Güzellik & Bakım Size en çok çekici gelen göz rengi hangisi? ÖlümsüzlükSuyuu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Ben gri göz rengine aşığım😍😍 Ela Mavi Yeşil Gri Kahverengi Kehribar Siyah Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Size en çok çekici gelen göz rengi hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. mavi renk tabi ki de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl annem ve babaannem ela, dayım ve ananem yeşil, dedemin cam mavisi babamın koyu kahve ve benimdee :( renkli göz genindee yüzüp kahverengi olması... 0 1 Yorumla ÖlümsüzlükSuyuu +1 yıl 😅 Yorumla
klavis Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 523 cevap paylaştı. Benim gözüm kehribar sanırım değişiyor ama duruma göre… renk değil de bakış önemli gözü çevreleyen hatlar ve nasıl baktığı 0 0 Yorumla
Jdkflflfşdşdşdşd Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Uzun kirpikliyse eğer rengi çok fark etmiyor bence 😅 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mavi , ela ve yeşil 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 542 cevap paylaştı. Ela gözüme nazar değmesin. 💫 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. Yeşil mavi ve karışımı tonlarda renkler 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. mavi beni benden alıyor ya 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 797 cevap paylaştı. Sarışın mavi göz. 0 0 Yorumla
Kupaprensesi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Derin bakan gözleri genelde koyu renklerde oluyor 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Renkli göz 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. mavi güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
mavi renk tabi ki de
annem ve babaannem ela, dayım ve ananem yeşil, dedemin cam mavisi babamın koyu kahve ve benimdee :( renkli göz genindee yüzüp kahverengi olması...
😅
Benim gözüm kehribar sanırım değişiyor ama duruma göre… renk değil de bakış önemli gözü çevreleyen hatlar ve nasıl baktığı
Uzun kirpikliyse eğer rengi çok fark etmiyor bence 😅
Mavi , ela ve yeşil
Ela gözüme nazar değmesin. 💫
Yeşil mavi ve karışımı tonlarda renkler
mavi beni benden alıyor ya
Hoşlanılan insan göz rengi
Ela.
Kahve. Ama bildiğiniz kahvelerde değil...
Sarışın beyaz tenli yeşil göz kız
Sarışın mavi göz.
Kendi göz rengim, 😊
Kehribar
Derin bakan gözleri genelde koyu renklerde oluyor
Gri ,,
Yeşil seviyorum kendi gözlerimin rengi
Mavi ve yeşil
onun gözleriydi 🥺
Ela ve kehribar
Yeşil
Gri muhteşem