Cilt Bakım Cevapla, yılbaşı koleksiyonu kazan! Cilt ve vücut bakımında olmazsa olmazların neler? (Sayfa 3) L'Occitane Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1529 Cevapla, yılbaşı koleksiyonu kazan! Cilt ve vücut bakımında olmazsa olmazların neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 44 kişi beğendi
Buseenurrrrrerrrrr Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Yüz yıkamak argan sabunuyla ve kil sabunuyla krem sürmek temiz tutmak 0 0 Yorumla
Kuşkonmaz12 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Bakım biz için çok önemli hele de yılbaşında yeniliklerle 0 0 Yorumla
kafanagoreedos Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Kil maskesii tabikiii asla olmazsa olmazz cildi tertemiz yapıyorr anında 0 0 Yorumla
Chichiuu Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Evet sonunda 2024 e giriyoruz ve yeni ürünlere hayır dememm 0 0 Yorumla
hiddenuserr1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl Cilt nemlendirici, duş jeli, yüz yıkama jeli 2 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 659 cevap paylaştı. Nemlendirici olabilirdi.. 2 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 773 cevap paylaştı. Duzenli sac ve yuz bakimi ve spor 1 0 Yorumla
deliriyorum2 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Cevaplıyorum bu marka en iyisi bence 1 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. Kaliteli urunden vazgecmem 1 0 Yorumla
sakinim49 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 , eic 40% +1 yıl Gül yağı vazelin ve zeytinyağı olmazsa olmaz 1 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 464 cevap paylaştı. Şu sıralar ginger shot iyi diyorlar 1 0 Yorumla
Soru_sormaya_geldin Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 82% +1 yıl yüz ve el kremi..olmasa olmazim 1 0 Yorumla
mnays Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl L’Occitane sabun vs duş jeli vazgeçilmezlerim. 1 0 Yorumla
HerkeseAcilyardim1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Dogal yağlarla masaj vazgeçilmez benim için 1 0 Yorumla
sebepsizea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Çok şanssızım bu konularda 1 1 Yorumla lasttime1903 +1 yıl @sebepsizea neden Yorumla
WonderLoverWinnerW_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Yumuşak dokunuş bakımda en sevdiğim şey. 1 0 Yorumla
sabahınilkisigi Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 69% +1 yıl Bu markayı ilk defa duymam şaka mııı 1 0 Yorumla
kayıp_balıknemo Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 81% +1 yıl Bu markayı gerçekten çok seviyorum 😊 1 0 Yorumla
askomyeto Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 64% +1 yıl Net nemlendirici kışın olmazsa olmazim 1 0 Yorumla
Birgexe Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Gereksiz bir gün ve fazla anlam yükleniyor 1 0 Yorumla
hapşuuuu749201074 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Kimyasal ürünler kullanmıyorum 1 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 395 cevap paylaştı. Yeşil sabun olmazsa olmaz 🤣 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cilt bakimi çok önemli bnece herkes yapmali 1 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 458 cevap paylaştı. Neyi cevaplamam gerekiyor? 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Elimi yüzümü yıkarım işte bu kadar 2 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. su ve sabun nemlendirici krem 1 0 Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 386 cevap paylaştı. Duş jelim olmazsa olmaz bide bakım maskem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
Kendine bakmak güzeldir önemli..
Emeginize sağlık illa gereksimi vardir
Yüz yıkamak argan sabunuyla ve kil sabunuyla krem sürmek temiz tutmak
Bakım biz için çok önemli hele de yılbaşında yeniliklerle
Kil maskesii tabikiii asla olmazsa olmazz cildi tertemiz yapıyorr anında
Evet sonunda 2024 e giriyoruz ve yeni ürünlere hayır dememm
Paylaşım güzel olmuş teşekkürler
Cilt nemlendirici, duş jeli, yüz yıkama jeli
Gece toniği hiç şaşmaz asla atlamam
Nemlendirici olabilirdi..
El kremi kesinlikle el önemli
Şampuan duş jeli yeterli.
Duzenli sac ve yuz bakimi ve spor
Cevaplıyorum bu marka en iyisi bence
Kaliteli urunden vazgecmem
Gül yağı vazelin ve zeytinyağı olmazsa olmaz
Gerekli olan şeyleri yapıyorum
Şu sıralar ginger shot iyi diyorlar
Krem şampuan zeytinyağ sabun
yüz ve el kremi..
olmasa olmazim
L’Occitane sabun vs duş jeli vazgeçilmezlerim.
Güneş kremi ve yıkama jeli
Cilt için paylaşımlar çok iyi
Nemlendirici krem olmazsa olmaz
Dogal yağlarla masaj vazgeçilmez benim için
L'Occitane olmazsa olmaz diyorum
Nemlendiriciler ve güneş kremi
Çok şanssızım bu konularda
@sebepsizea neden
Yılbaşı kutlamayı pek sevmem
Yumuşak dokunuş bakımda en sevdiğim şey.
Saç bakımı kremi olmazsa olmazim
Bu markayı ilk defa duymam şaka mııı
Bu markayı gerçekten çok seviyorum 😊
Losyon kullanıyorum etkili
Net nemlendirici kışın olmazsa olmazim
Gereksiz bir gün ve fazla anlam yükleniyor
Kimyasal ürünler kullanmıyorum
Bu markayı gerçekten çok seviyorum
Cildim hak ettiği değerde.. 🗿
Elinize sağlık paylaşımınız harika👏
Yeşil sabun olmazsa olmaz 🤣
Cilt bakimi çok önemli bnece herkes yapmali