp beni 😅 - 1 yıl
Şu an darlandim biri beni bukadar sevse kacarim 😀😀😀
- 1 yıl
Hehehe İşte beni de hiç sevmediler ki canın sağolsun ve gönlünce olsun 🌸
- 1 yıl
😀seninde ama sen bana bakma odunum ben biraz guzel seyler bunlar 😀
- 1 yıl
kizlar sever
- 1 yıl
Odun seviyor kızlar romantik duygusal sevmiyorlar kötü çocukları seviyorlar pislikleri şerefsiz olanları kullananları heves ve zevk peşinde olanları
- 1 yıl
vardır bir hayır 😀
- 1 yıl
Var var vardır kim bilir belki de 😅 hayırlısı demedim hiç sevdiğim de gözüm vardı hep ağzıma da sıçsa ki sıçtılar ama artık hayırlısı diyorum 😂
- 1 yıl
😀😀😀
- 1 yıl
Daim olsun 😅mutlu akşamlar diliyorum 🌸
- 1 yıl
iyi aksamlar ya sen bana hep süslü sirini hatirlatiyorsun 😀
- 1 yıl
Şu an sirinleri izlesem süslüyü sen oynardin 😀
- 1 yıl
Teşekkür ederim 😅Güçlü şirin zeki şirin şirin baba sakar şirin uykucu şirin tüm şirinlerden var içimde tek başıma Şirinler köyü ben 😅
- 1 yıl
bende azman 😀
- 1 yıl
O kimdi 😅kedi mi?
- 1 yıl
evet 😀
- 1 yıl
Hiç sevmiyorum onu lanet olası kedi 😅çok çektirdi bizim köye şiirin kardeşlerime 😂şirin Babama 😂
- 1 yıl
zalımsınız birinizi yesem ne olcak ki haberiniz bile olmaz acim ac 😀
- 1 yıl
Hehhehe Allah'ım ya 😂kim kimi yiyor ulan her şiirinin eti yenmez tamam mı 😂😂😂git Gargamelin koca burnunu ye 😂beni ancak şirine yer 😂
- 1 yıl
sirineyi almislar o coktan kacirildi sen ask acisi cekiyon kurtulursun hem güzel kavurma cikar senden yagsiz 😀
- 1 yıl
Aşk acısına hiç inanmadım ben aşk acısı da çekmiyorum ve saçma buluyorum. 😅
Aşksızlığın acısı var😅
Aşk açısının tek bir mantığı yok
Ben beni seveni sevdim sadece sevdiği için niyeti ciddi idi ama değilmiş niye acı çekeyim
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yoktur
Ben aşık olmadım ki eşime aşık olurum sadece
Üzüldüğüm çok şey var unutmak diye bir şey yoktur alışırız sadece hafıza kaybı yoksa unutmak yoktur
Hüzünlerim çok acılarım çok ama aşk acısı yok 😅
Karı kız için asla yok hepsinin canı cehenneme 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
1 yılAldatma, hakaret, şiddete meyil.
13 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum bence de bitmeli bitirmeli öylesinin canı cehenneme lanet olası pislikler 😅
- 1 yıl
Aynen öyle. 😂😂😂👍
- 1 yıl
Hemde nasıl 😅hemde nasıl valla kahrolasıcalar yok olasıcalar iyiler mutlu olsa hep gülse gülümsese
1 yılAldatırsa
İhanet ederse
14 Yorumla- 1 yıl
İkisi de aynı şey değil mi 😅
İhanet edenlerin canı cehenneme 😅 - 1 yıl
Aldatmak, romantik ya da cinsel bağlamda bir kişinin güvenini kırmaktır. İhanet güveni sarsma, verilen sözleri tutmama ya da kişiyi yarı yolda bırakmaktır. İhanet her alanda yaşanabilir.
