Saç Bakım Hangi saç rengi daha güzel? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sarı Bakır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi saç rengi daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. bakır bence 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl ⭐Ben hepsini beğenirim saç renklerinin, tek favorim olan renk şu demektense, gerçekten her renk güzel ⭐ 0 0 Yorumla
acelyagunesim Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Kadından kadina değişir ama en disil hissettiren siyah 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Siyah bana sert geliyor ya Yorumla acelyagunesim +1 yıl Biraz dalgali olursa tam kivami Yorumla
d1lara2 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bi ara bakır yapmıştım beyaz tenli olduğum için aşırı iyi oldu 0 0 Yorumla
yasink2727 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 75% +1 yıl Tenine rengine göre değişir ama sarı iyi 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Ten rengi de önemli ama bakır renk güzel 0 0 Yorumla
sudlflflfll Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sarı tonları esmerde olsan yakışıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bakır bence
Of hürrem sultan
⭐Ben hepsini beğenirim saç renklerinin, tek favorim olan renk şu demektense, gerçekten her renk güzel ⭐
Kadından kadina değişir ama en disil hissettiren siyah
Siyah bana sert geliyor ya
Biraz dalgali olursa tam kivami
Bi ara bakır yapmıştım beyaz tenli olduğum için aşırı iyi oldu
Bakır herkese gitmiyor
Tenine rengine göre değişir ama sarı iyi
Ten rengi de önemli ama bakır renk güzel
Sarı tonları esmerde olsan yakışıyor
Sarı her zaman güzeldir ya
En güzeli kumraldır benim için
Sarı
sarı