AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
canım saçma şeylerle meşgul olma ya istersen 1.05 ol aklak her zaman önemlidir
Benim boyumda 1.75 ama ben idealim uzun boylu kızlar utansın 😅
Ideal tabiki TR ortalamalarina göre, ben mesela 1.83
Benim boyum 174. Ve kisa oldugumu dusunmuyorum. Uzunda degilim. Orta boylu biriyim :)
İdeal. Bence boy çok önemli değil benimle aynı boyda olan birini sevmiştim.
Boyun kaç
Şu an ki boyum 1.60
Sana göre gayet iyi. Takinti yapacak bisey yok. Boyu boyuna huyu huyuna insallah
Ülke ortalaması 1.75 civarı zaten o yüzden ideal denilebilir. Ortalama 1.85 olsa kısa denilebilirdi.
Yani ideal size göre
Ben 1.89um mesela 1.50ler evladim gibi duruyor yanimda
Senin boyuna göre gayet normal ama benim boyum 1.70 o yüzden karşı cinsin en az 1.75 olmasını isterim tabiiki boy sorun değil. Eğer birine aşık olursam boyunun kaç olduğu benim için farketmez ama idealim böyle
Galiba 1.85 yazacakken yanlışlıkla 1.75 yazdın
Yo en az 1.75 diyorum
Üf bu erkekler çok zavallı ya kendi boylarından bahsediyorlar 😂 normal ya çok kısa değil bence
Gayet normal 175'in altı günümüz nesline göre kısa 175 -180 arası orta 180-185 uzun 185 ve üzeri çok uzun
Kadın için 160 altı kısa 160-165 normal
165-170 uzun 170 ve üzeri çok uzun
Boylarınız gayet normal ideal ilişki için de Uygun.
Bence kadının boyuna bağlı. 157 falanım ben ama benimle çok orantısız şekilde uzun boylu olmasını istemezdim mesela. Sizden kısa olmadığı sürece sırıtmaz diye düşünüyorum. Ama pazardan sebze alır gibi adam seçiyorsanız başka :D
Sen kendine yakıştırıyorsan inan bana bu soruyu sorman büyük bir saçmalık. Asıl senin soracağın soru şu -kendine- : bu mışıl bana yakışıyor mu? Veya bu kişi benim kalitede biri mi? Bu sorulara net bir şekilde cevap verebiliyorsan ne mutlu sana
Ben 1.86 boyundayım çok da param var 24 yaşındayım ama emin ol ki kızlar hepsi boy Aşk kilo hiçbir şeye bakmıyor sadece paraya bakıyor ben de işte o kızlardan nefret ediyorum çünkü aşk diye bir şey kalmamış
Benim her şeyim ideal 😎 beni alan kız yaşadı desene :))))) heycanla bekliyorum hatun gel mutlu ol kaderimizi birlikte baston la yürüyecegimiz güne kadar beraber yaşayalım sonra birlikte ölelim orada ne huri nede Nuri karsimiza çıkmasın
uyumlusnuz boy acisindan 🙂 ama bence erkek kadindan kisa olsa bile sorun degil. bu arada benim boyum 176 ve memnunum... orta ve güzel boy.
1.70 olmalı en az, en fazla da 1.80 falan 1.90 deve gibi bi yere sığmaz
Seviyorsan sorun yok ama ben biraz daha uzun seviyorum ya tercih meselesi nasıl erkekler kilolu kadın sevmiyorum diyorsa bende uzun erkek seviyorum sana bağlı kimseyi dinleme bence
Kilo kontrol edilebilen bir şey ama
@greenhjh kimse de bi erkek için yemek gibi dünyanın en güzel şeylerinden birinden vazgeçmek zorunda değil
Bir sie nerede kilolu kız gördüysem yakışıklı uzun boylu erkekle sevgiliydi kızlar kilolu da olsa çirkin de olsa sevgili bulur.
boydan ziyade önemli olan testis bir adam olabilmektir bunun gibi sosyal medyanın size aşıladığı saçmalıklardan vazgeçip özgüvenli olun
Kişiye göre değişir kısa olup olmaması mesela 155 kızlar için idealdir tabii ki. Ama bana göre kısa çünkü biraz aramızdaki boy farkı belki olsun isterim.
Boyum 170. 175 ideal. Bana göre de 185 üzeri fazla uzun. Neyse önemli değil, sevsin yeter.