Aynı değil gibi bence😂
- 1 yıl
Çok güzel açıklamışsın, şimdi daha iyi anladım. Evet farklı şeyler bunlar 😅
Ama şey hepsinin canı cehenneme işte lanet olası pislikler hepsi kahrolasıcalar güt laleleri şirrefsiz küpekler filan 😅
Rabbim uzak ırak eylesin tam tersi ve daha iyisi ile karşılaştırsın😅 - 1 yıl
🤣🤣🤣
Aldatma, ilgisizlik, hakaret, küfür, şiddet
11 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum 😅 Gönlünüzce olsun
1 yılHabersiz nefes alırsa , biter bu ilişki 😌💅🏻💅🏻
19 Yorumla- 1 yıl
O ne demek şimdi birazcık açar mısın 😅
- 1 yıl
Günlük rapor isticem ben o demek 😌💅🏻😅
- 1 yıl
Hımm güzelmiş ama ben anlık iletişimi severim 😅anlık iletişim daha güzel olur 😅
Sürekli haberdar olmak birbirimizden 😅
Sanki telsiz varmış gibi veya birbirimizi sürekli duyabiliyormuşuz gibi sihirli annemdeki gibi 😂
Sürekli haberdar olalım rapora gerek yok 😅 Ben o an öğrenmek istiyorum - 1 yıl
Ben ikisinide isterim. Her saat ne yaptığını yazsın , ha birde belki … peşine adam takarım😅
- 1 yıl
Bende isterim ama peşine adam takmak da oha yani yuh sadece ben takılırım aşkımın peşine 😂
- 1 yıl
Bende o zmn sahte arkadaşlar ayarlarım onlar anlatır bana ne yaptığını. Acaba çip mi taktırsam🤔😂
- 1 yıl
Burcun ne 😅Çok fenasın filan oha yani
Ben canlı konum bile atarım sürekli paylaşırım 😅 sorunum yok gizlim saklım olmaz 😅
Dedektif gibi mübarek djdjd - 1 yıl
Koç burcuyum😅yok be ne canlı konumu o kdrda değil, bensiz dışarı çıkmaz , camdan bakmaz ve telefonuda alırsam elinden benden mutlusu yok😂
- 1 yıl
Oha oha 😅 yaşın büyük olsaymış keşke 😅bende aşkımsız çıkmak istemem zati gezme tozma iş güç harici aynı yerde çalışsak çok daha güzel olur ayrı gayrı hiç olmasın filan 😅En sevdiğim 😅
1 yılHaddinden fazla sapklaşırsa
122 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum mantıklı 😅Başka başka
- 1 yıl
İlgisiz davranırsa djjd
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 😅başka başka
- 1 yıl
Başka kızlarla aşırı içli dışlı olursa sjjsjs
- 1 yıl
Yine katılıyorum 😅
Peki kızlar soruyor dahil mi 😂 - 1 yıl
Tabiki dahil keserim 🔪
- 1 yıl
Vay anasını 😂 Ama burası soru cevap platformu yani 😅
- 1 yıl
Bende kapatırım ona da kapattırırım yok öyle burdakilere güven olmaz be kankss
- 1 yıl
Doğru söylüyorsun Selin diyeceğim ama bizde buradayız 😅
- 1 yıl
Sevgili yok zaten olsa burayı kapatırım
- 1 yıl
Diyorsun 😅bende de yok ama ben kapatmak istemiyorum 😅
- 1 yıl
O senin ve sevgilinin biliceği iş ne diyim djkds
- 1 yıl
Diyorsun 😅 doğru 😅 dikkat eder çeki düzen verir ama kapatma yapmam 😅
- 1 yıl
Arkandayım knkm djkdd
- 1 yıl
Hani yoksun vicdansız 😂duvar var sjdjd
- 1 yıl
Duvar var diye de şarkı yazmıştım bak aklıma geldi djdj
- 1 yıl
Vay anasını 😂 yazmak güzel yaz yaz sjdjdjd
- 1 yıl
Çok güzel tabiki 😹 ama artık beynim tıkandı yazamıyorum ilham gelmiyor djdjdk
- 1 yıl
Canımız sağolsun Selin 😅 benimde aklıma bir şey gelmiyor djdjd
- 1 yıl
He valla canımız sağolsun napak djdj
- 1 yıl
Amin inşaAllah 😅
- 1 yıl
😹
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılAldatılırsam net biter
11 Yorumla- 1 yıl
O kesin zaten başka yok mu 😅
Gizli Üye(25-29)1 yıl1 haftadır iki tarafında konuşmaması boşluk yani.. yarın falan bitiririm
134 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum çok saçma yani olmaz öyle şey aşırı saçma bana göre bir gün bile konuşmamak sıkıntı 😅
Cevap sahibi1 yılönceki tartışmalarımızda hep ben yazıyordum bu sefer bi bekleyeyim yazar heralde dedim 1 hafta geçti adamda tık yok :D
- 1 yıl
Heheeh 😂Oha yani ulan ben deli olurum yazmadan duramam 😅
Tartışmayı da seviyorum tartışmak iyi gelir aslında müzakere münazara
Saygılı bir şekilde bir şeyleri tartışmak istişare çok güzel şeyler bunlar
Ama kavga etmeyi sevmiyorum sevenlerin kavga etmesi çok saçma
İki kişiden biri alttan almana geri çekilmeli haklı ya da haksız fark etmiyor
Öfke kötüdür öfkeli olan ayaktayız otursun oturuyorsa uzansın en iyi pehlivan öfkesini yenendir hadis-i Şerif 😅
Ve sen şu an hala bununla birlikte misin
Cevap sahibi1 yılaynen birlikteyim şoktayım da biraz :D benim varlığım var mı yok mu belli değil :D adam ne yazıyor ne arıyor vallahi şaka gibi :D ben hep kendimi kandırmışım heralde seviyor diye
- 1 yıl
Oha yani pes doğrusu 😂
Böyle ilişki olmaz ki 😂
Ulan dingo'nun ahırı mı var be 😂
Hayırdır yani 😂
Varlığın var mı yok mu tövbe tövbe bu aşka hakaret sevgiye hakaret ihanet sen nasıl seviyorsun ya böyle bir insanı
Benim inandığım aşka göre evet sen kendi kendini kandırmışsın yani 😅
Aman aman aman aman 😅
https://m.youtube.com/shorts/asThbI-FuAI
İyi bak hakaret hakaret 😅
https://m.youtube.com/shorts/HLgChlpHjPI
Cevap sahibi1 yılahahahah şimdi ben fotoları silsem yine yazmaz biliyor musun :D :D o kadar yokum yani :D hayırdır neden fotoları sildin beni sildin de demez :D
- 1 yıl
Ne zamandır birliktesiniz peki? 😅
Madem yoksun 😅 derdin ne 😅
Madem biliyorsun derdin ne 😅
Allah'tan belanı mı istiyorsun
Cevap sahibi1 yıl1 yıla yaklaştık :D yeni anladım ben böyle olduğunu çok üzücü ama gülüyorum da bakma sen
- 1 yıl
İyi iyi çok şey olmamış 😅benim dört senem çöp oldu 😅
Zararın neresinden dönersek kâr olur kulağına küpe olsun 😅 ben de gülüyorum gülmek iyidir her daim her şeye rağmen kalbe iyi gelir falan
Cevap sahibi1 yılsence neden yazmaz aramaz bi insan :D neden yani
- 1 yıl
Bunun cevabını kendin de biliyorsun tamam mı yazmak istemediği için aramak istemediği için 😅 bak benim telefon bozulmuştu tamirciye vermiştim hemen eve geldim gmail'den mesaj atmıştım aşkıma telefon bozuldu haberin olsun beni merak etme diye yarın alacağım diye telefoncuya da şart koşmuştum yarın almam gerekiyor telefonu diye düşün yani yine de kıymetimizi bilmediler
Cevap sahibi1 yılvay be bizim şansımıza bak :D peki nasıl ayrılmalıyım sizce? direkt foto silip wptan silmeli miyim yoksa mesaj mı atayım ben ayrılıyorum diye
- 1 yıl
Ne şansı be şansızlık 😂 sana şunu söyleyebilirim başkalarının ipi ile kuyuya inme kendin düşün ölç tart biç ve kendin karar ver
Başkasının hep her zaman kopar
Düşersin
Kendi ipinle düşmek daha güzel
Mesela ben olsam
Hiçbir şey demeden yoluma bakardım önüme umursamazdım onu yazarsa eğer bir gün şimdi mi aklına geldi derdim canın cehenneme 😅
Cevap sahibi1 yılfotoları sileyim ama değil mi? garip olur çünkü
- 1 yıl
Valla sen bilirsin 😅 İçinden geliyorsa
Ben hemen silemiyorum 😅
10 sene önce aldığım mektuplar duruyor bende 😂
Cevap sahibi1 yılayrıldığımızı nasıl anlayacak o zaman :D instagramdan falan sileyim mi wpden :D
- 1 yıl
Kaç yaşındasın sen 😅
Zaten ayrılmışsınız o farkında olmasa yazardı yahu böyle ilişki mi olur anasını satiym 😅
Cevap sahibi1 yıl:( :( 29
- 1 yıl
Wihs 😂çocuksuluk var mı sende
- 1 yıl
Bir sene içinde hiç evlilik aile tanışma vs konuşuldu mu?
Cevap sahibi1 yılbenim ilk ilişkim evet konuştu kendince ama benim için önemli olan bana değer vermesiydi sanırım vermemiş ki aramıyor sormuyor sildim şu an :(
- 1 yıl
Konuşmak önemsiz adım attı mı? Lafta herkes konuşur konuşuyor önemli olan icraat değil mi?
Değer verdiğini göstermek hissettirmek o kadar basit ki
Anlamıyorum insanları Allah'tan belasını mı istiyorlar
Mesela oturduğumuz yerde Kara böcükler vardı mahalleden çocukları ile oturuyoruz kardeşlerimle zarar vermeden çekmeye çalıştık baktık bir sürü geldi bir sürü oldu kalktık yerimizi değiştirdik
Bazen masaya böcek düşüyor zarar vermeden kenara çekmeye çalışıyoruz uzaklaştırmaya çalışıyoruz Bu bile bir değerdir Yani bir canlıya verdiğimiz değer
Çok basit şeylerin bile olmaması saçma Çok saçma aşırı saçma madem değer vermeyecektin ne diye geldin hayatıma hayatına değil mi
Cevap sahibi1 yılaynen evet ben evlenme teklifi bekliyordum ama olmadı olacağını da sanmıyorum en iyisi hayatıma yalnız devam etmek napıyım zaten bu. devirde çokta iyi bi yerde değilken iyi biyere gelmeyi çabalayabilirim benim verdiğim değeri zamanı maddi manevi desteği biliyor yazmayarak kendi kaybetti herkesin yolu açık olsun diyorum
- 1 yıl
Kaybetmeyi boş ver kaybedeni de boş ver kazanana bak 😅
Ben başlangıçta ilk sohbette niyetimi belli ederim onun üstüne tanıma tanışma sohbet muhabbet 😅
İlk fırsatta da aile ile tanışmak isterim 🌸
Ailesi beni tanısın filan 🌸
Rabbim yolunu bahtını açık eylesin 🌸
Herkesin değil iyi olanların yolu açık olsun iyi kalpli olanların iyiyi seçenlerin 🌸
Bir kız tarafından kuruş girmedi boğazıma 🌸girmezde bana ters
Cevap sahibi1 yılamin Allah razı olsun gerçekten konuşmak iyi geldi Allah görüyor niyetimi biliyor yaptıklarımı biliyor bundan sonrası artık işime gücüme bakarım evlenme teklifinden bilerek konuyu açmıştım yüzüğüde sen al dedi bana o kadar yani.. şaka yaptım vs diyor gerçekten anlamamak için canım olmak lazım bazı şeyleri
- 1 yıl
Amin inşaAllah cümlemizden razı olsun Rabb'im..
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif.
Dilin kemiği yok her şeyi söyler parmaklar yazar gerçeği Rabb'im bilir
İnsan kendini kandırır sadece
Anlamadığım sen maddi destek derken neler yaptın merak ettim nasıl yani? Ne kadar destek oldun mesela?
İşi gücü yok mu onun?
Aynen öyle valla da merak ettim ne kadar destek oldun
Çok var kadını kullananlar hep diyorum vermeyin kuruş vermeyin filan 😅
Adam olan çalışır çabalar ve kazanır kadından para alan boş insandır
Sevdiğine gelene kadar anası babası akrabası kardeşi yok mu?
Cevap sahibi1 yılikimizde çalışıyorduk işten çıktık askere gidecek bikaç ay sonra aylardır işe girmedi biraz tembel biri dışarda yeme içme sinema bunlarda çoğunlukla ben ödedim %75 ben yani parayıda annesinden alıyor genelde
- 1 yıl
Askerlik sanki çok alt tarafı 6 ay..
Eskiden 12 15 aydı
Tembel insandan hayır gelmez hiçbir şekilde
Oha yani yuh 😅yüzde 75 çüş oha burcun ne?
Onun yaşı kaçtı arada?
Madem annesinden alıyor sen nasıl veriyorsun 75 i çok yanlış doğru hiçbir yanı yok
Erkekliğe ters yahu ayıp yani bana göre kızın cebinden para çıkması yerin dibine girerim anasını satiym ben
Cevap sahibi1 yılne askerlikmiş ama.. Mart ayından eylüle kadar oyaladı şimdide 2 ay var gitmesine. belki yine ertelerim diyor.. bence ailesini de oyalıyor gideceğim ha gittim falan diye aynı yaştayız borçları var o yüzden ödetmemeye çalıştım insanlık yaptım yani.. bilmiyorum ama gerçekten 7 ay içerisinde bi işe girebilirdi girmedi şimdide 2 ayım var diye girmiyor bilmiyorum ya garip
- 1 yıl
Bahaneler bitmez..
Borçları olabilir benimde borçlarım vardı 4 sene 18 saat çalıştım ben gece gündüz 😅
İyi olma sömürür kullanırlar kendimden biliyorum
Bende yaptım o insanlığı insanlık bırakmadılar bende
Tipik boş insan türü boş insan boş eder boşluk oluşturur
Derhal müdahale sarttır şart
https://m.youtube.com/watch?v=Y0KPriWfNXw
Cevap sahibi1 yılyani aynen herkesin borcu var ama ödeniyor çalışarak ki annesi kapatıyor birde taksitlerini falan ödüyor.. bi kaç saat önce sildim mesela inşadan wpdan tık yok umursama seviyesi :D düşünün yani hiç ses çıkmadı eminim gördü numarasını vs sildiğimi ama cevap yok ne diyim yani
- 1 yıl
Valla senin gibi kız kaçırılmaz 😅yazar büyük ihtimalle ekmek elden su gölden oh miss 😂 tövbe tövbe yahu 😅
Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez derler 😅
İnsan elinde görünce daha doğrusu boş insanlar elinde görünce sanınca önemsemez
Ne de olsa elimde der
İyi yapmışsın ama sen niye hâlâ onu düşünüyorsun canı cehenneme 😅 lanet olası
Ailen ile filan tanıştı mı senin?
