Bahsedilen fiziksel çirkinleşme ise elbette ki hayır. Kişiliğinde oluşan çirkinleşmeler beni ister istemez kendinden soğutur. Zaman içerisinde hayat hepimizi yıpratıyor ve eskitiyor. Sevdiğim insan benim kullandığım eşyam değildi zamanla deforme olunca hayatımdan çıkarayım... Kalbi kirlenmesin bana olan sevgisi değişmesin yeter. Yaş almak, yaşlanmak bunlarda güzel şeyler. Göreceli kavramları insan bir zaman sonra rafa kaldırıyor. Ruh eskimesin, kalp çirkinleşmesin benim için kafidir.
Fiziki hiç bir şeyin umrumda olmadığını tüm alakalı sorularda belirtmeye çalışıyorum 1.90 boylu kaba bir adamdansa 1.70 adamın çabalı olup gönlümü almasını tercih ederim çok yakışıklı adamın ego yapmasındansa normal birinin gönül almasını egosuz olmasını beni güldürmesini daha güzel buluyorum boyun posun tipin bir ömür beni mutlu edeceğini düşünmüyorum önce ruhumu doyursun gözüm güzel görür zaten 😊
Öyle bir şeye mahal verecek şeylere girmemeye çalışıyorum. Evliliğe bile bakışım bu nedenle farklılaşıyor. Oysa insanlar birlikte iken ne kadar mutlular, ancak ayrılırken çok çirkinleşiyorlar, itiraf edip, paylaşamıyorlar, içlerine atıp kalıyorlar... Hepsini anlıyorum da... Susuyorum... Oyuncağını geri vermek istiyorum, içlerindeki çocuğa... Ama yok ki...
Diş görünüş önemlidir ama bir yerden sonra önemi kalmıyor çünkü göz artık karşı tarafın güzelliğine yeteri kadar doymuş oluyor. Bir yerden sonra karakter devreye girer. Herkes aynı şekilde kalamaz zayıflar, kilo alır ya da yüzünde sivilce oluşur vb. gibi pek çok sebepler etken olabilir. Sevgili çirkinleştiği için eğer terk ediyor isem zaten o kişiyi hiç sevmedim demek olur. Sadece o anlık diş görünüşüne yüklediğim anlamlar doğrultusunda sevgili olmuşumdur. Tabi böyle bir durum bu zamana kadar başıma gelmedi, gelse de ayrılmam.
Su dis gorunus tapmaligindan vazgecin artik insan=degisim bi insan guzelken cirkinlesebilir basina bi olay gelir bir sey olur 21. yuzyilin en buyuk fitnelerinden biri su guzellik algisi seviyorsam guzelligi gitti diye niye vazgeceyim?
Sevdiğin insan Aşık olduğun müddetçe gözünde asla çirkinleşmez. Aşk bitti diyelim, bu sefer sevgi ve alışkanlık devam eder. Çok düşük bir ihtimal bu söylediğin.
Eğer öyle bi durum olursa ve sırf çirkinleşti diye ayrılırsa veya bakışı değişirse zaten ayrılsın daha iyi çünkü bunların nedeni gerçekten sevmiyor olması seni ve kendini kandırıyor olduğunu gösterir o insanlardan uzak durun