Arkadaşlar bugün yüzüme ağda yaptırdım ve derim kalktı :(((( bu geçer mi iz kalır mı başına gelenler var mı?

Aloe vera jeli rahatlatacaktır cildini. Hindistan cevizi yağı ve soğuk su kesinlikle. Hatta buzlu su. Cildin ağdaya karşı alerjik reaksiyon göstermiş. 1-2 haftaya kadar geçer diye biliyor ama bir kaç saat içinde zaten gerilmeye başlar.
Geçmiş olsun.
Allah razı olsun
🙏🌸
Aynı şey geçen yıl başıma geldi ya bide tam bıyık üstüydü çok fenaydı sana kesin çözümü söylüyorum hiçbir şey adam akıllı fayda etmedi bende kantaron yağı aldım düzenli kullanımda iz miz kalmadı kesinlikle kullan kabuk ata ata gidiyor ama üzgünüm bi 2-3 ay sürecek bu durum
Canııııımmmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Rica ederim bebeğim valla sana cevap vermek için üye oldum. Kesin al kullan sürekli günde 3-4 kesin geçirir araştırırsın zaten geçmiş olsun 💐
Canımsın çok sagol vallahi Allah hep seni iyilerle karşılaştırsın
Aminnnn hepimizi 😊🤍
Cevap
12Cevap
Şimdi sana soylicem kremi sur terramiycin kremi surcen tabaka şeklinde ve o kurudu da birdaha yani günde 3 defa sur 2.3 güne bişey kalmaz öyle birşeyde surata yapma birdaha iz kalır
Allah razı olsun
Ne demek krem eczanede satılıyor çok iyi yara kremi ve bu gibi şeyleri 3 güne direk eskisine döndürüyor unutma geçmiş olsun
❤️🙏
Krem sürersen geçer. sağlık ocağı ya da cildiye doktoruna gidip gösterebilirsin. Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Ya abi şu dudağı şöyle yapıyorsunuz şaplak atasım geliyor
İki yakan bir araya gelmesin anandan babandan ol inşallah
Amin de neden peki?
Geçer gecmesinede dudaklar sahte olduğu cok belli oluyor
Ya Allah uzun ömür versin ya
Gerçekten pes el insaf
Geçmiş olsun deri kendi yerine koyar ama eczacılarla görüş bir hastaneye de uğra
Çok sagol
Acilen cilt doktoruna gitmelisin. Muhtemelen cildin hassas olduğu için böyle olmuş.
Teşekkür ederim
Muhakkak cildiyeye görün, derin nasıl kalktı ya. Bir daha yaptırdığın yerde yaptırma.
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun... korkma iz kalmaz kremini sür sen
Teşekkür ederim
Kiyamam sana dilersen doktora görün
cok kotu olmus yaaa iz kalmamasini umalim bir de kantaron yagi surmeyi dene daha sonra
Teşekkür ederim
rica ederim gecmis olsun
Yüze ağda yaptırma sakın :( bol bol nemlendir zaman geçince toparlanınca deri leke kremlerine başla gündüz de mutlaka güneş kremi geçer geçmiş olsun
kanka bunlar sana ağda yapmamışlar bunlar seni işkence yolu ile itirafa zorlamışlar
Ayy benim canım yandı burdaa çok geçmiş olsunnnn 😿
Enfeksiyon bir şey kapmasın bence şu an acile git, maske takıp git. Çok geçmiş olsun
Aaaay cok kotu olmus yaaa benim icim acidi suaan insallah kalmaz izz istiyosan bi cildiyeye gorun gercekten cok kotu olmus gecmis olsun
Teşekkür ederim
İz kalmaz ama krem kullan, sudocrem olabilir
Çok sagol
Doktora git kafana göre bişey kullanma kalmaz korkma ama cildiyeye git gecikme
İz kalmaz da çok kötü olmuş. Geçmiş olsun
Çok sagol
Bir güzellik uğruna ya Rab. Ne güneşler batıyor diyesim geldi affet 😄
Ayyyyy bu cok zor gecer vallaaa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Geçmiş olsun ama doktora gitmen daha iyi
yüze ağda mı olur yaa
Ağda yakmış, zamanla geçer
Sen ne yapmışsın böyle