+1 yılSelamlar,
Doğru duş jeli tercihinde bulunursan eğer bir zararı olmaz. Cilt dostu duş jeli olan Pure Line kullanıyorum sana da öneririm. Detaylı bilgi vermek istiyorum ürün hakkında.İçerisinde Alkol, Paraben Gibi Zararlı Kimyasallar İçermez
Kimyasal içeren ürünlere hep bir tereddütle yaklaşırız acaba kullansak mı diye. Çünkü cildimize zarar veren maddeleri ne biz ne de cildimiz sevmiyor. Bu yüzden kimyasal içermeyen Pure Line duş jelleri, çoğu duş jelinde bulunanın aksine cildimize zarar vermeyen içerikleri sayesinde güvenle kullanabileceğimiz ürünlerdir.
Hoş ve Kalıcı Kokuları Gözlerinizde Kalpler Çıkaracaktır
10 farklı hoş koku seçeneği ve kalıcı kokuları sayesinde cildiniz feraha kavuşacaktır. 12 saat kalıcı koku vaadinde bulunan başka bir duş jeli bilmiyorum doğrusu, siz biliyor musunuz? Bu özelliği bile gözlerinizde kalpler çıkarmaya yetecektir. Adeta bir parfüm gibi, kötü kokuları bu sayede kendimizden uzaklaştırıyoruz.
Sadece Bir Damlasının Bile Çıkardığı Köpük Miktarına Şaşıracaksınız
Bol köpüklü bir banyoya kim hayır diyebilir ki? Üstelik çok köpük oluşması için çokça duş jeli kullanmanıza gerek yok. Birkaç damlayla köpüklü bir banyonun keyfini çıkarabilirsiniz. Böylelikle duş jeliniz hemen bitmeyeceği için tasarruf da etmiş olursunuz. Ekstra olarak şunu eklemek istiyorum.
Duştan Sonra Pure Line Kolonyalarıyla Cildinizi Ferahlatın
Ürünü kullandıktan sonra kokusu o kadar güzeldi ki keşke parfümü de çıksa diye iç geçirmiştim. Kolonyasının çıktığını görünce çok sevindim. Ama parfümü de çıksa fena olmazdı doğrusu. Duştan sonra güvenle kullanabileceğiniz Misket limonu ve Deniz mineralleri özlü kolonyasını denemeye ne dersiniz?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAslına bakarsan herşeyin fazlası insana zarar verebilir gadası. Ama artık doğal içeriğin daha fazla olduğu duş jelleri vardır. İçerisinde zararlı maddelerin olmadığı duş jellerini tercih edebilirsin.
- Vücutta 12 saate kadar kalıcı koku sağlar.
- Cildini normale göre çok daha yumuşak olmasını sağlar.
- Cildini pürüzsüzleştirir ve bebeksi bir cilt oluşturur.
- Ph değeri düşük olduğu için tahriş riski azdır.
- Sabunda oluşacak kızarıkları oluşturmaz daha beyaz bir cilt tonu vaat eder.
- Kaygan yapıda olduğu için kir ve teri daha iyi temizler.
- Rahatlatıcı ve ferahlatıcı etkiye sahiptir.
- Günün yorgunluğunu daha hızlı alır biraz masaj etkisi oluşturur.
- Cildinin sürekli taze kalmasına yardımcı olur.
- İçerisinde alkol, paraben ve yapay renklendirici içermez.
- Tüm bu özellikleri içinde barındıran Pure Line duş jelini tercih edebilirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılDoğru kalitede bir ürün hiçbir zaman şaşırtmaz beni. Kullanılan kalıp şeklinde sabunlardan daha iyi geliyor vücuda duş jeli. Neden mi?
Duş jeli ile kalıp sabun arasında ki fark nedir?Duş jeli kremsi kıvamda olduğu için cilde nemini daha iyi verebiliyor. Fakat kalıp sabun kuruluk, sivilce gibi sorunları çıkarabiliyor. Kullandığım birçok marka duş jeli var. Önemli olan kokusunu beğenip memnun kaldığın olmasıdır.20 Yorumla
+1 yılDuş jelini vajina bölgene kesinlikle sürmemeni öneriyorum o bölge dışında pekte zararı olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta kafa derimizede şampuan kullanıyoruz ona bakarsak oda zararlı
00 Yorumla
+1 yılNeden zararlı olsun. Yiyor musun?
23 Yorumla
Soran+1 yılIçinde kimyasallar var
- +1 yıl
İyiyodur belki
yok iyice iliflen korona var
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Ben zararını görmedim
00 YorumlaBir zararının olduğunu düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılGünde kaç defa duj alıyor sen?
00 Yorumla
+1 yılZararlı değil. Ben de kullanıyorum
00 Yorumla
+1 yılKokuları güzel :)
00 Yorumlahayır degiller
00 Yorumlaöyleymiş
00 YorumlaZararını gormedım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri