AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır tabii ki de zaten bazıları makyaj yapsa bile güzel olamıyor.
Paranı biriktirip estetik yaptırabilirsin. Boş yere makyaj makyaj malzemelerine para verme.
Çirkin veya güzel farketmeksizin bakımlı olan yapar.
Zemin kötüyse makyaj kurtarmaz :/ onun yerine kalıcı çözümler bulmalısın
sana yakışan saç makyaj tarzını bulursan sana yakışan kombinler giyinirsen fark yaratırsın
Makyajın hiçbir kızı güzelleştirdiğini düşünmüyorum
Çirkin görme bence makyajsız insan da güzeldir Yaratan Mevlam hem çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır.. ☝️
Makyaj yaparsan daha iyi gelir sana ama kendini niye çirkin görüyorsun ki
Salla kızım ya ne diye cildine sürekli onları süreceksin? Neye göre çirkin kime göre çirkin? Umursama kimseyi hiç gerek yok
Yoo dışarı çıkmasanda olur
evde de makyaj yapmalıyım
Gerek var mı ki o kadara
Var
Durum vahim o zaman
Evet cirkin görmek istemiyoruz
Tüh
Cirkinler kapatılsın hatta
🙄🙄
Hatta ve hatta nesli kurutulmalı 🤣
ben hariç her kız güzel bence
Yok senin gibi cok var hatta kimse güzel degil nerdeyse
Yalnız değilim o zaman
Evet değilsin maalesef 😭
Sen ne konuşuyorsun yeni yetme Dağdan inmiş hayırdır? Aynaya popon dönmek yerine dön de bir yüzüne bak çirkinmiş herkes he yavrum he eminim ki çirkin diye adlandırdığın kızlar bile bakmıyordur sana ne acısı bu? kuyruk mu?
@bls__ üst üste koyup kalçalarında koko çektiğim oldu haha bana bisi anlatmana gerek yok
Ne büyük başarı hahah egolu yeni yetme dağdan inmiş senii
@bls__ başarı evet kullandığım koko aylık maaşın kadar koluma taktığım hatun senin düşünmeyeceğin güzellikte bence fesatlık yapıyorsun 😃
Ne kadarmış benim aylık maaşım barbaros? Kadına bir şey dememişim zaten ne anlatıyorsun sen barbaroçss ;)
@bls__ de ezilirsin bence benim hayatımı bilmiyorsun 4 daire parası yedim binayı sattırdım babama zamanında 😂
En büyük vasıfsızlığı söylüyorum bak şimdi iyi dinle
Para ile övünen sözde erkek;)
Eğitim seviyen ne Barbaros?
Ah ben hayırsızım demen gerekiyor sanki ha ne dersin?
Sana egolu olduğunu söylemiştim dikkat et bari biri gelip bütün havanı söndürmesin bir anda havası sönmüş pilates topu gibi kalma orta da
@bls__ eğitim seviyemi geç mesleğim kurumsal firma da kalifiye eleman olarak yanı bilgi ve tecrübe açısından iyi derece de olan bi bölüm de bölüm sorumlusuyum. Hayatı boş yasamadık yanı 🤣 tehdit edebilirsin beni klavye üzerinden herkes herseyi yapar ama ileri gidersen de bi cezası kesilir bunun elbet akıllı birine benziyorsun 🙂
Lisans? Lisans önlisans var mı barbaros? Ben eğitim seviyesini geçemem söylediğin konumlar var ya hani? Şu övündüğün "mesleğin" Her babası zengin olan kişilerin okumasına bile gerek kalmadan yerleştirildikleri yerler her şey kıyak meselesi yani anlıyorsun değil mi?
Ayrıca ne tehditi? Tehdit mi etmişim? Hiç farkında değilim bak... Yanlış anlamışsındır
mesleğimi çıraklık yaparak babamı arkama almadan kendim öğrendim zaten zengin değiliz bütün mal mülk yedim babamın. Okul konusunda lise mezunuyum istesem dışarıdan okurdum ama onun yerine daha farklı şeylere vaktimi ayirdim mesleki gelişim üzerine. Harcadığım paraları geri koymam lazım cunku babam bi tane benim 🙂 okul en basit şey yanı benim için üniversite mezunu çocuklara eğitim veriyorum biri mühendis biri tekniker elemanlarımın 🙂
4 daire parası deyip + olarak binayı da sattırdım deyince bir 4 tane daha vardır diye düşündüm "normal olarak" her neyse yine de bu durum kadınların bir çoğunun çirkin olduğunu söyleyip kadınları obje gibi anlattığın gerçeğini değiştirmez ilk önce gösterdiğin dağdan inmiş kişiliğinle şu an anlattığın kişilik çakışıyor Barbaros... Kadınlara karşı bir düşmanlık sezdim sanki ama... "Koko"yu da azalt sen kafa yapıyor belli ki...
Kolay gelsin diyelim o zaman
@bls__ ben sadece sardım soru soran kişiye ciddiye alınacak birsey yok kişiliğim is ciddiye binince değişir evet koko kafa yapmaz ayrıca 🙂 kimseye dusmanligim yok herkes dostumdur 🥳
Bence Koko bayağı iyi kafa yapar 🎃:) olmayan şeyleri bile gördürdüğü iddia edilen bir şey nasıl kafa yapmasın? Korkunç
Ciddiye almıştım
Herkesle dost Barbaros 🎉
sen yine de azalt "koko" işini
@bls__ ne anlatıyorsun sen ya 😂 bilmediğin şeyler icin yorum yapma üzülürsün
Öğrenmemek bilmemekten ayıptır demişler 😂😂 zorba Barbaros 🫠 hayırdır 🫴🏻
@bls__ yaşadığım hayatı yaşa sonra gel karşıma lütfen.
Yaşadığın hayatı yaşamaya niyetim yok senin kişilikte bukelemun gibi...
@bls__ yaşayamazsın zaten 🙂 konuşma üslubum kişiden kişiye yerinden yerine ve zamana göre değişir evet Bukelemun denemez buna. Seni kaale alıp konuşuyorsam Şu an tek nedeni can sıkıntısı 😂
Beni can sıkıntısından kaale almak yerine git tedavi ol ruh hastası
Tam da bukelemun kişilik denir buna ayrıca yaşamak da istemeyeceğimi belirttim manyak gibi mi gözüküyorum oradan bakınca denyo
@bls__ tamam benim kişiliğim seni ilgilendirir mi hayır tedavi olup olmamam sana zararı var mi yok seni ilgilendirir mi yine hayır 3 hayırla uğurluyoruz seni 😂
Hahah insanlığa zararsın var mı gerisinin önemi? bas git
@bls__ benim zararım kendime yararım etrafimdakilere yorumumda olan sensin ayrıca 😂
Manyak mısın lan sen? Sinir hastası edersin insanı bozuk
@bls__ bence sen hastasın zaten kişi kendinden bilir isi demişler
Hastayım aynen psikoloji öğrencisi bir ruh hastasıyım hemde ;)
@bls__ psikoloji bölümü okuyanlar zır deli oluyor diyorlar en basit benim arkadaşım psikolog harbi deli 😂
sen harbi manyaksın 😂 nesi varmış psikologların gayette iyi ruh durumları civataları sağlam bir kere zır deli deli falan... yalan dolan hep
@bls__ sana mi inanalım yanı şimdi 😂
Yok önce kendinize inanın hahah
@bls__ terapi mi yapıyorsun bana manipüle etme beni 😂 bence varya sende cirkinsin
Üff hemde var ya ne çirkinlik ;)
Manipüle ediyordum tam da tüh yakalandım
@bls__ Derslerine daha fazla çalışmalısın 😂
Bu tavsiyeyi düşüneceğim eyvallah
Bence makyajı çok abartma sadece ışıldayan bir makyaj. Bide güzel bi tarz yarat kendine tamamsın 👌
Sen kendin ol birileri için yaşams
Hayir sacmalik derisi nefes almali bazennn
makyajı gerekli görüyosan yap
güzellik görecelidir
beni herkes çirkin buluyor bence
beni de çirkin buluyorlar keyfine bak
cok cirkin birine makyaj da ykismaz ki
Yapma
Emin ol cırkın degilsin.
Yok niye yapasın hayatı başkaları için miy aşıyon
Evet.
yap tabi