benim boyum 163. erkek arkadaşım 175. bence gayet ideal sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Boy, kişisel tercihler ve standartların ötesinde değişkenlik gösteren bir konudur. 1.75 boyundaki bir erkek, dünya genelinde ortalama kabul edilen boy ortalamasına oldukça yakın bir boydur. Birçok insan için ideal veya idealin yakını olarak kabul edilebilir. Ancak boy tercihi kişiden kişiye değişebilir. Kimileri için daha kısa, kimileri için daha uzun boy ideal olabilir. Önemli olan, kendinizi rahat ve mutlu hissettiğiniz bir boyda olmanızdır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKısa değil. Kısa boy demek;sağlık açısından problem sayılan sekilde olan demektir. Yani insan sağlığında söz sahibi mercilerden olmayan insanların"benceleriyle"bir ölçüm miktarına kısa veya uzun olarak kabul edilemez.
Tıbbı referans almak doğrusudur.
"Tıbben erkeklerde 1.65'in, kadınlarda ise 1.50'nin altı kısa boy olarak kabul edilir. "
Yıllarını bu bilgilere erismeye ortaya dokmeye vermiş Profesörler varken,3 5 flörtöz liselinin "170 e 175 e"kısa veya uzun diye yorumlar yapıp bencillikleri hariç sebebsiz yere elestiri dizmesi veya sebebsiz yere övmesini dinlemek dusunulemez.
Yani flortöz kisinin saglikliligina gore değil kendi bencelerine/bencilligine göre ya insanlara gaz veriyor ya da kötüleyip tuğkakaymışsın gibi vaziyete iteliyor. Yani bir kac flortözün/zamparanın lafina inanmak yerine o profesörlere inanmanız sizin icin hayırlıdır. Çünkü adamlar ilim adamı ve her insanin sagligi icin kendi ömürlerini yiyor feda ediyor.
Özetle cevabım;170 165 175 180 kısa değil, sağlıklı erkek boylarıdır.95 Yorumla- +1 yıl
Peki Ben 46 Numara Ayakkabı Giyiyorum benim boyda 180 arası o nasıl oluyor 190 bir tanıdık var 42 numara ayakkabı giyiyor
- +1 yıl
Kilon ve/veya genetik faktör olabilir. Kilo arttikca ayak genisler numara artar, boy uzadikcada oyle, yani genetiginde etkisi var. O konuları derinlemesine fazla arastirmadim.
- +1 yıl
Sorun şu kilolu da değilim 70 kiloyum en fazla
- +1 yıl
Araştır. Ama belliki genetik bir faktör bu.
- +1 yıl
Dayımın Ayaklarıda Büyük Ona Çekmiş Ayaklarım Demekki Ama Ayaklarım Düz Taban Değil Mısır Ayaklıyım
+1 yılEğer böyle şeyleri takan biri değilsen , bence sorun değil gerçek anlamda zevkler ve renkler tartışılmaz; kimi uzun boy seviyordur ki o kişin en doğal hakkı, yani istemesi gayet normal, kadın/erkek fark etmez örneğin: Erkeklerin bazıları mesala zayıf severken bazısı balık etli , ben bunu normal karşılıyorum çünkü insan doğasında var (seçicilik) bence. Önemli olan bu sebepten ötürü red edilecekse en nazik ve kesinlikle doğru bir tavır ile edilmeli, karışdakini kırmamak için elinden geleni yapmak. Çok uzattım neyse size tekrardan geleyim dedim gibi böyle belli başlı istekleriniz yoksa ve en önemlisi saygılı bir biçimde bir ilişkiniz ve sevginiz varsa sorun olacağını düşünüyorum. Çünkü yaşlanınca güzelliktir, boydur, postur bunlar geçer gider.
10 Yorumla
Aslında normal, ama ben 170 boyundayım ve benden 5 cm uzun olması benimle aynı boyda olması gibi bir şey olur hele topuklu giydiğimde şansı yok yanımda. 💁🏻♀️
03 Yorumla- +1 yıl
Ama esit boy da guzel gorunum sağlamaz mi?
- +1 yıl
Bilemedim ki. Ben 175'im sevgilim 174. Eli ayağı her turlu benden buyuk oluyor ama cocuklarimizin uzun olacagini düşündüğüm icin uyur diye dusundum bilemedim ama mesela 170 erkek 175 kız esiri absurt olur
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
195
Cevap
138Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,6b cevap paylaştı.
u +1 yılGenel olarak, Türkiye'de erkek ortalama boyu 1.76'dır. Bu durumda, 1.75 boy, ortalamanın biraz altındadır. Ancak, bu boyu kısa olarak nitelendirmek doğru olmaz. Çünkü, 1.75 boy, Türkiye'de yaşayan erkeklerin %75'inden daha uzundur. Ideal boy ise, kişinin kendinden ve çevresindeki insanlardan memnun olduğu boydur. Bu nedenle, 1.75 boy, bir erkek için ideal boy olabilir. Örneğin, bir erkek, 1.75 boyunu kendisi için yeterli buluyorsa, bu boy onun için idealdir. 1.75 boy, bir erkek için kısa değil, ideal veya ortalama bir boydur. Bu boyu kısa olarak nitelendirmek için, kişinin kendinden veya çevresindeki insanlardan memnun olmaması gerekir.
20 Yorumla 1.75 boy erkek için kısa, kız için baya uzundur ve senin sevgilinle arandaki boy farkı çok normal sana göre kısa değil. Sen 1.55 olup 1.85-1.90 isteyen kızlara bakma. Onlar hakkı olmayanı istiyorlar. Kendilerinde olmayanı bir erkekle kapatmaya çalışıyorlar, gülünç doğrusu. Sizin aranızda sorun yok, 12 cm uzun senden ve gayet iyi.
60 YorumlaBende bi erkek şu kadar boyunda olmalı diye bişey yok. Herkes kendine göre birini bulsun kapansın olay. 1.55 boyunda bi kıza 1.63 boyunda bi erkek örneğin. 1.70 kıza 1.80 olarak düşünebiliriz. Böyle düşününce kalıplardan çıkmış olursunuz. Her erkek 1.80 olsa 1.55 kızlar yanında çocuk kalır doğanın dengesi 🙄
50 YorumlaBazı kadınlar gercekten saçmalıyor. Arada 13 14 santim var, ama erkese kısa diyebiliyor. Bazısı 1.70 kendini bayağı bayağı uzun sanıyor. Erkek illaki uzun olsun diyen kadınlar da bence kendini beğenmişlik var. Çünkü hepsi kendini dünyanın en güzeli ya da manken gibi görüyor. Çevremde bir sürü kısa erkek, uzun kadın olan çiftler gördüm ve inanır mısınız o kadınlara bayılıyorum. Böyle bir karaktere sahip oldukları için. Ego sıfır.
80 Yorumla
+1 yılYa böyle şeylere neden takılıyorsunuz ki bunlar göreceli şeyler yani 1.75 kısa mi diye sormuşsunuz bulunduğunuz ortamda herkes 2 metre ise kosa diyebilirsiniz ve ya ortalama 1.55 1.60 ise uzun boşversenize birbirinize yakışıyorsanız böyle şeylere takılmamanız lazım
20 Yorumla
+1 yılBence her şey boy değil. Mesela erkek arkadaşın spor yapıyorsa vücut geliştiriyorsa boyu sırıtmaz. Türkiyedeki çoğu kız 180 altı erkekleri kısa buluyo. Bu gayet normal. Boy bir erkeği en çekici yapan şey. Bende isterim tabi 180e yakın boyu olan birini😄
Öncelik boy olmasın karakter olsun. Ben 183 boyunda biriyle de sevgili oldum adam çıkmadı. 173 boyunda biriyle sevgiliyim adam gibi adam yani..44 Yorumla- +1 yıl
Türkçe meal 1.83 beni skip attı sonra 1.73 boyunda bir simpi duygusal tampon yapmak için onla sevgili oldum ve tekrar 1.80 üstü bulunca o 1.73 ü bırakacam.
- +1 yıl
Yaw s! kt! r git oe
- +1 yıl
Gerçekler işine gelmedi tabi :d
- +1 yıl
Aynen knk
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani 1.60 boyunda bir insanın 1.75 boyundaki bir insana kısa demesi tam bir beyinsizlik göstergesidir saçma saçma tartışmalar yaratıyorlar örn: bir kişi 1.50-1.60 boyunda ise 185 190 karşı cins istemesi aptallıktır kendinden 10 15 cm uzun birini seçmesi daha uyumlu çift olmalarını sağlayacaklardır ama şu bazı Tc kızlarında boy algısını kıramadık
710 Yorumla- +1 yıl
Tc kizlariyla bı alakasi yok. Boğa burcu kadinlarinin kafasi bu. Büyük olan güçlüdür algısına sahipler. Pazarda bile domatesin irisini seçerler onlar. Ama karaker ozellikleri harikadir. Şahsen seviyorum ozelliklerini
- +1 yıl
Hiç kimseyi aşağılamadığı sürece uzun boylu erkek istemenin nesi kötü ki? Her insanın kriteri vardır.
- +1 yıl
DedektifMinnie boğa Burcu musunuz?
- +1 yıl
Balık.
- +1 yıl
İyilik meleği. Mazlumun arkadaşı. Dertlilerin yoldaşı. İyi kalpli balıklar. Herkesi kendileri gibi sandiklari için çabuk güvenip çabuk aldanirlar. Paralel evrende yaşarlar. Kendi dünyaları vardır. Ordan hiç çıkmak istemezler. Dalip dalip giderler. Cabuk alınırlar. Kirilganlar. Son derece kibar ve naif tir. Baliklar. Genellikle evcil kedisi köpeği kuşu. Evcil hayvanlari olur. Doğru mu DedektifMinnie
- +1 yıl
Herkese güvenmeyiz. Güvenmek zordur. Olgunlaşmamış bir balık hayallerinden çıkmak istemez ama olgunlaşmış bir balık hem gerçek dünyaya adapte olur hem de hayal kurar. Kırılgan, naif ve kibar olduğu doğrudur. Kedi köpeği sever ama benim yok şu an. İstiyorum.
- +1 yıl
DedektifMinnie. Doğru söylediniz. Herkese güvenmeyin. Çünkü hislerimiz çok güçlüdür. Kişiyi görür görmez analizini yapariz. Ve genellikle de hakli çıkarız. Ama istediğiniz kadar olgunlasin. Ama yinede iyilik tarafimiz güçlü olduğundan en büyük kazığı kendi yakinlarimizdan yeriz. Çünkü beklemeyiz.
- +1 yıl
Bu dediklerin doğru.
- +1 yıl
Kendimden biliyorum çünkü
Boy konusu burç konusu konuşan beyinler ya bırakın ilişkinin gidişatına kendinizi daha önemli neler var önemsiz şeyleri sorunmuş olabilirmiş diye konuşuyorsunuz bitmedi şu şekilli bakış açınız.
40 Yorumla
+1 yılİdeal tabiki. Boyu yalnızca erkeğin ya da kadının olarak düşünmemek lazım. İkinizinde boyu hem iyi hem birbirine denk.155'in yanına 195 adam kolay kolay yakışmaz bence öyle düşün.
41 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca anlaşmak, sevmek, iyi biri olması boydan daha önemli şeyler. Genel olarak yazıyorum ciddi ilişki isteyen biri her şeyden önce bunlara dikkat etmeli. Mutluluklar 🌼
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neye göre ideal modellik, askerlik, hostluk?
Sevgilinle uyumunuz gayet iyi topuklu giysen de farketmez ancak yaratılış da ideallik kavramı çok saçma değil mi insanlar bunu seçemiyor. 🤷🏻♀️30 YorumlaBenim boy takıntım var. Boyum 175, 185 altı erkekler cok kısa kalıyor bana göre çünkü kadın ve erkek boyları farklı, 170 kızla 179 erkek aynı olmuyor. Nişanlım 196 boyunda tam ideal oldu bizim için. Böyle bir soru geliyorsa aklına olmaz bence çünkü bir kere böyle bir sorunu dusunduysen ilerleyen zamanlarda kompleks haline gelecek.
30 Yorumlaşöyle açıklayım normal şartlarda bi kız 175 olduğumda 190 mış gibi gözüküyo fakat erkekler 175 olduğunda asla kadınlarda durduğu gibi durmuyo kısa geliyo göze ama tabiki kısa bi boy değil ayrıca seviyosanız boyun bi önemide yok
01 YorumlaŞimdi şunu bilmek lazım, bir kadın 175 boyda uzun sayılıyor bu durumda da 175 erkek ortalama oluyor ama boyu 170 ise kısa olur tabiki ama 175 ise ortama bir boy kısa değil zaten senden uzun isterse kısa olsun senden sonuçta uzun.
00 Yorumla
+1 yılÖnemli değil diyenler yalan söylüyordur. Şu zamana göre 1.55 erkekle 1.65 kız yan yana gelince hem millet güler hem de erkek erkek gibi hissetmez, net. 1.75 ideal demek için kızın da boyunu bilmek gerek. Mesela 1.65 kız ise 1.75 erkek ideal gibi. Ama boy önemli bir faktördür. Ben şahsen ilk bakışta boyu uzun kalıbı geniş olan kişilerin sözü dinlenir derim. Benden kısa birinin sözü yerine uzun ve heybetli birini kıyaslayınca ilk bakışta kazanan belli
10 Yorumla
+1 yılMustafa Kemalin boyu 1.70 di. Bir çok dünyada tanınan komutan ve liderlerinde genelde boyu tarihten bu yana genelde bu sekildedır.
Putin sanırım 1.65 gibi.12 Yorumla- +1 yıl
Mustafa Kemal Atatürk'ün boyu 1.74
- +1 yıl
Peki
Benim boyum 1.72 eşimin boyu 1.56 hiç bir sorun yok eşim içinde benim için de..
Fazla takmayın kafanıza
30 YorumlaBen 176 yim gayet iyiyim. Erkekte bakılan başka şeyler var. Omuz genişliği. Çoğunuz bunu atladınız. Yürürken olan heybet oradan gelir. İman tahtası geniş olmalı. Gücü kuvveti yerinde olmalı.
00 Yorumlaİdeal. Bir de kalıba göre de değişiklik gösterir. Bazıları 1.75 der ama zayıftır falan o kadar durmaz, ama genel olarak 1.75 iyidir. Senin boyunda benim gibi ve 1.75 ideal karşı tarafta.
00 Yorumla
+1 yılIdeal, ben sevgilimle aynı boydayim bu kadar takmıyorum yani. Boy mevzusunu bu kadar önemsemeyinnn
30 YorumlaBenimde seninle boyum aynı eşim 1.90 boyu perde asmaktan başka birşeye yaramıyor 😪 1.75 iyi bence takilcak bir boy degil
30 Yorumla
+1 yılKalbi güzel olsun. Ayrıca eski erkek arkadaşımla aynı boy oranına sahiptik çok tatlı duruyorduk dışardan 🥰
10 Yorumla
+1 yılBoğa burcu kadınları haricindeki bütün kadınlar için 1.75 erkek idealdir. Boğa burcu kadınları 1.50 boyuyla yanında 2.00 erkek isteyen ender türlerdir.
631 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Anara Boğa burcu musun?
- +1 yıl
Aslan burclari da tam tersi. Onlar da kisa kaldim Diye tribe girerler. Etek altina topukluyla falan farki kapatmaya calisirlar. En zeki fakat en egolu karakterdir. Yukardan bakmayi severler
- +1 yıl
Bcdyzi34 kardeşim sende başak oğlak boğa dan birisin. Boğa veya oğlak daha yüksek ihtimal. Doğru mu
- +1 yıl
Doğru anara. Fakat aslan burçları yoneticidir. Yanlarina yonetebilecekleri bir partner seçerler. O yüzden kendi grubu içinde koç la aşık atamazlar. Bı yay la en ideali yakalamış olurlar. Ama yay yonetilen olmak durumunda kalır. Su gruplarını zaten ezer geçerler.
- +1 yıl
Bcdyzzi34 yükselen alçalan durumlarini biliyor musun peki?
- +1 yıl
Anara o güç büyük ölçüde maddi güç tür. Tabi karakter ve otorite gücü de önemli eğer partnerini zayif görürse aslan Burcu kadini onu ezip geçer. Biliyorum
- +1 yıl
Evet çok haklısınız. Yön göstermeye ihtiyacı olan adamı maalesef yönetiyoruz. Yani hatayı görüpte tabii olmuyoruz. Yani en azında ben öyle yaparım. Ama asla istediğim bu değildir. Ben zekasına, karakterine hayran olduğum ve yönetmek zorunda olmadığım, zekasına ve kararlarına çok sayğı duyduğum bir adamla olmayı tercih ederim. Yöbettiğim adama asla bağlanmam, ciddiye almam.
- +1 yıl
Hahahah evet doğru biliyorsunuz) o güç ilk önce mental, duygu, zeka.. Klsaca hepsini barındıran güçtür) statü ve maddi güç bunlardan sonra gelir. Maddi gücün önemide, parasını bana yedirsin anlamında değildir. Sadece imajını güçlü gösterir. Parasızlık acziyettir ve ben erkekte asla acizliği sevmem.
- +1 yıl
Tam bir aslan burcusunuz Anara hanim. Su gruplari baştan size kapilabilirler. Onlarin sizin agirbasliliginizdan. Oturmasini kalkmasini bilmenizden. Dikkat çekici ve zeki olusunuzdan çok etkilenir. Ve kendilerine yazik ederler. Size hicbisey olmaz. Onlari kendinizden uzak tutmalisiniz. Sizin için en ideali bir Yay erkegidir. Ruh eşiniz olabilecek tek burç tur.
- +1 yıl
- +1 yıl
Anara hanim. Bi balığın üstüne basip geçtiniz değil mi 🐟
- +1 yıl
Basıp geçmek demeyelimde.. Üzerimde etki bırakmayan bir burç diyelim. Kızı erkeği farketmez.. Genel olarak hiç bir kimseyi umursayan bir insan değilim. (İstisnalar hariç) Herkes gitse yine ben bana yeterim, ben o kadar değerliyimki, insanların gidişini göremiyorum bile. İşığım hepsini kapatıyor. O kadar hayatımın merkezindeyimki, kendimden başka kimseyi göremiyorum. Bu yüzden en yakınlarımın bile bana sırtını dönmesi asla umurumda olamıyor. Bunu sezdiğim anda onlardan önce ben kapıyı gösteriyorum. Bana kızıp, küsüp irtibatı habersizce kesen birine asla dönüp sormam bile nasıl böyle yaparsın? Diye. Sessizce silerim. Sanki hiç hayatımda varolmamış gibi. Bu güne kadar hayatımdan kim gitmişse aynı tavrı gösterdim. Tenezzül dahi etmem.
- +1 yıl
Anara hanim. Bir balik olarak ben sessizce kapiya yoneliyorum. 🙂 Değerli yorumlariniz ve verdiğiniz katkılar için teşekkür ederim. Astroloji çalışmama yardımcı oldunuz. Tekrardan teşekkürler. Size önerim tekrarlıyorum kesinlikle Yay Burcu Erkeği.
- +1 yıl
Bu arada bahsettiğim burç yengeç burcu. Ama tabii olmayan yengeçte tanıdım. Saygım var böyle insanlara) aslan burcunu alt etmek istiyorsanız ne kadar sertlik görürseniz asla geri çekilmeyin. Baktınız olmuyor, terk edin. Bu bir aslana karşısında güçlü karakter var mesajını verir ve hayranlık uyandırır.
- +1 yıl
Dostum Boğa burcu kadınları boy oranları genel olarak %70 lik kısım 1.60 1.65 boylarında oluyorlar kalan kısım 1.70 taş çatlasın yani Boğa kadını 1.70 1.75 1.80 lik erkeklere bile aşık olurlar yeter ki karşılarındaki erkek adam gibi erkek gibi davranırsa hareket davranışlarına dikkat ederse o zaman bağlanır sevdikleri zaman tam severler tutkuludurlar sadıktırlar ihaneti yalanı sevmezler ben Akrep burcu olarak öyleyim tutkuluyum merhametli güçlü sabırlı bir karaktere sahibim yalan ihanet iki yüzlülük en nefret ettiğim özelliklerdir Akrep erkekleri dışarıdan sessiz sakin görünür ama Kalbinde fırtınalar kopan bir burçtur ihanete uğrarsa biri onun damarına basarsa o kişinin Azrail'i olurlar ama özünde sessiz sakin Melek gibidirler bir Akrep burcu olarak adamına göre davranırım erkek kadın fark etmiyor benim için öncelikle İnsan olmayı öğrenecek özellikle Kibirli egolu kendini beğenmişlere karşı tahammülüm yok ayrıca Akrep burcu olarak çoğu insanlar bana dikkatlice bakıp incelerler yüzümü vücudumu boyum da 1.75 Erkekler Kadınlar dahil olmak üzere dikkatlerini çekerim şeytan tüyü olur biz Akrep burcu insanlarında dediğim gibi seversem tam severim kalbimi açarım ama Kalbimi paramparça eden olursa o kişiye Dünyayı dar ederim.
- +1 yıl
Bende bir balik olarak akrep kızı hayal ederim. Sevmesini aşık olmasını en iyi onlar bilir. Sevdiğini sahiplenir kıskanır. Aşik olduğu insanı merkezine alir. Benim kendi arkadaş grubumda da çoğunluk akreplerdir. Hem dost olarak severim akrepleri hem eş olarak isterim. Biz biliriz birbirimizi ibrahim kaan renef kardeşim. Eyvallah bu güzel yorumun için
- +1 yıl
Valla ben bi buçuk metre değilim 😃😃😃
- +1 yıl
Tok evin aç kendisi. 1.60 ta kabul edilir. Sıkıntı yok. 3 ün 5 in lafi olmaz 😀😀😀
- +1 yıl
O da değilim de neyse ben istisna bi prenses olarak kalayım 😃
- +1 yıl
Türk standartlarinda bayanlar için 1.70 ve üzeri istisna olarak kabul edilir. 1.80 ve üzeri işe çok ama çok nadir görülür. Tok evin aç kedisi. İstisna kategorisinde iseniz değerini bilin 😀
+1 yılSenin boyuna göre biraz kısa sayılır 1.75 erkek için ortalama boy ki zaten seviyorsan tanımak istiyorsan boya takılmak saçmalık
10 YorumlaBenim boyum 1.72 umursamıyorum hala böyle şeylere takılan var mı?
20 YorumlaSen de soruyu sorarken ideal olmadığını biliyorsun, benim 15 yaşında kızım var 1.71 cm, benim boyum 1.84, 1.75 bir erkek için kısa bir ölçüdür
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı. Ben de 175 boyundayım kendimi kısa görüyorum ama boyun hiçbir önemi yok dış görünüşe aldanmıyorum çünkü gelip geçici garantisi yok önemli olan iyi bir insan olmak insanı insan yapan karakteridir
01 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 912 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların onun ideal olup olmadığını düşünmesine göre mi ilişkini surdureceksin? Velev ki ideal değil kısa dedim ne yapacaksın 😂
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılBenim boyum 160 eşimin 182 uyurken eşime sarılıyorum karşımda muhatap yok diyor boyum kısa geliyormuş🤣🤣 gayet iyisiniz
00 Yorumla bencede gayet iyisiniz, bende 1.78 im, ama yeni nesil çok uzun gerçekten kızlar bile, insan ufacık kalıyor :)
00 Yorumla
+1 yılSizden kısa olmadikca size göre idealdir diye düşünüyorum bende. Kadının yanında kısa duran erkek garip geliyor
00 Yorumla
+1 yılBence kızın boyundan kısa olmamalı güzel durmuyor. 1.75 kısa uzun değilde kıza göre nasıl olarak bakıyorum. Ben 1.63 olduğum için ideal geliyor.
00 Yorumla170aşağısı kısa denebilir 180e kadar normaldir sonrası uzun oluyor işte. Ama önemli olan akıl boyudur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl180 altı erkek kısadır eril enerjisi düşüktür. İstediği kadar yakışıklı olsun karizması yoktur.
39 Yorumla- +1 yıl
bu gorusu paylaşan adam insallah 1.80 üstüdür
- +1 yıl
Eril enerjisi düşük diyorsan tekrar düşün.160larda boy ortalaması olan ve nufusda ilk 10da olan ülkeler var, sence eril enerjisi düşük olsa öylemi olurdu.🤣Senden 100taneyi cebinden cikaracak adam Naim Süleymanoglu 150lerdeydi boyu ama adamın sampiyonlukları vucut gelistirmesi dunya sampiyonlugu sence eril enerjisi dusuk oldugu icinmiydi? Sen Cahilistan da yaşa gizli uye.😃
- +1 yıl
1 cumleye 10 cumle alacagımı bilseydim yazmazdım herhalde. ayrıca gercekten yazdıgını okumadım. maalesef
- +1 yıl
ay elflwöcplwlc dur sen bana yazmadın dimi
- +1 yıl
bana yanıt verdin diye bildirim geldı bende ne alaka ben kptu biseu yazmadım ki dedim
- +1 yıl
haklısın kardesım bu arada eril enerjiyle boyun ne alakası varsa. ben etrafımda kısa boyle ama cok karızma ve yakısıklı erkekler tanıyorum. sadece kısa boyle erkekler genel olarak kızlar tarafından tercih edilmedıgı icin boyle sacma dusuncelere yol acıyor maalesef
Cevap sahibi+1 yıl@birvarmısbiryokmus64 Bire bir alakası var. Kısa adam en fazla tatlı sempatik olur karizmayla enerjiyle olayı olmaz. Boyum 188 ayrıca 175 olsa aynı eril enerji ve karizmaya sahip olamazdım.
- +1 yıl
tamam sensin
Cevap sahibi+1 yıl@birvarmısbiryokmus64 Gerçekten benim haklısın
- Güzellik & Bakım konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılSenin boyuna göre gayet uzun ideal
Ben ve benim boylarımda kadınlar için kısa. Ben 173 benim boyum00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan yeterli. Etkilenip etkilenmemen önemli olan.
10 Yorumla
+1 yılBence ideal boya bu kadar takılmayın önemli olan size karşı davranışı
10 YorumlaBende 1.62 yim , karşıma çıkanlar da maşallah 1 80 alti değil...🙄🙄
16 Yorumla- +1 yıl
Maşallah karşına ne kadar çok çıkıyorlarsa artık
- +1 yıl
@gokyuzunndee karşıma çıkanlar değil benim kimi istediğim önemli. Mezhebi geniş olsak herkes e Pist desek yüzümüzde ne nur kalırdı ne karakterimiz. Bu konuda kendimi çok temiz hissediyorum. Ve sanırım bu nesile çok fazlayım.