Ulan anne borç ödemek ne demek yahu ben yıllardır anama harçlık veriyorum çocuklara harçlık veriyorum
Bak ana kuzusu erkekten hiç hayır gelmez
Hiçbir şey deme 😅umursayana bak sen 😅 umursamıyorsundur bir yerlerde
Cevap sahibi1 yılyok tanışmadı ben zaten tek çocuğum ailemde medeni kendi halinde insanlar maalesef şunu anladım kendi değerimi bilseydim bu kadar güvenemezdi kendine. benim kimseye ihtiyacım yok neden üzülüyorum anlamıyorum neyse zararın neresinden dönersem kardır diye düşüneyim ama sizle konuşunca aşırı rahatladım kafamda kuruyorum kötü şeyler düşünüyorum diye kendimi suçluyorum
- 1 yıl
Bir sene çokmuş medeni insan bir de bulunmaz nimet 😅ben hep ailesi ile tanışmak istedim kız arkadaşımın kısmet olmadı anasını satiym 😅
Resmileşmeyen şeyi sevmiyorum 😅adı konmayınca eksik hissediyorum ben 😅
Oyun mu oynuyoruz anasını satiym 😅
Çıktığımız yol belli olsun yürüdüğümüz yol belli olsun 😅
Katılıyorum al benden de o kadar valla bende aynısını düşünüyorum. Kendi değerimizi bilmeliyiz. Benimde kimseye ihtiyacım yok. Çok şükür işim gücüm var sevenlerim var çevrem geniş sayılan bir insanım. 😅
Ama aşkıma Alaaddinin Sihirli lambası olmuştum ne isterse değersiz oldum elde oldum 😅
Oysa sevdiğim için o mutlu olsun diye yapmıştım her şeyi çünkü ben iyiyim eksiğim gediğim yok yoktu
Üzülme üzme kendini bende üzüldüm çünkü hak ettiğinden çok sevdim hayatımın merkezine koymuştum onsuz hiçbir şey gelmiyordu aklıma seni bilmiyorum neden üzülüyorsun ben çok sevdiğimden 😅
Kâr kâr 😅
Tövbe tövbe yahu 😅
Valla geç bile kalmışsın kendine 😅
Geç olsun güç olmasın geçmiş olmasın hayırlısı olsun 😅
Ertelemek ertelenmek çok kötü her şey yerinde vaktinde güzeldir 🌸
https://m.youtube.com/watch?v=luBt3YRc0wk
Daha fazla kendini erteleme seni ertelemelerine izin verme ertelenme 🌸
Hayat kısa yarının garantisi yok 🌸
Samimi olmayan içten olmayan mutluluk kat kat hüzün olarak geri döner 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aldatma, ilgidizlik siddet
18 Yorumla- 1 yıl
Hepsine katılıyorum 😅Başka yok mu başka 😅
- 1 yıl
Evet evet çok güzel iyi gidiyorsun Zehra 😅
Hani katılmıyordum ben sana hiç 😂
Gelecek düşünmeyenler varya hepsinin canı cehenneme 😅en sevmediğim insan tipi 😅 evlilik düşünmeyen istenmeyen insanları sevmiyorum 😂
Kötü saygısız hepsinin canı cehenneme 😅 - 1 yıl
Önemi yok canın sağolsun 😅bu soruda tartışmadık ne güzel 😂
Kısa öz müthiş fazlasına gerek yok aç gözlü olmamak lazım kanaatkar olmak lazım filan 😅
Bazen uzatmanın anlamı yoktur 😅 - 1 yıl
Ok der gibi nokta gibi 😅Mutlu akşamlar Zehra 😅 Hoşçakal
İlgisizlik yeterli bence herşeyi içerir
17 Yorumla- 1 yıl
İlgisizlik berbat bir şey, yalandan ilgi daha da berbat hissettiriyor..
Sorumsuzluk samimiyetsizlik hoşgörüsüzlük bencillik düşüncesizlik planlara dahil edilmeme, saygısızlık, gelecek düşünmeme bana göre aileler ile tanışmama ilişkiyi resmileştirmeme 😅
Sürprizlerin olmaması 😅 - 1 yıl
Evet yok ve ben bunların hepsini tek başıma omuzlamış taşımıştım 😂
Lanet olası pislikler 😂 Aşkın içine ettiler 😂hep iyi düşündüm hani çöplükte bile güzellik vardır görülmeye değer görmesini bilirsek görebilirsek bizimdir
Herkesin baktığı aynı olsa da gördüğü farklı olabilir
Hep iyi yönden baktım 😂 içimde iyilik kalmadı anasını satiym 😂
Yeter lan diyorum artıkın yeter 😂bende insanım yahu 😅
Şey diyordum ben melek değilim evliya değilim peygamber değilim 😂 affetmekten bıktım şans vermekten ulan bende insanım bende snsje - 1 yıl
Tamam tamam sakinim 😂Çok canım yandı da 😂Sinirimi atıyorum 😅😂içimde kalmış her şey 😂😅😂
Evet değilim iyi olana iyi olduğu kadar iyi olmalı 😅
Polyana değilim artıkın ben 😅
Almadan vermem hıh 😂 - 1 yıl
Rapunzelime kimse laf edemez o çok iyi bir kızdı prensi onu kurtarsın diye saçlarını halat yaptı ip yaptı 😅
Benden haberi yoktu tabi 😅 küçük prens çok iyi tırmanır her yere çıkardı saçlarına kıyamazdım ben onun 😅
Bak plastik borudan tırmanırken ben 😅
youtube.com/shorts/eUGC4Ul07Ak?si=8iZJsjyBh-s4eWVG
Saçlarımı seviyorum 😅en sevdiğim şeylerden biri tü tü tü nazar değmesin
Hiçbir şey sürmem doğal saç
youtube.com/shorts/tWE9YS5w7F0?si=PldwCqrBKN4MbYVl
1 yılİhanet, büyük bir yalan, büyük bir saygısızlık vb.
19 Yorumla- 1 yıl
Hepsine katılıyorum Duygu 😅Başka yok muu
- 1 yıl
Bir suçta da bitiririm.
- 1 yıl
Fiziksel ve psikolojik şiddettede bitiririm.
- 1 yıl
Bitir bitir hepsinin canı cehenneme lanet olası pisliklerin 😅
Bende suça bağlı olarak bitiririm şimdi direkt şey diyemem sebepler önemli 😅Belki haklıdır suçta 😅
Ama fiziksel ve psikolojik şiddet karşıyım 😅 - 1 yıl
Katılıyorum
- 1 yıl
Teşekkür eder mutlu akşamlar dilerim 🌸
- 1 yıl
Rica ederim, sağol olurum inşallah, sanada mutlu akşamlar diliyorum.
- 1 yıl
EyvAllah Duyguu 🌸Amin inşaAllah
- 1 yıl
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bir sürü şey var
15 Yorumla- 1 yıl
Örnek lazım hanfendi 😂
- 1 yıl
Hepsinin canı cehenneme yapanların canı cehenneme katılıyorum 😅Lanet olası pislikler 😅 Böyle aşk mı olur yahu bunlar aşka be sevgiye ihanettir hakarettir
- 1 yıl
Hemde nasıl 😂çok pis öyle dndjd
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılArkamdan gii işler çevirirse tokadı yer bea..
122 Yorumla- 1 yıl
Diyorsun 😅oysa ben hep arkadan iş çeviririm sürekli sürprizler düşünür hazırlarım gizli gizli organizasyonlara bakardım 😅 görürdüm her şeyde bizi hayal eder yapmaya çalışırdım 😅
Tokat bile güzel tutar öperdim avucundan aşkımın 😅ne olcak erkeğim ben 😅acımaz iyi de dövüşüyorum filan 😂
Biraz daha açar mısın yani jsjs - 1 yıl
Ooo
- 1 yıl
Offf ya mangal kokusu geliyor.. 😂😂
- 1 yıl
Mangal da severim hep hayal ettim aşkımla mangal yapmayı kanat pirzola filan 😅 mahallenin çocuklarını götürdüm bir ay önce filan 18 yaşlarında 2 erkek 2 kız sevgilileri birlikte mangal yaptık 😅ulan dedim daha getirmek yok 😅
Da mangal nereden çıktı şimdi sjdjd - 1 yıl
Kokusu gelmişti.. 😂😂
- 1 yıl
Bende bana diyorsun sanmıştım hani mangal gibi yürek var filan 😂
Yedin mi bari alsaydınız hemen 😅
Canın çekeni yiycen 😅biz bu hayata üzülmeye gelmedik mangal yemeğe geldik - 1 yıl
Yemedim.. 🥺🥺
- 1 yıl
Hımm, ailene söyle var ise en kısa zamanda yersin inşAllah 🌸 Gönlünce olsun 🌸Bu arada kitabını yeniden atar mısın okumak istiyorum şu an 🌸
- 1 yıl
Onu sildim başka yazıyorum..
- 1 yıl
O zaman bitirince haber et 🌸
- 1 yıl
Tamam haber veririm..
- 1 yıl
Mutlu akşamlar diliyorum...
- 1 yıl
Teşekkür ederim size de mutlu akşamlar. 😃
- 1 yıl
Ricalar ve teşekkürler, EyvAllah. 😅
- 1 yıl
😃😃
- 1 yıl
Eyvallah.. 😃
- 1 yıl
Açılmadı..
