Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zaten Türkiye de erkek boy ortalaması 174-176 cm civarı. Yani 175 cm ne kısa diye etiketlenecek kadar düşük ne de uzun diye öne çıkacak kadar yüksek bir boy.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yorumları okumak istemiyorum saçmalıklar fazla sorunun cevabı hayır orta boy benim için karizması ve bakımıda varsa yüksek hayallerdede uçmazsa mükemmeldir
34 Yorumla- 11 ay
Ağzından ball damlıyo kızz
- 11 ay
Teşekürler😇
- 9 ay
ne çirkisinsin
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, hiç öyle şeyler düşünme! 175 boy bir erkek için gayet normal, hatta dünya geneline göre ortalama bir boya sahipsin diyebilirim. Ama unutma, boy sadece bir sayı, önemli olan karakterin, özgüvenin ve nasıl durduğun. Boyunu dert etmene hiç gerek yok ✨ Ayakta nasıl durduğun, kendine ne kadar güvendiğin çok daha etkileyici! 💪😌
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,7b cevap paylaştı.
u 11 aykısa değil..
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 551 cevap paylaştı.
11 ayErkekk, 190 Esmer yakışıklısı, kaslı çıtır baklavalı, geniş omuzlu köprücük kemikli , kılsız tüysüz , miss kokulu , karizmatik seslii sexii biri olmalı 😄💋😋🔥🍭🍓
26 Yorumla- 11 ay
Evet evet evet
Soran11 ayboş ver sosyal medyadaki kafa başka zaten burada herkes 180 dişarda 175 170 falandir hepsi kizlarda 180 ustu ile gezen gormedim inan bana hayat boyle suslu değil
- 11 ay
baklava hariç okey sanki :D
- 9 ay
siz anca başını bulursunuz bence modellere bak
- 9 ay
mülteci seviyorlar galba
11 ayBenim için yeterli değil ben sevgilim 185 - 190 boyunda olsun isterdim sevgilim olsaydı.175 boyuna rağmen beğendiğim tek erkek sadece Michael Jackson sdfsdfsdf 😂😂
21 YorumlaPartnerine gore değişir. Tabi onun düşünce yapısına görede 150 gelms 190 altıni anası sevsin diyen biriyle olucak kafada bir erkek varsa ztn kendi problemi
00 Yorumla
11 ayKızın boyu 170 üstü değilse kisa diyemez.
Ben 178 im mesela benim icin uzun boy tanimi 185 ten basliyor.
11 Yorumla- 9 ay
Eski nick neydi senin?
Çokça orta bence.
Uzun değil zaten ama tam orta.20 YorumlaBildirim yaptığım icin kızmicaksan ben de yorum yapabilir miyim👉🏻👈🏻
Hayır kısa değil
00 Yorumla
11 ay180 cm ve üzeri uzun boy
170- 180 arası orta boy
170 altı kısa boy
erkek için
Türkiye de geçerli
00 Yorumla
11 ayKısa kızlarda takıntı var uzun erkek isterler. 160-1,65 üstü boya sahip kızlar öyle takıntı yok genelde.
00 Yorumla
11 ayYooo değil 1.55 1.60 boyundaki kızlar icin gayet iyi bence askı cok yüksekte aramayın
01 Yorumla
Soran11 ayEig👏
11 ayHastalık sebebiyle cüce veya dev olmadıktan sonra, sağlıklıysa, uzun kısa normal diye kategorize etmem. Sağlıklı olduktan sonra önemi yok.
00 YorumlaBilmiyorum bunu partneri olacak kişi bilir.. 1.88 im bana bile kısamışsın diyen oldu 🤦♂️🤣🤣🤣
00 Yorumla
11 ayBence değil. Hatta şukadar söyleyim parası olan ve belli bir kariyere ulaşmış 155 boyundaki erkek bile kısa değil 🤣
00 Yorumla
11 aykısa :)
00 YorumlaBoy onun için çok önemli bir kriterse belki kısa gelebilir. Bence kısa değil iyi ve sonuçta karşı tarafta sadece boya bakılmıyor.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayNe kısa ne uzun, ortalama bir boy ama hiç yağı veya fazla kası olmamalı. Zayıf olmalı ve hafiften kaslı olmalı. Ama bence 180-183 aşırı ideal ve yine aynı tipte.
10 Yorumla1.75 cm bir erkek için asla kısa değil. Artı neye göre kime göre 🙂
00 Yorumla
11 ayBen bir seksenim, ve gayet ideal, Türkiye'nin ortalaması zaten 1.70
00 Yorumla
11 ayortalama ama ben 185+ seviyom daha iri yarı hayvanat oluyolar
06 Yorumla- 11 ay
@Frutwqfva o zaman 179 ile 180 arasında fark mı var olur sonra 179la 178 diyeee gider bu
- 11 ay
@Frutwqfva babam 188 abilerim 189 192 erkek kardesim 186. benim genlerde çekme olmuş anneme benzemisim 154 boyum
- 11 ay
@Frutwqfva evet zaten genel kısa benim sülalem boy ortalamasını uzun tutuyo bence
Gayet ideal bi boy uzun kızlar için kısa sadece ben 155 im bana göre baya uzun kalıyorsun
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 588 cevap paylaştı.
