Pahalı lüks ürünler hem bakım hem makyaj hem parfüm olarak
Param da yok ama ona rağmen hep pahalı ürünler istiyorum. Arkadaşımda olduğunda ondan kullanıyorum falan kendime engel olamıyorum.

Pahalı lüks ürünler hem bakım hem makyaj hem parfüm olarak
Param da yok ama ona rağmen hep pahalı ürünler istiyorum. Arkadaşımda olduğunda ondan kullanıyorum falan kendime engel olamıyorum.
Nedenini kendine sordun mu? Ayrıca sosyal medyada buna özendiriyorlar. Gereğinden fazla bir sürü ürün tavsiye veriyorlar. Hem ekonomine hem sağlığına zarar.
Evet sanırım sosyal medya buna neden oldu. Önceden bu kadar bir ilgim yoktu, yine kaliteli şeyler tercih ediyordum ama şimdi kıskanıyorum resmen
Anliyorum çoğumuz böyle hale geldi. Kalitelisi tercih etmen güzel bence. Fakat unutmayalım ki her pahalı şey işe yaramıyor. Eczanede aldığım 30 euroya bi saç ürünü vardı iyi bi marka hicbirseye yaramadı mesela
öyle kesinlikle her şey pahalı da olsa efektif değil, ben zaten bana iyi gelecek ve pahalı ürünleri isterim. Birçok ürüne gerek yok, makyaj olarak da çok önemsemem. Şu özenme huyundan kurtulmak istiyorum
Yavaş yavaş azaltarak işe yarayabilir. Bende başladım hayırlısı 😄
Cevap
10Cevap
bence almayın..
Özenmenin nedeni, pahali urunlere verecek paranin olmaması. Bir seye sahip degilsen ve eksikligini hissediyorsan, o şeye sahip oldugunda da gosteris yapma egilimin olacaktir.
Çalışıyor musun bilmiyorum ama insan parasına kıyamıyor zaten
iş arıyorum işte düzenli bir işim olsa ufak ufak alırım herhalde diye düşünüyorum
İnşallah gönlüne göre bir iş bulursun en kısa zamanda💖
umarım ❤
çok çalışıp iyi paralar kazanacaksın. o ürünler senin için pahalı olmayacak bu kadar basit
Evet bunu istiyorum iş arıyorum
ne mezunusun
finans yüksek lisans yeni mezun oldum
çok güzel olabildiğince krumsal firmalara atmaya çalış kendini. ve en önemlisi kesinlikle yabancı dil yalayıp yutup kurtul türkiyeden.
Deneyimsiz olmam beni korkutuyor tek sorun kardeşim istiyorum çalışmak kendi hayatımı idame ettirmek ama başlayamadım bir türlü
küçük küçük başlayacaksın. işe maaşına bakma.. daha iyisini bulunca yukarı yukarı. ve dediğim gibi önemli olan dil geliştirmen
haklısın teşekkür ederim
Benimde Gold detaya zaafım var. Kupa alırken bile Gold detaylısını seçiyorum 😅😂 boş ver al gitsin bir daha mı geleceksin dünyaya.
benim pahalı olan herşeye zaafım var gibi 😂
Yani insan kendisi için olunca kendi parası da olunca kiyiyormus bir ara kıyamam sanıyordum
Bende var hergun onları bebeklerim gibi seviyorum bakım kremleri çok duskunum
Parayla saadet olmuyor, umarım tecrübe etmeden öğrenirsin
Çalışıp para kazanacaksın sonrada istediğini alacaksın
Benimle olacaksın herşeyi elde edeceksin🙃
karına al sen
bana göre değil 2 3 4 5 kişi olmak
aynen
Al rahatla
müteahit ile evlen
Çok para kazanacaksın
sugardaddy bulacaksın bu kadar basit
Geleceğin karanlık