kanka sırf 2-3 kizla *m got konusabilmek icin sordugun soruya bak bi de hepsine kullaniyo musun diye konuyu uzatma cabaları valla bazi erkeklerin bu çabasına üzülüyorum cinselligin afrikasıyız
Kızlar soruyor adlı platformda kızlardan çok erkekler var şurda zaten 20 tane pembe 80 tane mavi kimlikli hesap var o 20 pembenin yarısı da sizin gibi kız hesabı açmış erkekler 😂
İyide hesabı açmış olman erkek ya da kız olduğunu kanıtlamaz ki benim hesap da açık belki bende kızım yani hesabı açınca kız olduğunu kanıtlamış mı oldun DVKABXKASHAKDBSOXBSİXBSİ
napim Instagram mi veriyim bu da diğer taktigin mi asbksmsabjaksmsn inanmazsan inanma abcm uyuyom ben.. biri boyle gerçekleri pat pat yuzune söyledi diye de erkek olmuyo cok kırdıysam seni gunlugune yazarsın bai ✨
Buda bir çözüm değil aslında her şeyin fakesi sahtesi var vereceğin Instagram da fake hesap olabilir yani 😂🤣 gerçekler dediğin şeyi ben zaten onayladım aksini iddia etmedim öyle evet 😂😂😂
intim jel bu evet 18 yaşımdan beri kullanıyorum ama görseldeki kadar kalitesiz bir markayı kullanmam aslaaaa, eczaneden kaliteli bir marka kullanırım örneğin sebamed
ahahahah evet içi kendini temizliyor ama dış kısımlar kendi kendini temizleyemez hanımlar hani bir de terleyen bir bölge pis insanlar sadece su kullanır ;)
Kızlar Ne Diyor
kanka sırf 2-3 kizla *m got konusabilmek icin sordugun soruya bak bi de hepsine kullaniyo musun diye konuyu uzatma cabaları valla bazi erkeklerin bu çabasına üzülüyorum cinselligin afrikasıyız
Yapacak bişey yok maalesef bizi bu hallere düşüren hayat utansın
uzucu valla. bu kadarına gerek var mi
Ha bu arada ben en azından erkek hesabımla soru soruyorum sizin gibi sahte pembe kimlikle hesap açıp kızmışım gibi dolaşmıyorum ortalıkta 😏
Kızlar soruyor adlı platformda kızlardan çok erkekler var şurda zaten 20 tane pembe 80 tane mavi kimlikli hesap var o 20 pembenin yarısı da sizin gibi kız hesabı açmış erkekler 😂
AHDHFJSKDJDKKD ben erkek degilim emin olabilirsin
Hep böyle diyenler erkek çıkıyor biliyor musun 😂😂😂
Şu kelimelerinle bile erkek olduğunu kanıtladın aslında 😂😂
dostum al hesabı açtım kac senelik hesabım sen avcılıga devam et inannn ne düşündüğün umrumda değil kfjdjdkdkdöfj
İyide hesabı açmış olman erkek ya da kız olduğunu kanıtlamaz ki benim hesap da açık belki bende kızım yani hesabı açınca kız olduğunu kanıtlamış mı oldun DVKABXKASHAKDBSOXBSİXBSİ
napim Instagram mi veriyim bu da diğer taktigin mi asbksmsabjaksmsn inanmazsan inanma abcm uyuyom ben.. biri boyle gerçekleri pat pat yuzune söyledi diye de erkek olmuyo cok kırdıysam seni gunlugune yazarsın bai ✨
Buda bir çözüm değil aslında her şeyin fakesi sahtesi var vereceğin Instagram da fake hesap olabilir yani 😂🤣 gerçekler dediğin şeyi ben zaten onayladım aksini iddia etmedim öyle evet 😂😂😂
ok yorma erkek sus 🤙🏻
Tamam erkek sende sus
intim jel bu evet 18 yaşımdan beri kullanıyorum ama görseldeki kadar kalitesiz bir markayı kullanmam aslaaaa, eczaneden kaliteli bir marka kullanırım örneğin sebamed
Faydalı bir şey mi yani bu
tabii ki de faydalı jinekologların bile önerdiği bir şey bu başka bir şey kullanamaz kadın genital yıkamak için diğer türlü hasta olur mantar vs
Heee zararlı bişey diyen çok olmuş bizim böyle bişey kullanmamıza gerek yok demi 😅
kim diyo zararlı diye 😂😂😂 sizin içinde intim yıkama şeyleri var kullanabilirsiniz ama kadınlar daha özen ve dikkat etmek zorunda tabii
Ülke ikiye ayrıldı yarısı faydalı yarısı zararlı diyor 😂
ya neye zararlı diyorlar sinirlendirmesinler beni bizzat kadın doğum doktoru önerdi bana çok gençken 😂😂 deli ediyorlar ya bilinçsiz konuşmaları ile
Yok o şey zaten kendi kendine temizliyormuş böyle şeyler kullanmak doğasını bozuyormuş 😅
ahahahah evet içi kendini temizliyor ama dış kısımlar kendi kendini temizleyemez hanımlar hani bir de terleyen bir bölge pis insanlar sadece su kullanır ;)
Pis insan olmadığın için seni canı gönülden tebrik ediyorum 😂
ben de bazı kadınlara göre kendimi tebrik ediyorum gerçekten de
Bazı kadınlar var ıyyyy evlerden uzak 😂
Ay onlar hepten koku yapar bu ülkedeki insanlar çok cehalet sahibi
Bir karar verin artık faydalı bişey mi zararlı bişey mi 😅
İçeriğindeki maddelere göre değişir. Aşırı ağır kimyasal varsa zararlıdır.
Kullanıyor musun peki
Ne faydalı ne zararlı. Bu konuda net bir bilgi yok.
Kullanıyor musun peki
Ben kullanma ihtiyacı hissetmiyorum
Ne mutlu size ozaman
Zararlı diyo doktorlar
Hiç kullandın mı peki
Evet
Sen bir zararını gördün mü peki