Hadi arkadaşlar buraya isterseniz gizli cevap yazabilirsiniz. Beğendiğiniz kadın ya da erkek fiziksel özelliklerini yazın. Ama buradan biri denk gelir diye değil. Gerçekten ya şöyle biri tam hayalim ve beni kendine çeker dediğiniz özellikleri yazın. Bazen hayalinizdeki insan dünya güzelinden bile farklı olabilir. Benim kriterlerim var. Ama Herkesin kriteri kendine. Ay cidden merak ettim ya. Nedir bakalım Beğendiğiniz karşı cins fiziksel özellikleri?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aslında bütün olay yüzünde. İri ve gülen gözleri olan kadın güzeldir zaten. Madem atış serbest, madem siparişle hatun buluyoruz yazayım :)
*Yüzünde gözleri hariç dikkati dağıtacak bir şey olmamalı. (Burun, dudaklar, çene-alın vs normal olmalı) Gözlerinin içi gülmeli. Ve muhakkak gamzeleri olmalı.
*Boyu 1.70 den çok kısa veya uzun olmamalı.
*Vücut hatları belirgin olmalı ama abartılı olmamalı.
11 Yorumla
Soran+1 yılNazik bir yorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayalimdeki kişi: kumral hafif göbekli ya da fit olabilir zayıf ya da kaslı sevmiyorum itici geliyor bana gamzeleri olsun kirli sakallı döşü kılsız olsun biraz ama çok olmazsın 😂😂
Ee sonra gözleri hangi renk olursa olsun farketmez çok uzun olmassin benden kısa olmasın Yeter ben 170 im çünkü dişlerini fircalasin pis olmazsın giyinmesini bilsin ben bilmiyorum çünkü hem bana da ışık olur bide olursa güzel yemek yapsın.
Ha böyle biri bana neden aşık olsun aşkın gözü kördür ya ondan hayal işte
Allah'ım mevzuyu biliyorsun amin 🤲10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim mukemmel kız hayalimde sarışın ve kıvırcık saçlı (kendim kapkara ve düz saçlı olduğum için 😆) 155-165 (Benim de boyum uzun degil ondan) biraz zayıf ince belli,(kendim kilo almaya meyilli olduğum için ama şu an fazla kilolu değilim kaslıyım) ortalama bir kalça ve göğüse sahip birisi var ama neyazık kii herkes her istediğini alamaz o yüzden bu özelliklere yakın kişiler daha çok ilgimi çekiyor. Bir de hep benim sahip olmadığım özellikleri seviyorum görüldüğü üzere
05 Yorumla
Soran+1 yılGenelde kadim erkek kendi tersini seviyor. Esmer ten beyaz teni, beyz ten esmer teni seviyor
Cevap sahibi+1 yılEvet çünkü farklı genler çekici geliyor yabancı kadın ve erkeklerin daha çekici gelmesi gibi ama o ten konuda tam tersini düşünüyorum. Ben beyaz tenliyim ama bana da beyaz ten çekici geliyor çünkü hem beyaz ten daha taze duruyor hem de beyaz tenli kadın vücudunu herkese gizliyormuş gibi de bir tek sen görüyormuşsun, sana özel biriymiş gibi hissettiriyor içgüdüsel olarak. Her zaman öyle olmaz diyeceksin, evet. İçgüdüsel olarak dedim zaten
Soran+1 yılBen beyazım. Her zaman siyahi ve esmer erkek beğendim. Çevremde de genelde ten renginin tersini isteyenler gördüm.
Cevap sahibi+1 yılErkeklerden bahsediyordum ben bir baslik acip erkeklerin nasil ten rengi sevdigini sorabilirsin cogu süt gibi beyaz diyecektir
Soran+1 yılBeyaz olan erkekler de mi?
Uzun boy
Zayıflık
Bebeksi yüz
Uzun saç
Güzel bir gülüş böyleleri beni bulabilir djjd.02 Yorumla
Soran+1 yılMasum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
51Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u +1 yılben fiziksel özelliklere bakmam sevdiğim kadını karakterine bakarım.. ama sarışın olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılDeyip son anda sarışın istemek sen var ya 😃😃
- +1 yıl
:D :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılHmm zor soru
- Memesi monfon inagi gibi buyuk olmasin avuc ici kadar yeter tam da duz olmasin.
- Zayif olsun ama 50 kilonun alti olmasin.
- Gotu hava yastigi gibi olmasin kucuk olsun.
- Cok uzun olmasin 155-165 arasi iyidir.
