Güzellik & Bakım Hangi saç rengi daha güzel ,? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisini yaptırmaliyım Güncellemeler+1 yıl İlkine karar verdim.Cevap yazmanıza gerek yok Hangi saç rengi daha güzel ,? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
arisboslukta Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl ten rengine bagli kanka beyaz tenliysen her ikiside gider gerci 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Beyaz tenliyim Yorumla arisboslukta +1 yıl alttaki daha iyi birincisi cok demode bence Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Renkle alakalı bir durum değil. Her renk güzeldir ama herkeste değil. 0 0 Yorumla
umitt7 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Seni görmeden nasıl karar verebiliriz ki herkese farklı renk saç güzel olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ikiside yakışıyor bana Yorumla umitt7 +1 yıl O zaman alttaki Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Birinci dedim 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 542 cevap paylaştı. İkisi de harika 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ten rengine bagli kanka beyaz tenliysen her ikiside gider gerci
Beyaz tenliyim
alttaki daha iyi birincisi cok demode bence
Renkle alakalı bir durum değil. Her renk güzeldir ama herkeste değil.
Seni görmeden nasıl karar verebiliriz ki herkese farklı renk saç güzel olur
Ikiside yakışıyor bana
O zaman alttaki
Birinci dedim
Sana hangisi yakişacaksa
Platin sarısı favorim
İkisi de harika
alttaki
Ikinci
ikinci cok iyi