Dış görünüşümü kafama taka taka psikolojim bitti, öneriniz var mı?

Bu güzellik algısı denilen saçmalık yüzünden psikolojim pert oldu. Bazı insanlarda beden disformik bozukluğuna kadar gidiyor. Bazi zorba insanlarda iyice yaramıza tuz basıyor sanki bizim suçumuz böyle olmak. Tanrı da bizi üzgün görünce mutlu oluyordur iyice. Bazı kullarına çok güzel geçmiş torpili benim gibi garibanlari da bu dünyada süründürüyor.
Aynadan , kameradan bakınca o igrenme, sinirden gülme hissinden bıktım artık

Güncellemeler
+1 yıl
Takma , güzellik görecelidir falan diyenler olmuş ama öyle olmuyor işte bir insan bakınca bile bir sürü senaryo kuruyor insan kafasında. Bende kendimi sevmeyi isterdim çok çabaladım ama olmuyor artık psikolojimde bitti hayattan soyutladim kendimi
Güncellemeler
+1 yıl
Bilmiyorum alıştı psikolojim artık biri güzelsin falan dediğinde inanmıyorum yalan gibi geliyor. Zamaninda exim bile kapalı da olsa laf söyledi dış görünüşümle alakalı. Artik soyutladim kendimi dünyadan. Beynim düşünmekten sürekli don gibi bir şeyleri hissedemiyorum. Yedigim laflar sözler beynimde dolanıp duruyor. Hatirladikca daha da kötü oluyorum yani bu boşlukta kaybolup gideceğim hissettiğim şey bu.
Dış görünüşümü kafama taka taka psikolojim bitti, öneriniz var mı?