• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Güzellik & Bakım

Bir erkekte 1.75 boy kısa mı yoksa ideal mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
614
Yapay Zekaya Sor

benim boyum 163. erkek arkadaşım 175. bence gayet ideal sizce?

Bir erkekte 1.75 boy kısa mı yoksa ideal mi?
Erkek Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
21 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Forlove19
    Forlove19 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 91%
    +1 yıl

Boy, kişisel tercihler ve standartların ötesinde değişkenlik gösteren bir konudur. 1.75 boyundaki bir erkek, dünya genelinde ortalama kabul edilen boy ortalamasına oldukça yakın bir boydur. Birçok insan için ideal veya idealin yakını olarak kabul edilebilir. Ancak boy tercihi kişiden kişiye değişebilir. Kimileri için daha kısa, kimileri için daha uzun boy ideal olabilir. Önemli olan, kendinizi rahat ve mutlu hissettiğiniz bir boyda olmanızdır.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• SasukeUchihaxD
    SasukeUchihaxD Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 90%
    +1 yıl

Kısa değil. Kısa boy demek;sağlık açısından problem sayılan sekilde olan demektir. Yani insan sağlığında söz sahibi mercilerden olmayan insanların"benceleriyle"bir ölçüm miktarına kısa veya uzun olarak kabul edilemez.
    Tıbbı referans almak doğrusudur.
    "Tıbben erkeklerde 1.65'in, kadınlarda ise 1.50'nin altı kısa boy olarak kabul edilir. "
    Yıllarını bu bilgilere erismeye ortaya dokmeye vermiş Profesörler varken,3 5 flörtöz liselinin "170 e 175 e"kısa veya uzun diye yorumlar yapıp bencillikleri hariç sebebsiz yere elestiri dizmesi veya sebebsiz yere övmesini dinlemek dusunulemez.

Yani flortöz kisinin saglikliligina gore değil kendi bencelerine/bencilligine göre ya insanlara gaz veriyor ya da kötüleyip tuğkakaymışsın gibi vaziyete iteliyor. Yani bir kac flortözün/zamparanın lafina inanmak yerine o profesörlere inanmanız sizin icin hayırlıdır. Çünkü adamlar ilim adamı ve her insanin sagligi icin kendi ömürlerini yiyor feda ediyor.

Özetle cevabım;170 165 175 180 kısa değil, sağlıklı erkek boylarıdır.

9
    5 Yorumla
    • gokhancakas
      gokhancakas
      +1 yıl

Peki Ben 46 Numara Ayakkabı Giyiyorum benim boyda 180 arası o nasıl oluyor 190 bir tanıdık var 42 numara ayakkabı giyiyor

Yorumla
    • SasukeUchihaxD
      SasukeUchihaxD
      +1 yıl

Kilon ve/veya genetik faktör olabilir. Kilo arttikca ayak genisler numara artar, boy uzadikcada oyle, yani genetiginde etkisi var. O konuları derinlemesine fazla arastirmadim.

Yorumla
    • gokhancakas
      gokhancakas
      +1 yıl

Sorun şu kilolu da değilim 70 kiloyum en fazla

Yorumla
    • SasukeUchihaxD
      SasukeUchihaxD
      +1 yıl

Araştır. Ama belliki genetik bir faktör bu.

Yorumla
    • gokhancakas
      gokhancakas
      +1 yıl

Dayımın Ayaklarıda Büyük Ona Çekmiş Ayaklarım Demekki Ama Ayaklarım Düz Taban Değil Mısır Ayaklıyım

Yorumla
  • deniz_hayal
    deniz_hayal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Eğer böyle şeyleri takan biri değilsen , bence sorun değil gerçek anlamda zevkler ve renkler tartışılmaz; kimi uzun boy seviyordur ki o kişin en doğal hakkı, yani istemesi gayet normal, kadın/erkek fark etmez örneğin: Erkeklerin bazıları mesala zayıf severken bazısı balık etli , ben bunu normal karşılıyorum çünkü insan doğasında var (seçicilik) bence. Önemli olan bu sebepten ötürü red edilecekse en nazik ve kesinlikle doğru bir tavır ile edilmeli, karışdakini kırmamak için elinden geleni yapmak. Çok uzattım neyse size tekrardan geleyim dedim gibi böyle belli başlı istekleriniz yoksa ve en önemlisi saygılı bir biçimde bir ilişkiniz ve sevginiz varsa sorun olacağını düşünüyorum. Çünkü yaşlanınca güzelliktir, boydur, postur bunlar geçer gider.

1
    0 Yorumla
  • Hicran16
    Hicran16 Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Aslında normal, ama ben 170 boyundayım ve benden 5 cm uzun olması benimle aynı boyda olması gibi bir şey olur hele topuklu giydiğimde şansı yok yanımda. 💁🏻‍♀️

0
    3 Yorumla
    • SinEMCÜKLE
      SinEMCÜKLE
      +1 yıl

Ama esit boy da guzel gorunum sağlamaz mi?

Yorumla
    • Hicran16
      Hicran16
      +1 yıl

Güzel duruyor görüntü olarak ama işte topuklu giyilmiyor ya 🥲

Yorumla
    • SinEMCÜKLE
      SinEMCÜKLE
      +1 yıl

Bilemedim ki. Ben 175'im sevgilim 174. Eli ayağı her turlu benden buyuk oluyor ama cocuklarimizin uzun olacagini düşündüğüm icin uyur diye dusundum bilemedim ama mesela 170 erkek 175 kız esiri absurt olur

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

195

Cevap

138

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 47,6b cevap paylaştı.

Genel olarak, Türkiye'de erkek ortalama boyu 1.76'dır. Bu durumda, 1.75 boy, ortalamanın biraz altındadır. Ancak, bu boyu kısa olarak nitelendirmek doğru olmaz. Çünkü, 1.75 boy, Türkiye'de yaşayan erkeklerin %75'inden daha uzundur. Ideal boy ise, kişinin kendinden ve çevresindeki insanlardan memnun olduğu boydur. Bu nedenle, 1.75 boy, bir erkek için ideal boy olabilir. Örneğin, bir erkek, 1.75 boyunu kendisi için yeterli buluyorsa, bu boy onun için idealdir. 1.75 boy, bir erkek için kısa değil, ideal veya ortalama bir boydur. Bu boyu kısa olarak nitelendirmek için, kişinin kendinden veya çevresindeki insanlardan memnun olmaması gerekir.

2
    0 Yorumla
  • Happy6161
    Happy6161 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 46%
    +1 yıl

1.75 boy erkek için kısa, kız için baya uzundur ve senin sevgilinle arandaki boy farkı çok normal sana göre kısa değil. Sen 1.55 olup 1.85-1.90 isteyen kızlara bakma. Onlar hakkı olmayanı istiyorlar. Kendilerinde olmayanı bir erkekle kapatmaya çalışıyorlar, gülünç doğrusu. Sizin aranızda sorun yok, 12 cm uzun senden ve gayet iyi.

6
    0 Yorumla
  • Çisemmw
    Çisemmw Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Bende bi erkek şu kadar boyunda olmalı diye bişey yok. Herkes kendine göre birini bulsun kapansın olay. 1.55 boyunda bi kıza 1.63 boyunda bi erkek örneğin. 1.70 kıza 1.80 olarak düşünebiliriz. Böyle düşününce kalıplardan çıkmış olursunuz. Her erkek 1.80 olsa 1.55 kızlar yanında çocuk kalır doğanın dengesi 🙄

5
    0 Yorumla
  • Redbone34
    Redbone34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 98%
    +1 yıl

Bazı kadınlar gercekten saçmalıyor. Arada 13 14 santim var, ama erkese kısa diyebiliyor. Bazısı 1.70 kendini bayağı bayağı uzun sanıyor. Erkek illaki uzun olsun diyen kadınlar da bence kendini beğenmişlik var. Çünkü hepsi kendini dünyanın en güzeli ya da manken gibi görüyor. Çevremde bir sürü kısa erkek, uzun kadın olan çiftler gördüm ve inanır mısınız o kadınlara bayılıyorum. Böyle bir karaktere sahip oldukları için. Ego sıfır.

8
    0 Yorumla
  • Byeconomist4721
    Byeconomist4721 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl

Ya böyle şeylere neden takılıyorsunuz ki bunlar göreceli şeyler yani 1.75 kısa mi diye sormuşsunuz bulunduğunuz ortamda herkes 2 metre ise kosa diyebilirsiniz ve ya ortalama 1.55 1.60 ise uzun boşversenize birbirinize yakışıyorsanız böyle şeylere takılmamanız lazım

2
    0 Yorumla
  • ulanokyanus
    ulanokyanus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 90%
    +1 yıl

Bence her şey boy değil. Mesela erkek arkadaşın spor yapıyorsa vücut geliştiriyorsa boyu sırıtmaz. Türkiyedeki çoğu kız 180 altı erkekleri kısa buluyo. Bu gayet normal. Boy bir erkeği en çekici yapan şey. Bende isterim tabi 180e yakın boyu olan birini😄
    Öncelik boy olmasın karakter olsun. Ben 183 boyunda biriyle de sevgili oldum adam çıkmadı. 173 boyunda biriyle sevgiliyim adam gibi adam yani..

4
    4 Yorumla
    • pwproerjke
      pwproerjke
      +1 yıl

Türkçe meal 1.83 beni skip attı sonra 1.73 boyunda bir simpi duygusal tampon yapmak için onla sevgili oldum ve tekrar 1.80 üstü bulunca o 1.73 ü bırakacam.

Yorumla
    • ulanokyanus
      ulanokyanus
      +1 yıl

Yaw s! kt! r git oe

Yorumla
    • pwproerjke
      pwproerjke
      +1 yıl

Gerçekler işine gelmedi tabi :d

Yorumla
    • ulanokyanus
      ulanokyanus
      +1 yıl

Aynen knk

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Yani 1.60 boyunda bir insanın 1.75 boyundaki bir insana kısa demesi tam bir beyinsizlik göstergesidir saçma saçma tartışmalar yaratıyorlar örn: bir kişi 1.50-1.60 boyunda ise 185 190 karşı cins istemesi aptallıktır kendinden 10 15 cm uzun birini seçmesi daha uyumlu çift olmalarını sağlayacaklardır ama şu bazı Tc kızlarında boy algısını kıramadık

7
    10 Yorumla
    • arivva
      arivva
      +1 yıl

Boş yapma boya göre olmaz bu işler istersen kanun getir 150 , 160 ile evlensin kanunu

Yorumla
    • Designer10
      Designer10
      +1 yıl

Tc kizlariyla bı alakasi yok. Boğa burcu kadinlarinin kafasi bu. Büyük olan güçlüdür algısına sahipler. Pazarda bile domatesin irisini seçerler onlar. Ama karaker ozellikleri harikadir. Şahsen seviyorum ozelliklerini

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Hiç kimseyi aşağılamadığı sürece uzun boylu erkek istemenin nesi kötü ki? Her insanın kriteri vardır.

Yorumla
    • Designer10
      Designer10
      +1 yıl

DedektifMinnie boğa Burcu musunuz?

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Balık.

Yorumla
    • Designer10
      Designer10
      +1 yıl

İyilik meleği. Mazlumun arkadaşı. Dertlilerin yoldaşı. İyi kalpli balıklar. Herkesi kendileri gibi sandiklari için çabuk güvenip çabuk aldanirlar. Paralel evrende yaşarlar. Kendi dünyaları vardır. Ordan hiç çıkmak istemezler. Dalip dalip giderler. Cabuk alınırlar. Kirilganlar. Son derece kibar ve naif tir. Baliklar. Genellikle evcil kedisi köpeği kuşu. Evcil hayvanlari olur. Doğru mu DedektifMinnie

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Herkese güvenmeyiz. Güvenmek zordur. Olgunlaşmamış bir balık hayallerinden çıkmak istemez ama olgunlaşmış bir balık hem gerçek dünyaya adapte olur hem de hayal kurar. Kırılgan, naif ve kibar olduğu doğrudur. Kedi köpeği sever ama benim yok şu an. İstiyorum.

Yorumla
    • Designer10
      Designer10
      +1 yıl

DedektifMinnie. Doğru söylediniz. Herkese güvenmeyin. Çünkü hislerimiz çok güçlüdür. Kişiyi görür görmez analizini yapariz. Ve genellikle de hakli çıkarız. Ama istediğiniz kadar olgunlasin. Ama yinede iyilik tarafimiz güçlü olduğundan en büyük kazığı kendi yakinlarimizdan yeriz. Çünkü beklemeyiz.

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Bu dediklerin doğru.

Yorumla
    • Designer10
      Designer10
      +1 yıl

Kendimden biliyorum çünkü

Yorumla
  • serkan82
    serkan82 Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 95%
    +1 yıl

Boy konusu burç konusu konuşan beyinler ya bırakın ilişkinin gidişatına kendinizi daha önemli neler var önemsiz şeyleri sorunmuş olabilirmiş diye konuşuyorsunuz bitmedi şu şekilli bakış açınız.

4
    0 Yorumla
  • beyzzzznur
    beyzzzznur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

İdeal tabiki. Boyu yalnızca erkeğin ya da kadının olarak düşünmemek lazım. İkinizinde boyu hem iyi hem birbirine denk.155'in yanına 195 adam kolay kolay yakışmaz bence öyle düşün.

4
    1 Yorumla
    • beyzzzznur
      beyzzzznur
      +1 yıl

Ayrıca anlaşmak, sevmek, iyi biri olması boydan daha önemli şeyler. Genel olarak yazıyorum ciddi ilişki isteyen biri her şeyden önce bunlara dikkat etmeli. Mutluluklar 🌼

Yorumla
  • mervems91
    mervems91 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 68%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Neye göre ideal modellik, askerlik, hostluk?
    Sevgilinle uyumunuz gayet iyi topuklu giysen de farketmez ancak yaratılış da ideallik kavramı çok saçma değil mi insanlar bunu seçemiyor. 🤷🏻‍♀️

3
    0 Yorumla
  • Essalll
    Essalll Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Benim boy takıntım var. Boyum 175, 185 altı erkekler cok kısa kalıyor bana göre çünkü kadın ve erkek boyları farklı, 170 kızla 179 erkek aynı olmuyor. Nişanlım 196 boyunda tam ideal oldu bizim için. Böyle bir soru geliyorsa aklına olmaz bence çünkü bir kere böyle bir sorunu dusunduysen ilerleyen zamanlarda kompleks haline gelecek.

3
    0 Yorumla
  • ayse0_0
    ayse0_0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 85%
    +1 yıl

şöyle açıklayım normal şartlarda bi kız 175 olduğumda 190 mış gibi gözüküyo fakat erkekler 175 olduğunda asla kadınlarda durduğu gibi durmuyo kısa geliyo göze ama tabiki kısa bi boy değil ayrıca seviyosanız boyun bi önemide yok

0
    1 Yorumla
    • hzyasuo02
      hzyasuo02
      +1 yıl

Onun nedeni erkeklerin kafa yapısı , el ayak yapıları kadınlardan çok daha uzun ve büyük yani 175 bir kadınla 175 erkeğin kafatası aynı büyüklükte değil. Bu yüzden kadının vücut yapıları daha küçük olduğu için daha uzunmuş gibi duruyor.

Yorumla
  • Can__xx__
    Can__xx__ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 95%
    +1 yıl

Şimdi şunu bilmek lazım, bir kadın 175 boyda uzun sayılıyor bu durumda da 175 erkek ortalama oluyor ama boyu 170 ise kısa olur tabiki ama 175 ise ortama bir boy kısa değil zaten senden uzun isterse kısa olsun senden sonuçta uzun.

0
    0 Yorumla
  • büşranınkitaplıgı
    büşranınkitaplıgı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    +1 yıl

Önemli değil diyenler yalan söylüyordur. Şu zamana göre 1.55 erkekle 1.65 kız yan yana gelince hem millet güler hem de erkek erkek gibi hissetmez, net. 1.75 ideal demek için kızın da boyunu bilmek gerek. Mesela 1.65 kız ise 1.75 erkek ideal gibi. Ama boy önemli bir faktördür. Ben şahsen ilk bakışta boyu uzun kalıbı geniş olan kişilerin sözü dinlenir derim. Benden kısa birinin sözü yerine uzun ve heybetli birini kıyaslayınca ilk bakışta kazanan belli

1
    0 Yorumla
  • gamboçyalı
    gamboçyalı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 54%
    +1 yıl

Mustafa Kemalin boyu 1.70 di. Bir çok dünyada tanınan komutan ve liderlerinde genelde boyu tarihten bu yana genelde bu sekildedır.
    Putin sanırım 1.65 gibi.

1
    2 Yorumla
    • denizisevenkiz123
      denizisevenkiz123
      +1 yıl

Mustafa Kemal Atatürk'ün boyu 1.74

Yorumla
    • gamboçyalı
      gamboçyalı
      +1 yıl

Peki

Yorumla
  • senEnes
    senEnes Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 65%
    +1 yıl

Benim boyum 1.72 eşimin boyu 1.56 hiç bir sorun yok eşim içinde benim için de..

Fazla takmayın kafanıza

3
    0 Yorumla
  • Savas86
    Savas86 Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

Ben 176 yim gayet iyiyim. Erkekte bakılan başka şeyler var. Omuz genişliği. Çoğunuz bunu atladınız. Yürürken olan heybet oradan gelir. İman tahtası geniş olmalı. Gücü kuvveti yerinde olmalı.

0
    0 Yorumla
  • melikysss
    melikysss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

İdeal. Bir de kalıba göre de değişiklik gösterir. Bazıları 1.75 der ama zayıftır falan o kadar durmaz, ama genel olarak 1.75 iyidir. Senin boyunda benim gibi ve 1.75 ideal karşı tarafta.

0
    0 Yorumla
  • Luciferingunlugu
    Luciferingunlugu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 70%
    +1 yıl

Ideal, ben sevgilimle aynı boydayim bu kadar takmıyorum yani. Boy mevzusunu bu kadar önemsemeyinnn

3
    0 Yorumla
  • Kurabikkk
    Kurabikkk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 87%
    +1 yıl

Benimde seninle boyum aynı eşim 1.90 boyu perde asmaktan başka birşeye yaramıyor 😪 1.75 iyi bence takilcak bir boy degil

3
    0 Yorumla
  • AdimLazimMii
    AdimLazimMii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 30%
    +1 yıl

Kalbi güzel olsun. Ayrıca eski erkek arkadaşımla aynı boy oranına sahiptik çok tatlı duruyorduk dışardan 🥰

1
    0 Yorumla
  • Designer10
    Designer10 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Boğa burcu kadınları haricindeki bütün kadınlar için 1.75 erkek idealdir. Boğa burcu kadınları 1.50 boyuyla yanında 2.00 erkek isteyen ender türlerdir.

6
    31 Yorumla
    • bcdyzi34
      bcdyzi34
      +1 yıl

Kardeşim sen neler yaşadın öyle neler yaşattılar 😅

Yorumla
    • Designer10
      Designer10
      +1 yıl

😂😂

Yorumla
    • Anara__
      Anara__
      +1 yıl

Yooo

Yorumla
    • Designer10
      Designer10
      +1 yıl

Anara Boğa burcu musun?

Yorumla
    • Anara__
      Anara__
      +1 yıl

Aslan burcuyum.

Yorumla
    • bcdyzi34
      bcdyzi34
      +1 yıl

Kardeşim yapma üzerler seni 😂

Yorumla
    • Designer10
      Designer10
      +1 yıl

Aslan burclari da tam tersi. Onlar da kisa kaldim Diye tribe girerler. Etek altina topukluyla falan farki kapatmaya calisirlar. En zeki fakat en egolu karakterdir. Yukardan bakmayi severler

Yorumla
    • Designer10
      Designer10
      +1 yıl

Bcdyzi34 kardeşim sende başak oğlak boğa dan birisin. Boğa veya oğlak daha yüksek ihtimal. Doğru mu

Yorumla
    • Anara__
      Anara__
      +1 yıl

Yalnışınız var. Aslan burcu kadlnı her bakımdan karşısında güçlü bir partner ister. Çünkü aslan güce aşık bir burçtur. Herhangi bir konuda benden alt olan bir adamı ne yapayım)

Yorumla
    • bcdyzi34
      bcdyzi34
      +1 yıl

Hayır hocam 3 burç saydın ama terazi burcuyum, bilemedin :)

Yorumla
    • Designer10
      Designer10
      +1 yıl

Doğru anara. Fakat aslan burçları yoneticidir. Yanlarina yonetebilecekleri bir partner seçerler. O yüzden kendi grubu içinde koç la aşık atamazlar. Bı yay la en ideali yakalamış olurlar. Ama yay yonetilen olmak durumunda kalır. Su gruplarını zaten ezer geçerler.

Yorumla
    • Designer10
      Designer10
      +1 yıl

Bcdyzzi34 yükselen alçalan durumlarini biliyor musun peki?

Yorumla
    • Designer10
      Designer10
      +1 yıl

Anara o güç büyük ölçüde maddi güç tür. Tabi karakter ve otorite gücü de önemli eğer partnerini zayif görürse aslan Burcu kadini onu ezip geçer. Biliyorum

Yorumla
    • bcdyzi34
      bcdyzi34
      +1 yıl

Yükselen asansör değil bak alçalan duvarlar 😂 yok be birader o kadar bilmem

Yorumla
    • Anara__
      Anara__
      +1 yıl

Evet çok haklısınız. Yön göstermeye ihtiyacı olan adamı maalesef yönetiyoruz. Yani hatayı görüpte tabii olmuyoruz. Yani en azında ben öyle yaparım. Ama asla istediğim bu değildir. Ben zekasına, karakterine hayran olduğum ve yönetmek zorunda olmadığım, zekasına ve kararlarına çok sayğı duyduğum bir adamla olmayı tercih ederim. Yöbettiğim adama asla bağlanmam, ciddiye almam.

Yorumla
    • Anara__
      Anara__
      +1 yıl

Hahahah evet doğru biliyorsunuz) o güç ilk önce mental, duygu, zeka.. Klsaca hepsini barındıran güçtür) statü ve maddi güç bunlardan sonra gelir. Maddi gücün önemide, parasını bana yedirsin anlamında değildir. Sadece imajını güçlü gösterir. Parasızlık acziyettir ve ben erkekte asla acizliği sevmem.

Yorumla
    • Designer10
      Designer10
      +1 yıl

Tam bir aslan burcusunuz Anara hanim. Su gruplari baştan size kapilabilirler. Onlarin sizin agirbasliliginizdan. Oturmasini kalkmasini bilmenizden. Dikkat çekici ve zeki olusunuzdan çok etkilenir. Ve kendilerine yazik ederler. Size hicbisey olmaz. Onlari kendinizden uzak tutmalisiniz. Sizin için en ideali bir Yay erkegidir. Ruh eşiniz olabilecek tek burç tur.

Yorumla
    • Sakaryalim
      Sakaryalim
      +1 yıl

Hakikaten ne yaşatmış dedim ya..

@Anara__

Aslan burcu olmayı seviyorum. Ne güzel açıklamış ya 🦁🦁

Yorumla
    • Anara__
      Anara__
      +1 yıl

Evet aslan burcundaki tüm özellikleri taşıyorum. Bazılarını daha fazla)

Yorumla
    • Anara__
      Anara__
      +1 yıl

Su grubuna çok yazık oldu🙂

Yorumla
    • Designer10
      Designer10
      +1 yıl

Anara hanim. Bi balığın üstüne basip geçtiniz değil mi 🐟

Yorumla
    • Anara__
      Anara__
      +1 yıl

Basıp geçmek demeyelimde.. Üzerimde etki bırakmayan bir burç diyelim. Kızı erkeği farketmez.. Genel olarak hiç bir kimseyi umursayan bir insan değilim. (İstisnalar hariç) Herkes gitse yine ben bana yeterim, ben o kadar değerliyimki, insanların gidişini göremiyorum bile. İşığım hepsini kapatıyor. O kadar hayatımın merkezindeyimki, kendimden başka kimseyi göremiyorum. Bu yüzden en yakınlarımın bile bana sırtını dönmesi asla umurumda olamıyor. Bunu sezdiğim anda onlardan önce ben kapıyı gösteriyorum. Bana kızıp, küsüp irtibatı habersizce kesen birine asla dönüp sormam bile nasıl böyle yaparsın? Diye. Sessizce silerim. Sanki hiç hayatımda varolmamış gibi. Bu güne kadar hayatımdan kim gitmişse aynı tavrı gösterdim. Tenezzül dahi etmem.

Yorumla
    • Designer10
      Designer10
      +1 yıl

Anara hanim. Bir balik olarak ben sessizce kapiya yoneliyorum. 🙂 Değerli yorumlariniz ve verdiğiniz katkılar için teşekkür ederim. Astroloji çalışmama yardımcı oldunuz. Tekrardan teşekkürler. Size önerim tekrarlıyorum kesinlikle Yay Burcu Erkeği.

Yorumla
    • Anara__
      Anara__
      +1 yıl

Bu arada bahsettiğim burç yengeç burcu. Ama tabii olmayan yengeçte tanıdım. Saygım var böyle insanlara) aslan burcunu alt etmek istiyorsanız ne kadar sertlik görürseniz asla geri çekilmeyin. Baktınız olmuyor, terk edin. Bu bir aslana karşısında güçlü karakter var mesajını verir ve hayranlık uyandırır.

Yorumla
    • Anara__
      Anara__
      +1 yıl

Asıl ben teşekkür ederim)

Yorumla
    • İbrahim_Kaan_Renef
      İbrahim_Kaan_Renef
      +1 yıl

Dostum Boğa burcu kadınları boy oranları genel olarak %70 lik kısım 1.60 1.65 boylarında oluyorlar kalan kısım 1.70 taş çatlasın yani Boğa kadını 1.70 1.75 1.80 lik erkeklere bile aşık olurlar yeter ki karşılarındaki erkek adam gibi erkek gibi davranırsa hareket davranışlarına dikkat ederse o zaman bağlanır sevdikleri zaman tam severler tutkuludurlar sadıktırlar ihaneti yalanı sevmezler ben Akrep burcu olarak öyleyim tutkuluyum merhametli güçlü sabırlı bir karaktere sahibim yalan ihanet iki yüzlülük en nefret ettiğim özelliklerdir Akrep erkekleri dışarıdan sessiz sakin görünür ama Kalbinde fırtınalar kopan bir burçtur ihanete uğrarsa biri onun damarına basarsa o kişinin Azrail'i olurlar ama özünde sessiz sakin Melek gibidirler bir Akrep burcu olarak adamına göre davranırım erkek kadın fark etmiyor benim için öncelikle İnsan olmayı öğrenecek özellikle Kibirli egolu kendini beğenmişlere karşı tahammülüm yok ayrıca Akrep burcu olarak çoğu insanlar bana dikkatlice bakıp incelerler yüzümü vücudumu boyum da 1.75 Erkekler Kadınlar dahil olmak üzere dikkatlerini çekerim şeytan tüyü olur biz Akrep burcu insanlarında dediğim gibi seversem tam severim kalbimi açarım ama Kalbimi paramparça eden olursa o kişiye Dünyayı dar ederim.

Yorumla
    • Designer10
      Designer10
      +1 yıl

Bende bir balik olarak akrep kızı hayal ederim. Sevmesini aşık olmasını en iyi onlar bilir. Sevdiğini sahiplenir kıskanır. Aşik olduğu insanı merkezine alir. Benim kendi arkadaş grubumda da çoğunluk akreplerdir. Hem dost olarak severim akrepleri hem eş olarak isterim. Biz biliriz birbirimizi ibrahim kaan renef kardeşim. Eyvallah bu güzel yorumun için

Yorumla
    • TokEvinAçKedisi_
      TokEvinAçKedisi_
      +1 yıl

Valla ben bi buçuk metre değilim 😃😃😃

Yorumla
    • Designer10
      Designer10
      +1 yıl

Tok evin aç kendisi. 1.60 ta kabul edilir. Sıkıntı yok. 3 ün 5 in lafi olmaz 😀😀😀

Yorumla
    • TokEvinAçKedisi_
      TokEvinAçKedisi_
      +1 yıl

O da değilim de neyse ben istisna bi prenses olarak kalayım 😃

Yorumla
    • Designer10
      Designer10
      +1 yıl

Türk standartlarinda bayanlar için 1.70 ve üzeri istisna olarak kabul edilir. 1.80 ve üzeri işe çok ama çok nadir görülür. Tok evin aç kedisi. İstisna kategorisinde iseniz değerini bilin 😀

Yorumla
  • Sorusorandedektifkız
    Sorusorandedektifkız Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Senin boyuna göre biraz kısa sayılır 1.75 erkek için ortalama boy ki zaten seviyorsan tanımak istiyorsan boya takılmak saçmalık

1
    0 Yorumla
  • yvz1903
    yvz1903 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 94%
    +1 yıl

Benim boyum 1.72 umursamıyorum hala böyle şeylere takılan var mı?

2
    0 Yorumla
  • Dilers
    Dilers Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 40%
    +1 yıl

Sen de soruyu sorarken ideal olmadığını biliyorsun, benim 15 yaşında kızım var 1.71 cm, benim boyum 1.84, 1.75 bir erkek için kısa bir ölçüdür

0
    0 Yorumla
  • ByCıLız
    ByCıLız Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı.

Ben de 175 boyundayım kendimi kısa görüyorum ama boyun hiçbir önemi yok dış görünüşe aldanmıyorum çünkü gelip geçici garantisi yok önemli olan iyi bir insan olmak insanı insan yapan karakteridir

0
    1 Yorumla
    • topline
      topline
      +1 yıl

Kısa değil ya tr ortalaması 173 zaten

Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 912 cevap paylaştı.

İnsanların onun ideal olup olmadığını düşünmesine göre mi ilişkini surdureceksin? Velev ki ideal değil kısa dedim ne yapacaksın 😂

0
    0 Yorumla
  • ölümmmeleğiii
    ölümmmeleğiii Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 523 cevap paylaştı.

Benim boyum 160 eşimin 182 uyurken eşime sarılıyorum karşımda muhatap yok diyor boyum kısa geliyormuş🤣🤣 gayet iyisiniz

0
    0 Yorumla
  • Dogu1985
    Dogu1985 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 77%
    +1 yıl

bencede gayet iyisiniz, bende 1.78 im, ama yeni nesil çok uzun gerçekten kızlar bile, insan ufacık kalıyor :)

0
    0 Yorumla
  • MoRTeamRFB
    MoRTeamRFB Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 60%
    +1 yıl

Sizden kısa olmadikca size göre idealdir diye düşünüyorum bende. Kadının yanında kısa duran erkek garip geliyor

0
    0 Yorumla
  • laraaaakara_
    laraaaakara_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 93%
    +1 yıl

Bence kızın boyundan kısa olmamalı güzel durmuyor. 1.75 kısa uzun değilde kıza göre nasıl olarak bakıyorum. Ben 1.63 olduğum için ideal geliyor.

0
    0 Yorumla
  • Biyıldız
    Biyıldız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl

170aşağısı kısa denebilir 180e kadar normaldir sonrası uzun oluyor işte. Ama önemli olan akıl boyudur

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

180 altı erkek kısadır eril enerjisi düşüktür. İstediği kadar yakışıklı olsun karizması yoktur.

3
    9 Yorumla
    • birvarmısbiryokmus64
      birvarmısbiryokmus64
      +1 yıl

bu gorusu paylaşan adam insallah 1.80 üstüdür

Yorumla
    • SasukeUchihaxD
      SasukeUchihaxD
      +1 yıl

Eril enerjisi düşük diyorsan tekrar düşün.160larda boy ortalaması olan ve nufusda ilk 10da olan ülkeler var, sence eril enerjisi düşük olsa öylemi olurdu.🤣Senden 100taneyi cebinden cikaracak adam Naim Süleymanoglu 150lerdeydi boyu ama adamın sampiyonlukları vucut gelistirmesi dunya sampiyonlugu sence eril enerjisi dusuk oldugu icinmiydi? Sen Cahilistan da yaşa gizli uye.😃

Yorumla
    • birvarmısbiryokmus64
      birvarmısbiryokmus64
      +1 yıl

1 cumleye 10 cumle alacagımı bilseydim yazmazdım herhalde. ayrıca gercekten yazdıgını okumadım. maalesef

Yorumla
    • birvarmısbiryokmus64
      birvarmısbiryokmus64
      +1 yıl

ay elflwöcplwlc dur sen bana yazmadın dimi

Yorumla
    • birvarmısbiryokmus64
      birvarmısbiryokmus64
      +1 yıl

bana yanıt verdin diye bildirim geldı bende ne alaka ben kptu biseu yazmadım ki dedim

Yorumla
    • birvarmısbiryokmus64
      birvarmısbiryokmus64
      +1 yıl

haklısın kardesım bu arada eril enerjiyle boyun ne alakası varsa. ben etrafımda kısa boyle ama cok karızma ve yakısıklı erkekler tanıyorum. sadece kısa boyle erkekler genel olarak kızlar tarafından tercih edilmedıgı icin boyle sacma dusuncelere yol acıyor maalesef

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@birvarmısbiryokmus64 Bire bir alakası var. Kısa adam en fazla tatlı sempatik olur karizmayla enerjiyle olayı olmaz. Boyum 188 ayrıca 175 olsa aynı eril enerji ve karizmaya sahip olamazdım.

Yorumla
    • birvarmısbiryokmus64
      birvarmısbiryokmus64
      +1 yıl

tamam sensin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@birvarmısbiryokmus64 Gerçekten benim haklısın

Yorumla
  • UranüslüGeldi
    UranüslüGeldi Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 374 cevap paylaştı.

Senin boyuna göre gayet uzun ideal
    Ben ve benim boylarımda kadınlar için kısa. Ben 173 benim boyum

0
    0 Yorumla
  • theumbrellaacedemy
    theumbrellaacedemy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 90%
    +1 yıl

Seviyorsan yeterli. Etkilenip etkilenmemen önemli olan.

1
    0 Yorumla
  • Pelin73748
    Pelin73748 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Bence ideal boya bu kadar takılmayın önemli olan size karşı davranışı

1
    0 Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Bende 1.62 yim , karşıma çıkanlar da maşallah 1 80 alti değil...🙄🙄

1
    6 Yorumla
    • gokyuzunndee
      gokyuzunndee
      +1 yıl

Maşallah karşına ne kadar çok çıkıyorlarsa artık

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      +1 yıl

@gokyuzunndee karşıma çıkanlar değil benim kimi istediğim önemli. Mezhebi geniş olsak herkes e Pist desek yüzümüzde ne nur kalırdı ne karakterimiz. Bu konuda kendimi çok temiz hissediyorum. Ve sanırım bu nesile çok fazlayım.

Yorumla
    • gokyuzunndee
      gokyuzunndee
      +1 yıl

Ee gel bir de döv. Sana öyle bir şey demedim ki, yorumuna istinaden söyledim. Fazla olduğunu biliyorum zaten 🌼

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      +1 yıl

@gokyuzunndee 🤫

Yorumla
    • pwproerjke
      pwproerjke
      +1 yıl

1.80 altı adamı karşına çıkartmazsın zaten

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      +1 yıl

@pwproerjke amaç nedir bunu yazmandaki

Yorumla
  • SpunkyChick1
    SpunkyChick1 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 381 cevap paylaştı.

Ben çok uzun boylu erkeklerden hoşlanmıyorum, yüzleri çirkin oluyor bence.

4
    0 Yorumla
  • neredeydiiinn
    neredeydiiinn Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 84%
    +1 yıl

Güzel ya bizde öyleyiz boy karın doyurmuyor diyelim 😂

2
    0 Yorumla
  • The_Muallime
    The_Muallime Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Kısa evet, 1.77 ideal ama😍 sarılınca olmam gereken yerde olurum @cilgin-haritaci ❤️

1
    3 Yorumla
    • cilgin-haritaci
      cilgin-haritaci
      +1 yıl

Biliyosun olman gereken yeri 😍😍❤️❤️

Yorumla
    • The_Muallime
      The_Muallime
      +1 yıl

Son 62 ❤️

Yorumla
    • cilgin-haritaci
      cilgin-haritaci
      +1 yıl

Eriyoorr... Kavuşmamız adım adım yaklaşıyor ❤️❤️

Yorumla
  • Gzz00
    Gzz00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Ekonomik paket iyidir 😂 faturası ağır olmaz, çok dikkat çekmez 😂

1
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Benim için kısa sayılır evet. 3 cm fark olur arada..

1
    0 Yorumla
  • Degisik_-_
    Degisik_-_ Takip Et
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 591 cevap paylaştı.

Aranızda 12cm var. Yanyanayken Telefonla mı konuşmak istiyorsun. Abartmayın

1
    0 Yorumla
  • Sakaryalim
    Sakaryalim Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı.

Yo neden kısa olsun ki.
    Türk erkeğinin standart boy uzunluğu

1
    0 Yorumla
  • _Güneş____00
    _Güneş____00 Takip Et
    +1 yıl

Doğruyu diyorsa normal ama 1 80 boyu olduğunu diyen erkekler hep benden kısa çıkıyor.

1
    0 Yorumla
  • ben_bilmemki
    ben_bilmemki Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 93%
    +1 yıl

Ortalama bi boy. Senin boyun icin de gayet uygun. Sahsi fikrimse kisa

1
    0 Yorumla
  • Uykucuu88
    Uykucuu88 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Gayet iyi aranızdaki boy farkı bu zamanda herkes 1.90 istiyor ama aşırı saçma ya

1
    0 Yorumla
  • MaşaKocaAyıı
    MaşaKocaAyıı Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Benim boyuma kısa gelir. Beni 1,85 erkek ancak kurtarır😂

1
    0 Yorumla
  • karaşimşek47
    karaşimşek47 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

bana gore fiziksel ozellikle bostur ama bir erkekte 1.75 boy ideal kadinsa ise 1.65 baya uyi

1
    0 Yorumla
  • Kardelen236
    Kardelen236 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Bence kısa değil. Zaten boy dedigin ne ki? Karakteri güzel olsun.

1
    0 Yorumla
  • Edarella_
    Edarella_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 90%
    +1 yıl

aslında ideal ama sen topuklu giyersen belki sırıtabilir

0
    0 Yorumla
  • HAYATveİNSAN
    HAYATveİNSAN Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 91%
    +1 yıl

Benim penis 20 cm kalınlığıda çok iyi.. boyumda 1.74 mis gibi çok şükür..

0
    2 Yorumla
    • SasukeUchihaxD
      SasukeUchihaxD
      +1 yıl

Ötekinide sormadı kimse ama. Yasaklama falan yersin.

Yorumla
    • HAYATveİNSAN
      HAYATveİNSAN
      +1 yıl

Sıkıntı yok

Yorumla
  • moonlight012
    moonlight012 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 765 cevap paylaştı.

Ortalamaya göre ideal ama bana göre değil çünkü benim boyum da 175

0
    0 Yorumla
  • NoShow
    NoShow Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Vallahi bildiğim kadarıyla ortalama en kısa veya normali 1.75 Türk Erkeğinin boyu

0
    0 Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı.

devede de boy var ama eşek önden gider boy hiç önemi olmayan bir durum

0
    0 Yorumla
  • rossman
    rossman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 122 , eic 47%
    +1 yıl

Valla bnim boyum 170 bna gelen kisiler en fazla 183 onun dışında olmadı hep kısa bnce boy önemli

0
    0 Yorumla
  • TokEvinAçKedisi_
    TokEvinAçKedisi_ Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 476 cevap paylaştı.

Bence orta sana göre normal. Ben istemem ama siz yakışırsınız

0
    0 Yorumla
  • Kutay38382
    Kutay38382 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 67%
    +1 yıl

İdeal bence kadınlarda öyle uzun olsa var mı öyle uzun boylu zarif bir bayan

0
    0 Yorumla
  • Cansufb89
    Cansufb89 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Ben kendim 1,70 olduğum için bana göre kısa tabi. Türkiye'ye gore ortalama

0
    0 Yorumla
  • mehmetsercan06
    mehmetsercan06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 681 cevap paylaştı.

ideal bence ben 1 69 boyum ama 1.75 gayet iyi bi boy uzun bile sayılır

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (273)
Devamını Gör(318)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Bir erkekte 1.75 boy kısa mı yoksa ideal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir erkek için 1.72 boy kısa mı? 28 cevap verildi
1.75 boy bir erkek için kısa mı? 212 cevap verildi
Erkekte 1.70 boy yeterli mi yoksa çok mu kısa? 13 cevap verildi
1.77 cm erkek için kısa mı? 220 cevap verildi
Bir erkek için 1.73 boy kısa mıdır? 32 cevap verildi
Erkek için 1.67 boy kısa mıdır? 35 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