Benim kastım makyaj sadece. Her gün yapılan makyaj.
Bakımlı görünmem için her gün makyaj yapmam şart mı?
Benim kastım makyaj sadece. Her gün yapılan makyaj.
Şart değil hatta makyaj yapmasını bilmeyen çok insan var onlar daha bakımsız duruyor :) dişler, tırnaklar, eller, saç ve vücut temizliği daha önemlidir. Bunlar öyle saatler süren şeyler değil. Hiç makyaj yapmayıp güzel temiz giyinen, yanımdan geçerken güzel kokan, cildine önem veren, saçlarına bakan, kişisel temizliğine önem veren kadına bakımlı derim ben :)
bakımlı olmak sadece makyajdan ibaret değildir bence temizliğine özen göstermen de bir kişisel bakımdır. tercihe göre değişir makyaj yapmayı seviyorsan yaparsın sevmiyorsan yapma kimseye göre hareket etmek zorunda değilsin :)
Bakımlı olmak makyaj yapmak değildir. Temiz olmak, kendine özen göstermek, hoş kokmak, temiz giyinmek, saçlarına dişlerine ellerine özen göstermek, makyaj yaptıysan o makyajı gece uyumadan temizlemek
Vallahi billahi sen birtanesin asla öyle düşünme erkekler doğal kadınlardan bakımlı kadınlardan hoşlanıyor zaten sende öylesin zaten makyaj malzemeleri cildide bozuyor bir süre sonra doğru olanı yapıyorsun bakımlı kadın saçı ile tırnağı ile üstü başı ile belli olur 😊
Cevap
6Cevap
Sevmiyorsan yapma elaleme bakma, önemli olan senin ne istediğin. Kendini kimseyle kıyaslama sen sensin bi başkası olmak zorunda değilsin
Bakımlılık hiç değil bence kendini iyi hissettiriyorsa kullan ama gerek duymuyorum şahsen
Ben bayanların makyajsız sokağa çıkması taraftarı deyilim, çünkü makyaj çekici kılıyor
Şimdiki nesil böyle hayır şart değil kendine bak temiz ol nemlendir cildini yeterli
Makyaj bakım değil ki
Makyaj bakım değildir lütfen şunu unutun
Yioo cildine bakım yap
hayır değil makyaj yapmaktan ben de hoşlanmıyorum
Hayır
Hayır cilt bakımı yatmadan önce
Gerek yok
yo ojelı olsan yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?