30 yaşında çalışan bayanım. eşimle 4 yıl flört ettik (1 senesi askerlikle geçti) 4 yıldır evliyiz. ailenin tek erkek çocuğu. evliliğimiz benim tarafımda mantık ağırlıklı, eşim tarafında sevgi ağırlıklıdır. eşim aşırı sevgi ve ilgisiyle zamanla beni bunaltmış, fiziksel görünümüne dikkat etmemesiyle de kendinden iyice soğutmuştur. çocuğumuz yok. gece horlamaları yüzünden yataklarımız ayrıldı ve 2 aydır ayrı yataklarda yatıyoruz. boşanma düşüncesi, sonrasında eşimin ve ailemizin banaalacakları tavrı düşünmekten iyice psikolojim ve dolayısıyla hormonel dengem bozuldu. yüzümde sivilceler, vajinal kuruluk, adet düzensizliği gibi fiziksel sorunlar yaşamaya başladım. son iki yıldır zaman zaman aklıma gelen boşanma düşüncesi şimdi hiç aklımdan çıkaramadığım bir hal aldı. kendi ailemin maddi durumu iyi değil. ben çalışarak onlara maddi yardımda bulunuyorum. eşimin ailesinin ise maddi durumu iyi ve boşandıktan sonra ben hem kendime hem aileme bakmakta sıkıntı çekeceğimi düşünüyorum. ama evliliğimden de hiç mutlu değilim ve sırf maddi sıkıntı yüzünden de evliliği sürdürmek kendime ve eşime haksızlık olarak görüyorum. eşim bana tutkuyla bağlı hastalıklı bir sevgisi var ne yapabilirim sizce?
Cevabın nedir?
Bazı yorumlara bakıyorum da. İnsanlar hemen bir doktor gibi bir pisikog gibi akıl vermişler. Hemen ayrıl boşan heyecan bitmiş gibi abuk subuk cümleler kurmuşlar. Ya ortada bir yuva var ve anlatıldığı kadarıyla ortada sadakatsizlik yok içki kumar karı kız ayağı yok. Hemen insanları boşuyorsunuz ayırıyorsunuz. Yazıklar olsun sizin gibi insanlara.
Bak canın eşini al bir deniz kenarına git bir yerlerde bişeyler için sakin kafayla konuşun. Ona karşı varsa şikayet ve düşüncelerini ona tek tek anlat. Horlama diyorsun gerçekten bu durumdan şikayetçiysen ufak bir operayisyonla giderilebilen tıbbi bir olaydır bunun için hayatı kendine zehir etme. Eşim kendi fiziğine dikkat etmiyor yorsun buda üstesinden gelinmeyecek bir durum değil bu durumu eşine söyle spor egzersiz gibi bir çok yolu var. Kendin söylüyordun eşim beni seviyor. Ne güzle işte seni seviyor senin isteyipte eşinin yapamayacağı bişey yok gibi duruyor. Sen burda ki cahil cuhellanın aklına uyup yuvanı yıkma.
Dediğim gibi al eşini geçin sakin bir yere sorunlarını birbirinize şikayetlerinizi tek tek aranızda konuşun. Eşler birine olan şikayetlerini buraya anlatarak sadece dolduruşa gelir burası bataktane. Varsa aranız da sorun oturun birbirinizle konuşun.
Sakın burda ki insanların aklına uyma. Burda ki insanların çoğu zaten real hayatta mutsuz ilişki durumları bozuk insanlar herkesin kendileri gibi olmalarını istiyorlar.
Sakın sakın...
Mutluyken 😁 söz
Üzgünken 😥 cevap
öfkeliylen 😡 karar verme
İnşallah durumunuz düzelir.35 Yorumla- +1 yıl
Abla surda o kadar yazılan yazılarda Tek seninkisi doğru 🤗 katılıyorum abla dediklerine 😉 bire bir bunun dediği gibi olmalıdır 🤗
En İyi Cevaplar
Bence böyle bir yaşın kıymetini bilmelisin horluyor diye daha dört senelik evlilikte yatak ayrılırsa sen yarın bir gün bu adamla yaşlılık evresinde ne yapacaksın bunlar olan fizyolojik şeyler ve bir bahane olduğunu düşünmüyorum bence eşine yakınlaşmaya çalış çünkü saygı ve sevgi her zaman bulunmuyor ve ben karşındaki kişinin beni sevmesini daha çok isterim kendi sevdiğimle değil beni seven biriyle olmak isterim mutlu olmak için bence kıymetini bilin
40 Yorumla
eşim sözleri düşüncelerin çelişkili bir boşanma düşüncesinde olan birey karşısındakine eşim seviyor eşim böyle demez , o diye hitap etmelisin seviyorsun sende onu ama onun olumsuzlukları seni bezdirmiş, ama senin aklında başka bişeyler var gibi sanki böyle bir başka aşk a meyilli gibisin sanki , burası böyle bir başka yönüyle bakarsak, kimse ağaç degildir, yerini bagımlılıklarını değiştirebilirsin , evlilik ne kadar doğal ise boşanmakta okadar doğaldır boşanma insanlar içindir , şerefinle evlenir şerefinle boşanırsın , o bunumu der o böylemi der sözleri duvarları en yüksek cezaevidir
02 Yorumla- +1 yıl
Evet yaşadıklarımdan dolayı fazlasıyla bunaldım eski hayatıma özlem duyuyorum
- +1 yıl
evlilik bir bütündür, sevgililikler, ask lar , toz pembedir yaşarken ama ciddiye binince işler degişir, evlilik oyuncak degildir , oynamıyorum ben diyemezsin , evlilik yüce ALLAH ın bir emridir, sorumluluk ister , özveri ister, bazen katlanmak gerek sıkıntılarına , saatlerce horluyor diye uyumayan eşler var aman eşim huzursuz olmasın diye , bazen huzurlu bazen huzursuz olursun evliliklerde , evlilik hep güneşli hava degildir , iyisi ile kötüsü ile katlanmaktır, seviyormus daha ne bir insan sevgiden başka ne ister senin bekar hayatların olmaz artık boşandıgın zaman herkes menfaati için dolanır arkanda bir 10 gram et için
Tohum çoktan ekilmiş, çatlamış, büyümüş bile... Sevgisiz birliktelik olmaz. Sevemiyorsanız ve vicdanınız varsa boşanın, daha iyi bir iş bulun. Ancak öncelikle mantığınızı duygu ile dengeleyip sevmeyi deneyin, olduğu gibi kabul edin derim. Rahatsızlık derecesindeyse fizyolojik sorunları tartışıp tedavi yöntemi belirleyin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
58Cevap
Zor bir karar tabiki eğer içinde sevgin tamamen bitmişse yapacak bişey yok ama hala bir ışık varsa içinde konuş onunla ve kendini toparlaması gerektiğini söyle zaten sana çok bağlı değil mi değiştir kendini de açık sözlü olmak her zaman iyidir işte bu yüzden ilişkiler bitiyor sen abazaların olduğu bir ağda ilişkinin gidişatını anlatıp boşanıim mi diyorsun,. 🤔 Acaba ne kadar samimi cevap alacaksın ki dediğim gibi burada millete soracagına al eşini karşına konuş madem seni çok seviyor o zaman senin onu sevebileceğin biri olsun 🙏🙏🙏
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yıl4 yıl flört sonra evlilik... ee severek evelenilmis... şimdi yok dış görünüş yok horluyor.. burda insanların ne yazmasını bekliyorsun. Sizin bosancaknbir probelmjniz yok.. ama sevmiyorum cekemicem diyorsan çocuk yokken yoll yakinken ciddi bir karar Alman gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılnetice itibarıyla..
hayat sizin hayatınız...
ve sorun olarak.. bunu siz seçim yapacaksınız..
boşanmak sizi mutlu edecekse bunu yapın
evli kalmak sizi mutlu edebilir mi buna bakın uzun vadede artılar eksiler
sırf maddiyat için bir ömür mutsuz kalmak..
ne kadar mantıklı bilemiyorum00 YorumlaAyrılık dusuncesını ıyıce dusunup olcup tartıp karar verdıysenız durumunuza gore ayrılık en guzel olay olacak maddı olay yuzunden bu işkenceye dur dememek sacmalık olur hem soguduysanız aklınızda ve kalbınızde bıttıyse karsı tarafa saygızılık etmenın anlamı yok
00 Yorumla
+1 yılO konu çok basit bak taktikleri iyi dinle sürekli çene yap her konuda bardagı tutuşunca bile söylen eve gelmek bile istemeyecek seviyeye getir her şey söylen anca çene anladın mı artık delirecek seviyeye gelsin bulsun hayatından sonra da boşan benim manita vardı o da aynı taktikle boşandı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMantık evliliği yapmak köleliktir ve bunu kabul etmiş bulunuyorsun olmayan o mantıkla. Adamı oyalama ve boşan bir zahmet nafakada alma o kadar acizsen alabilirsin tabi ayrı konu sen o adamı hak etmiyorsun oyalama bari
31 Yorumla- +1 yıl
Mantık evliliymiş peh kendini kakalamak ne ara mantık evliliği oldu
- Aile & Toplum konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyorsan Adamı Koynuna Girmeyeceksin Anlaşılan Çocukta Yok - Boşandığın Zaman kendi Hayatını Kendin Yaşıyacaksın - Kendi Düzenini Kendin Kuracaksın Aile Eş Dost Arkadaş Düşünmeyecek Kendi çıkarların doğrultusunda Hareket edeceksin Ozaman 1 Seneye Kendini Toparlarsın - 😉💋
00 Yorumla
+1 yılAyrılmak ya da ayrılmamak senin seçimin de yıllarca sana hakkı geçmiş bir adamın özelini başkalarına anlatman çok yanlış.
Adamın horlamasına kadar özelini ifşa etmeni doğru bulmuyorum.30 Yorumla4 sene flört ve mantık evliliği? O 4 sene boyunca başkalarıyla flörtüm oldu ama hiçbiri beni almadı. Ben de beni sevene kendimi iteleyeyim demişsin. Şimdi de boşanmaktan bahsediyorsun. Boşan, adam kurtulsun.
10 Yorumla
+1 yılBoşanma fikri aklına sadece gelmemiş baya yer etmiş bu duruma geldiyseniz, iliskiyi son bir defa toparlamaya çalışın onda memnun olmadığınız huyları yönleri söyleyin olmazsa da medeni bir şekilde ayrılın.
00 YorumlaBen daha evlenmedim millet boşuyor vay çok geç kaldım.
41 Yorumla
+1 yılYemin ederim sizin gibileri görünce evlilikten soğuyorum. Adam daha ne yapsın senin için o kadar sevgi be ilgiye rağmen
30 Yorumla
+1 yılTekmeleyen ayak öpülür dedikleri doğru hakikaten.
Seni eşin sevmemiş olsaydı sana cefa çektirmil olsaydı daha mı iyidi?
Seni sevdiği ilgi gösterdiği için bunları yapma bence. Sorunlarınızı güzellikle halledin.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılHeyecanın kalmadı ona karşı, ve senin ilgini çekici birşey yok, birşeyler değişmiş ve bitmiş, ayrılamlısın uygun bir yolla, eşini karşına alıp, sebeplerini uygun bir dille anlatmalısın.
02 Yorumla- +1 yıl
Saplantılı bir sevgisi var bana karşı tepkisini kestiremiyorum
- +1 yıl
Hergün bir kadın cinayeti, dikkat et.
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Sen eşinle bunları konuşsana, kendine baksın. Herşeyin bir çaresi var. Ama sevmiyorsan soğuduysa boşan o zaman para sıkıntısı için orada durursan herkesten önce kendine saygısızlık etmiş olursun
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılDüzelicek bir yanı var gibi durmuyor, ama bir oturup konuşun en kötü düzgün bir ayrılık yaşamış olursunuz ama kendinize bunu yapmayın, devam ettikçe yıpranıyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılBence uzman yardımı alın eşine söyle psikoloğa git ve elinde sonradan katılsın bu durum başka çözülmez abla yoksa Allah muhafaza seni de bir gün haberlerde görürüz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılMantık evliliği diye gidip para için evlenirseniz olacağı buydu. Seninde söylediğin gibi bu evliliği sürdürmek eşine haksızlık olur.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Son zamanların en iyi sorusu valla bu bence İLO önce bir uzman yardımına başvurun derim daha sonrasında yapamıyorsanız ayrılın derim ileriki evreler pek mutlu sonuçlar getirmez ikinize de çöcuk yokken bunu deneyin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece maddiyatla evlilik yürümez zaten , ama sen daha küçük sorunlarla yatakları ayırırsan boşanayım mı dersen zaten sen o adamdan baştan vazgeçmişsin anlattığina göre seni çok seviyor bir yuva zor yapılır ama çok da kolay yıkılır.
10 Yorumla
+1 yılBoşanma öyle adam bulamazsın gelen çakar giden çakar Haydarpaşa limanına dönersin bir köşeye peçete gibi kullanılıp atılırsın
10 Yorumla
+1 yılmutlu olmadığın bir evliliği sürmrğem başkası ne der diyerek kend hayatını mahveteme. seni bağlayan zorunlu hiç bir sey ok kendi ayakların üstünd eur. esyalarını topla ve ayrıl
00 Yorumla
+1 yılHeyecan olsun diye evlenirseniz, sonuçları böyle olur
00 Yorumla
+1 yıl"ama evliliğimden de hiç mutlu değilim" boşan o zaman.
00 Yorumla
+1 yılBoşanınca nafaka veirr parayi kafaya takma da sevmiyosan bosan ona da yazik
012 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Kanunun böyle olmaması adına bir yürüyüş bir eşitlik arayışı?
Ama metrobüste bacak açan erkek için sahilde gece içki içemeyen kızlar yürüyüş yapılır ama bunun için yapılmıyor sözde feminen gruplar eşitlik için sadece kadın sorunlarına bakıyor. Erkeğin sorunlarına bakıyor çok kronik ironik bir şey.
Neyse erkekleri objeleştiriyorlar para olarak banka olarak görüyorlar ama kadın ses objesi değil diye bağrıyorlar okey bağırın sorun değil doğru ama bu kadar kör olmayın - +1 yıl
Yemin ediyorum üzülüyorum ya tamam bak haklılar haklarını arasınlar ama biz biç gibi ortada kalıyoruz ve kimsede bir şey yapmıyor
Ve soruyorum eşitlik arıyorsun sözde üstünlük sağlamak değil bak bak olaya gel
Sen eşitlik arıyorsun iki taraf arasında sadece bir tarafın sorunlarına göz çevirerek nerde eşitlik olduğu görülmüş Allah aşkına. - +1 yıl
Ayrıca zaten kadın erkek olarak bölünmeninde bir anlamı yok insan gözüyle bakmayı unuttuk insanlara o kadın bu erkek o böyle olmalı bu böyle olmalı diye duvarlar örüyoruz abi cidden çok yazık ya
- +1 yıl
- +1 yıl
Peki soruyorum kanun kadınları dövün dese yine kanun bu der miydin?
Tamam çocuğa verilir ki çocuğa gidicekse o para ve ömür boyu nafaka saçmalığıda bitmeli kaç mağdur var içeri girip çıkan var lafım sana değil kardeşim genel konuşuyorum sen yapmıyorsun karşısında çok güzel bir şey. Ama o sessiz dilsiz ve sağır çoğunluk pozitif ayrımcılık bekleyen çoğunluk üstünlük bekleyen çoğunluk beni irite ediyor. - +1 yıl
@yerlifilozof2 haklısın erkekler bisey yapmali feministler gibi
- +1 yıl
Bende diyorum feministler eşitlik arıyorsa eşitliği sadece bir tarafın sorunlarında değil her iki cinsin sorunlarına çözümlerle arasın sadece kadınların sorunlarına bakarak eşitlik aranmaz diyorum.
Düşün ki 2 çalışanım var biri sensin sana maaş veriyorum 1600 ona veriyorum eksikliklerini dinliyorum vesaire 3600 sen isyan etmez misin bu duruma ama benide dinleseydin demez misin? Değil mi? Yanlışsam yanlışsın diyin açıklayın bende diyim ki he doğru söylüyorsun böyle düşünmedim evet hak verdim bağnaz tutucu değil önemli olan beni doğrularla aydınlatın kendi doğruma tapmıyorum. - +1 yıl
@yerlifilozof2 cok haklısın
+1 yılTek sorun horlamasi ve fiziksel gorunumu olsa gerek. Bunlar da çözümü basit şeyler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 14,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma dilekçesi givi soluksuz bir yazı olmuş. Sizi bosuyorum.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHorlamanın çaresi var diğer konuları tart düşün ona göre karar ver böylesi sevilmeyenilirsin 🤔
00 Yorumla Para için evlendim diyemiyorsun mantık ağırlıklı evlendim diyorsun ben eşine üzülüyorum sen boşanmasan bile eşinden bu kafa yapısıyla aldatırsın eşini
10 YorumlaSen anlatırklen sanki benim psikolojim bozuldu durumun zor ya ne tarafından tutarsan tut elinde kalıyor
00 Yorumla
+1 yılFazla sevgiden bunalmışsın ve sana yakışan bir eş istiyosn.. ayakları yere sağlam bassın.. yeri geldiğinde sana kızsın yönetsin.. eşin karakterini yok etmiş karşında.. haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoruyu okuyunca hani masa başı iş yapan asgari ücretli orta yaşlı bir abla geldi aklıma
Ancak sen yemiş yutmuş doymamış eşine değer vermeyen bir kadınmışsın yahu00 YorumlaÖmür boyu mutsuz yasamaktan ise çocuk yoksa huzurlu yasamak Daha iyi bence
00 Yorumla
+1 yılOnu spora sok
Ameliyata sok burun için
Kitaplar okut adam et00 YorumlaEsinle konuş farklı fanteziler düşüne bilirsiniz hayatınıza renk katar
00 YorumlaAnladığım kadarıyla eşinle para için evlenmişsin. Boşan gitsin. Kimsenin sırtından geçinmeye hakkın yok.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir düşüncen varsa kesinlikle konuş eşinle. Yoksa psikolojin daha da kötüye gidecek dediklerine göre
00 Yorumla Bence evliliğini bozmaya değmez. İçinden ne geçior bilmiorum ama çıkmazdasın onu görüyorum. Biraz zaman ver kendine kaçamak yapmak istiyormuşsun gibi me geldi
00 YorumlaYa seviceksin ya nefret edeceksin ikisini birden yürütemezsin zaten
00 YorumlaBu evliligin olmasi basli basina hataymis sevmemişsin neden boyle birsey yaptinki
00 YorumlaYaw bir tatmin olmuyacaksiniz malesef.. bosan hemen esin kurtulsun. Hic degilse. sonra git itin tekiyle evlen bu kocani mumla ara...
00 Yorumlabakın her şey para değil siz kafanızda zaten bu evliliği bitir misiniz siz bir şekilde gene hayatınızı kazanabilirsiniz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 884 cevap paylaştı. seni seven güvendiğin biriyle evliisn.. diğer sorunları aşarsıınız.. horlamak giderilmesi zor bir sıkıntı değil.. beraber spor yapın
10 Yorumla
+1 yılBu kadar seven biri varken hayatını karartmaya gerek var mı, yataklar da ayrılmış, yaşa hayatını
04 Yorumla- +1 yıl
şu an çok mutsuzum ama maddiyat için sürdürmeye değer mi bilemiyorum
- +1 yıl
Bu hayatta iki şey var, biri sevgi, biri para. Sende ikisi de var, bozma düzenini bence
- +1 yıl
Onun bana karşı sevgisi var evet ama ben soğudum söylediğim gibi
- +1 yıl
Ayrılıp maddi zorluğa girmekle evli kalıp soğuduğun seni seven biri ile yaşamak arasında daha mantıklı olanı seçebilecek olgunluktasın bence. Keşke dört dörtlük olsaydı ama her zaman olmuyor maalesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep bu düsünceyi savundum mantık evliliği gibi bir saçmalık. Bu gün mabtikli gelen bssja bir zaman diliminde gelmeyebilir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı. Hastalıklı ise kötü bir durum takıntı yapmışsa seni rahat bırakmaz
00 Yorumla
+1 yılbence boşanma boşanırsan sana seks amaçlı bakarlar senin ile sevişmek isterler
02 Yorumla- +1 yıl
Zihniyet demek siz her dul kadını seks objesi gibi görüyorsunuz
- +1 yıl
@basityasamaklazim sadece ben değil türk toplumu öyle görüyor
Aile & Toplum konusunda 630 cevap paylaştı. Boşanmaktan başka yapacağın birşey yok bu hayat böyle sürmez
00 Yorumla
+1 yılçok uzundu okuyamadım hakkını helal et boşanmak istiyorsan boşan tabi boşver
00 Yorumla
+1 yılBence daha fazla uzatma ve eşine söyle bitir bu işi. Yatak ayrildiysa daha geri dönüşü zor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 27,4b cevap paylaştı. Ne saçma soru evli kadının profiline bak dötü görünüyor
00 YorumlaSIKINTILI hastalıklı sevgi bence kötü sen seviyormusun çocuk var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakımsız ve mücadele etmeyen birisi ile zie. Ama sevgi yaramıyor size kendin itiraf etmişsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılProfilindeki sensen baya seksi bir kadınsın senin gibi karısı olan biri nasıl kendine bakmaz hayret doğrusu
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCinsel hayatınız nasıl hiç mi yok?
Eşini sevmiyor musun?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuyorsa zorlama ayrıl
00 Yorumla Mathilleon
ayrilma yikma yuvani beee00 YorumlaKonus bosanma bosanmak cozum degil
00 Yorumla
+1 yılRahat batmış size anladığım kadarıyla.
00 YorumlaKafanı karıstırsn erkrk mı var
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır
- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?