Evlendikten sonra makyaj yapmayı bıraktı, boşanmak istiyorum. Haksız mıyım?

Kardeş , sen dış görünüşe aşık olmuşsun. İçe hiç bakmamışsın. Bu mantıkla kiminle evlensen olmazdı diye düşünüyorum. Evlendiğinizde makyaja devam eden birisi ile de evlenebilirdin ama bu sefer de eşin hasta olabilirdi. Makyaj yapacak durumu olmayabilirdi. Hemen boşanmak mı isteyecektin?
Bunu anlatmaktan ben bıktım. Ben makyajlı olsun demiyorum her hali güzel ben alnaynir çeksin diyorum.
Ayrıca senin meseleye gelecek olursak evlenene kadar makyaj yapan biri evlenince niye saldı. Ben ona lafım yok sadece alnaynir yapsın diyorum anlıyor musun?
Alyanır çekişinee jsjsjsjsj ay çok güldüm. Haklısın kardeşim
Yiaaa öyle sen güzellik uzmanisin hak vermen lazım bana dimii
Cevap
10Cevap
Böyle erkekler evleniyor ya üzülüyorum insan sevdiğini her haliyle sever asla bırakmaz yazik karına yeri gelecek herşeyiyle seveceksin hastada olacak başında bekleyeceksin tiksinmeyeceksin igrenmryeceksin seninki aşk değil ve hep böyle erkekler değer görüyor
Ne alaja
Evet basit yap diyom yapsin
Demekki karın hastalansa bakımını yapamasa ya da Allah korusun kolunu kullanamasa bişey olsa tutup ihtiyaçlarını bile gidermeye çeksin yanlış yoldasin yazık yeri gelecek eşin hastada olur dusunuda aldiracaksin tuvaletinede gotureceksin evlilii böyle bişey ama. sen sadece bir makyaj için boşanmak istiyorsun yazık
Bunla ne alakası var
Ya abicim bir insanın gözüne kaşına aşık olursunda aylarnır çekişine nasıl aşık olabilirsin. Sen bence aylaynırın kendisine aşık olabilir misin. Karını boşa aylarnır ile evlen 😀
Ama güzel değil mi böyle yarım ay şeklinde flnn
haklısın bu resmen nitelikli dolandırıcılık
Yiaa hayır ben onu demedim. Ben sadece alnaynir çeksin dedim
SOK SOK SOK! Makyajgitti ask bitti! Yasinin evliliginden o sok edici sozler!
Alnaynir yoksa aşkts yokkkk
* Eyeliner * alnayir degil
Yiaa sannaneee ben alnaynir diyorsan oyleee
🙄 tamam
Neymiş şöyle bakalım
burada yargiyi ben dagitirim
Haklı değilsin. Sen onu sevmemişsin ki zaten kadın senden boşanmak istese haklı. Arkadaşlar nesneleri değil varlığı sevin ya
Ne alaka o zmn evlenmeden niye makyaj yapıyordu. Ben boşamadim demi o niye boşasin
Bana bir erkek böyle davransa ben boşarım onu. Şimdi eşiniz hamile olunca kilo alacak e bedeni de bozulacak zaten o sıralarda makyaj hayal. O zaman ne yapacaksın
Güzel olmadığından değil , ben alnaynir seviyom
Al sen sür o zaman kendi yüzüne
Kesss
Hadsiz o kadın seninle nasıl evlendi ya. Hanımefendi dünyanın en büyük yükünü almış öküz ile yaşamak zor
Çok boş yapıyorsun küçük kiz
Küçüklük büyüklük yaşta olsaydı sen böyle olmazdın. Esine üzülüyorum ya umarım senin bu yüzünü en erken zamandan görür
Yüzüne söylüyorum zaten
Ben senden iki dk da tiksindim o seni nasıl çekiyor anlamış değilim
Sen çingene misin
Arkadaş taktı ayeliner a 😄 istermde isterimmm ayeliner
Alnaynir oo bı kereeemm, evet taktım tabii
Tm sn bna al gönder söz ben hergun kullnirimm alnayniri😁😄
Jdjdjd yok olmaz herkese yakışmaz o benim önceden görüp beğenmem lazım
Yazık kadına keşke bir ayelinerla evlenlseydn daha çok mtlu olrdun 😁😄
Jddjdi
Boşanirsam sana haber ederim önce alnaynir test ederiz sende tutarsa olur bu iş djdj
Haklısın , ama öyle görmek istediğini ona söylemelisin.
Ben önceden makyaj yapıyordu guzeldi şimdi değildi demiyorum. Çoğu yanlış algılıyor. Ki ben demiyorum kimseye kızlar makyajsız çirkin ya da güzel gözükmek için boya küpü oluyor demiyorum. Ben alnaynir cekisine seviyorum öyle görmek istiyorum çok şey mi istiyoruz
Sağol
Bu ne saçmalık kadın dediğin her zaman mı makyaj yapacak, bakımlı olacak kendini iyi hissetmiyordur makyaj yapası yoktur sen ona zorla bunu yaptıramazsın evet boşan kadın senden kurtulsun
Ben bir şey demiyorum ki önceden yapmasına ya da yapmamasına ben alnaynir yapsın diyom hiç yapmiyo
Onu yapmasa gözüne guzel görünmüyor mu?
Bu güzellik yanı sıra ayrı ihtişam katıyor. Benim alnaynir sevdiğimi biliyor ve yapmıyor ben gidip allık pulluk ruj vs vs sür demiyorum ki
Tamam bunu onunla guzel bi şekilde konuş konuşmana rağmen hâlâ yapmıyorsa zorlamana gerek yok
Alnaynir çekmemiş mı a AA bosan gitsin 🤷🏼♀️
''alnaynır'' djskdjsl
Ben alnaynir diyom sorun mu yannig
komik sldksl
Bence degill hih
makyajsız halini istemiyorsan neden evlendin bre akıl yoksunu
Boşan kız senden kurtulsun
Sen ne diyon kızım boya küpünun biri de burada
Komik.
Boş yapıyorsunuz
Daha haklı bir sebep duymadım.
Teşekkürler