BANA YARDIM EDİN NOLUR?

Arkadaşlar hepinize günaydın. Hemen konuya giriyorum. 3 senelik evliyim. Eşim başka bi yere gittiğinde, telefonuna ulaşamadığımda ne bileyim bişey olduğunda aklıma hemen eski sevgilisi ya da başka kız geliyo. Yani buna çocukluk diyebilirsiniz. Ki haklısınız da. Ama buna engel olamıyorum. Çünkü bu konuda eşim benim güvenimi kırdı. Dün gece eşim eve gelmedi. Nerde olduğunu biliyorum kiminle olduğunu biliyorum. Ama işte içimdeki kuruntuya engel olamıyorum. Dün biraz alkol alıp ağladım gece boyu. Neden ağladığımı bende bilmiyorum. Kafamda neler yaşadıysam gece sürekli kabuslar gördüm. İşte eşim benden boşanmış onunla evlenmiş ben onların evine gitmişim işte ne bileyim kız bana diyo ki siz evliyken de benimle konuşuyodu falan diyo rüyamda. Ağlaya ağlaya geri uyandım. Uyandığımdan beri eşimi aradım ulaşamadım. Baktım hikaye atmış. Mesaj attım sonra aradı. Telefon çekmiyo bazen diyo. Onu çok seviyorum. Benim sorum şu ben bu düşüncelerden nasıl kurtulabilirim? Hem kendime hem evliliğime zarar veriyorum. Bunun farkındayım. Ama kurtulamıyorum. Beni bu düşüncelerden kurtarın yardım edin :(
BANA YARDIM EDİN NOLUR?