- Yesil gozlu olsun
- Kizil olabilir ya da ginder da olabilir.
- Beyaz tenli ve teninde ciller olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılZor ama güzel cevap verdin 👌🏻
170-175 boy, orta kilolu, saçları olsun, esmer.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl180 ve üstü, fit, kaslı, esmer veya kumral, kara kaş kara göz, yakışıklı eli yüzü düzgün, (17ve üstü) 🤫
12 Yorumla
Soran+1 yılHmm umarım bulursun 👌🏻😃
Cevap sahibi+1 yılamin canım sağol 😀
Gizli Üye(18-24)+1 yıl+190 boy esmer kirli sakallı eli yüzü düzgün ağzı burnu güzel olmalı
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Eforlife 187de iyidir
Cevap sahibi+1 yılHyr
Soran+1 yılKesinlikle +1
Dalgalı uzun kahce sac, kahve rengi gözler orta kalınlıkta kaslar uzun kirpik 165-175 arasi boy 60-70 kilo arasi boy Aşırı buyuk olmayan avuca sığan sert ve dik göğüs toplu kalca
12 Yorumla
Soran+1 yılBak sen 😂😂
- Güzellik & Bakım konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılEsmer tenli cok esmer degil ama boyu 170 kilo 60 65 civarı göğüs ve kalça onli benim için iyi olmasi lazim göğüslerini en aşağı 85 benden yuvarlak
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarim bulursun
+1 yıl1.72 boy - 56 kilo
Sarışın / kumral - mavi göz
İnce bel - 80 B cup göğüs ölçüsü
Hafif kıvrımlı olacak şekilde basen.
Çocuğumun cici bebe reklamlarındaki gibi olmasını istiyorum.01 Yorumla
Soran+1 yılYa çekinik gen olursa 😂😂
fiziksel yazsak ne olacak yıllar sonra o güzellik kaybolacak geçici yani güven olsun huzur olsun yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam da insanız işte bu soru gayet normal. Güzellik algımız var.
+1 yıl80-85b göğüsler spor yapan bir fizik yeşil gözlü kızıl saçlı beyaz tenli 165-170 sıcak kanlı güler yüzlü bir kız
05 Yorumla
Soran+1 yılSenin kriterler daha yüksek çıktı 😃😃
- +1 yıl
Nasıl daha yüksek ya
Soran+1 yılSıradan değil en azından 😃
- +1 yıl
Böyle kızlar hosuam gidiyor varsa böyle kızlar bulsun beni fhwldhwkbd
Soran+1 yılBizim kuzenler hepsi kızıl saç beyaz ten ama bizde sadece akraba evliliği var. 😂😂
+1 yılMüstakbel hanımı niye size tarif edip de hayallerinizde canlandırayım?
Bizim için ideal fizik, hanımın fiziğidir..
10 Yorumla
+1 yılkalçası yuvarlak ve sert olacak göğüsleri ne fazla büyük neden küçük olacak kilosu 50-60 arası olmalı boyu 1,70 siyah saçlı olacak
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBitter olmayan cikilata tenli menekşe gözlü uzun kıvırcık saçlı geniş omuzlu yuvarlak belirgin hatları olan 180 üstü boy
00 Yorumla İstediğim sevdiğim hersey bende var çok güzeliim kendimi çok seviyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu yanlış anladın ama
Soran+1 yılSorunun devamında karşı cins diye sordum ben 😂😂
+1 yılsarışın, tek kaşlı, renkli gözlü ve kilolu erkeklerden hiç hoşlanmam bu özelliklerin biri bile olsa
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum 👌🏻
Minyon tipli sarışın olsun ortaboy göğüs büyük kalça malum ben esmerim bösövössö
04 Yorumla
Soran+1 yılKlasik diyorsun 😃
Soran+1 yılMantıklı tabi denk boylar olunca daha yakışıyor gibi
- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbüyük göğüslü geniş kalçalı kalın bacaklı beyaz tenli renkli gözlü
02 Yorumla
Soran+1 yılKalın bacak derken? Herkes aynı şeyi yazmış.
- +1 yıl
bildiğimiz kalın bacak. zayıf olmasın ince bacaklı olmasın işte
- Güzellik & Bakım konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılHic bisey yok artık hiç biri umurumda degilki fizigi iyi olanın huyu iyi olmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ne ilgisi var. O karakter meselesi.
+1 yıl1.66 boylarda minyon tipli de olur, 85 b göğüslü olsun yeterli, gerisi bende
010 Yorumla
Soran+1 yılÇek abime siparişini 😃😃
- +1 yıl
Anlamadım 😇😂
Soran+1 yılŞaka yapıyorum ya 😃
- +1 yıl
Bi an olsun dileğim gerçekleşiyor sandım 😂🌺
Soran+1 yılBen minyon değilim kriterim 190 üstü erkek. 😎
- +1 yıl
Sen buldun nsan sandım, 😂🌺
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
boş ver ya
Soran+1 yılOk 😃😃
- +1 yıl
🙏😇 hoşça kal
+1 yılBeyaz ten, siyah saç, pembe dudaklar, avuç içi kadar göğüsler ve ince bel
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 432 cevap paylaştı. Esmer ten, yeşil göz, 1.60 boy, balık etli, gamzeli
00 Yorumla
+1 yılsade yüzlü beli gamzeli yuvarlak hatlara sahip birisi olması yeterli
00 Yorumla
+1 yılMinyon beyaz tenli orantılı kilo dalgalı saçlar siyah gözler bol bol cilve sjjs
00 Yorumla
+1 yılDolgun büyük göğüsler, bakımlı ojeli güzel ayaklar
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBana pek güzel gelmiyor açıkçası
Çok uzunlar16 Yorumla
Soran+1 yılAy sonunda bir kız yorum yaptı 😊
- +1 yıl
Ay ben yanlış soruya yazmışım özür dilerim lgjk
Burada görüşümü söyleyeyim bari
Ben sarışın kumral 170-176 boylarında ela yeşil ya da mavi gözlü biri isterdim
Kilosu önemli değil ama kalıplı olsun isterdim - +1 yıl
Kas olması zorunlu değil
Soran+1 yılÖyle birini bulsan çocuklarınız çok güzel olur. Çünkü sen de çok tatlısın 😊
- +1 yıl
Yaa nasip tabi yaşayıp göreceğim
Teşekkür ederim o sizin tatlılığınız 🤗
Soran+1 yıl😃❤️❤️😍😍
+1 yılUzun boylu zayif biraz kaslı ve kesinlikle esmer olmali yuz hatlari biraz belirgin olsun ve biraz baygin baksin🤣 tek kaşınıda kaldirabilsin sakallar ince cizgimdir döşüde killi olsun sanki artist ariyom aq🤣
04 Yorumla- +1 yıl
@nevrotikkadın vay vay :)
- +1 yıl
Ala ala
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun dalgalı saçlar göğüs ve kalça normal hafif balık etli bebeksi yüzü olmayacak ve gözlüklü sert mizaç ve yüz tipi olanları beğenirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYumuşak hamur gibi bir ten ince bel ve güzel bir kalça, ve tatlı hafiften aşağı sallanan yumuşacık göğüsler. 👍👍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok var hangi birini yazim ama tek ortak noktaları fizik dolgun göğüsler kalçalar ince kavisli beller aşk dolu ve tahrik edici bakışlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMinyon tip , siyah saç , renkli göz büyük kalça, orta göğüs , bebeksi yüzlü
020 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir tanıdığım hiç olmadı bile şu an farkettim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılRusyadan var öyle bi kız awww bitiyoruumm😆
Soran+1 yılSevgilin mi
Cevap sahibi+1 yılİlayda Alişan gibi bir kız ama ondan bile daha iyi ama yok nasıl gidim rusyaya
Cevap sahibi+1 yılSevgilim değil ama hadi inşallah hahaha
Soran+1 yılHadi bakalım 😃😃
Cevap sahibi+1 yılSenide çağırıcam nikah masasına😁
Cevap sahibi+1 yıl2 kızla beraber evlenebilirim diye düşünüyorum
Soran+1 yılİkinci kim
Cevap sahibi+1 yılSensin
Soran+1 yılBen ikinci gittiğimin üstüne kuma getiriririm. Bir de döverim ama 😃😃
Cevap sahibi+1 yılXmm hoşuma gitti😁
Cevap sahibi+1 yılÜzerime otur onlar beni göremesin hahahha
Soran+1 yılNormal yok ki ülkede 😂😂
Soran+1 yılLan ben seni döverim diyorum üstüne kumalari üstüne salarım 😂😂
Cevap sahibi+1 yılÜzerime salırsan onlar vurmaz aksine daha ateşli şeyler olabilir🤣
Soran+1 yılSana mı oha 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılZaten ilklerim 14 yaşımdaydı 2 kızla birlikte o yüzden de bana normal geliyo artık
Soran+1 yılAma son dediğimi anlamadın 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılCümlen değişik geldi o yüzden anlamadım😆
- Güzellik & Bakım konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılSarışın beyaz ten gözler mavi küçük burun minyon hayal tabi.
