Güzel ve yakışıklı insanlar neden dış görünüşleri sayesinde para kazanır ünlü olurlar?

Biraz beyni olan herkes ne demek istediğimi anlayacaktır. Gerçekten güzel ve çekici bir kız model olabilir. Omegle ve Tinder gibi platformlara katılırsa Avrupalı ​​ve Amerikalı eşler, sevgililer bulabilir, evlenip hayatını kurtarabilir, oyuncu olabilir. Tiktoka Instagram'a katılıp saçını sarıya boyayıp kendini biraz pazarlasa milyonlarca takipçiye ulaşıp hiçbir para ödemeyebilir. Aynı şey yakışıklı erkekler için de geçerli. Peki neden böyleler? Tek özellikleri güzel bir görünüme sahip olmalarıdır. 22 yaşındayım. Görünüşümü kullanarak bir yere varamadım. Üniversite mezunu yazılım uzmanıyım. Ayda 15000 dolar civarı kazanıyorum. ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bir iş buldum. Kısa bir süreliğine buradayım. Zeka seviyem 145. Bu Türkiye ortalamasının çok üzerinde. Benim anlamadığım bu zekayla 15 bin dolar kazanıyorum. Ama hem dünyada hem de Türkiye'de sırf dış görünüşü güzel diye milyonlarca dolar kazanan insanlar, hatta oyuncular var. Tiktoker'den genç bir kız bile dolandırıcı ve dolandırıcıdır. Güzelse beyinsiz de olsa iyi para kazanır. Ne yazık ki bunların pek çok örneği var. Maalesef sizce güzellik ve güzel görünüm insanlar için neden bu kadar önemli? Neden bu kadar önem veriyorlar bana saçma geliyor, çünkü güzel ve yakışıklı olan ama zeka seviyesi çok düşük olan insanlar var, bilmiyorum neden böyle olduğunu açıklayabilir miyim?

Güncellemeler
+1 yıl
Hayatımı kurtardım, Amerika'da yaşıyorum, iyi bir işim var, yazılım uzmanıyım ve maaşım gerçekten iyi, sadece senin adına üzülüyorum. Türkiye'de bir insan sırf güzel diye ya da yakışıklı diye sizden daha fazla para kazanabilir ama merak etmeyin dünyada da aynı ama dünyada biraz farklı. Açıkçası sırf güzel olduğu için zengin olanlardan biraz farklı. Bundan nefret ediyorum, bu adil değil
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse cevap vermiyor sanırım sizin zekanız ya da yazma tekniğiniz yazdıklarıma cevap vermeye yetmiyor, sorun değil, bu soruyu soran benim sonuçta yani o çok akıllı bir insan cevap veremezsiniz rahatlıkla iç güzelliğin önemli olduğunu söyleyecek olanlar başlık bıraksın, mümkünse akıllı olduğu kanıtlanmış kişiler cevaplasın sorumu ama bu sitede benden daha akıllı olduklarını düşünmüyorum.
Güzel ve yakışıklı insanlar neden dış görünüşleri sayesinde para kazanır ünlü olurlar?