Güzellik & Bakım Hangi saç rengi daha çok yakışmış? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Siyah Bakır Sarı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi saç rengi daha çok yakışmış? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Öbürleri de güzel ama kızıl gerçekten efsane olmuş nazar değmesin 😊🤌🙌👏👏 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yan profilden taş gibi görünüyon be. bakır ama yüzün yandan çok hoş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani ben saçınla değil yüzünle ilgileniyorum 😂 Yorumla
KoningRakıŞişesi Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Kızıl seni açmış diğerleri kapamış. Sana kızıl kötü olmuş diyenler kıskanç hain p*usttur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim bana da bakır daha iyi geliyor ama çevremden birkaç kişi ısrarla siyah deyip aklımı karıştırıyor 😂 Yorumla KoningRakıŞişesi +1 yıl Bu fikri sana kızlar veriyorsa güvenme. Karılar birbirini kıskanır doğru yonlendirmez. Beni de bilen bilir patavatsız ve netimdir. Bir şey diyorsam o doğrudur. Sana kalmış kızıl iyi diyorsam uzatma kızıl ol Yorumla KoningRakıŞişesi +1 yıl Senle taniscam Yorumla
sevgigoncalar Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Bakır diyorum , benim de aynı ton saçlarım belki de ondandır bilemedim şimdi. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. bakır 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bakırr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Öbürleri de güzel ama kızıl gerçekten efsane olmuş nazar değmesin 😊🤌🙌👏👏
yan profilden taş gibi görünüyon be. bakır ama yüzün yandan çok hoş
Teşekkür ederimmm
yani ben saçınla değil yüzünle ilgileniyorum 😂
Kızıl seni açmış diğerleri kapamış. Sana kızıl kötü olmuş diyenler kıskanç hain p*usttur
Teşekkür ederim bana da bakır daha iyi geliyor ama çevremden birkaç kişi ısrarla siyah deyip aklımı karıştırıyor 😂
Bu fikri sana kızlar veriyorsa güvenme. Karılar birbirini kıskanır doğru yonlendirmez. Beni de bilen bilir patavatsız ve netimdir. Bir şey diyorsam o doğrudur. Sana kalmış kızıl iyi diyorsam uzatma kızıl ol
Senle taniscam
Bakır diyorum , benim de aynı ton saçlarım belki de ondandır bilemedim şimdi.
Net bakır kanka sorman hata
Burun estetiğin guzel olmuş
Bakır
bakır
sarı sac
Sana hepsi yakişmış canım yaa
Bakırr
Hepsi de iyi bence