02 Yorumla
Soran+1 yılKlasik slav 😂
- +1 yıl
Yani öyle.
uzun boy sarısın bryaz ten
21 Yorumla
Soran+1 yılGenelde insanlar kendilerine zıt olanı mı istiyor sence?
Zayıf veya yapılı fark etmez kıllı esmer çirkin sakallı ha birde büyük olsun😋🙃
47 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevmediğim iki fiziksel özellik var. Birisi alt çenenin üstten ileride olması ve üst vücut kısmının alttan geniş olması
00 Yorumla
+1 yılZeki , iri göğüsleri , çok büyük olmayan seksi kalça , dekolteli açık giyinmeyi seven , uçuk kaçık fanteziler seven , dışarda bişey yaparken utanmayan birisi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaliketli kivrimli olsun poposu tavuk poposu gibi kalkik.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadınsı hatlar gizli bı seksapel etkileyici bakışlar
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 455 cevap paylaştı. Kıllı kaşı birleşik tespih sallayan yanlama drift yapan kız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsaçı siyah gözleri farketmez boyu 1.50 -1.60 kilosu 55 - 60 göğüsü ne çok küçük ne çok büyük poposuda aynı şekilde ayağı mümkünse küçük olsun
021 Yorumla
Soran+1 yılBoyu kısa olursa ayak küçük olur zaten. Benim bir arkadaş vardı 153 ayak numarası 35ti 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılsen nasl bisy istiyorsun
Soran+1 yılO bende 😃
Cevap sahibi+1 yılsöylesene ztn gizli kullanicisin bisy olmaz mrk ettim 😂
Soran+1 yılYa çok bir şey değil ya. Normal insan kriterleri 😃
Cevap sahibi+1 yılohoo sende şimdiye padişah fermanı yazmıştın ha söylesene kız ölmezsin
Soran+1 yıl2 tane söyleyeyim. 190 üstü siyahi.
Cevap sahibi+1 yılanladım 25 cm falan djsjsj
Soran+1 yılO önemli ama ben ayrıca dışarıdan yanıma yakissin isterim. Kısa ve beyaz erkekleri, sarışın erkekleri çekici bulmuyorum. 😃
Cevap sahibi+1 yıliste yine kazandim esmerim djdjd ama 25 cm yok yani ümidi kes benden djdjd boy 1.84
Soran+1 yılBoyun kısa ama senin kriterler de kısa zaten. Bulursun ve yakışırsın diye düşünüyorum 👌🏻👌🏻
Cevap sahibi+1 yılbi bok anlamadim desen
Soran+1 yılKendi boyuna göre birini istiyorsun diyorum. Yani bir topuklu giyer ve senin yanında güzel olur diyorum 😃
Cevap sahibi+1 yılsenin boyun kac ki
Soran+1 yıl1.73
Cevap sahibi+1 yılanladım aslında bir kac soru daha sormak istiyorumda ayıp olur size iyi geceler
Soran+1 yılİyi geceler
Cevap sahibi+1 yılbunu sormadan edemiycem kusura bakma ama sen 25 cm yi harbiden icine ala bilicen mi
Soran+1 yılBirader konu s. k değil sen beni hala anlamadın. Alırım almam bu sorun saçma. Cevabım senin libidonu mu yukseltcek? Ben görsel olarak yakıştırma olarak boyu 190 erkeği ve teni köyü olan erkeği beğeniyorum.
Cevap sahibi+1 yıllibidonu yükseltmek istesem gider film vs izlerim başkasına salça olmam sen oda önemli dedin bir kızın 25 cm almak istediğine akıl erdiremiyorm sadece ya lütfen yanlış anlama beni rahatsizlik verdiysem özür dilerm
+1 yılBüyük meme ince bel ve bacak , hafif çıkık popo ve kalın dudaklar
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yıl1.80 -85 arası esmer falan filan olsun
13 Yorumla
Soran+1 yılFalan filan ne ya 😂😂
- +1 yıl
uzun uzun yazmayayım dedim işte
- Güzellik & Bakım konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılBeş cm boy sadece gerisinden cok memnunum
02 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu yanlış anladın sen 😃
- +1 yıl
Pardon 😂😂🤦🏻birini aramıyorum ki kriterim olsun
Küçük dik göğüs ve 59 kilo olsam yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılSen soruyu yanlış anladın ama 😃
+1 yılHiç istemem kalsın 🤢
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden kız
+1 yılküçük popolu narin ince bir kadın
06 Yorumla
Soran+1 yılKüçük popo narin kadın genelde slavlarda oluyor
- +1 yıl
türklerde de çok var. dışarda çok görüyorum.
Soran+1 yılBen pek görmedim ya. Ha var ama şöyle orantısız olarak var genelde.
- +1 yıl
sen hangi şehirdesin? İstanbul'da çok var
Soran+1 yılCok uzaktayim 😃
- +1 yıl
o yüzden görememişim demek :D
+1 yılSarışın uzun boylu olsun
00 YorumlaKısa boylu, dolgun kalçalı olması kafi
00 YorumlaBasenli kalça olsa tamam benim için 🥵
00 YorumlaKızıl 160 60kg taparim
00 Yorumla
+1 yıl165 boylarında uzun saçlı güler yüzlü
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 697 cevap paylaştı. Seni ilgilendirmez :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen söyle bende söylüycem içten bir şekilde
06 Yorumla
Soran+1 yılBen söylersem burada hem ırk hem de din savaşları başlar boş ver 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYok ya ne alakası var benim söyleyeceğimi duymadin daha ajajja
Soran+1 yılYok senlik değil. Başkaları küfür eder 😂😂
Cevap sahibi+1 yılOlsun söyle ya merak ettim
Soran+1 yılYok kardeşim ben istediğim zaman birini kriterleri siralayip buluyorum zaten 😂😂
Cevap sahibi+1 yılPeki
Gizli Üye(30-35)+1 yılmonica bellucci fiziginde olsun yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldışı beyaz içi pembe ve etli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFit, göğüsü ve kalçası şekilli olan kadınlar 😘
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKalite, eğitim, fizik, fantezi
00 Yorumla
+1 yılİnce bel geniş kalca bütük dik göğüs
15 Yorumla
Soran+1 yılErkek misin
- +1 yıl
Lezzz
- +1 yıl
Soran+1 yılBana da erkek gibi geldi.
+1 yılgeniş kalça ince bel kendi tırnakları
02 Yorumla
Soran+1 yılTırnak detayı hoş
- +1 yıl
Protez itici kendi tırnakları olmalı sırtımda))
Bana göre Candan Erçetin
015 Yorumla
Soran+1 yılİskandinavlara benzer mi
Soran+1 yılOrtadoguda her ülke aynı değil ama. Bu ülkede ortadogu diye sayılıyor ama turk kadını genelde kalın belli ya.
- +1 yıl
Aslında değişiyor. Türkiye'nin 4 bir yanında 4 farklı beslenme çeşidi olduğu için Trabzonlular kısa ve çelimsiz, Akdeniz kesimi biraz daha uzun boylu ve orta düzey, doğu bölgesi genelde orta boylu ve yapılı olur. Biraz daha içeriye doğru gidersen orada kısa boylu ve yapılı insanları görürsün. Yani Türkiye'de sadece bir vücut tipi yok
Soran+1 yılÜlkenin her yerini gezmiş biri olarak düzgün fizikli kadın görmedim. Ha mardin kadınları aşırı güzel oluyor yüzleri beyaz ten mavi gözler. İnce bel yurtdisindan tanıştığım latinlerde gördüm. Araplarin kalçası çıkık o yüzden belleri de ince duruyor.
Soran+1 yılDoğum değil ya. Küçükken aşık oldum bir mardinli çocuğa 7 yaşındayım. Neyse bunun ablalarıni bir gördüm cocugu unuttum ablalarina aşık oldum 😃😃 barbara palvin bilir misin yemin ediyorum kopyası hatta daha guzellerdi. Kuzenleri hepsi yeşil ve ela gözlü hala gelip gidiyorlar. Koca insanlar hepsi şimdi.
Soran+1 yılMardinliler mersinde yaşıyorlar şimdi 😃
Soran+1 yılBen mardinli degilim 😃 komşularımız mardinli. Git ya da vanlilar da sarışın ve beyaz olur renkli gözlü olur vanli bul kendine 😃😃
Soran+1 yılNope😃 kendin git illaki mardinde sana denk gelecek bir sürü çıkar 😃😃
Soran+1 yılDolu dolu bulacaksin diyorum işte 😃😃
160 boy kalın bacak kafi
07 Yorumla
Soran+1 yılBoyun kaç?
Soran+1 yılBoylar denk gelir güzel durur. Bir de topuklu giyer tam yakışırsınız 😃
Soran+1 yılBul bence de çok iyi olursunuz 😃😃
- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026