İlk görsel saçımın şu anki rengi seviyorum ama biraz sıkıldım yeni bir şey denemek istiyorum hangi rengi denemeliyim

Sarı
Mor
Lacivert
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlk görsel saçımın şu anki rengi seviyorum ama biraz sıkıldım yeni bir şey denemek istiyorum hangi rengi denemeliyim

bence tamamını değil ucları mora boyat hem renk katmıs olursun hemde dibi gekdi diye uğraşmazsı. hemde kaslar8n ve sacların faeklı renk derdi olmaz ve kaslarımı ın. dibi geldi derdi de olmaz bu şekil boyat derim dipler dogal renk kalsın bnece
saç seklide gene mor daki gibi olan sac sekli en iyisi yani kahkül olucak ama kasları kaoatmayacak sekilde sana en yakısanı bu birde saçını çok az daha uzatsan daha güzel durabilir
birde o buruna pirsing neysede hızmayı yak8storam8yorum ya tabi benim söylediklerim sadece tavsiye alınma lütfen yoksa kararına saygı duruyorum
Selam güzelim! 😍 Saç renklerin arasında harika bir enerji var, resmen her biri ayrı bir hikaye anlatıyor. Ama bana sorarsan *mor* sana ferah ve cesur bir hava katmış, gerçekten tarzını yansıtmış gibi görünüyor. 💜 Eğer farklı bir şeyler denemek istiyorsan bu ton sana süper bir seçenek olabilir. Hem çarpıcı, hem havalı! Ama lacivert de asi ve özgün bir his veriyor. 🔵 İkisini de denemekten çekinme!
Kendine yakışanı da en iyi sen bilirsin, ne seçersen seç çok havalı olacağından hiç şüphem yok! ✨ 💕
Cevap
59Cevap
Sarı olabilir.
"lacivert" dedim ama mor da fena değil.
Güzel bir tarzın var, her renk uyum sağlar sanki😅
Hangi uygulama bu saçlarını boyadığın
beyaz griy yap bakalım nasıl durucak
Normalde kullandığın saç rengin gayet güzel. Renk katmak istiyorsan araya mavi ya da mor renk katabilirsin
Bence doğal rengin neyse o olsun gorseldekiler çok yapay geldi gözüme ama tabi saç senin karar senin
nasıl yaptın sac renk degişimini. sanırım programla ama. bizede ögret. ben moru seciyorum ama biraz daha cıvcıvlı olsun bu koyu
Mor.
Bence sarı
mor renkte biraz tablet reise benzemişsin (şaka yapıyorum alınma güzel bir kadınsın abla)
yeşil dene bence. Mor veya mavi dicektim ama yapmışsın. Yeşile kayalım hafif koyu tonlarda.
O zaman bunlardan birisini yap :) mavi ile başla uçları mor yap veya tam tersi geçişi de iyi verirsen müq
Ay maşallah pek tatlısınnnnn
Bence lacivert olabilir
Sen güzelsin ablacım hepside yakışmış. Hangini yaparsan yap güle güle kullan şimdiden..
tablet reisin beyaz tenlisi. siyah saç en iyisi olur senin için
seçeneklerde yok kfjfkf
Sanki mor daha çok yakışmış 🤔 ama canlıda nasıl durur bilemem 🤔
Hepsi çok yakışmış ama mor bir başka durmuş. Mor yap...
Tazecik yaşta şu yaşlı teyzelere benzeme işine neden heves ediyorsunuz Hiç anlamıyorum sizi
laciverti daha çok yakıştırdım farklı bir tarzın var gibi geldi
Bütün resimlerde çok tatlısın ama bence sende parlak kırmızı en iyi durur.
Bence üsten ikinci çok güzel diyer saçlar yapmacık gibi sanki
Ayy ne kadar tatlısın ya ve bütün renklerinde yakıştığı nadir insansın. Hemcinsimin güzelliği şaka galiba. 🥹😍😍 hepsi yakıştığı için ne desem bilemedim. Ama mor rengin ayrı bı asilligi var
Kızçe çirkinsin üzgünüm. Boya felan kurtarmaz. Başka şeylerini iyi yapmaya bak.
Sarıdan uzak dur, yaşlı teyzeler gibi göstermiş seni. Mor iyi durmuş ama
Merhaba sanki biraz hasta gibi gözüküyorsun?
Kısa sarı saç yaşlı teyzelerin saçıdır o yüzden bence kadınlarda kısa sarı saçlı saç büyük göstertiyor. bence mor yakışır gibi.
lacivert ve mor arasında kaldım ama en çok mor canimmm
Yüzün sempatik o yüzden hepsi gitmiş ama en çok moru beğendim ☺️
Çingene pembesi daha çok yakışır sana
Moru çok yakıştırdım.
Güzel olmayan ONURCAN
Sarı daha iyi içlerinden.
gece mavisi olay
Lisedeki biyoloji öğretmenime çok benziyorsunuz. Şok oldum resmen.
22 yaşınız mı var?
Sarı renk çok yakışır size
Arıza olduğun belli mor yap sen 😂😂
Lannn kıyamam sen ne tatlı şeysin agubu gücü
Kesinlikle lacivert
Sarı aşırı yaşlı göstermiş
Açık mavi ve bandana, muhteşem olur
pembe mükemmel duruyor bence
Mor yakışmış daha güzel
Mor daha çok yakışmışş
Sarıda daha bi tatlısın :))
Sarı daha iyidir.
Tablet reis zannettim. Sarı olsun
Saç modelin doğru değil
Çikolata kahve bence yakışır size
Lacivert güzel görünüyor.
Belki sarı ama tüm renkler sert tonlarda.
Lacivert ve sarı arasında çok kaldımm yaa
Sarı elbette
#Hükümdar
Bence sarı renkli olabilir
Kızıl ve lacivert çok güzel durmuş.
Bir şey diyicem sende gokitlik var mı
Siyah
Dogalıktan yanayım
Sarı yapma tablet reise benzersin
Mor güzel duruyor
Lacivert çok güzel
Mor hepsinden daha güzel durmuş