Benim boyum 177 sevgilim benden az kısa boyu kaç tam bilmiyorum ama benim için pek önemli değil anlaşıyoruz yetiyor boyu kısa erkek olmaz diyordum ama insan olması herşeyden daha önemli
uzun degil kısa da degil normal. Senin boyunda bir kadın için ideal
İdeal ama yinede takıntı yapmamak lazım boy konusunda olduğu gibi sevmek daha önemli ve güzel
İdeal tabi bence aşkta sevgide boyun kilonun kısaca dış görünüşün önemi yok önemli olan kalp karakter
1.75 tabiki ideal bir boy ama bazı kızlarda gereksiz bir boy takıntısı var işte en az 1.85 olucak falan filan saçma sapan şeyler
Ben 1.63 sevgilim 1.68 ona bakinca en azindan basimi göğe kaldirir gibi bakmıyorum gozleri gozumde boyu boyumda huyu huyumda baska da bisey istemem😅
Senin boyuna uygun çünkü kadjnla erkek arasında 13 cm olmalıymış ama bence kısa bi boy 1.75 rahatsız ediyor beni
1.75 Uzun diyen Orta diyen olduğuna şahit oldum ama kısa diyen ilk kez sana şahit oluyorum gerçekten çok saçma kesinlikle 1.75 kısa boy değil bir erkek için Benim boyum 1.75 kemik yapılarım iri olduğu için karşımdaki insana karşı güçlü heybetli bir yapı gösteriyorum 1.87 boyunda olan bir tanıdığım benim boyuma uzun olduğunu söylemişti kendisi bayanlarda 1.75 ve üstü boyun itici olduğunu 1.60 1.65 arası boydaki kadınların daha dikkat çekici olduğunu söylemişti 1.87 boyundaki kişi 1.75 boyundaki bir erkeğin uzun olduğunu söyleyip bayanda itici olduğunu söylüyorsa bir bildiği vardır Lise arkadaşım var kendisi 1.80 aramızda sadece 5 cm kafa yapılarımız birbirine çok yakın hatta metre ile ölçmüştük omuz hizasından sadece 5 cm var tam olarak onun dışında kafalarımız çok yakın birbirine 1.75 1.80 arasında fark yok nerdeyse hemen hemen aynı sayılıyoruz ama kadınlarda 1.60 1.65 max 1.70 boy en ideal boy diyebilirim Erkekler için 1.75 1.85 boy en iyisi kesinlikle
@İbrahim_Kaan_Renef ilk kez bana mı şahit oldun knk? Hakan Sabancı’ya bile boyu 1.75 kısa yazıyorlar sen sosyal medyada dolaşmıyorsun sanırım😀Ama ben uzun bir kızım yoksa sorun etmez insanlar
Anlatmak istediğim şu 1.75 1.80 boy uzun oluyor TR Standartlarına göre ideal Kadınlar da 1.60 1.65 arası ideal oluyor TR standartlarına göre ideal mesela 1.70 cm de kız arkadaşım var oda bana göre normal ne çok kısa ne çok uzun orta diyebilirim ama ben Erkek olarak 1.75 boyum olduğu halde 1.80 arkadaşımla birbirimizin boylarını ölçüp yan yana geldiğimiz de bile çok yakın oluyoruz arada sadece milimler oluyor omuz hizasından fark oluyor tabi ki yani 1.75 1.80 erkeklere kısa diyen kendini beğenmiş kibirlilere lafım var yoksa sana lafım yok saygısızlık yaptıysam affola yani 1.87 boyundaki yakın tanıdığım bile 1.60 1.65 en iyisi diyor kadınlarda açık ve net şekilde söylemişti erkekler de 1.75 1.85 arası uzun oluyor demişti adam bana bile uzunsun sen dedi :D ama bana göre bayanlar da en ideal boy 1.60 1.70 arası kesinlikle yani 1.75 1.80 kadınlarda var evet ama erkeklere göre biraz daha itici tuhaf geliyor erkekler genelde kendisinden kısa kadınlara karşı ilgisi vardır bende öyleyim kızlarda uzun erkekleri severler ama 1.85 1.90 olupta sevdiği kadını eşini koruyamayan nice erkekler var ben 1.75 olmama rağmen bir vücut yapım kemikli iri olduğum için karşımdaki insanlar bana dikkatlice bakıp inceliyorlar kadın erkek fark etmeksizin he varıp hava mı atıyorum hayır kibirli insanlara hava atarım ama kalbi temizlere bir Melek gibiyimdir yani insanına göre davranırım açıkçası
senin boyun ve sevgilinin boyu gayet uyumlu bence
ama bana kalırsa kısa ben 171 im hafiften boy takıntım da var ;/
Türkiye ortalaması 1.62 olan kadın ,
Türkiye ortalaması 1.76 olan erkek nüfusunda
1.80 ve üzeri boylu erkek aramak 🤷🏼 Sen bilirsin 😊
O zaman Kürtlerden buluruz biz de😜
👍🏻
Biz ideal değil desek ayrılacak mısın? Kızların bu boy takıntısı ne ya o zaman sen gerçekten sevmiyorsun bu adamı bence kişiliğine karakterine bak
Ya hayat sana guzel sanirim takilma boya posa mutluysan Ani yasa
Şu lanet tabuları ne zaman yıkacaksınız çok merak ediyorum
Boy önemli değil, akıl sağlığı önemli, insanlık önemli, adamlık önemli, vb
Kısacık hayatta evlenmem ben 150 yık yanımdakı en erke en az 2 metre olmalı kı kendımı yanında güvende hıssedeyım
Boyum 1.93 ve hayatın benim için ne kadar zor olduğumu tartışmak isteyenlere danışmanlık verebilirim ksjajajajxlslclslxşs
Bencede gayet ideal kısa kızlar kısa erkolari alsinlar uzun kızlar yani me173 uzun erkekleri alsınlar skgsowhowjo
Kısa kızlar kısa erkekleri almayacak onlar uzun erkekleri alıyor :d
Lanetli kısa kızlar 😄😄😄
180 altı erkekler hep kısa duruyor ama bence 180 ve üstü iyidir
benim Minik kuşun azdaha uzun olmasını isterdim 🦧
bence ideal çokta uzun olunca sırık gibi olur
Yani boylar yakın en azından çok uzunda değil çok kısa da değil orta diyelim
Kanka ben boya çok takıyorum ya 1.78 falan bile rahatsız ediyor
1.80 üstü mü diyorsun
Evet çok da uzun olmasın 1.83 en iyisi
Yani benim boyumda 185 kızda 160 falan benim tercihim
Ben 1.68 ya da 1.71 im
Missss miss tertemiz yaşa aşkını
Yeter ne yapacaksın boyunu
Benim 177 178 boyum var. Sevgilim olursa 163 lerde olsun 😊
Olm kısa erkler dha tatli uzun erkekler ise yakisikli
Abi nedir bu bizim boydan cektigimiz ya bide bu isin penis kismi var cidden bu konular kafa yorar
Abla 163 olup 175 üstü olmasını nasıl bekliyorsun ya
Benim boyum 1.68 aşırı boy takıntım yok 1,75 altı olmasın ama
Ülkemizde ki boy ortalamasına göre normal senden uzun zaten ideal mi orası göreceli.
Bence gayet normal. Kendimden o kadar uzun olması şart değil.
Bence erkek kısa yani ben 180den uzun olan erkeklere uzun boylu diyorum
Benim boyda ona yakın 1.80 ama hiç kısa diyene rastlamadım bence ideal bir boy.
Devede de boy var ama eşek çekiyor cümlesi cevabı fazlasıyla karşılıyor
Yani bencede ideal erkegin biraz daha uzun olması iyi
Benim için kısa ya hem 177 175 falan denk geliyor nerde 185 ler 190 lar nerdelerrr
sen kacsin
172
Çokta uzun degilsin
180 bende ama 190 i napcan nerene sO#can
Hahahshdhd ben çok uzun değilsem sen de kısasın o zaman jdjd topukluyla 182 oluyorum 190 tam benlik
Türkiye ortalaması Erkekler %70 1.75 1.80 arası zaten sen 1.85 1.90 boyundaki erkekleri arıyorsan bulabilirsin ama şunu söyeleyebilirim boy kompleksi var sende kendinden çok uzun birisini seni koruyacağını sanıyorsun ama yanılıyorsun işte yanındaki sevdiğin erkek 1.85 1.90 boy olduktan sonra seni koruyamadıktan sonra ne yazar bi erkekte kalıp boy olsa ne fark eder dövüş tekniği bilmiyorsa kendisinden 15 20 cm erkekten bile dayak yer sen uzun boy ve kalıplı bir erkek olmasını hayalini kuruyorsun sana şunu söyleyebilirim büyük konuşmaya gelmez bir gün karşına 1.75 1.77 1.80 boyundaki bir erkeğe aşık olursun seversin o zaman pişman olursun söylediğine en yakın tanıdığım var evliler karı koca ikisi de 1.63 boylarındalar yani her şey boy değil bu hayatta benim boyum da 1.75 kemik yapımda iri olduğu için karşımdaki insanlara karşı çekici bir yapı mizacı var açık olarak buna şeytan tüyü diyebilirim karşımdaki insanlar erkek kadın olsun bana bakıyorlar inceliyorlar hatta bir Cadde de ara sokakta bir kadınla adam vardı büyük ihtimalle evli olmalılar adam çocuk arabasını sürüyordu arkasındaki eşiydi kadın benim vücudumu inceleyip yüzüme bakmıştı dikkatlice karşı kaldırımdan geçmeme rağmen boyu 1.72 civarlarındaydı topuklu olmasına rağmen yani her şey boy değil bir erkeği en çok çekici kılan özellik fiziksel özellik yüz tipi vücut yapısının iri olması yani kemikli kaslı olması sonra en son seçenek boy kalıyor seni 1.65 1.70 boyundaki bir erkek bile koruyabilir yeter ki cesaretli özgüvenli olsun inan senin özendiğin 1.85 90 lık adam yerine koyduğun erkekleri bile döver umarım anlatabilmişimdir ;)
İbrahim kaan sen de kardeşim haklısın evet ama ne içerlemişsin bee dkdjnf yani hayat bu kriterim 185 190 arası ama belki 175 biriyle evlenedebilirim büyük konuşmamak lazım
Estağfurullah öyle şey mi olur eğer saygısızlıkta kusur ettiysem ben özür dilerim ama 1.75 1.80 boyundaki erkekleri hafife alıyorlar kısa imajıyla bakıyorlar yani nice 1.75 1.80 lik erkekler var 1.85 1.90 boyundaki erkekleri döven sevgilisini eşini koruyan anlatmak istediğim bu boy olupta korkak gibi arkasına bakmadan kaçanlar bile var hani derler ya boyu boyuna diye boşuna dememişler :D en yakın tanıdıklarım var evliler ikisi de 1.63 boylarında ama boylarından hiç şikayetçi değiller aralarında ki sevgi bağı var boy her şeye engel değil yeter ki sevgi aşk duygular olsun inanın boyun hiç bir önemi kalmıyor
Ben hafife almadım ki ayrıca gücün boyla alakası yok
Ama ne demek istediğini de anladım
Zaten sana karşı lafım yok hani kibirli egolu kendini beğenmişlere sözüm var çekemeyenlere lafım oluyor açıkçası size karşı bir art niyet kötü lafım sözüm yok asla anlatmak istediğim olay farklı sizin boyunuz da fena değil 1.72 açıkçası iyi bir boy kötü değil
Pekii o zaman sorun yok :)
Aman boyunu falan boş ver gayet güzel seviyosa ve seni değerli hissetiriyosa senden uzun olsun yeter
İdeal boy çok uzun olanların beyninde sıkıntı oluyor
İdeal bir boy.
Uzun boyluların kısa boylularla olmasına takmışlar. Herkes sevdiği ile birlikte olsun. Neden bu kadar şekilcisiniz?
Dunyada dert kalmadı dertleri insanların ellerinde olmayan şartlarla ileri geri konuşmak olmuş. Onlar takar.
Herkes şu boya göre birisiyle olmalı yazmıyorlar birde. İnsanlar birbirini seviyorsa size ne? Değil mi?
Aynen öyle. Sevgi saygı sadakat fedakarlık karakter görgü terbiye edep ve benzeri kalbe ait seyler varken bunlarla hayat kurmak varken, sanki kapı ile kirişin uyumunu hesap eder gibi insan boyları hakkinda ileri geri konusuyorlar.
Mükemmel bir yorum olmuş. Bu yazdığın şeyler daha önemli kesinlikle.
Teşekkurler.😃🐈🐈
Ben teşekkür ederim.
Bana göre kısa. 1.80 den aşağısı kısa
Boyunu öğrenebilirmiyim
@Fibonacci00 1.68 gözüm yükseklerde
Türkiye ortalamasına göre boyun ideal bence. Hakediyorsun😊
Türkiye ortalamasına göre 175 erkek de ideal dostum. 180 seri katil var elimde ablam sana onu ayarlıcam rahat ol
@samurayfrog benim hayatımdaki erkekte 1.77 sen kendine ayarla o katili sdjs
@samurayfrog kadın boyu ortalaması daha düşük onu kasettim @pilly_bhebek ortalamanım üstünde
@pilly_bhebek benim hayatımdaki erkekte 1.77 galiba 1.87 yazacakken yanlışlıkla 1.77 yazdın
@pwproerjke doğru yazdım 1.76-1.77
sevgiline diyo musun kisasin diye
166 boyum, uzun erkekler ilgimi çekiyor ama öncelik boy değil iyi anlaşmaktır. O yüzden seversem 170le bile olurum