Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır, katılmıyorum. Türk kadınlarının çoğu doğuştan güzel. Rus kadınlarının yüz hatları çok erkeksi olduğundan dolayı, soluk ve soğuk göründüklerinden makyaja ihtiyaçları var ama Türk kadınları makyajsız da çok güzel. Makyaj yapınca güzelliklerini artırıyorlar. Her şey ortada. Buna anca yaradılışı bozulmuş Türk erkekleri katılır.
Özgüvenlilerse neden erkekleri etkilemek için süsleniyolar ve makyaj yapıyolar? Erkekleri etkilemek için süslü ve bakımlı olduklarını kendileri söylüyolar. Türk kadınları özgüvensiz olsa 10 Türk kadının 9’u, yüzde olarak Türk kadınlarının %96’sı kendini güzel bulmazdı. Biraz araştırın da konuşun.
Hayır katılmıyorum. Bence bizim kızlarımızda çok çok güzel. Yani ben şahsen Rus kızlarının biraz abartıldığını düşünüyorum. Bence bizim kızlarımız daha doğal güzel her açıdan. Benide ruslara çok benzeten oluyor normalde sarışın olduğum için. Tamam güzel kızları var gerçekten ama bence Türk kızlarıda gayet güzel ve bakımlılar diye düşünüyorum şahsen ben.
Cevap
5Cevap
Türk kadını sadece fiziken değil, en çok ta zihinsel olarak bitik durumda
👍👍
Hayır katılmıyorum, bir çok Türk kızı makyaj yapmaz bile. Doğallıktan yana olan kadınlar da var. Ben Rus kadınlarının soğuk oldukları için makyaj yapıp güzelleşmesi çabalarını daha çok görüyorum ☺
yoo demiyorlar uydurma ayrıca ruslar kendini güzel bulmuyor anletlere göre az bi kesim kendini güzel buluyor
Youtubede Rusyada yasayan Türk var sevgilisi diyor yalanmi soyleyecem
röportaj yapan bir sürü Rus var bu konuda ona mı inanacam sana mı
Abiş bir Koreli olayak Rus kadınları ve milleti kadar estetik yapan ve makyaj yapan millet görmedim Kore'den şonra
Doğru. TC kızları makyajlarla erkekleri dolandırıyor
Zaten türk kadınlarını makyajsız görürsen korkarsın
Kesinlikle onlarin ki farkli bir Güzellik
Tr kadinlarina bak. d. d.
Hersey ortada bizimkiler asiri egolu
Evet haklılar rus karıları
Katılıyorum
evet.
Onlarda makyajlı ve estetikli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?