Artık boşanmak istiyorum?

Benim önceki paylaşımlarımı görenler bilir zaten ben yıllardır kocamın kumarından ilgilisizliğinden şikayet ediyorum. şu an 2 yaşında bi oğlum var ve eşim değişmiyor. Hatta daha kötü olmaya başladı artık sadece pas sorun değil bana aileme hakaret etmeye başladı. Yakın zamanda annemi kaybettim bana diyor artık kimsen yok senin neye güveniyorsun falan diye. Ben çalışıyorum artık çok şükür ama hala oğlumlaknridme bakabilirmyim bilmiyorum korkuyorum. Artık bu adamla yaşamak istemiyorum bana mecbursun eve para vereceksin diyor. Ama ben vermek istemiyorum zaten kreş parasını çocuğun bütün masraflarını ve ay içinde evde eksikleri tamamlıyorum daha ne kadar verebilirim. Vermediğim zaman kavga ediyor hakaretler ediyor. Kartlarını falan patlatırım diyor. Korkumdan tek bir kart bile kullanamıyorum cüzdanında 1 tl para olsa alıyor hemen. Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemem gerekiyor lütfen akıl verin

Güncellemeler
4 ay
Hala aynı sorunlarım devam ediyor para vermeyince hakaretler ediyor gittikçe daha kötü oluyor. Ama benim gerçekten gidecek bir evim yok çocuğuma bakacak kimse yok ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Artık boşanmak istiyorum?