- 1 yıl
https://youtu.be/pqsr0qdCQrk?si=BxlDavfwA-5oJDvO
Açılır inşaAlah 😅 - 1 yıl
Hayır..
- 1 yıl
Canımız sağolsun 🌸 Olmayınca olmuyor 😂
- 1 yıl
Olsun beya..
- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
1 yılSadece aldatma
13 Yorumla- 1 yıl
Başka yok mu kardeşim eskiden bende öyleydim ama düşünsene sevilenin yaptığı her hata ihanet değilimidir sevene aşka sevgiye
- 1 yıl
Hata dediğin ne abi mesela açman lazım biraz aklıma bir şey gelmiyor
- 1 yıl
Kardeşim bende bilmiyorum ki sordum işte görüşlere bak 😅 Üzülme benim gibi 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılAldatırsa biter, yapacak bir şey yok.
16 Yorumla- 1 yıl
Başka yok mu ihanet tabi bitirir bitirmeli 😅
- 1 yıl
Kafa yapılarımızın gerçekten uyuşmadığını fark etmişsek de bitebilir.
- 1 yıl
Hımm bence de önemli bir sebep katılıyorum 😅kafalar bir olmalı ki birlikte güzel olsun kafamız ama nasıl güzel nasıl güzel of of of 😅
https://m.youtube.com/shorts/dZOLzRJ18so - 1 yıl
😂😂😂😂
- 1 yıl
😅😅Mutlu sabahlar diliyorum 😅
- 1 yıl
Sana da🐈
Gizli Üye(30-35)1 yılihanet, yuz kizartici suclara islemesi
11 Yorumla- 1 yıl
Evet evet bence de her türlü 😅
Aman aman 😅 Canları cehenneme
Gizli Üye(30-35)1 yılCok konusup bos konusursa
113 Yorumla- 1 yıl
Ben onu seviyorum 😅normalde sevmem ama aşkım olursa severim 😅 istediği kadar boş konuşsun canım aşkım benim 😂
Gönlünüzce olsun 😅
Cevap sahibi1 yılSacma
- 1 yıl
Ne bileyim karşıma genelde hep sessiz insanlar çıktı Hiç konuşmuyorlar
Sadece napıyon diyordu son kız arkadaşım 😂hasret kaldım 😂
Ulan diyordum gelecekten konuşalım nasıl yaparız ne yaparız beklentiler istekler hayaller nasıl bir yuvamız olur ama napıyon derdi 😂
Gün içinde 4-5 kere 10 kere ne yapıyorsun 😂 Bu sorudan bıktım ya 😂 ulan insan bir şeyler sorar be bir şeyler anlatır bir şeylerden bahseder konu açmaktan bıktım yani 😂
Cevap sahibi1 yılSacma o ne ya öyle
- 1 yıl
Çok saçma valla saçma olan o kadar şey oldu ki ama sırf iyi bir insan olduğuna inandığım için sevdim sevmiştim saf herhalde dedim masum bilmiyor işte 😂googleden sürekli soru bakıyordum 😂😂 bende de soru kalmamıştı yani 😅 yan yana gelince konuşuruz diyordu yanına gidince de hiç konuşmuyordu konuşacak ne var diyordu 😂😂
Cevap sahibi1 yılNormal gelmedi bana
- 1 yıl
Değildi zaten 😅 ancak zekaya bakmıyordum ben aşk bir bilgi yarışması değildir ki ne yapacağım zekayı fakat önemliymiş 😅çok önemli çok 😅canımız sağolsun
Hayırlısı bakalım 😅
Ama ben yine de boş konuşsa da severim yani canın sağ olsun aşkım yeter ki konuşsun ben sadece aşkımın sesini duymak istiyorum sadece onu dinlemek
Cevap sahibi1 yılAskin kim? O kiz mi halen
- 1 yıl
Aşkım yok ki eski o eskidendi hani gelecekteki aşkım eşim adına konuşuyorum
Cevap sahibi1 yılUzak dur öylelerinden
- 1 yıl
Amin inşaAllah onlar da benden çok amin 😅
youtube.com/shorts/C7dQbn93PCY?si=JaUtYsV_ozEfMOhA
Üç kez hata oldu 4. Hata olsun istemiyorum 😅
Cevap sahibi1 yılIsin rast gitsin 👋🏻
- 1 yıl
Amin inşaAllah cümlemizin 🌸 teşekkür eder mutlu akşamlar dilerim 🌸
Gizli Üye(25-29)1 yılİlgisizse romantik degilse
11 Yorumla- 1 yıl
Vay anasını romantik seven bir insan 😅 Katılıyorum ilgi şarttır şart ama başka yok mu 😅
Bende romantik istiyorum odun kütük sevmiyorum aman aman hiç çekemem 😂
1 yılAldatırsa asırı bunaltırsa
11 Yorumla- 1 yıl
Seven bunalmaz daralmaz 😅 ihanet edenlerin canı cehenneme 😅 Ama ben bunalmam dkddjd
1 yılYalan ve sadakatsiz olursa.
13 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum 😅 Canları cehenneme böylelerinin
- 1 yıl
Canları kara yere gireeeee😅
- 1 yıl
Hemde nasıl yok olsun kahrolsunlar 😅
Yürekten sevenler mutlu olsunlar adam gibi aşkı tatsınlar filan 😅
verdigim degeri alamazsam bitiririm
11 Yorumla- 1 yıl
Bence de bitmeli 😅
1 yılihanet en geçerli sebep bence
11 Yorumla- 1 yıl
Benim için de sadece o vardı ama yenilerini ekliyorum artık. Çünkü sevilenin yaptığı her hata ihanettir sevene aşka ve sevgiye
Başka şeyler de olmalı üzülürsün üzülürüz üzüldüm hep
1 yılAldatmak
13 Yorumla- 1 yıl
Başka başka 😅
- 1 yıl
Aklıma gelmedi
- 1 yıl
Canınız sağolsun ve gönlünüzce olsun 😅
Bence ilgisizlik, sorumsuzluk, düşüncesizlik, samimiyetsizlik, hoşgörüsüzlük, bencil olmak, odun olmak, ilişkiyi resmileştirmemek aileler ile tanışmamak 😅
1 yılihanet
15 Yorumla- 1 yıl
Amenna başka 😅
- 1 yıl
aileme yaptığı herhangi bi saygısızlık
- 1 yıl
Hımm, katılıyorum aileme saygısızlık bende istemem.
Peki örnek verebilir misin? Ne yaparsa aileye saygısızlık olur?
Örnek olsa 😅biraz çocuksu insanım 😅pek anlamıyorum 😂 - 1 yıl
mesela babama anneme vs ağır konuşur kötülemeye çalışırsa abuk sabuk onlara dair espriler yaparsa biter tam tersi annemi ya da babamı bana överse de gözümde leveli yükselir daha da aşık olurum formülü bu 😂
- 1 yıl
Yok öyle ağır konuşma filan hayırdır yani!
Kötüleme de yok!
Espirinin canı cehenneme 😅
Ben düz insanım haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır Hz Ömer 🌸
Aşkım için dahi olsa yalandan kimseyi övmem şahsıma ters
Zaten saygılı insanım küçüklerime büyüklerime karşı
Küçüklerine merhamet etmeyen büyüklerine saygı göstermeyen bizden değildir hadis-i Şerif
Allah'ın rızası anne ve babanın rızasındadır Allah'ın öfkesi de anne babanın öfkesindedir hadisi şerif
Aile önemli ki ben babamı da hiç görmedim baba demedim hep baba demek isterdim.
Ailesi iyi ise iyiliki kötü ise kötülüğünü söylerim 😅
1 yılİhanet
11 Yorumla- 1 yıl
Başka başka 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı.
1 yılaldatırsa
110 Yorumla- 1 yıl
Başka
- 1 yıl
naberr pikacu
- 1 yıl
İyi 😅Annemle dizi izliyoruz senden naber 😂
Ama soruma cevap yok mu 😅 - 1 yıl
başka nebilim ilgisizlik olabilir bak haha hangi diziyi
- 1 yıl
İlgisizlik olur bende hiç sevmem lanet olası pislikler 😅
Hangi dizi şey eski serseri diye dizi 😅kanal d deydi 😅
Bak örnek sahne
https://m.youtube.com/watch?v=x2Mg3GjZhnM - 1 yıl
hahah gayet iyimiş iyi izlemeler pikacuumm
- 1 yıl
Teşekkür eder 😅🌸Bende sana mutlu günler dilerim 🌸
- 1 yıl
🥰🥰🥰
- 1 yıl
özele gel pikacyuya danışmak istediğmi bişey var
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. İhanet
11 Yorumla- 1 yıl
Başka yok mu
1 yılAldatma ve şiddet
11 Yorumla- 1 yıl
Başka yok mu başka 😅Aldatma bence de ama şiddet hoşuma gidiyordu dayak yemek isterdim hep aşkımdan birlikte güreş tutmak ona dövüş öğretmek tabi incitmeden kırmadan ben yokken kendini korusun filan 😅
İhanet ederse
11 Yorumla- 1 yıl
O şart zaten ama başka hem bana göre sevilenin yaptığı her hata ihanettir sevene aşka ve sevgiye
1 yılİhanet
13 Yorumla- 1 yıl
Başka abi
- 1 yıl
Yalan ciddi yalan
- 1 yıl
Katılıyorum abi kesinlikle derhal başka yok mu niye taksit taksit söylüyorsun üç beş bir şeyler atta faydalansın kardeşin 😅
- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat