Yıl 2023 oldu fakat yüzümü beğenmediğim için hala okulda maske takıyorum. Benim gibi olan var mı?

• yıl 2023 oldu fakat hala okulda maske takıyorum, çıkarmıyorum. bu seneyi de böyle geçirip seneye son senem zaten açığa almayı düşünüyorum. burnumu, yüzümü sevmediğimden çıkarmıyorum. estetik yaptırmayı düşünüyorum. takmak da mantıklı geliyor aslında şu an derslerime önem vermem gerekli yüzümle ilgilenmem değil maske takınca o kadar da düşünmüyorum sadece alnım ve gözlerim gözüküyor zaten. arada kimin umrumda benim yüzüm diyorum çıkıyorum dışarı maskesiz benim yaşımdakiler gel güzel o kadar kötü hissediyorum ki bütün günüm zehir olmuş gibi, evden hiç çıkmak istemiyorum. geçen sene sınıfta benimle birlikte 2 kişi daha vardı takan yine iyiydi bu sene hiç yok okulda galiba o kisiler de çıkarınca verdikleri tepki çok korkuttu beni açıkçası bana öyle bakışlarını düşündüğümde tüylerim diken diken oluyor. benimle aynı durumda olanlar var mı acaba kendini çok yanlız hissediyorum
Yıl 2023 oldu fakat yüzümü beğenmediğim için hala okulda maske takıyorum. Benim gibi olan var mı?