Selams KScanlar, Beraberken her şeyin güllük gülistanlık olduğu bir ilişkide neden çirkinleşir ki insan? Aptal egosundan mı yoksa aşağılık kompleksinden mi? Anlam veremiyorum gerçekten.. Daha pek çok şey yazmak isterdim fakat biliyorum ki hiçbir şey onun çirkinliklerini hafifletmez. Neyse sizler ayrıldıktan sonra dahi saygınızı koruyabiliyor musunuz?
Bende fiziksel çirkinlik zannettim detayı okumadan önce. Ne şekilde ayrılırsak ayrılalım saygımı bozmam hiçbir zaman. Cirkeflesmeye gerek yok. Küfürlerin hakaretlerin havada uçuştuğu bir ayrılık şekli bana hiç hitap etmiyor. Ancak arkasından nasıl hak ediyorsa o şekilde anarım onu eğer şerefsizse arkasından şerefsiz demeye hiç gocunmam
Önemli olan, ilişkinin her aşamasında sevgiyi olmasa da saygıyı koruyabilmektir. Bu nedenledir ki aşk ilişkilerinde şöyle bir söz duyarız. Karşımızdaki kişinin gerçek kalitesini ancak ayrılırken anlayabiliriz. Sevgiliyken sizin de belirttiğiniz gibi, her şey güllük gülistanlık olduğundan bu tarz şeyler çok dikkatimizi çekmez. Ama ne zaman ki sevgiliniz sizden ayrılmak ister, siz bu ayrılıkta hatalı da olsanız, hatasız da olsanız sergileyeceğiniz tavır içinizdeki gerçek kişiliğinizi yansıtır. Ben bugüne kadar ilişkilerimi sorunlu bir şekilde bitirmemeyi tercih ettim. Bunun sebebi, sonu kötü bitmiş olsa da zamanında yaşadığımız güzel anılara duyduğum saygıydı.. Aynı davranışı karşı taraftan göremesem de bu davranış tarzımdan bugüne kadar vazgeçmedim..
Bana nasıl davrandıgı ile çok alakalı beni insan yerine koymayıp teşekkür geçmişse sinirlenirim nasıl olsa bir ilişkim kalmadı diyip ne geliyorsa içimde sallarım kişiye göre aslında
hayatının bir kısmında beraber olduğun bir insan sonuçta bir şeyler paylaştığın beraber ağlayıp beraber güldüğün birini hemen silip atmak yüzüne veya arkasından kötü şeyler söylemek için çok garipsediğim bir şey saygı ilişki bittiğinde bitecek diye bir şey yok
Ya benlik olaylar değil bunlar. Mesela ayrılırken bi tartışma oluyorsa tabi ki kendimi savurum ve haklıysam susmam. Ama bu demek değildir ki ağzımdan herşey çıkabilir. Benim canımı yakmadığı sürece kimsenin canını yakmam. Bazı kelimeler vardır en ağır küfürlerden beterdir işte ben tam olarak onu yapar geçerim. Bittiyse bitti birbirini gömmenin kimseye bi faydası yok. Allah çarşısına pazar versin der yoluma bakarım. Keyifli günler..
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Keşke herkes böyle düşünse, teşekkürler görüş için.
Bir insan kendini giderken tanıtır gerçek yüzünü gösterir , unutmayın insanların gerçek yüzü orda belli olur. Ben kimseyle kötü ayrılmadım çok şükür ayrılanlar oldu benden ama ben iyilikle cevap verdim. Birisiyle bişey yaşamışsam bu bende kalır benden dışarı çıkmaz çünkü bu adamlıktır. Adamlık herkese nasip olmaz.
Ayrılırken çirkinleşen insanlar karaktersiz insanlardır. Böyle birinin yaşadığı ve yaşattığı herşeyin sahte olduğunu düşünürüm. Herşey yalanmış demekki derim.
Sevgilim çirkinleştiğimi söyledi sebebi ise bana 35 gün boyunca küsünce onu 2000 kere aramam, sürekli mesaj atmam ve onu rahatsız etmemmiş ama hala sevilmek istiyordum
Hayır, çirkinleşmem. İyi/kötü bir geçmişiniz oluyor. Ne olursa olsun medeni ayrılıktan şaşmamalı insan. Her şeyi yanlış yapıyoruz, bari bunu doğru yapalım.
Sebebi aslında kişi başta kendini gizler zaman geçtikçe onun karakterini görürsün o yüzden bazı ilişkiler acele edilmemesi lazim çünkü sonu hüsranla bitiyor
Valla reis hiç öyle olmuyor benle çıksrken sevgilim normaldi ayrıldık ya dahada bakımlı olmaya başladı bu işlere hiç belli olmuyor kişiden kişiye değişiyor
Ben burdan buzamana kadar konuştuğum her bir hanımefendiye teşekkürü bir borç bilirim brbirimize çok şey katmışızdır allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın
Ben ayrıldım saygimida korudum ama eski sevgilim asagilikliyi yuzundenmidir , çok sevip aldatıp sonra kötü olduğundan mıdır , denediği kalmadı bana... Ama ben umursamadım