- +1 yıl
Ee gel bir de döv. Sana öyle bir şey demedim ki, yorumuna istinaden söyledim. Fazla olduğunu biliyorum zaten 🌼
- +1 yıl
- +1 yıl
1.80 altı adamı karşına çıkartmazsın zaten
- Güzellik & Bakım konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılBen çok uzun boylu erkeklerden hoşlanmıyorum, yüzleri çirkin oluyor bence.
40 Yorumla
+1 yılGüzel ya bizde öyleyiz boy karın doyurmuyor diyelim 😂
20 Yorumla
+1 yılKısa evet, 1.77 ideal ama😍 sarılınca olmam gereken yerde olurum @cilgin-haritaci ❤️
13 Yorumla- +1 yıl
Biliyosun olman gereken yeri 😍😍❤️❤️
- +1 yıl
Son 62 ❤️
- +1 yıl
Eriyoorr... Kavuşmamız adım adım yaklaşıyor ❤️❤️
Ekonomik paket iyidir 😂 faturası ağır olmaz, çok dikkat çekmez 😂
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için kısa sayılır evet. 3 cm fark olur arada..
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılAranızda 12cm var. Yanyanayken Telefonla mı konuşmak istiyorsun. Abartmayın
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılYo neden kısa olsun ki.
Türk erkeğinin standart boy uzunluğu10 Yorumla
+1 yılDoğruyu diyorsa normal ama 1 80 boyu olduğunu diyen erkekler hep benden kısa çıkıyor.
10 Yorumla
+1 yılOrtalama bi boy. Senin boyun icin de gayet uygun. Sahsi fikrimse kisa
10 YorumlaGayet iyi aranızdaki boy farkı bu zamanda herkes 1.90 istiyor ama aşırı saçma ya
10 Yorumla
+1 yılBenim boyuma kısa gelir. Beni 1,85 erkek ancak kurtarır😂
10 Yorumla
+1 yılbana gore fiziksel ozellikle bostur ama bir erkekte 1.75 boy ideal kadinsa ise 1.65 baya uyi
10 Yorumla
+1 yılBence kısa değil. Zaten boy dedigin ne ki? Karakteri güzel olsun.
10 Yorumlaaslında ideal ama sen topuklu giyersen belki sırıtabilir
00 Yorumla
+1 yılBenim penis 20 cm kalınlığıda çok iyi.. boyumda 1.74 mis gibi çok şükür..
02 Yorumla- +1 yıl
Ötekinide sormadı kimse ama. Yasaklama falan yersin.
- +1 yıl
Sıkıntı yok
- Güzellik & Bakım konusunda 765 cevap paylaştı.
+1 yılOrtalamaya göre ideal ama bana göre değil çünkü benim boyum da 175
00 Yorumla Vallahi bildiğim kadarıyla ortalama en kısa veya normali 1.75 Türk Erkeğinin boyu
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yıldevede de boy var ama eşek önden gider boy hiç önemi olmayan bir durum
00 Yorumla Valla bnim boyum 170 bna gelen kisiler en fazla 183 onun dışında olmadı hep kısa bnce boy önemli
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılBence orta sana göre normal. Ben istemem ama siz yakışırsınız
00 Yorumla
+1 yılİdeal bence kadınlarda öyle uzun olsa var mı öyle uzun boylu zarif bir bayan
00 YorumlaBen kendim 1,70 olduğum için bana göre kısa tabi. Türkiye'ye gore ortalama
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılideal bence ben 1 69 boyum ama 1.75 gayet iyi bi boy uzun bile sayılır
10 Yorumla - Devamını Gör (273)
Devamını Gör(318)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026