11 ayKim tarafından tercih edileceğine bağlı.
1.90 beğenen biri için evet kısa olabilirsin.00 Yorumla
11 ayAhahah güncellemeye yazdığına çok güldüm ahahahasksjdb
00 Yorumla
11 ayAkıl sağlığından şüphe ettiğim kadınlar için baya kısa bi boy ama kendileri 1.50
00 YorumlaBoyum 1.75 bununla alakalı hiçbir sorun yaşamadım. Yeterli ortalama bence.
00 Yorumla
11 ayİdeal olabilir ama günümüz gençlerinin boyu hep 1.80 ve üstü gibi
01 Yorumla- 11 ay
Kolayı var kardeşim silersin soruyu 1 gün dolduktan sonra ve bu gidişle zaten bi 50 yorum daha gelir 😂
Ben 194 boyundayım bilader hesap kıtap ortada
02 Yorumla
11 ay1.75 boy kısa değil orta boylu olur. Türkiye ve Türk erkekleri ortalama bu boydadır
00 YorumlaKızların 1.50-160 arası genelde o yüzden orta veya uzun sayılabilir
00 Yorumla
11 ayKarizma katmak için ideal 1.85 abartmıyorum erkekte güzel durur ama 1.75 kısa değil tabikide bu arada bana kalsa 1.90 abartı gelebilir ama giydiğin her kıyafette karizman ön plana çıkar kaslı olursanız tabi uzun ama zayıf tabi kötü durur
00 YorumlaBen 1.68im ve yanımdaki erkeğin de çok uzun olmasını istemem benden kısa olmasın bir de topuklu giyince boyunu gecmeyim yeter o yüzden 175 sınırda gibi bir şey yaa
01 Yorumla
Soran11 ayDogru diyorsun
Güzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı. Benim boyum da 175 kendimi biraz kısa hissediyorum 180 olmak isterdum
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aybenim gibi 155 ler için dev olabiliyorlar maalesef ne kısası 😥
10 Yorumla150 boylu kızlar için ideal, gelip bir kız boyu 155 ve 175e kısa diyorsa ciddiye alınmaması gereken birisidir.
20 Yorumla
11 ay170 bir kız için fazlasıyla kısa.165 bir kız için ehh ideal gibi.160 bir kız için mukemmel bir boy.
020 Yorumla
Soran11 aybiliyon mu Demin bende onu birine dedim
- 11 ay
Yani en mantıklı cevap buydu hocam, Türk halkında kabul gören de budur zaten ;)
Soran11 ayAkilli kedi seni
- 11 ay
kedi mi. d miyavlayan daha çok erekler şu devirde yalnız
Soran11 ayEvet aynen
- 11 ay
aynen john wayne ;)
Soran11 ayKovboy olan mi
- 11 ay
yess
Soran11 ayKovboy tutkunu seniii
- 11 ay
ahahahaha o kadar da izlenmez bilim kurgu bin kat daha iyi
Soran11 ayBende o görüşteyim bilimkurgu bin basar kovboy arada çerezlik niyetine izlerim
Soran11 ayProfilde at var ya ondan kovboy filmlerine ait bir tutkun var diye dusundum
- 11 ay
kışın film iyi gidiyor da yazın dizi izlerim genelde malum sicaklardan disari cikilmiyor
- 11 ay
resim yapmayı ve atları sevdiğim için koymuştum aslında, yanlış anlaşılmasın
Soran11 ayOyle tabi havalar baya bir sıcak şu siralar
Soran11 aySen mi çizdin
- 11 ay
benim çizimim değilde daha iyilerini yapmaya çalışıyorum, gormek ister misiniz?
Soran11 ayTabikii
Soran11 ayTakip attim
Soran11 ayMavi olan
Yok değil ortalama iyi yani, boya takmamanı öneririm ama sana. Eğer mesele başkalarının seni beğenip beğenmeme meselesiyle hep ten sınıfta kalmışsın dostum.😊
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
11 ayGayet doğal bence tr de
00 Yorumla
11 ay1.93 erkekte gördüm adam olmayınca boy boş kavakta da boy var meyve vermiyor
33 Yorumla- 9 ay
bunu diyen kadına bak bir de telefonunu vermediğin erkek kalmamış kendisi sanki dört dörtlük bu forum da gördüğüm en beş para etmez kadın sensin ucuz ve zavallısın adamlık dan dem vuruyor haline bak içler acısı
- Güzellik & Bakım konusunda 510 cevap paylaştı.
11 ayIdeal kanka 177im bende. Sadece giyimine ve kokuna özen gostermen yeterli. 180 kızlarda peşine düşer
00 Yorumla
11 ayİdeal bence çok 180 üstü erkeklerde de beyin olmuyor
21 Yorumla- 11 ay
Katılıyorum buna, 1.70 sevgilimde oldu 1.76 bu boylar daha sadık
Sana bunu düşündüren 1.50 boyunda 1.95 erkek arayan bir kızssa o kişiden uzaklaş. Ve 1.75 boy gayet iyi ;)
00 Yorumla
11 ayKisa kizlar icin değil ama 1.68-1.70 kizlar beğenmeyebilir
01 Yorumla
Soran11 aySen kimsin
11 ayBen 1.73 olarak uzun bi erkek tercih ederim, en az 1.80 ama kisa bi kiz olsaydim benim icin ideal olurdu
00 Yorumla183 olmama rağmen bir erkeğin 175 gibi ortalamada olmasını ideal buluyorum. Bence boy galan gibi şeyler bu kadar da önemli değil ya çok kasmayın
00 YorumlaBoy ideal bence 1. 75 güzel.. ama bi beş santim daha olsa iyiymiş hani 😅
03 Yorumla
Soran11 ayMillet roket uzunluğunda boy tercih ediyor uzunum diyenler de kalın tabanlı ayakkabı giyor yoksa ayakkabıyla beraber olururum sana 1.78
Soran11 ayBoy takintim yok cok sukur 1.75 mutluyum
11 ayYa ben 172 boyundayım ama hep o civarlara aşık oldum. 1.90 erkekle sarıldım falan ama cezbetmedi. Kısa olsun yakışıklı olsun.
00 YorumlaTercih ettiğin kızın boyuna bağlı. Meselâ 1.55 bi kız sana kısa diyemez. 1.60-1.65 civarı orta der,1.65 kısa der. Bu işler böyle...
02 Yorumla30 yaşından önce parayı bul 30 yaşında parayı bulursan favlasıyla uzun. Yok bulamazsan kısasın. Anladınmı olayı
010 Yorumla- 11 ay
Beni anlamıyorsun. Seçicilik öyle bir seçicilik değil. 🤣
Bak şimdi çiçeğim. Hayatta yaşanan her olay bir yapboz parçası gibidir eşin işin evin oturduğun yer araban daha sayılmayacak bir sürü şey. İlk olarak eşini seçer ve diğer parçaları ona göre yerleştirirsen yapbozu kolay tamamlarsın. Ama eşinden önce bütün parçaları yerleştirirsen o boşluğun şekline göre insan bulmak zorunda kalırsın. Yaş geçtikçe bir şeyler oturmuş oluyor anlatabildim mi - 11 ay
Durum aslında kadınlar için geçerli. Çünkü çoğu kız kadınlık yapmaktan bir haber. Özellikle benim zihniyetimdeki adamlar için kadın bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bir şey. Haklısın bir çok opsiyon var, hatta babamla iletişime geçen kız babaları var. Ama hala aradığımı bulmuş değilim. Bende saldım işime gücüme bakıyorum
kisadir, zaten ben 175im 190 alti bana kisa geliyor
00 Yorumla
11 ayTürkiyede boy ortalama standartları bu zaten bence ideal
00 Yorumlabi erkek için kısa ancak 1.55 bir kız için uzun (objektif)
00 Yorumla
11 ayEn ideal boy bir erkek için min 1.80 diye düşünüyorum kendi tercihim tabiki
00 Yorumla
11 ayBen 1,68 boyundayım ben kısayım sen orta boy uzunluktasın kardeşim.
00 YorumlaOrtalamaya bakarsan çokta değil ama karşı cins için kısa olarak nitelendirilen bir boy
00 YorumlaBu boy takıntısısadece kendini beğenmiş Türk kızlarında var sanırım
00 Yorumla
11 ayÇok uzun değil ama çokta kısa değil. Ama benim tercihim 180 eehehhe
00 YorumlaOrtalamanın azıcık altı aslında ama kısa kızlar icin ideal boy bence
04 YorumlaBence gayet ideal ama uzun kızlar için biraz problem
00 YorumlaKişiden kişiye değişir ama genel olarak bakacaksak ortalama bir boy erkekler için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBende de vardı boy takıntısı. Sonra 170 boyunda birine aşık oldum çocuk aşırı karizmatikti. Mevzu aşksa önemi olmuyor.
10 YorumlaOrta. tam karaktere bakilan boy
16 Yorumla
Soran11 ayKesinlikle
- 11 ay
Niye tam karaktere bakılan boy
- 11 ay
Görünüm sadece boyla mi alakalı yani önemli olan yakışıklılik güzellik 180 boyunda tipsiz kız 160 boyunda çok güzel kızdan daha mı beğenilir ya da 185 lik tipsiz erkek 175 lik kaslı güzel fizikli yakışıklı erkekten daha mı çok begenilir
- Devamını Gör (149)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar