+1 yıl1.si murat boz 1.90, acun ılıcalı ise 1.80 civarı..yanlış gözlemlemişsin...murat dalkılıç bodrumdan ark'ım tam 1.71'dir yani oda senden uzun...tarknla yalını bilemicem..sorunun cevabına gelelim; bnde 1.71'im..1.67 boy nası diye sormuşsun inanılmaz ötesi kısa bi boy..ben bile cücelikle-kısalık arasında gelip giderken senin boy olabilicek en kısa boy..ama karsı cins bulmanl, takılmanla bunun alakası sınırlı..gayt tabi her kadın yanındaki erkegin en az 1.85 olmasını, geniş omuzlu,50 cm kollu mümkünse fabrikatör oglu ve altında 200 bin eu'luk arabasının olmasını ister ama bunu elde edebilen kız vardır edemiyen kız vardır, bu esnada kızın güsellik katsayısı bunu belirler..yani 1.50 lik kısda 1.90 lık adam istiyebilir, istemesi bedava ama onu bulabilmk yada elde edebilmek ayrı bi olaydır..1.70 lik kız senle neden flört etmesin, diger parametrelerin iyise, tip giyim oturuş kalkış, bakım, para durumun, kültürün, egitimin, işin, sosyal cevren boy kimin sikinde? bu ülkede 1.85 olup esek siken kac milyon andaval var senin haberin varmı? git alt muhitlerdeki bi alışveris merkezine, bak bkalım 1.90lık adamların yanında kac tane 1.50lik pigme var?:) sen bu işlere takılma, kızın anındada bu ezik muabbetleri ypma..şu anki kız arkım 4 cm uzun bnden (1.75)..hiç bi sorunda yasamıoruz, tersine habire küfreden bagıran cagıran benim sora habire sen beni sevmiosuuun diyen o...ama tabi gidipde 1.67 boyunla 1.88 lik bi smacöre yada pasör caprazınada yazma bikere görüntüyü gectim verimli olamazsınız yanyana olsun yatakda olsun..1.70-75 arası sana uygundur...diceksin, 1.85lik adam 1.60lık pigmeyle gezerse benim hakkım nasıl 1.75 olur..cevap veriyim, hayat matematik diil, bu işlerin hakkı olmaz, hakkın istedigin kızdır..takılma yani bu işlere..asagıdaki gecekondu kezbanlarının yorumlarınada takılma sen, dedigim gibi herkes 1.90 fabrikatör erkek ister, bnde rio de jenerionun en güsel modeliyle f430 modena istiorum..
41 Yorumla- +1 yıl
İlk defa bu kadar yakın düşündüğüm gir adam cıktı ya. %99 Katılıyorum. Katılmadığım tek yerse boyu takmamak :) İster istemez insan takıyor. Benim boyum 1.74-1.75 ama okuldaki kızlar cok yakısklı ama kısaymıs be knk diyormus arkadaslarına. Bana gelen haber bu yani. Bu da insanın içine oturuyor. Ama diğer dediklerine katılıorum.
En İyi Cevaplar
Arkadaş fazla takmamak lazım.
Bak dedin ya 180 lik kızla çıktım. Olay bu. Yanında sevdiğin varken, en uzun boylu sensin...
Ha çoğu kız bakmıyor, kaçıyormuş...vs. Onların problemi :)
Sen kendinden emin ol, bayanlar sende o cevheri görsün,
diyecekleri laf "kısa ama çoook çekiiiciiii" olacaktır. Emin ol.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde boyum 160 ama oldukca guzel bir kizim ovunmek gibi olmasin. hoslandigim ciktigim erkekler genelde 180 185 civari olurlardi insan kendinde olmayani istermis ya hep :) 170 boyundada bir sevgilim oldu o ayri oldukca yakisikliydi vucudu guzeldi bakislari falan dehsetti :D o yuzden bir butun olarak bakmak gerekiyo yani tek tek incelemek yanlis bence :) simdiki sevgilimde 193 boyunda ama bu sefer asik oldum yani o yuzden sunu soyleyebilirimki askin hicbir kriteri yok sevince ve asik olunca hicbirsey onemli degil :)
49 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim yardimci olduysam ne mutlu :)
Soran+1 yılPardon ama 170'lik sevgilinle ayrılmanızda boyun etkisi var mıydı? Eğer ayrılmasan evliliğe kadar gider miydin?
Cevap sahibi+1 yılgiderdim onu sevdim cunku boy falan onemli degil yaa ne 190 liklar oldu 160 im bende genelde uzunlar cekici gelir ama bu baska bir boyuttaydi gulunce bakinca falan eridigim zamanlar oluyodu :D ve simdi bana sorsan genel anlamda hoslandigin erkek tipi desen sarisin 180 den uzun genis omuzlu renkli gozlu kasli falan diye baslarim :D ama o cocuk esmer 170 boyunda oldukca zayif ve carpik bacakliydi futbolcuydu zaten :D
Cevap sahibi+1 yılve hani bende ovunmiyim gizliyim ama guzelim oldukca bakimliyim yani dogal sarisinim yuzum ve fizigim cok guzeldir arkadaslarim gozlerin mi bozuldu diyolardi :D
Soran+1 yıl:D Armudun iyisini ayılar yer :D Güzel kızlar yanlış seçimleriyle ünlüler :D
Cevap sahibi+1 yılgercekten oyle benden hoslanan bir cocuk vardi yakisikliydi hani baya ama ne biliyim birseyler olmayinca olmuyo cekiciligi yoktu ondaki baska birseydi sarildigimda falan hersey cok baskaydi.. :) gercekten her guzele bir cirkin duser cok dogru birsey :D
Cevap sahibi+1 yılcocuk diyodu ne buluyosun onda yaa senin gibi bir kizin yanina hic yakisiyo mu falan ama kimseyi takmiyosun sevince iste ask baska birsey
Soran+1 yılAhaha iyiymiş :)
+1 yılbenim boylarımda sempatik şirin biriyse kabul etme ihtimalim var ama genel olarak uzun boylu esmer tercihimdir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
ben en az 6 Avrupa ülkesi gezmiş, sevgili edinmiş, çok sosyal bir kişiyim. AMA TÜRK KIZLARINDAKİ BOY VE PENİS BOYU TAKINTISINI BIRAK AVRUPAYI JAPONYADA GÖRMEDİM! UTANIYORUM RESMEN YA (BÜTÜN TÜRK KIZLARI BÖYLE DEĞİL TABİ ONLARIN HAKKINI YEMEYELİM) YA Bİ İNSAN KENDİNİ SEBEPSİZCE BU KADAR MI BEĞENİR! SADECE TÜRK KIZLARINDA VAR SADECE! 179 KIZLA 166 ADAM GÖRDÜM NORMAL VE ÇOK MUTLU ÇİFTLER. ÜNLÜLER DIŞINDA RAZLA BOY FARKI OLAN ÇİFT YOK DENECEK KADAR AZ! İĞRENİYORUM BÖYLE KIZLARDAN YA DÜZELTİN KENDİNİZİ YETER!!!
70 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Arakdaşım kısaysan hedefini ona göre küçült..
Ben 1.74 üm 1.80 taş gibi hatun benim ayağıma gelse ben çeviririm yapdıgımıda bilirim acayibime gidiyo o benim elimi kızın omzuna atmam şart..
Böle minyon olucaklar kumral olucak oyhş yemede yanıdna yat00 Yorumla
+1 yılDostum takma bunları 150lik 160lık hatun istiyor 190 erkek :D bir hasmterin ağzına muz sokmak gibi birşey bu :D oran orantı kavramı diye birşey var 180im 160lık hatun bana kısa diyor artık sen anla :) ama umursama bunlar ayakabı ile boyun 170 olur bruno mars bile 164 dünyanın en yakışıklı ama kısa boylu olanlarından sana 3 4 sayfa liste cıkartırım ama işte tip var boy önemli değil ama en kısa bir 168-172 olmalı erkek sen ortasın iyisin işte
00 Yorumla
+1 yılboyu kendinize dert etmeyin devede de boy var ama eşeğin arkasından gidiyor :)) komplekslerinizden kurtulun
24 Yorumla
Soran+1 yılKısa boyun avantajlarından bahset öyleyse? Bi kızın bakış açısından bunları duymak istiyorum
- +1 yıl
ben kendi bakış açımı söyliyeyim dış görünüşe pek önem veren bir tip değilim. akıllı bir kız erkeğin karakterine bakar.
Soran+1 yılKatılıyorum görüşüne, ama ekliyorum 'bu ülkede o kadar akıllısını bulmak çok zor' :) Teşekkürler
- +1 yıl
bu ülke diye genelleme dünyanın çivisi çıkmış :))
Arkadaşım çok boş yapmışsın ve ego kasmışsın yok son sevgilimde 182 cm idi eminim senden daha güzeldir falan eminim öyledir 😂 neyse daha fazla yalan söyleyip boş ego kasmayı bırak hadi eyvAllahh.. Bu arada özgüveninin 0 oldugu yazdiklarindan belli ders falan almak istersen yardım edebilirim 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılminyonlar guzel olmuyo demissinde bende minyonum beni bi gor istersen butun standartlarin degisir tatlim ;)
24 Yorumla
Soran+1 yılBritney Spears, Selena Gomez , Burcu Esmersoy. Bunlar da minyon ama güzeller :) Senin de maşallahın vardır eminim :D
Cevap sahibi+1 yılhillaryle candicenin yuzunu karistir sarisin mavi gozlu yap shakiranin belini ve bacaklarini jenniferin poposunu ekle dusun tamam mi :D yalanim varsa cirkin oluyim..
Soran+1 yılOruç oruç aklıma fena şeyler getirme lütfen :D :D
Cevap sahibi+1 yılo zaman minyonlar hakkinda bir daha boyle seyler deme uslu ol sonra gorusuruz ona gore ;)
+1 yıl150lilik kızlar da çok :) boyun sorun olmadığını arkadaşımın tekinden anladım.kız kendisinden 10cm kısa bi çocukla çıkıyo ve deli gibi seviyolar birbirlerini :D evlencekler inşallah bakalım :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D Önceki sevgilim 182 civarındaydı :D Zaten uzun boylu kızlardan hoşlanıyorum. Kısacası , ya benimle aynı boy ya da benden biraz daha uzun olan kızlar güzel oluyor :) Bu yüzden soruyorum , eğer ilerde evlenme durumu olursa sorun olur mu acaba...
- +1 yıl
bence olmaz.babaannem de dedemden uzundu :D
+1 yılolan olmuş. bence kendinden uzun bir kızla evlenme. ileride sorun olabilir. ama kızların çoğunun boyu 1,67 den kısadır zaten.
01 Yorumla- 1 yıl
Sen kız görmemişsin demek ki kızların çoğunun boyu 1.67den uzun olm 11. Sınıfta 1.67 den kısa kız yoktu o yaşlarda
çokta kısa değil. eger zayıfan yani kısa yerine minyonlugun bastırıyorsa sorun degil öylede hoş oluyor.
20 Yorumla1,50-1.55 boyundaki bir kız için kısa değilsin.
Bildiğim kadarıyla da Acun Ilıcalı ve Murat Boz'un boyları 1,80'den fazla.04 Yorumla
Soran+1 yılBritney Spears , Yonca Evcimik , Burcu Esmersoy, Selana Gomez... Bunlar da kısa olan bayanlar. Benim merak ettiğim , kendi boyumda veya benden biraz uzun güzel bi kızla birlikte olabilir miyim?
Soran+1 yılFacebook adresimi gönderiyim bi göz at istersen? Çıktığım kızların haddi hesabı yok. Yalan konuşmam ben :D
- 1 yıl
Acaba 1.50 1.55 boyunda kız 13 yaşında mıdır 14 mü 😂😂 kuzenim o yaşlarda da
- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılÇok kısasın ama şanslısın türk kızlarıda fazla uzun değil tam denk gelirsiniz işte birbirinize:)
01 Yorumla- 1 yıl
Valla benim milyonlarca kız arkadasim var türk kızları nasıl kısa hepsi de uzun
25'e kadar hormonlar harıl harıl çalışır 20-21 den sonra yavşlar ama şu 2 sene yaptın yaptın spor yap yüz yada basket adam gibi beslen bide sağlam ye
02 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah kardeşim. Yüksek tempoda koşmak hormon salgılanmasını arttırır diyorlar, doğru mudur?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 170 boyundayım 171 sevgilim oldu. Önemli olan boyun değil nasıl birisi olduğun. Boyun için bırakacaklarsa boşver daha iyi ;)
10 Yorumlakısaymışsın :D ama tipin iyiyse kızlar bakar zaten merak etme
014 Yorumla
Soran+1 yılSon ayrıldığım kız 182 civarındaydı :D Sanırım ayrılmamızda boyun da etkisi büyüktür :)
Soran+1 yılSevdiğimiz için sorun etmiyorduk ama sevgi bitince her şey değişti işte :) Uzun boylu ve geniş omuzlu, sarışın birisini istiyorum diye tutturdu :D
Soran+1 yılMinyonlar güzel olmuyor ama :D Sırf boyum kısa diye tipsiz birisiyle çıkmak , kısa boylu olmanın cezası olmasın istiyorum :(
Soran+1 yılBritney Spears, Selena Gomez , Burcu Esmersoy. Bunlar minyon ve GÜZEL oldukları için ünlü oldular diye düşünüyorum :) Ama gel gelelim , ünlü olmadığım için beni ilgilendirmezler :D
- +1 yıl
minyonlar guzel olmuyor demissin bu sozune seni pisman edebilirdimde neyse :D icgudusel olarak kadinlar kendinden uzun olan erkeklere yonelirler sarip sarmalamasi guvende hissetmesi.. 182 boyundaki bir kizla sanirim sadece boyu icin ciktin o boyle dunya guzelinin seninle cikabilicegini sanmiyorum oda seninle yetinmis demek :D
Soran+1 yılO kızın senden güzel olduğuna bahse girerim?
Soran+1 yılKendine güvensen ilk sözün , ''o kızı bana göster'' olurdu :) Şimdi git , makyaj kutunla oyna :P
Soran+1 yılİstek yolladım kabul et , gösteririm :)
Kadın için idealdir desem yeterli mi? Ayrıca o şov dünyasındakiler eksiklerini kapamışlar, sen ne ile kapıyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılZekayla ve edebiyatla desem? Konuşmamla etkileyemeyeceğim kız yoktur :) Onlar eksiklerini nasıl kapatmışlar biraz örnek verir misin?
Soran+1 yılDostum son ayrıldığım kız 182'ydi diyorum sen neyin tribindesin :) Ben kendimden eminim ama kızlar evlenecek vakit bunu bir şekilde sorun ederler. Flört aşamasında sorun yok.
- 1 yıl
Daha pf koyacak cesaretin yok at fotoğrafını da görelim laf tantanasi yapacağına kızlar sana bakmaz tipsizsindir şimdi
benimle aranda 2 cm var şbgfşhş bana göre kısasın ama 150-155 olanlar için iyisin
00 YorumlaŞanslısın dostum çünkü şöyle bir baksan kızların %90'ı boyuna uygun. Biz ne yapalım?
00 Yorumla
+1 yılBence kısa :) Erkeklerin boy en az1.80 civarı olmalı bence. :)
19 Yorumla
Soran+1 yılSen kaç boyundasın peki :)
- +1 yıl
1.70 :)
Soran+1 yılE o zaman uçmasana :D Şaka bir yana , sevsen veya mevkii sahibi bir erkek çıksa karşına , senin boylarında olduğu için reddeder misin?
- +1 yıl
Hayır
Soran+1 yılÖyleyse ben şu savcılık mesleğime odaklanmalıyım :D Gerisi boş.
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
Hayır efendim bu salak kızların aşktan sevgiden anladıkları yok. Sadece para, vücut boyu, yar. ak boyu! En azından bu sitedekiler öyle! Ağzım açık kaldı ya böyle kendini beğenmişlik yok dünyada arkadaş! En az 6 Avrupa ülkesi gezdim yok yok yok! Herkes boyu boyuna, boy farkı çok olan çift yok denecek kadar az ve boy du kiloydu penis boyu.. Bunlara bakmıyor çoğu! SADECE TÜRK KIZLARINDA VAR (HER TÜRK KIZIMIZ İÇİN DEMİYORUM TABİ) ÇEKŞ DÜZEN VERİN YETER AMA BE İĞRENİYORUM SİZDEN! Emin olun siz kızların ne göğüslerini ne kalçaların ne de yüzlerini Beğeniyoruz ama kşbarlığımızı koruyoruz! Beyinsiz aptallar sizi!
- Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılhayir pek kisa değıl bence bunu kendıne dert etme arkadaşım
00 Yorumla
+1 yılBoşver kral bende 1.67 uzun boylu erkeklerden hoşlanan kızlarn ya sana bana birsey olmasn bizi begenmeyen kızlar gitsin anasinin damini begensin 😀
00 YorumlaSen kim acun kim... acun bir kere kisa degil..182. sen onun bacak boyu kadarsin... boyun kadar konus.
04 Yorumla- +1 yıl
@atsizat yazmak istedigin yorumu yazmissin isye boyle bisi yazcaktim bende ne salak bunlar sanki o kendini kisa yapti da ona diyolar neden kisasin a m ina ko dum s. ala. gi elimizde olsa ydi herkes 190 dolasirdi yarragim bir s. ik. im bilmeden yorum filan yazma beynini s. ik. tigim. in salağı
+1 yılMurat bozu örnek vermişsin adamın boyu 1,86 aranızda 20 cm var angut musun taklit mi yapıyorsun
11 Yorumla- 1 yıl
Angut bence
+1 yılevt kısa ben 168im düşün işte
19 Yorumla
Soran+1 yılKendi boylarında yakışıklı birisini reddeder misin?
- +1 yıl
ederim boy takıntım var benim 180 ve üzeri seviyorum
Soran+1 yılKusura bakma ama , 180 boyunda erkek eğer salak değilse, senin boyunda birisini ne yapsın ? :S
- +1 yıl
Aynen öyle 180 yukarısı erkek 170 den aşağı kız alırsa rezalet bir cinsel hayatın olur. Resmen boş boş konuşuyorsun salak kızlar. İşte bu tipleri hiç sevmiyorum, ve % 99 çirkin ama annesinin gö. tünü çok kaldırmasından dolayı kendini bir bo. K sanan kızlardansın. Ve ben cidden yakışıklı sarışın renkli gözlü 182 boyunda biriyim ama senin gibi biri ile asla ama asla sevgili olmam. Sevgiyi bırak saygıyı zor duyarım sana. Sümsük kendini beğenmiş salaklar Sizi. gerçek aşkı o yüzden sizler yaşayamıyorsunuz, ayıları kütükleri alıyorsunuz bize de güzel alımlı iyi kızlar kalıyor bu yönden de iyi :D
- +1 yıl
@Moonvarn bu kız sana ne yaptı la ne bu öfke :D
- +1 yıl
soruyu soran arkadaş ne alakası var salaklıkla sen 170 altı boyunla 175lik kızın senle olmasını isterken iyide kızın kendi boyunda birini istememesi mi kötü? Türkiye de kadın kriteri için ortalamın üstünde bir boy ben 187 yim ter türlü :D
- +1 yıl
@Moonvarn sen hayirdir zicip sivamissin?
- 1 yıl
canım mısın uzun erkekler kısa kiz seviyor zaten cahil misiniz beyninizde sıkıntılar mi var ben kisayim benim peşimde birsürü uzun erkek oldu
Aynı boydayız ve kısasın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı. yok değil.normal
30 Yorumlacok kısa :((( ama kısa boylu kızda cok hanı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. kısa.
03 Yorumla167,5 ortalama zaten
05 Yorumla
Soran+1 yılOrtalama falan filan önemli değil, benim boyumda veya benden biraz uzun birisini seversem o kızla hayatımı birleştirmem için , boy sorun olur mu? Benim için önemli olan bu.
Aşk İlişkileri konusunda 860 cevap paylaştı. Orta diyelim
00 Yorumladalkılıç kısa boz uzun ya
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar şeyin içinden ona mı takıldı kafan?
Normalsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne