+1 yılSosyal medya maalesef çoğu insanı böyle yaptı. şu an en iyisi kendini sağlıklı beslenmeye ada. Rafine şeker ve wvur cubur yeme. Günde 2 öğün ye yani aralıklı oruç uygula. Birde karbonhidrat az tüket. Yüzüne de siyah nokta bantları alıp uygularsın, birde siyah maske ve siyah oksijen maskesi alırsın çok güzel olursun böyle :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSinirden gülmeyi bir ben yaşıyorum sanıyordumm gerçekten kafayı yicem artık kimse de çıkıp yüzüne demiyor hiçbir şeyi yani şuran böyle buran şöyle diyin demiyorum ama çirkinsem fotoda çekinmek istememem doğall? Ne zorlaması bu yani nefret ediyorum ben de düzgün bir psikoloji yüksek bir özgüven istiyorum dışım konusunda ya.
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendine göre bir cazibesi vardr
Kimseye güzellk borcun yok
Hepimiz Eşsiz ve tekiz
çirkinlik insan uydurmasıdr
Tanrının bir sucu yok
Ona göre hepimz muhtesemiz02 Yorumla
Soran+1 yılYanlış anlamayın ama bu dış görünüşle ilgili zorbalık gördüm çokca. Tanri bazı kullarına torpil geçmiş bence. Sonuçta bu tipi yapan ben değilim
- +1 yıl
Ben de gördm lisedeyken ama herkes aslnda kendinden bahseder kendi içindeki cirkinlikten sen kendini sevdign zaman kimin seni begenip begenmedigi zaten umrunda olmaz
+1 yılYüz güzelliği çok önemli değil. Boyun ortaysa spor yap taş gibi fiziğin olsun. İnan bana güzellik standartlarına uyuyorum ama güzel değilim çünkü kiloluyum😂
01 Yorumla
Soran+1 yılSportif vücudum var ama yani yüz şekli olmadığı sürece sağlıklı olmaktan başka bir şeye yaramıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence takma bu kadar ya. Kimse dört dörtlük değil bu hayatta. Herkesin kendini beğendiği veya beğenmediği zamanlar olur illaki. Yani bu durum sende yok sadece o yüzden kafana takıp boş yere bence kendini üzme derim. Bakım yap spor yap makyaj yap bakımlı biri olmak hiç zor değil inan bana yeterki kendini sev.
03 Yorumla
Soran+1 yılBakımlı oluyorum zaten, makyaj yakışmıyor bana denedim 3 kere , spor da yapıyorum ama aynı düşünceler devam ediyor
- +1 yıl
Bence yakışıyordur niye yakışmasın. Sen bir kere kafaya takmışsın ya ondan öyle sanıyor olabilirsin bence. Kafana takma bence ya kötü düşünceleri aklından çıkarmayı dene.
Soran+1 yılBilmiyorum artık ama denemeye çalışırım yeniden
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı durumdayım dedem annemi zorla evlendirilmiş. Annem güzel bir kadın ama tip olarak ortaya karışık biriyim.
Anne-baba ben çocukken ayrıldılar. Bu yüzden hem dedemden hemde babamdan nefret ediyorum. İkiside benle hiç ilgilenmedi. Üstüne bir sürü travmatik olaylar. Küçük yaşta çalışmak zorunda kalmak. En kötüsü de çirkin olmak ve nefret ettiğin kişiye benzemek. Ya da aa babana benziyorsun demeleri.
Sosyal ilişkilerde bu yüzden çok geriyim. Kamerayı bende hiç sevmiyorum. Psikolojim bazen çok bozuluyor, kendimi çok kötü hissediyorum. Fakat İşim gücüm var memurum.
Hiç evlenmemeyi göze aldım.
Bu his geçmiyor işine gücüne odaklan, kendine hobi bul. Olduğu kadar.
10 Yorumla
+1 yılAslında güzellik kişinin kendine olan güveni ve duruşuyla çok bağlantılı bir konu. Lady Gaga neden çoğu insana bu kadar çekici ve güzel geliyor olabilir? Bunun gibi bir çok örnek verebilirim sana.
Başarıların, duruşun, düşüncelerin, tavrın, öz güvenin inan görünüşünü insanların gözünde %99.9 değiştirir. Kendini sevmekle başlarsan bu konuda ilk doğru adımı atmış olursun
10 Yorumla
+1 yılBen de kendimi inanılmaz çirkin buluyorum öbür dünyada Allaha çok büyük hesap soracam valla kötü iğrenç şeyler yaşamamın nedeni şu iğrenç tipim bu yüzden Allaha hesap soracam bu kötü hayata neden beni mahkum ettin neden bi an önce canımı almadın mesela yaşadığım kötü şeyleri gördüğün halde ve hep kötü şeyler yaşatmaya devam ettin hayatım boyu bi gün intihar edicem dayanamıyorum artık yaşadığım acılara katlanılmaz bi acı bu yaşadıklarım çok iğrenç çok kötü hayat çok iğrenç çok kötü
12 Yorumla- +1 yıl
@mert_1998 ewet doğru
+1 yılBirincisi Allah'a şirk koşma çok büyük günah ikincisi kendine bu kadar fazla yüklenme herkesin bir imtihanı var göründüğün kadar sandığın kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum bence sen bunu çok taktığın için sana öyle geliyor
11 Yorumla
Soran+1 yılDış görünüşümu yaratan o sonuçta gözlemlerimi söyledim
Bence bir süre sosyal medya kullanmayı bırakırsan rahatlayacağını düşünüyorum ben de senin gibiydim ama kız secme konusunda ve sosyal medyaya ara verdim 5-6 ay gibi bi süre ile şu an daha farklı durumdayım denemekten bir şey kaybetmezsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBıraksam yine dışarıda ki güzel insanları göreceğim. Okula gidiyorum orada göreceğim
+1 yılbedenlerimiz gecici toplasan 50 sene yasıcaz belki o yuzden zehir etmeye gerek yok. keske insanlar baskalarının dıs gorunusu hakkında yorum yapacak kadar hadsiz olmasaydı
12 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojim zehir oluyor yani 50 sene bile yaşamam bu psikoloji ile
+1 yılÇok fazla Filtre, Çok fazla estetik, Çok fazla Makyaj İnsanın algısını bozar.. Bence güzel birisin ama kendini çirkin görüyorsun. Bu kafadan vazgeç, çok takarsanda Çalış Kazan biriktir estetik ol…
00 Yorumla
+1 yılTakmadığın zaman zarardasiniz! Her gün daha güzel kızlar bulunuyor. Kendine daha iyi bakmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama bakım falan da yapıyorum ama burun şeklimi yüz şeklimi, göz seklimi değiştiremem ki. Ben zaten kendimi soyutladim kendimi dünyadan artık kimse umrumda değil hayata karşı bile bir şey hissetmiyorum
- +1 yıl
Olmaz olur mu? Her zaman daha da yaşlanıyoruz. Sonuçta kadın eskir yıpranır. Erkek kullansa da kullanmasa da eskir.
+1 yılbence güzel olmamayı kenara bırak, güzel olmak için neler yapabileceğine odaklan, burnun mu kötü para biriktir çabala dişlerin mi kötü ona odaklan, hayatında diğer şeyleri de tabiki kaçırma. hayatta başarılar nasıl görünmek istiyosan o şekilde davran 💚
00 YorumlaHer insan güzel olacak diye bişey yokki ne kaybedebilirsin en fazla. Sen bakımlıysan kendine dikkat ediyosan tamam işte
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam da o kırıcı travmatik lafları yemek zorunda değilim ki
Mutlu olursan nasıl göründüğün hiç umrunda olmaz. Güzel görünerek mutlu olabileceğini de sanma bu bir aldanma sadece.
05 Yorumla
Soran+1 yılMutlu olsan da dış görünüş akla geliyor yine. Bir fotoğraf çekinmeye kalksam moralim bozuluyor yani öyle mutlu olunca falan geçmiyor
- +1 yıl
Kendini olduğun gibi kabul edersen, kendinle alay edersen mutlu olursun. Bak metin şentürk kör, adam her fırsatta durumuyla alay ediyor başkasına fırsat vermeden kendi yapıyor bunu. Kendiyle barışık diyorlar böyle insanlara, kabullenmiş durumunu. Ben niyye görmüyor diye bağırıp çağırmıyor, isyan edip üzülmüyor, öfkelenmiyor.
Soran+1 yılSürekli benzer lafları duymak insanı biktiriyor yaşımda isyan değil gerçekleri söylüyorum madem bazı kullarını niye güzel yakışıkli yaratmış bizim suçumuz ne
Soran+1 yılNerde iyi kulları var hep ona veriyor bu sınavları niyeyse. Tanri nin sevmediği kuluyum demek ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden böyle düşünüyorsun? Mesela neyin var? Boyun mu kısa ya da kilolu musun veya yüzünde sevmediğin şeyler mi var bunlar neler? Yoksa güzel olupta çok daha güzel olmanın mükemmel olmanın peşinde misin?
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe lafları yedin bir cevaplasan artık
+1 yılherkesin kendine göre güzelliği var birinde güzel olan başkasında güzel olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim kendime göre güzelliğimde yok işte üzücü olan bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüşünsene dünyada erkekler olmasaydı, güzellik bu kadar önemli olur muydu senin için? Güzellik çok rağbet görüyor çoğu yerde iş yerinde, okulda saygı duyuluyor hep etraftan ama insan aklı ve yaptığı işler başarıları ile değer kazanır
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüzel ama Tanıyınca o kadar kaba insanlar gördüm ki, çok değersiz oldular gözümde!
+1 yılHer insan ayrı güzel yaratan yaratmış kafaya takma bence daha fazla
02 Yorumla
Soran+1 yılBazı kullarına çok güzel torpil geçmiş yanlış anlama ama. Benim gibileri de üzülsün diye göndermiş bu dünyaya zaten artık Tanrı nin beni sevdiğini düşünmüyorum
- +1 yıl
Yok estağfurullah ama böyle düşünme herkesin ayrı bir aurasi var bu hayatta insan bir koku ya da bir sivilce gibi böyle saçma gelir belki bunları seviyor sevince.
+1 yılGüzelim hayat çok kısa. Bu şeylere kafa yorma. Estetik botoks ile herkes güzel olur. Kalbin çirkin olmasın
00 Yorumla
+1 yılKendini dış görünüşüne değilde okumana kariyerine ver o daha onemli
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten kariyerime odaklıyim ama dış görünüşü güzel insanları görünce insan heves ediyor
Az foto az ayna. Yapacak bi sey yok. Hayatin daha zor olacak ilerledikce. Cirkin birinden kesin bilgi 😂😂
00 YorumlaBence bi kaç asalak insanin dedikleri yuzunden kendinde olmayan kusurlari goruyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılAynada mi yalan söylüyor cidden şaka gibi
Soran+1 yılMesaja gelsem bile farkeden bir şey olmayacak bu düşünceyi kalıcı olarak beynime kodladim artık
Soran+1 yılGeldim diyelim kendimi sevmeye mi başlayacağım, güzel mi bulacağım hayır yani düşüncemi değiştiremezsiniz üzgünüm ama. Cirkin kategorisinde yaşamaya devam edeceğim hayat boyunca
Soran+1 yılSeni emin olduran ne o lafları sözleri ben yedim sen ne anlayacaksin ki ben ağladim ben üzüldüm ne anlarsın ki nasıl bir kalp kırıklığı yaşadığımı nerden bilebilirsin ki bende kendimi sevip güzel bulmak isterdim ama hayatın gerçekleri diye bir şey var
Soran+1 yılYaşadığım şeyleri söylüyorum on yargı değil bu. Psikolojik olarak bir süre sonra alışıyor insan.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHissettiklerinin aynısını yaşıyorum eksiği yok fazlası var o kadar tiksiniyorum fotoğraf çekmem hiç hep berbat çıkar kendimi beğenmem ne ediceğimi bir bilmiyorum o kadar bıktım bu durumdan
05 Yorumla- +1 yıl
Neyini begenmiyorsn mesela
Cevap sahibi+1 yıl@birsuskuncicek ten rengimi gülüşümü saçımı fiziği beni ben yapan her şeyi, karakter hariç karakterim iyi bazıları gibi düşüncesiz umursamayan biri gibi olmaya çalışıyorum ama o olmuyor işte istemsizce yapamıyorum yapmaya kalkınca bir değişik hissettiriyor
- +1 yıl
Kendini sevme meditasyonu yap
Cevap sahibi+1 yıl@birsuskuncicek o nasıl oluyor
- +1 yıl
Youtube da yaz çıkar yönlendirmeli meditasyon ayrıca degersizlk duygusu üzerine de çalısabilirsn
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüzellik algısına tam uyuyorum hiçbir kusurum yok ama özgüvensizim. Kimsenin beni gerçekten sevip değer verdiğine inanmıyorum. Zamanında dış gorunusumden değil ama özgüvensizliğimden çok dışlandım ve şunu anladim insanı güzel ve değerli yapan dış görünüşü değil aurasidir. Senin dışarıya verdiğin enerjidir. Sen mutlu ol kendini olduğun gibi kabul et dışarıya bu izlenimi ver zaten kendini de sevmeye baslayacaksin.
00 YorumlaPsikiyatiye görün. Ben iki hafta once gitmeye karar verdim ve bugun 3 te randevum var.
06 Yorumla- +1 yıl
İşe yaradı mı
- +1 yıl
@birsuskuncicek pismanlik ya,6 sene tıp okuyup 4 senede sadece tek bir alan psikoloji uzerine egitim alan bir psikiyatri beni sırıtarak 3-4 dinledi,"hmmm sana bi ilaç yaziyim" dedi ve o anda ben ayaga kalkip direk gittim odadan , yaw senin siritmaman lazm zatn sorunu olan insanlar sana geliyor sende pi* gibi guluyosun. Zaten basindan salmak icin urasiyodu. Yazık be
- +1 yıl
Doktorlar her hastaya en az 5 dk ayırıyor hızlıca 2 dk da derdimizi anlatabilmemizi bekliyorlar sırıtma olayı derdini küçümsemis resmen cok kaba bir hareket erkek miydi doktor bayan mı
- +1 yıl
@birsuskuncicek yaw OKB en illet hastalik, ben annemle babamla veya herhangi bir insanla 2-3 metreden fazla yakin duramiyorum. Sinavlarda okb tetiklendigi zmn sinav gidiyor. Kucumsenecek bisey degil ciddiye alinacak bisey, nevzat tarhan bile diyorki en kotu ruhsal hastalik OKB dir. Yani kucumsedigi icin degilde, doktorun bana ne diyecegini oncrden tahmin ettigim icin bana sırıttı, agzindan İ harci ciktigi an hayir dedim , ilac yazacagini bildigimi oda biliyor , basindan salmak istedigini ben biliyorumya , o bu durumu bildigi icin bana sırıttı bence. Zaten bana ne skitin var dedigi zmn ben okb yim dedim. Nasil dedi ben 2 senedir arastirdigim icin bunu anlattim doktora bana dediki iyi analiz sentezini yapmişsin. Zaten gelen herkesi psikologa yonlendiriyor.
- +1 yıl
En azndan ilac yazms bari işe yarasn ilk defa mı ilac kullanacaksn daha önc kullandn mı saplantılı davranışlarn var mı
- +1 yıl
@birsuskuncicek benim cocuklugumdan beri 7-8 yasindan. Ben yillardir boyleyim , herşeyimi tek yapiyorum. Sadece eskiden bi sevgilim vardi onun yaninda rahatca durabiliyordum. Zaten okb hastasi oldugumu bilmedi hicbir zmn. İlaci almadim. İlac gecici bir cozum, birde insani m*l ediyor o ilaclar. Yan etkileri çok. Ben insanlardan uzak durmaya calisiyorum boyle devam yapacak bise yok.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDış görünüşünde ne var bilmiyorum ama bence geliştirebilirsin ve bu şekilde senin gibi ilgi görmeyen biri daha çok ilgimi çekerdi
05 Yorumla
Soran+1 yılYüz şeklini nasıl degistireceksin ki burnunu gözünü estetik hariç. Siz erkekler dış görünüşün alasına bakıyorsunuz benim yakındığım konu neden böyle bir dış görünüşle dünyaya gelmişim
Cevap sahibi+1 yılEvet, siz kadinlar da gucun alasina bakiyorsunuz ben de sosyal fobiyle dunyaya geldim bu yuzden insanlarla kaynasip guc edinemiyorum ben de yakiniyorum o nolacak?
Cevap sahibi+1 yılHadi cevap ver sen de benim psikolojimi bitiren konuyu actin hadi cevap ver
Soran+1 yılBende onu diyorum işte. Neden herkes dış görünüş olarak güzel veya yakışıkli değil. Neden bazılarını öyle yaratmış Tanrı sadece
Cevap sahibi+1 yılNiye yaptigi umrumda degil yapti ve artik acisini cekiyorum keske benimki de 50.000 tlye fiziksel cerrahi ile sokulup aldirilabilseydi ama olmuyor 10 senedir acisini cekiyorum bu illetin sorunca da yok insanlarla konus yok takma yok kendine guven sanki cok iyi tavsiye veriyolarmis da ben bunlari dusunememisim gibi akil veriyorlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılya o kadar çirkin değilsindir dicem de çok çirkin çıkmandan korkuyorum yaşadım çünkü. fotoğraf atınca ne diyeceğimi şaşırmıştım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılProfesyonel destek alman, başka çözümü yok ki.
10 YorumlaBana yakışıklı diyolar ama ben kendimi pek beğenmiyorum nedense (yani 100de 100 beğenmiyorum)
En iyisi kafaya takmamak, başka şeylerle meşgul ol kardeşim, hobiler edin, unutmaya çalış
00 Yorumla
+1 yılNiye insanların beni beğenmesi için uğraşacağım ki.
04 Yorumla
Soran+1 yılEn acısı da insanın kendisini beğenmemesi bu yüzden çok üzülüyorum zaten
- +1 yıl
Yani hayata birkez geliyorsun sen kendini iyi hisset başkalarının ne diyeceğini düşünme.
Soran+1 yılO laflar unutulmuyor ki beynimin bir köşesinde duruyor
- +1 yıl
Çok düşünme herşeyi geçmişe bakınca ben nelere üzülmüşüm dersin.
Gizli Üye(18-24)+1 yılevet, güzellik algısı arşa çıktı. makyaj yapmayan, estetik yaptırmayan kadın yok denecek kadar az ama ben kapitalizmin oyunlarına gelmeyeceğim. siz de gelmeyin kızlar. mutlu ve sağlıklı olduğumuz her an güzeliz.
00 Yorumla
+1 yılKrdsm belki güzelsin sen kendini güzel bulmuyormusun fotoğraf atabilirsen at
06 Yorumla
Soran+1 yılAtsam ne olacak çirkinim işte
Soran+1 yılÖnceden olsa az da olsa güzel olduğuma inanıyordum şu an kalıcı bir şekilde kabullendim konuşsakta dış görünüşümün iyi olmadığını biliyor olacağım. Cunku aynaya baktığımda göreceğim kendimi kandırip hayal kırıklığına uğramaktansa gerçekleri kabullenirim.
Yinede teşekkür ederim yardımın için
Soran+1 yılZamanında sevgilim dediğim kişi bile yüzüme vurdu dış görünüşümü yani o yüzden artık kabullendim kendimi sevmeye kalksam, güzel bulsam kendimi kandırmış olurum sadece
- +1 yıl
Konuşmak istermisinnn?
Soran+1 yılKonuşunca da bir şey değişmeyecek ki keşke kendimi sevmeyi denemeyi birakmasam ama sevmeye çalıştığım zamanlar aynı döngüye dönüyorum
Soran+1 yıl21 yaşındayım ama erkeklere güvenemiyorum kolay kolay o yüzden
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer çok kötü hissediyorsan psikologa gir bence. Ben bulimia atlattım, keşke en başından bilincli olabilseydim. Çevrenin de çok etkisi var dediğin gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılArtık ne psikoloji kaldı ne hayat sevinci. Hayattan soyutladim kendimi
- Güzellik & Bakım konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın, güzel bir hayatın olmayacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumların içinden en mantıklı ve realist olan yorum sizin ki
Saçmalık niye takılıyorsun boş ver
01 Yorumla
Soran+1 yılBende takmamak istedim kafama ama denilen laflar sözler unutulmuyor maalesef
+1 yılBiraz sıkıntılı bir durum
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta ne dertler var
00 Yorumla Berbat bi his bilirim
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir
00 Yorumla
+1 yılboş ver olumlu insanlarla konuş
00 Yorumla
+1 yılher şey güzellik değil
00 Yorumlagüzel görünen hiçbir yanın yokmu fiziğinde?
00 Yorumla
+1 yılKimse umurunda olmayacak o kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakimli ol guzellesirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılBakimli olunca da yüz tipi değişmiyor ama aynı tas aynı hamam
Cevap sahibi+1 yılBen kiloluydum mesela verince kilo yuz hatlarim cikti ortaya bide yakisan makyaji yapmaya bak cilt sorunlarin varsa onlari hallet ilk ve kendini sev kafaya takma 🤍
Soran+1 yılBenimde yüz hatlarim zayıfladı biraz keskin ama yakınım olan biri kuru kafa dedi bana yani cidden yoruldum artık. Tanri da çöp dünyada yaşatmaya çalışıyor hala bu psikolojiyle
Cevap sahibi+1 yılBakma bende senle auniyim tavsiye veriyorum bende bi sivilcem cikinca bile moralin bozuluyor artik kafayi yiyorum o gun banada coktun eridin bu halin ne diyorlar ne olsanda begendiremiyorsun kendini
Gizli Üye(25-29)+1 yılKelin ilacı olsa başına sürermiş...
00 YorumlaSpor yapmayı denedin mi hiç
01 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum ama yine fayda etmiyor bu düşünce devam ediyor
+1 yılYa rahat olun , takmayın böyle seyleri
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Kalp gözelliğine dön
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe takıyorsun ya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynaya bakma
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkesin derdi farklı dış güzelliğe aldanma
00 YorumlaTakma
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı