Güzellik & Bakım Kuru cildim için bu kremi aldım. Kullanıp memnun olan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yüzüm kuru görünüyor ve beyaz pörtüler görünüyor bazen sanki biri yüzümü duvara sürtmüs gibi.Bende bunu aldım. Memnun olan var mi? Kuru cildim için bu kremi aldım. Kullanıp memnun olan var mı? Cevapla Memnuniyet Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Evet işe yarar 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. Ben pek memnun olmadım ama herkesin cildi farklı. Bence Cerave nemlendirici kreme bakabilirsin. O da efsane. 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 608 cevap paylaştı. Bu mavi kremler bende daha ambalajına bakarken sivilce çıkartıyor 😀 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzel, ben severim. Annemde var ve bazen ben de kullanırım. 0 0 Yorumla
aşkilettoperipellam Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Arko beyaz olan bunun gibi kutu cok iyi geliyordu bu yapısı böyle yagliysa iyi gelmeyebilir 0 0 Yorumla
denohelo Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bunun yanında Aloe Vera özlü gratisten bulabileceğin rahatlatıcı ve nemlendirici jel de alırsan bence cildin rahatlar. Haftada bir defa yapabiliyorsan yüzüne buhar banyosu yaptır. 0 0 Yorumla
furkanbghdhdsh Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Olur olur faydası olur merak etme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet işe yarar
Ben pek memnun olmadım ama herkesin cildi farklı. Bence Cerave nemlendirici kreme bakabilirsin. O da efsane.
Bu mavi kremler bende daha ambalajına bakarken sivilce çıkartıyor 😀
Güzel, ben severim. Annemde var ve bazen ben de kullanırım.
Arko beyaz olan bunun gibi kutu cok iyi geliyordu bu yapısı böyle yagliysa iyi gelmeyebilir
Bunun yanında Aloe Vera özlü gratisten bulabileceğin rahatlatıcı ve nemlendirici jel de alırsan bence cildin rahatlar. Haftada bir defa yapabiliyorsan yüzüne buhar banyosu yaptır.
Bunu yüzüne sürme sivilce yapar
Olur olur faydası olur merak etme
Kullanmıştım fena değil.
Güzel
Cerave cok güzel onu öneririm
Ben tras oldugum zaman kullanuyorum